DACA NU IEI REZIDENTIATUL...
-
ceacky2
- senior

Sunt si eu absolvent de medicina2008 , Timisoara si vroiam sa intreb care ar fi optiunile in cazul unui esec la ex de rezidentiat...daca stie cineva.
multumesc anticipat
multumesc anticipat
APA TRECE, BIVOLII RAMAN!
- sandman
- senior

Re: DACA NU IEI REZIDENTIATUL...
ceacky1 wrote:Sunt si eu absolvent de medicina2008 , Timisoara si vroiam sa intreb care ar fi optiunile in cazul unui esec la ex de rezidentiat...daca stie cineva.
multumesc anticipat
Optiuni: posibil stagiatura daca nu s-a renuntat deja, rezi pe post daca se mai organizeaza anul viitor, rezi normal la anul, iti iei un doctorat, reprezentant medical, rezidentiat in alta tara sau incepi alta facultate sau iti faci un business, o alimentara, un boutique, sex-shop, sofer pe taxi, cersetor, vezi si tu ce merge nu neaparat in ordinea asta sa le incerci.
Life is good
- dr_
- elder

Curent electric, franghie, pastile sau etajul 10. 
- werger
- senior

Un an de vacanta....nu meriti dupa 6 ani de faculta?....au mai experimentat si altii don't worry....be happy 

fost student, actual pervers, viitor medic
- nancy
- junior

medic de planing familial,cabinete scolare,case de copii ,stagiatura s-a inceput deja deci este sigur.mai sunt reprezentantii sau rezi in alta tara care primeste absolventii fara rezi luat
-
ceacky2
- senior

dr_ wrote:Curent electric, franghie, pastile sau etajul 10.
=)) medicina si oamenii in general, nu ar merita un asemenea sacrificiu din partea mea, am priceput ca era o gluma, dar am auzit ca au mai fost si situatii "rezolvate" prin optiunile de mai sus...nu e cazul...multumesc oricum tuturor pt raspunsuri :d
- dr_
- elder

Evident ca a fost o gluma.
Indiferent de rezultat, dupa rezi o sa urmeze cea mai lunga vacanta din viata mea.
Indiferent de rezultat, dupa rezi o sa urmeze cea mai lunga vacanta din viata mea.

-
smarias
- junior

In cazul esecului este posibila stagiatura? Si mai exact in ce consta ea?
- nancy
- junior

da stagiatura este sigur ,consta in a face o cerere la directorul unui spital care nu pregateste rezidenti ,iar acesta te distribuie unui medic langa care faci aceasta practica supravegheata timp de 3 ani.in acest timp esti obligat sa dai rezi.atentie directorii de spitale nu primesc decat un nr de astfel de cereri,din aceasta cauza daca vrei trebuie actionat din timp
-
smarias
- junior

nancy wrote:da stagiatura este sigur ,consta in a face o cerere la directorul unui spital care nu pregateste rezidenti ,iar acesta te distribuie unui medic langa care faci aceasta practica supravegheata timp de 3 ani.in acest timp esti obligat sa dai rezi.atentie directorii de spitale nu primesc decat un nr de astfel de cereri,din aceasta cauza daca vrei trebuie actionat din timp
si in tot acest timp iei salariul?
- nancy
- junior

da se da salariu
- andy gavrilescu
- cel mai imedist din 2013

o sa plangi, n-o sa simti ca vin sarbatorile de iarna, vei crede ca viata ta s-a sfarsit, dar hei! va trece repede si vei vedea ca nu e asa, vei lua somaj 6 luni sau celelate variante scrise de cei de mai sus. stiu si eu de la altii
o sa plangi, n-o sa simti ca vin sarbatorile de iarna, vei crede ca viata ta s-a sfarsit, dar hei! va trece repede si vei vedea ca nu e asa, vei lua somaj 6 luni sau celelate variante scrise de cei de mai sus. stiu si eu de la altii
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!
-
ceacky2
- senior

andy gavrilescu wrote:DACA NU IEI REZIDENTIATUL...
SA PLANG? =)))))
Medicina asta e asa de ***** incat trebuie sa fi trecut bine in sfera patologicului ca sa plangi dupa sau din cauza ei...
Zile proaste poate avea oricine...si as intelege, sa zici ca ai gafat'o la rezi din cauza ca n'ai invatat; dar cum intrebarile si rezidentiatul in sine e pe baza "CINE INVATA MAI REPEDE SI MAI MULT DIN CARTEA DE TELEFOANE", nicidecum CINE STIE MEDICINA, nu am sa ma lamentez sau nu am sa fac un capat de lume din asa ceva
- Aurora boreala
- senior

ceacky1 wrote:andy gavrilescu wrote:DACA NU IEI REZIDENTIATUL...
SA PLANG? =)))))
Medicina asta e asa de ***** incat trebuie sa fi trecut bine in sfera patologicului ca sa plangi dupa sau din cauza ei...
Zile proaste poate avea oricine...si as intelege, sa zici ca ai gafat'o la rezi din cauza ca n'ai invatat; dar cum intrebarile si rezidentiatul in sine e pe baza "CINE INVATA MAI REPEDE SI MAI MULT DIN CARTEA DE TELEFOANE", nicidecum CINE STIE MEDICINA, nu am sa ma lamentez sau nu am sa fac un capat de lume din asa ceva
Din nou foarte adevarat ce zici!!!
Dar la cum ma stiu eu pe mine
Asta mai ales ca am avut si ceva probleme de sanatate, unele din cauza stresului, altele mai vechi care s-au acutizat si tot asa..
Insa voi face un foc de tabara zdravan cu maculatura daca ma oftic rau...

- cog1983
- elder

Si eu o sa plang, dar nu pentru ce a fost, ci pentru ce ar urma... ca ar trebui sa mai invat inca o data toata materia (asta sau alta) si nu cred ca mai is in stare 

Simtul umorului e o dovada de inteligenta
- corymp
- junior

daca nu iau rezi ma reprofilez.
In nici un caz nu mai dau o data. Daca dupa un an de chin si cosmar si stres cat cuprinde nu sunt in stare sa il iau anul asta pai nici ca voi mai fi in stare vreodata.
Si cu siguranta o sa fac si eu un foc de tabara cu toate foile si dosarele cu harissoni si schwartzi si angelesti.
Cu dumnezeu inainte
In nici un caz nu mai dau o data. Daca dupa un an de chin si cosmar si stres cat cuprinde nu sunt in stare sa il iau anul asta pai nici ca voi mai fi in stare vreodata.
Si cu siguranta o sa fac si eu un foc de tabara cu toate foile si dosarele cu harissoni si schwartzi si angelesti.
Cu dumnezeu inainte
-
razi
- senior

Hai mah,nu mai fiti asa categorici si nu actionati sub impulsul momentului.Toti care nu am luat din prima am zis ca nu mai dam,dar dupa cateva saptamani te apuci iar de invatat.Asa ca mai bine nu aruncati materialul didactic sa nu stati dupa aia sa alergati dupa el.Succes!
- metalu
- senior

puneti-va actele de somaj dupa licenta .. merita. io nu am facuto si am stat juma de an .. pe nimic. bleah
daca vrei sa mai dai rezi .. i-ati liber pana dupa sarbatori si pe urma poti incepe deja sa inveti.
daca vrei sa mai dai rezi .. i-ati liber pana dupa sarbatori si pe urma poti incepe deja sa inveti.
- corymp
- junior

la mine nu e impuls de moment cand spun ca nu mai dau a 2-a oara. Stiu sigur ca mai mult de atat nu voi fi in stare. Poate cei care realizeza ca nu au invatat suficient si care stiu ca se poate si mai bine, de acord, ei sa tot dea, si de 10 ori daca vor.
- Riley
- elder

Pai atunci dc dai totul din tine, nu panichezi si te concentrezi nu ai cum sa nu iei examenul. Stiu ca e greu, stiu ca e mult, stiu ca nu se poate stii totul la perfectie. Dar sa nu plecati cu premisa ca nu luati rezidentiatul,sigur, inerent te gandesti si la o astfel de posibilitate. Dar, mai degraba deschideti un topic de incurajari cum a fost unul anul trecut
Spor la treaba si fruntea sus! Bafta si va tin pumnii la toti sa luati ce vreti!! 

As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness
Passion mothers greatness
- ildottore
- senior

ceacky1 wrote:Sunt si eu absolvent de medicina2008 , Timisoara si vroiam sa intreb care ar fi optiunile in cazul unui esec la ex de rezidentiat...daca stie cineva.
multumesc anticipat
distribuitor de medicamente, somer sau ospatar
I don't need your attitude... I've got my own..
- andrita
- elder

hai ma ca un ospatar castiga 15 mil pe luna.deci merita.tre sa stie doar sa nu sparga paharele si sa scrie in carnetel prescurtat.dar la prescurtari pe pricepem noi astia de la md. 
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.
- dr_
- elder

Acum intrebarea asta a devenit mult mai dureroasa. Nu mai e o posibilitate... ci varianta fireasca.
-
Deke
- newbie

dr_ wrote:Acum intrebarea asta a devenit mult mai dureroasa. Nu mai e o posibilitate... ci varianta fireasca.
Bine zis...
- dr_
- elder

Ieri invatam cu gandul ca prind o specialitate super misto. Azi cu pozitia respectiva posibil sa nu prind nici MF pe Bucuresti.
- ildottore
- senior

dr_ wrote:Ieri invatam cu gandul ca prind o specialitate super misto. Azi cu pozitia respectiva posibil sa nu prind nici MF pe Bucuresti.
Welcome... to the real world
I don't need your attitude... I've got my own..