cei mai buni sa castige! (mai ales prietenii mei, indiferent cat de bine pregatiti ar fi, sa ma scoata in oras

si sa nu regretati daca luati!
andy gavrilescu wrote:eeeh, ce ne mai uram de bine inainte sa se afiseze locurile, atunci cand credeam si noi ca vom fi omul si locul
corymp wrote:eu 8 ore dorm si in restul plang si injur tona de foi pe care le am de invatat. Efectiv nu mai pot, vreau sa dau examenul asta sa scap de stres. L-as da si maine daca s-ar putea. Nici nu mai stiu cum sa invat, ce tactica sa mai abordez ..la masa, in pat, pe burta, pe spate ( si nu va ganditi la prostii acum). Imi zboara gandul numai la ce descarcari de adrenalina o sa am in momentul in care incep sa citesc subiectele si la si mai multe descarcari din toti hormonii posibili cand voi da grila la corectat. Nu o sa uit in veci ce am simtit cand am dat admiterea. De aceea mi-e si frica acum.
![]()
![]()
![]()
helios wrote:Eu cand am dat admiterea am simtit...miros de formol,pt ca eram in sala de anatomie
cog1983 wrote:helios wrote:Eu cand am dat admiterea am simtit...miros de formol,pt ca eram in sala de anatomie
Si tu?
casandra13 wrote:cand am dat admiterea in prima zi la anatomie era sa lesin de pofta ca una din fata mea manca ciocolatanu sunt gurmanda, doar pofticioasa
![]()
de atunci nu a mai fost examen la care sa nu merg cu ciocolata la mine; si sa stiti ca nu este rau de loc daca nu ai probleme cu tubul digestiv din cauza stresului- nu risti sa-ti scada glicemia si sa te apuce nervii - si te simti asa de bine...![]()
deci marmota m-a "ajutat" la examen
dr_ wrote:Nu cred ca te lasa cu ciocolata pe banca.
andrita wrote:s a trezit fair play ul in voi ?fai ma fiti seriosi.in adancul mintii si sufletului ziceti"poate poate iau eu cu un pct mai mult ca ala ca nu a vazut "nu" sau "cu exceptia" lasati fair play l deoparte!e un concurs,la naiba!![]()
l4z4r0s4 wrote:am visat azi noapte ca aveam rezi in 13 zile si nu citisem nimic...si's anu' 3...
Lizz22 wrote:l4z4r0s4 wrote:am visat azi noapte ca aveam rezi in 13 zile si nu citisem nimic...si's anu' 3...
eu visez in fiecare noapte cate ceva...dar numai tampenii...
si nu sunt singura...azi m-a sunat o colega sa mi spuna ca m-a visat ferice tare ca luasem 840 d pct la rez (wwwwoooowww!!! Doamne-ajuta!)
mc00000 wrote:pana acum cateva saptamani nu retineam nici un vis, de cate ori ma trezeam aveam impresia ca nu am visat nimic
acum as putea sa ma apuc de scris romane la cate-mi trec prin cap in fiecare noapte![]()
so cd nu reusesc nimic pe 9 nov. ma reprofilez.
va promit ca va trimit la toti cate un manuscris cu dedicatie
multa putere in continuare la toti!!!!
l4z4r0s4 wrote:andy, am incredere in tine !
andy gavrilescu wrote:l4z4r0s4 wrote:andy, am incredere in tine !
multumesc! asa e, precum spun. am fost anul trecut in situatia asta
l4z4r0s4 wrote:este un pas f bun. inseamna ca privesti din alta perspectiva...
l4z4r0s4 wrote:este un pas f bun. inseamna ca privesti din alta perspectiva...
helios wrote:l4z4r0s4 wrote:este un pas f bun. inseamna ca privesti din alta perspectiva...
Cu cat inteleg mai mult, cu atat incep sa-mi pun intrebari. Cu cat imi pun mai multe intrebari, incep sa contest grilele de pe rezitests. Sunt victima sigura la examen...
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests