locuri suficiente la rezi 2008

schimbarea schimbarii...
Chingachgook
addicted
addicted

locuri suficiente la rezi 2008

Postby Chingachgook » Sat Oct 04, 2008 7:00 pm

eu cred ca la rezi 2008 sunt locuri suficiente.
si mai cred ca toti inregistratii in ultimele zile care urla cat de handicapat e nicolaescu (de parca nicolaescu personal face numarul de locuri) ii jignesc grav pe aia 1902 care chiar vor lua rezi.
tot soiul de agarici vin si urla ca medicii nu sunt uniti (ei care au terminat acum o luna fiind normal cei mai medici dintre toti) in conditiile in care aproape ca ii injura de mama pe cei care invata si iau pe bune rezi
Atat timp cat nu discutam de numerus clausus nu vad ce e atat scandal cu numarul de locuri la rezi? ar trebuie sa se dea cardio la toata lumea sau cum? sau aplicam metoda aia patentata romaneasca cu urechea care ne comunica daca numarul e bun/mic/mare?
la intrarea in magistratura e o concurenta infernala.
dupa usmle pt intrarea la rezi in sua concurenta e 1:2 ( in conditiile in care concurezi cu lumea intreaga nu cu spuma absolventilor din arad/constanta)
vreti sa fiti rezidenti, invatati in pm si intrati pe alea 1902 locuri

alt aspect, ca sa nu mai deschid alt topic e cu mf/orasele mici. toata lumea face calcule si exclude din start alea 500 de locuri de mefe. alea sunt ciumate sau ce? pe oamenii aia din lehliu-sat nu trebuie sa ii trateze cineva? eu stiu acuma ca mefe-ul nu e vreo specialitate de top, dar sa fii si prost si sa vrei si cardio mi se pare cam mult. nu vrei mefe, inveti mai mult ca altii. daca nu se scoteau locuri decat pe mefe ca acum 25 de ani va intelegeam frustrarea. asa nu faceti decat sa cadeti in penibil.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

andrita
elder
elder

Re: locuri suficiente la rezi 2008

Postby andrita » Sat Oct 04, 2008 7:05 pm

zi le loredana! :lol:
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.

metalu
senior
senior

Postby metalu » Sat Oct 04, 2008 7:07 pm

kooksee wrote:eu cred ca la rezi 2008 sunt locuri suficiente.
si mai cred ca toti inregistratii in ultimele zile care urla cat de handicapat e nicolaescu (de parca nicolaescu personal face numarul de locuri) ii jignesc grav pe aia 1902 care chiar vor lua rezi.
tot soiul de agarici vin si urla ca medicii nu sunt uniti (ei care au terminat acum o luna fiind normal cei mai medici dintre toti) in conditiile in care aproape ca ii injura de mama pe cei care invata si iau pe bune rezi
Atat timp cat nu discutam de numerus clausus nu vad ce e atat scandal cu numarul de locuri la rezi? ar trebuie sa se dea cardio la toata lumea sau cum? sau aplicam metoda aia patentata romaneasca cu urechea care ne comunica daca numarul e bun/mic/mare?
dupa usmle pt intrarea la rezi in sua concurenta e 1:2 ( in conditiile in care concurezi cu lumea intreaga nu cu spuma absolventilor din arad/constanta)

alt aspect, ca sa nu mai deschid alt topic e cu mf/orasele mici. toata lumea face calcule si exclude din start alea 500 de locuri de mefe. alea sunt ciumate sau ce? pe oamenii aia din lehliu-sat nu trebuie sa ii trateze cineva? eu stiu acuma ca mefe-ul nu e vreo specialitate de top, dar sa fii si prost si sa vrei si cardio mi se pare cam mult. nu vrei mefe, inveti mai mult ca altii. daca nu se scoteau locuri decat pe mefe ca acum 25 de ani va intelegeam frustrarea. asa nu faceti decat sa cadeti in penibil.

:allright:

cog1983
elder
elder

Postby cog1983 » Sat Oct 04, 2008 7:13 pm

Sa-ti spun ce nu mi se pare corect?
Nu mi se pare corect ca cei de anii trecuti au avut o sansa mai mare decat o avem noi acum, inclusiv cei care au dat rezi pe post in vara au avut inca jumatate de an dupa ce si-au picat o data rezi ca sa invete in plus si sa faca rezidentiatul in domeniul in care au vrut in centrul universitar in care au vrut... ca apoi cu postul vad ei cum fac (vorba unui prieten de-al meu: iti scoti un imprumut de la banca si iti platesti aia 5 ani daca chiar se pune astfel problema, dar faci ce vrei tu unde vrei tu!). Cei din 2007 si 2006 au avut posibilitatea sa ia ce domeniu au dorit (daca au invatat) pentru ca erau locuri in toate domeniile, in aproape toate centrele universitare (chiar si daca 1 singur, tot era si aveai pt ce sa te lupti), mie mi s-a luat aceasta sansa. Daca tie iti place MF, n-ai decat, dar eu n-am terminat medicina ca sa fac contabilitate, ceea ce e acum medicina de familie. Daca ar fi intr-adevar ceea ce ar trebui sa fie, crede-ma ca as fi prima care s-ar inghesui sa ia aceasta specializare.
P.S. Absolventii de drept nu trebuie neaparat sa se faca magistrati, de fapt foarte putini dintre ei dau la magistratura. Ei au si alte sanse, pot practica DREPTUL in alt fel. Noi nu putem practica MEDICINA numai in felul acesta.
Simtul umorului e o dovada de inteligenta

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Oct 04, 2008 7:20 pm

aiurea.
cand am dat eu acum 3 ani era fix acelasi circ. de ce aia care dadusera cu un an inainte fusesera favorizati ca s-au publicat grilelele. de ce aia cu 2 ani inainte avusesera noroc sa se dea NUMAI din grilele publicate de s-a luat toata chirurgia cu punctaj maxim. voi sunteti mici, nu stiti ce vaiet si jale a fost atunci. de ce anul meu a fost avantajat ca s-a dat mefe la toata lumea, de pomana, etc. asta e, istoria e alcatuita din praguri. stiu ca voi va credeti cei mai drepti si mai frumosi dintre traci dar e o chestie caracteristica fiecarei generatii.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

cog1983
elder
elder

Postby cog1983 » Sat Oct 04, 2008 7:23 pm

kooksee wrote:aiurea.
cand am dat eu acum 3 ani era fix acelasi circ. de ce aia care dadusera cu un an inainte fusesera favorizati ca s-au publicat grilelele. de ce aia cu 2 ani inainte avusesera noroc sa se dea NUMAI din grilele publicate de s-a luat toata chirurgia cu punctaj maxim. voi sunteti mici, nu stiti ce vaiet si jale a fost atunci. de ce anul meu a fost avantajat ca s-a dat mefe la toata lumea, de pomana, etc. asta e, istoria e alcatuita din praguri. stiu ca voi va credeti cei mai drepti si mai frumosi dintre traci dar e o chestie caracteristica fiecarei generatii.

Pai tocmai ai exemplificat cum toti (din 2006) incoace au fost avantajati cu ceva... :!:

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 04, 2008 7:25 pm

In primul rand nu conteaza de cand sunt inscrisi, sa sti ca nu conteaza numarul de posturi pe site ci eventual nr de la prohab.

In al doilea rand in viata reala esti vreun Irinel Popescu de iti permiti sa faci pe toata lumea penibili pe un aer asa superior?

In al treilea rand sunt satul de ipocriti moralisti ca tine, in locul nostru ai fi primul care ai incepe sa urli. Asa ca manelist trist si fara de viata ce esti scutestene cu judecatile tale de valoare. Tu chiar nu realizezi ca e patologic sa stai atat pe un forum si sa jignesti pe alti? Alte satisfacti in viata nu ai?
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.

I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Oct 04, 2008 7:28 pm

cog1983 wrote:P.S. Absolventii de drept nu trebuie neaparat sa se faca magistrati, de fapt foarte putini dintre ei dau la magistratura. Ei au si alte sanse, pot practica DREPTUL in alt fel. Noi nu putem practica MEDICINA numai in felul acesta.

poti sa practici medicina intr-o gramada de feluri. scoli, intreprinderi, clinici amarate, mefe, cabinete de sexologie, de nutritionism. toate astea se intampla. nu e de preferat, dar nici nu poti sa zici ca nu poti sa practici.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Oct 04, 2008 7:32 pm

AvLee wrote:In al doilea rand in viata reala esti vreun Irinel Popescu de iti permiti sa faci pe toata lumea penibili pe un aer asa superior?

nu am facut penibili pe toata lumea. doar pe tine si inca vreo 10-15.
eu am demonstrat ca fiecare generatie s-a considerat nedreptatita, fata de anterioarele. la anul cand vor fi 1200 de locuri si nu vor fi nici locuri pe post sa intrati aici si sa ii vedeti pe aia ce o sa va injure.

cog1983
elder
elder

Postby cog1983 » Sat Oct 04, 2008 7:41 pm

kooksee wrote:
cog1983 wrote:P.S. Absolventii de drept nu trebuie neaparat sa se faca magistrati, de fapt foarte putini dintre ei dau la magistratura. Ei au si alte sanse, pot practica DREPTUL in alt fel. Noi nu putem practica MEDICINA numai in felul acesta.

poti sa practici medicina intr-o gramada de feluri. scoli, intreprinderi, clinici amarate, mefe, cabinete de sexologie, de nutritionism. toate astea se intampla. nu e de preferat, dar nici nu poti sa zici ca nu poti sa practici.

Scuza-ma daca eu nu consider ca a vorbi cu oamenii inseamna medicina (asta poti sa o faci si numai cu scoala generala). Pt mine medicina = anamneza + examen obiectiv + diagnostic + tratament. Si nu cred ca iti da nimeni dreptul de a face mai mult decat a da un sfat in oricare din domeniile pe care le-ai enumerat tu. Clinici amarate? Dar cine iti da dreptul sa practici acolo doar cu diploma de licenta?! Eventual voluntariat, ca altceva sigur nu.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 04, 2008 7:45 pm

A injurat cineva pe cei din ani anteriori? Nu cred . Problema este legata de aceste rezidentiate pe post si MF care sunt aproape 2/3 din totalul locurilor la concurs. Si asta ne a fost anuntat akum cu o luna inainte de rezidentiat.
Nu ar fi comentat nimeni prea mult pentru faptul ca sunt 1902 locuri adica mai putine ca anul trecut.Da e normal sa nu fie acelasi nr de posturi in fiecare an, dar nu e normal sa aduca modificari asa mari.

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Oct 04, 2008 7:46 pm

cog1983 wrote:Pt mine medicina = anamneza + examen obiectiv + diagnostic + tratament.

pentru altii medicina e sa faca radiografii.
pentru altii sa faca anestezii
pentru altii sa faca autopsii.
pentru altii sa faca analize de laborator.
pt mine postul tau e inca o dovada ca habar nu aveti pe ce lume va aflati si visati cai verzi pe pereti. toata lumea sa se supuna criteriilor voastre.
daca iti place med interna, bravo. go for it. si daca nu inveti suficient sa prinzi med int ce ar trebui sa faca minsiterul sa mai suplimenteze un loc pt tine ca tu nu te vezi facand altceva?

corymp
junior
junior

Postby corymp » Sat Oct 04, 2008 7:48 pm

nu sa suplimenteze, dar macar sa scoata un loc pe concurs la anumite specializari.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Oct 04, 2008 7:50 pm

AvLee wrote:Da e normal sa nu fie acelasi nr de posturi in fiecare an, dar nu e normal sa aduca modificari asa mari.

si bunica mea are acelasi set de criterii.
ce insemana "asa mari"?
adica sa fie mefe si locuri pe post dar nu 67% (am zis mai sus ca e putin inept sa le scazi din start, dar nu toti intelegeti) ci numai 60%? sau jumatate?
sau cat?

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Oct 04, 2008 7:51 pm

corymp wrote:nu sa suplimenteze, dar macar sa scoata un loc pe concurs la anumite specializari.

incredibil.

care specializari?
alea care ti-ar placea tie?

cog1983
elder
elder

Postby cog1983 » Sat Oct 04, 2008 7:53 pm

kooksee wrote:
cog1983 wrote:Pt mine medicina = anamneza + examen obiectiv + diagnostic + tratament.

pentru altii medicina e sa faca radiografii.
pentru altii sa faca anestezii
pentru altii sa faca autopsii.
pentru altii sa faca analize de laborator.
pt mine postul tau e inca o dovada ca habar nu aveti pe ce lume va aflati si visati cai verzi pe pereti. toata lumea sa se supuna criteriilor voastre.
daca iti place med interna, bravo. go for it. si daca nu inveti suficient sa prinzi med int ce ar trebui sa faca minsiterul sa mai suplimenteze un loc pt tine ca tu nu te vezi facand altceva?

Si in radiologie, ATI sau medicina legala se face anamneza + examen obiectiv + diagnostic + tratament daca nu stiai (nu stiu care dintre noi 2 nu are habar) :!:
Medicina de laborator, personal o incadrez in aceeasi oala cu farmacologia... e mai mult inspre domeniul chimiei sau cercetarii.
Si daca invat destul ca sa iau medicina interna din exemplul tau si nu este nici un loc de medicina interna pe care sa-l iau ce fac?
Last edited by cog1983 on Sat Oct 04, 2008 7:57 pm, edited 1 time in total.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 04, 2008 7:54 pm

kooksee pe ce esti tu rezident?Asa de curiozitate

jderu.mare
junior
junior

Postby jderu.mare » Sat Oct 04, 2008 7:56 pm

kooksee wrote:vreti sa fiti rezidenti, invatati in pm si intrati pe alea 1902 locuri

D-le coleg tu nu intelegi ca nu sunt 1902 locuri si ca sunt doar 1400
alea 500 de mf-uri au fost aruncate la mishto asa sa iasa la numar

si inca ceva putem sa invatam noi cat vrem ca tot nu o sa incapem toti 4000 si ceva de oameni(sau catzi suntem toti) pe 1902 locuri(vreti sa fiti rezidenti, invatati in pm si intrati pe alea 1902 locuri)
aici e buba ca or sa ramana f f f multi oameni fara specializare
tu ziceai ca esti rezident de vreo 3 ani sau asa ceva sunt curios daca ai fost in primi 700 cand ai dat tu rezi
si sa te duci tu sa ocupi loc la Vagaunile de Sus sau la Huhurezu din deal sa tratezi 2 babe surde ca mai ai un pic si te specializezi
:shock: :shock: :shock:
There is no Good
There is no Bad
Just Perspective and Opinion

andrita
elder
elder

Postby andrita » Sat Oct 04, 2008 7:57 pm

AvLee wrote:
kooksee wrote:In al doilea rand in viata reala esti vreun Irinel Popescu de iti permiti sa faci pe toata lumea penibili pe un aer asa superior?

?

eu un irinel columbeanu al lumii medicale romanesti.respect pt oamenii mai in varsta! :lol:

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 04, 2008 7:57 pm

jderu.mare wrote:
kooksee wrote:vreti sa fiti rezidenti, invatati in pm si intrati pe alea 1902 locuri

D-le coleg tu nu intelegi ca nu sunt 1902 locuri si ca sunt doar 1400
alea 500 de mf-uri au fost aruncate la mishto asa sa iasa la numar

si inca ceva putem sa invatam noi cat vrem ca tot nu o sa incapem toti 4000 si ceva de oameni(sau catzi suntem toti) pe 1902 locuri(vreti sa fiti rezidenti, invatati in pm si intrati pe alea 1902 locuri)
aici e buba ca or sa ramana f f f multi oameni fara specializare
tu ziceai ca esti rezident de vreo 3 ani sau asa ceva sunt curios daca ai fost in primi 700 cand ai dat tu rezi
si sa te duci tu sa ocupi loc la Vagaunile de Sus sau la Huhurezu din deal sa tratezi 2 babe surde ca mai ai un pic si te specializezi
:shock: :shock: :shock:

Exact asta vroiam si eu sa-l intreb

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Oct 04, 2008 8:02 pm

da, m-ati timorat.
sunt pe mefe.din frustrare scriu aicea. :D
si daca or sa ramana oameni fara specializare ce?
e vreo lege care sa zica sa fiti toti specialisti?

Insomnia
senior
senior

Postby Insomnia » Sat Oct 04, 2008 8:03 pm

domnu' cuculetz,in afar' da faptu' ca te bagi ca musculitza in fecalutza,desi si musculitza are mai multa treaba cu fecalutza,decat matale cu situatia noastra...zi penibilule cum dreq sa nu ma revolt,atata timp cat pe psihopupu s-au scos doar 10 locuri,restul de 70 fiind pa post la ododalga,iar pt cele 10 la liber sunt centre de pregatire in alte orase decat bucuresti,unde locuiesc cu familia,asta in cazul meu.

presupunand ca iau punctaj pt 1 loc din cele 10,ce fac?ma mut la constanta/oradea/craiova...in speranta ca ma voi putea transfera/detasa,neavand relatii care sa ma ajute in acest demers??
asa ca problema,cel putin din punctu meu de vedere,nu este nr insuficient de locuri la rez,ci modul in care sunt repartizate aceste locuri..

tu chiar n-ai ce face??e sambata seara,scoate si tu o gagica in oras,descarca-te si tu cu ea si mai lasa-ne naibii in pace cu judecatile tale de fecale!!!
What Goes Around...Comes Around

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Oct 04, 2008 8:07 pm

Insomnia wrote:asa ca problema,cel putin din punctu meu de vedere,nu este nr insuficient de locuri la rez,ci modul in care sunt repartizate aceste locuri..

din ciclul
"nu mi-e ca m-a batut dar de ce m-a impins?"

hai ca va indreptati in directia buna cu limbajul. keep going.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 04, 2008 8:07 pm

kooksee wrote:din frustrare scriu aicea. :D

Tot e bine ca recunosti. E un inceput

andrita
elder
elder

Postby andrita » Sat Oct 04, 2008 8:11 pm

mai fratilor.exista multe posiblitati de a lua acest exam onorabil.poti sa iei si pe post.faci spec si fugi afara si din salariul de spec afara platesti lejer despagubirile.sau stai 5 ani la cocalteni.baba de la cocalteni nu stie sa te dea in judecata de malpraxis(ca se mai intampla in primii ani de profesie) dar diva din bucales stie.hai ma ca nu i dracul asa de negru.ei si..daca nu veti lua toti pe spec care e pb?luati pe mf ,stati un an acasa si invatati (se poate face treaba asta,sa nu va inchipuiti ca rezi pe mf inseamna sa stai la cabinet 12 ore pe zi) si dati la anu.multi vor prinde gustul si nu vor mai da anul urmator.pe verificatelea.nu toata lumea a luat din prima.(adica aia ce invata logic).

Insomnia
senior
senior

Postby Insomnia » Sat Oct 04, 2008 8:13 pm

kooksee wrote:
Insomnia wrote:asa ca problema,cel putin din punctu meu de vedere,nu este nr insuficient de locuri la rez,ci modul in care sunt repartizate aceste locuri..

din ciclul
"nu mi-e ca m-a batut dar de ce m-a impins?"

hai ca va indreptati in directia buna cu limbajul. keep going.

ma baietzel,tu chiar esti greu de cap/esti greu de cap?ce nu intelege mintea ta paralela cu realitatea?

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 04, 2008 8:15 pm

Andrita asa o fi.Dar asta nu inseamna sa inghitim jignirile unui frustrat.

andrita
elder
elder

Postby andrita » Sat Oct 04, 2008 8:30 pm

ei,dl dr "cuculetz"(ca parca asa l a numit o colega forumista) e un pic altfel.el se exprima mai direct,din prima,mai pe sleau.trebuie sa si revizuiasca un pic limbajul.
in fiecare an au fost nemultumiri ,in fiecare an ni s a parut ca anii precedenti materia a fost mai nu stiu cum sau grilele mai usoare.anul asta avem nenorocul ca ne conduce un economist.si ce face el?economie!!!!

razi
senior
senior

Postby razi » Sat Oct 04, 2008 8:35 pm

Insomnia wrote:domnu' cuculetz,in afar' da faptu' ca te bagi ca musculitza in fecalutza,desi si musculitza are mai multa treaba cu fecalutza,decat matale cu situatia noastra...zi penibilule cum dreq sa nu ma revolt,atata timp cat pe psihopupu s-au scos doar 10 locuri,restul de 70 fiind pa post la ododalga,iar pt cele 10 la liber sunt centre de pregatire in alte orase decat bucuresti,unde locuiesc cu familia,asta in cazul meu.

presupunand ca iau punctaj pt 1 loc din cele 10,ce fac?ma mut la constanta/oradea/craiova...in speranta ca ma voi putea transfera/detasa,neavand relatii care sa ma ajute in acest demers??
asa ca problema,cel putin din punctu meu de vedere,nu este nr insuficient de locuri la rez,ci modul in care sunt repartizate aceste locuri..

tu chiar n-ai ce face??e sambata seara,scoate si tu o gagica in oras,descarca-te si tu cu ea si mai lasa-ne naibii in pace cu judecatile tale de fecale!!!

Recunosc(am dat rezu anul trecut) ca noi ne-am lafait pe mai multe locuri decart voi,dar chestia cu eu sunt din Buc si nu pot sa ma mut in alta parte nu tine.....eu a trebuit sa iau Buc deoarece specialitatea pe care o vanam nu avea locuri in orasul meu...si apoi m-am luptat cu morile de vant sa ma transfer/detasez(am si eu sot si un copil si toti imi spunesau ca trebuia sa aleg altceva daca vroiam sa stau acasa...asa ca argumentul tau nu tine,mai ales pentru aia care transfera.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 04, 2008 8:44 pm

Stiu kum a fost anul trecut, nu am dat eu dar am fost interesant.A fost nebunie cu trunchiul comun anuntat prin martie, ma rog .Deci hai sa o rezumam odata. Daca la pozitia 1200 anul trecut puteai sa iti alegi aproape orice anul trecut.Akum nici MF nu mai prinzi.

Insomnia
senior
senior

Postby Insomnia » Sat Oct 04, 2008 9:15 pm

razi wrote:
Insomnia wrote:domnu' cuculetz,in afar' da faptu' ca te bagi ca musculitza in fecalutza,desi si musculitza are mai multa treaba cu fecalutza,decat matale cu situatia noastra...zi penibilule cum dreq sa nu ma revolt,atata timp cat pe psihopupu s-au scos doar 10 locuri,restul de 70 fiind pa post la ododalga,iar pt cele 10 la liber sunt centre de pregatire in alte orase decat bucuresti,unde locuiesc cu familia,asta in cazul meu.

Recunosc(am dat rezu anul trecut) ca noi ne-am lafait pe mai multe locuri decart voi,dar chestia cu eu sunt din Buc si nu pot sa ma mut in alta parte nu tine.....eu a trebuit sa iau Buc deoarece specialitatea pe care o vanam nu avea locuri in orasul meu...si apoi m-am luptat cu morile de vant sa ma transfer/detasez(am si eu sot si un copil si toti imi spunesau ca trebuia sa aleg altceva daca vroiam sa stau acasa...asa ca argumentul tau nu tine,mai ales pentru aia care transfera.

"chestia cu eu sunt din Buc si nu pot sa ma mut in alta parte"tine atata timp cat am o situatie familiala mai speciala,chiar nu vreau sa detaliez ce probleme am,dar nu-s deloc roz...stii vorba aia,fiecare cu aia a masii..
daca imi permiteam sa-mi las problemele de acasa de izbeliste,plecam demult din tara...insa nu poci.
si te transferashi pana la urma?intreb serios si repet,din perspectiva cuiva pe care n-are cin' sa-l ajute...?

bounty
junior
junior

Postby bounty » Sat Oct 04, 2008 9:29 pm

Acum 3 ani nu te punea nimenis a semnezi un contract pentru ceva ce urma sa fie peste 5 ani; la mine de ce trebuie sa fie asa? Ce mare beneficiu se considera ca se face cu acest rezidentiat pe post? Al cui? Al nostru ca ajungem la Baicoi sau Plopeni sat sau al tau pt ca rubedeniile ajung pe mana celor ca mine, plini de sila si fara chef? Daca voi nu vreti...noi va vrem; adica invers. Cand voi avea suficiente motive sa ma duc X oras, ma voi duce; dar s ama oblice cineva pe mine...sa ma stranga cu usa printr-un contract cu ceva ce va urma? Pai stiu eu cumva ca peste 5 ani spitalul din orasel va mai exista? Au ei garantia ca peste 5 ani eu voi fi in stare sa ma desplasez sau sa lucrez ca navetist? Oare cine ii oblica pe cei care termina ca masteranzi prin diverse ASE euri...sunt ei obligati sa profezeze in X loc pe Y perioada de timp? Doamne, mai bine era pe vremea lui C.; macar stiam o treaba. Ma trezeam peste noapte cu cizme de guma prin namoale, dar macar nu ma consideram in democratie si nici vremea cu rezi nu mai pierdeam.
Bucura-te ca nu esti in aceeasi promotie cu noi; gandeste-te daca erai altfel. Oricum, nu-mi mai pierd vremea aiurea. Tu intelegi perfect ceea ce se spune aici; numai ca ...e de inteles. Ma bucur totusi ca nu te bati cu mine pe locurile de post, pt ca altfel....eu te luam peste picior.

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Sat Oct 04, 2008 9:41 pm

Deci m-am enervat rau...... :hate: :hate: :hate: :hate: Si mai vorbim de colegialitate si drepturi.Cuculetz tu esti normal...tu gandesti..sau te plictisesti si ne f..pe noi la creieri pt ca stii ca acum merge.

Auzi la voi se paote si la noi nu?
Zi-mi si mie cu ce au fost dezavantajati cei din anii precedenti sa zicem cam de prin 2004 incoace....immmmmm hai zi ca ma enervasi de numa.
BINE CA ESTI TU DESTEPT..... :lol: si noi suntem fraieri.Bine ca avieti voi drepturi si noi nu.Deasta a ajuns medicina unde a ajuns din cauza oamenilor care gandesc ca si tine.
Si de cand rezidentiatul e un examen corect....hai ca citisi harry.....ai fost mai destept dupa.Vezi ca in ultimi 3 ani in primii 10 a fost si cate un schizofren care a luat 9oo puncte si s-a decompensat dupa primu an...eu stiu 2 deja. Asta pt ca ziceai de invatat si invatat
Apropo tu ce faci cand termini rezidentiatu....TI-A CUMPARAT MAMICA POST? ca din pacate ministrul ni le-a dat noua toate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Ca bne zicea cineva mai sus i-ati si tu o gagica si scoate-o in oras e sambata seara ce DRK
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost :)

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 04, 2008 9:52 pm

Din salariu de rezident MF unde o scoti? E mai usor sa te mas...zi pe forum ejacu..nd inteligenta.

Insomnia
senior
senior

Postby Insomnia » Sat Oct 04, 2008 9:57 pm

dr_dr wrote:Deci m-am enervat rau...... :hate: :hate: :hate: :hate: Si mai vorbim de colegialitate si drepturi.Cuculetz tu esti normal...tu gandesti..sau te plictisesti si ne f..pe noi la creieri pt ca stii ca acum merge.

Auzi la voi se paote si la noi nu?
Zi-mi si mie cu ce au fost dezavantajati cei din anii precedenti sa zicem cam de prin 2004 incoace....immmmmm hai zi ca ma enervasi de numa.
BINE CA ESTI TU DESTEPT..... :lol: si noi suntem fraieri.Bine ca avieti voi drepturi si noi nu.Deasta a ajuns medicina unde a ajuns din cauza oamenilor care gandesc ca si tine.
Si de cand rezidentiatul e un examen corect....hai ca citisi harry.....ai fost mai destept dupa.Vezi ca in ultimi 3 ani in primii 10 a fost si cate un schizofren care a luat 9oo puncte si s-a decompensat dupa primu an...eu stiu 2 deja. Asta pt ca ziceai de invatat si invatat
Apropo tu ce faci cand termini rezidentiatu....TI-A CUMPARAT MAMICA POST? ca din pacate ministrul ni le-a dat noua toate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Ca bne zicea cineva mai sus i-ati si tu o gagica si scoate-o in oras e sambata seara ce DRK

na ca m-am faciut si nahsa lui kooksee-zis cuculetzu'...
oare tre sa-i dau vreun cadou...vreun trusou de bibilush,pampershi? :?:

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Sat Oct 04, 2008 9:57 pm

Probabil la colt la un kebab si un cico.... si apoi o trimite acasa ca nu a avut si bani de prezervative :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Im
elite
elite

Postby Im » Sat Oct 04, 2008 10:04 pm

AvLee wrote:...

In primul rând colegul meu K. va face pe toti deodata si pe rând, asta dupa ce v-a mai dat si handicap.

In al doilea rând unii ar trebui sa învete gramatica de baza înainte sa aspire la examene de rezidentiat cu specialitati nelimitate (pâna la pozitia lor, dup-aia poa' sa le taie) si sa se dea mari intelectuali raniti de sistem.
Singura durere suportabilă e durerea altora.

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Sat Oct 04, 2008 10:13 pm

Revin BINE CA SUNTETI VOI DESTEPTI....Pe forum nu se tine cont de gramtica draga domnule doctor (care esti).Si cred ca dupa o zi de tocit la harry nici tu nu mai erai capabil sa scrii corect....Dar de ati dat examenul l-ati luat si acum aruncati cu cenusa pt ca va e teama de concurenta.......Cred ca era mult mai frumos din parta ta si a domnulul doctor K..sa va vedeti de treaba....ca tot sunteti mari rezidenti(si domni educati)....si sa ne lasati si pe noi sa ne vedem de treaba.....defapt care e problema voastra....va pune cineva sa cititi topicurile rezidentiatului 2008. :green:

Insomnia
senior
senior

Postby Insomnia » Sat Oct 04, 2008 10:16 pm

dr_dr,io cred ca n-are cine sa-i frece si atunci,automat ii freaca grija :allright:

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Sat Oct 04, 2008 10:22 pm

Insomnia wrote:dr_dr,io cred ca n-are cine sa-i frece si atunci,automat ii freaca grija :allright:

Stii tu vorba aia.....

Nimeni nu e destul de inteligent……ca sa poata convinge pe un prost ca e prost :allright:

Return to “Rezidentiat 2008”