DACA NU IEI REZIDENTIATUL...

schimbarea schimbarii...
ceacky2
senior
senior

Postby ceacky2 » Sun Sep 28, 2008 12:19 am

Sunt si eu absolvent de medicina2008 , Timisoara si vroiam sa intreb care ar fi optiunile in cazul unui esec la ex de rezidentiat...daca stie cineva.
multumesc anticipat
APA TRECE, BIVOLII RAMAN!

sandman
senior
senior

Re: DACA NU IEI REZIDENTIATUL...

Postby sandman » Sun Sep 28, 2008 1:47 am

ceacky1 wrote:Sunt si eu absolvent de medicina2008 , Timisoara si vroiam sa intreb care ar fi optiunile in cazul unui esec la ex de rezidentiat...daca stie cineva.
multumesc anticipat

Optiuni: posibil stagiatura daca nu s-a renuntat deja, rezi pe post daca se mai organizeaza anul viitor, rezi normal la anul, iti iei un doctorat, reprezentant medical, rezidentiat in alta tara sau incepi alta facultate sau iti faci un business, o alimentara, un boutique, sex-shop, sofer pe taxi, cersetor, vezi si tu ce merge nu neaparat in ordinea asta sa le incerci.
Life is good

dr_
elder
elder

Postby dr_ » Sun Sep 28, 2008 2:52 am

Curent electric, franghie, pastile sau etajul 10. :)

werger
senior
senior

Postby werger » Sun Sep 28, 2008 7:23 am

Un an de vacanta....nu meriti dupa 6 ani de faculta?....au mai experimentat si altii don't worry....be happy :peace:
fost student, actual pervers, viitor medic

nancy
junior
junior

Postby nancy » Sun Sep 28, 2008 8:54 am

medic de planing familial,cabinete scolare,case de copii ,stagiatura s-a inceput deja deci este sigur.mai sunt reprezentantii sau rezi in alta tara care primeste absolventii fara rezi luat

ceacky2
senior
senior

Postby ceacky2 » Sun Sep 28, 2008 10:58 am

dr_ wrote:Curent electric, franghie, pastile sau etajul 10. :)

=)) medicina si oamenii in general, nu ar merita un asemenea sacrificiu din partea mea, am priceput ca era o gluma, dar am auzit ca au mai fost si situatii "rezolvate" prin optiunile de mai sus...nu e cazul...multumesc oricum tuturor pt raspunsuri :d

dr_
elder
elder

Postby dr_ » Sun Sep 28, 2008 12:45 pm

Evident ca a fost o gluma.

Indiferent de rezultat, dupa rezi o sa urmeze cea mai lunga vacanta din viata mea. qpepsi.gif

smarias
junior
junior

Postby smarias » Sun Sep 28, 2008 4:14 pm

In cazul esecului este posibila stagiatura? Si mai exact in ce consta ea?

nancy
junior
junior

Postby nancy » Mon Sep 29, 2008 9:13 am

da stagiatura este sigur ,consta in a face o cerere la directorul unui spital care nu pregateste rezidenti ,iar acesta te distribuie unui medic langa care faci aceasta practica supravegheata timp de 3 ani.in acest timp esti obligat sa dai rezi.atentie directorii de spitale nu primesc decat un nr de astfel de cereri,din aceasta cauza daca vrei trebuie actionat din timp

smarias
junior
junior

Postby smarias » Mon Sep 29, 2008 7:24 pm

nancy wrote:da stagiatura este sigur ,consta in a face o cerere la directorul unui spital care nu pregateste rezidenti ,iar acesta te distribuie unui medic langa care faci aceasta practica supravegheata timp de 3 ani.in acest timp esti obligat sa dai rezi.atentie directorii de spitale nu primesc decat un nr de astfel de cereri,din aceasta cauza daca vrei trebuie actionat din timp

si in tot acest timp iei salariul?

nancy
junior
junior

Postby nancy » Mon Sep 29, 2008 7:31 pm

da se da salariu

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Mon Sep 29, 2008 8:43 pm

o sa plangi, n-o sa simti ca vin sarbatorile de iarna, vei crede ca viata ta s-a sfarsit, dar hei! va trece repede si vei vedea ca nu e asa, vei lua somaj 6 luni sau celelate variante scrise de cei de mai sus. stiu si eu de la altii :)
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A

De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!

ceacky2
senior
senior

Postby ceacky2 » Mon Sep 29, 2008 9:01 pm

andy gavrilescu wrote:DACA NU IEI REZIDENTIATUL...
o sa plangi, n-o sa simti ca vin sarbatorile de iarna, vei crede ca viata ta s-a sfarsit, dar hei! va trece repede si vei vedea ca nu e asa, vei lua somaj 6 luni sau celelate variante scrise de cei de mai sus. stiu si eu de la altii :)

SA PLANG? =)))))
Medicina asta e asa de ***** incat trebuie sa fi trecut bine in sfera patologicului ca sa plangi dupa sau din cauza ei...
Zile proaste poate avea oricine...si as intelege, sa zici ca ai gafat'o la rezi din cauza ca n'ai invatat; dar cum intrebarile si rezidentiatul in sine e pe baza "CINE INVATA MAI REPEDE SI MAI MULT DIN CARTEA DE TELEFOANE", nicidecum CINE STIE MEDICINA, nu am sa ma lamentez sau nu am sa fac un capat de lume din asa ceva

Aurora boreala
senior
senior

Postby Aurora boreala » Wed Oct 01, 2008 10:39 am

ceacky1 wrote:
andy gavrilescu wrote:DACA NU IEI REZIDENTIATUL...

SA PLANG? =)))))
Medicina asta e asa de ***** incat trebuie sa fi trecut bine in sfera patologicului ca sa plangi dupa sau din cauza ei...
Zile proaste poate avea oricine...si as intelege, sa zici ca ai gafat'o la rezi din cauza ca n'ai invatat; dar cum intrebarile si rezidentiatul in sine e pe baza "CINE INVATA MAI REPEDE SI MAI MULT DIN CARTEA DE TELEFOANE", nicidecum CINE STIE MEDICINA, nu am sa ma lamentez sau nu am sa fac un capat de lume din asa ceva

Din nou foarte adevarat ce zici!!! :peace:

Dar la cum ma stiu eu pe mine :roll: o sa plang vreo saptamana ca am muncit si nu s-a vazut intr-un rezultat f bun... :hate: Asta mai ales ca am avut si ceva probleme de sanatate, unele din cauza stresului, altele mai vechi care s-au acutizat si tot asa.. homework.gif
Insa voi face un foc de tabara zdravan cu maculatura daca ma oftic rau... laughing4.gif

cog1983
elder
elder

Postby cog1983 » Wed Oct 01, 2008 10:54 am

Si eu o sa plang, dar nu pentru ce a fost, ci pentru ce ar urma... ca ar trebui sa mai invat inca o data toata materia (asta sau alta) si nu cred ca mai is in stare :help:
Simtul umorului e o dovada de inteligenta

corymp
junior
junior

Postby corymp » Wed Oct 01, 2008 5:56 pm

daca nu iau rezi ma reprofilez.
In nici un caz nu mai dau o data. Daca dupa un an de chin si cosmar si stres cat cuprinde nu sunt in stare sa il iau anul asta pai nici ca voi mai fi in stare vreodata.
Si cu siguranta o sa fac si eu un foc de tabara cu toate foile si dosarele cu harissoni si schwartzi si angelesti.
Cu dumnezeu inainte

razi
senior
senior

Postby razi » Wed Oct 01, 2008 6:48 pm

Hai mah,nu mai fiti asa categorici si nu actionati sub impulsul momentului.Toti care nu am luat din prima am zis ca nu mai dam,dar dupa cateva saptamani te apuci iar de invatat.Asa ca mai bine nu aruncati materialul didactic sa nu stati dupa aia sa alergati dupa el.Succes!

metalu
senior
senior

Postby metalu » Thu Oct 02, 2008 9:34 am

puneti-va actele de somaj dupa licenta .. merita. io nu am facuto si am stat juma de an .. pe nimic. bleah
daca vrei sa mai dai rezi .. i-ati liber pana dupa sarbatori si pe urma poti incepe deja sa inveti.

corymp
junior
junior

Postby corymp » Thu Oct 02, 2008 5:03 pm

la mine nu e impuls de moment cand spun ca nu mai dau a 2-a oara. Stiu sigur ca mai mult de atat nu voi fi in stare. Poate cei care realizeza ca nu au invatat suficient si care stiu ca se poate si mai bine, de acord, ei sa tot dea, si de 10 ori daca vor.

Riley
elder
elder

Postby Riley » Thu Oct 02, 2008 6:16 pm

Pai atunci dc dai totul din tine, nu panichezi si te concentrezi nu ai cum sa nu iei examenul. Stiu ca e greu, stiu ca e mult, stiu ca nu se poate stii totul la perfectie. Dar sa nu plecati cu premisa ca nu luati rezidentiatul,sigur, inerent te gandesti si la o astfel de posibilitate. Dar, mai degraba deschideti un topic de incurajari cum a fost unul anul trecut ;) Spor la treaba si fruntea sus! Bafta si va tin pumnii la toti sa luati ce vreti!! :allright:
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

ildottore
senior
senior

Postby ildottore » Fri Oct 03, 2008 2:41 pm

ceacky1 wrote:Sunt si eu absolvent de medicina2008 , Timisoara si vroiam sa intreb care ar fi optiunile in cazul unui esec la ex de rezidentiat...daca stie cineva.
multumesc anticipat

distribuitor de medicamente, somer sau ospatar
I don't need your attitude... I've got my own..

andrita
elder
elder

Postby andrita » Fri Oct 03, 2008 4:03 pm

hai ma ca un ospatar castiga 15 mil pe luna.deci merita.tre sa stie doar sa nu sparga paharele si sa scrie in carnetel prescurtat.dar la prescurtari pe pricepem noi astia de la md. :lol:
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.

dr_
elder
elder

Postby dr_ » Fri Oct 03, 2008 6:58 pm

Acum intrebarea asta a devenit mult mai dureroasa. Nu mai e o posibilitate... ci varianta fireasca.

Deke
newbie
newbie

Postby Deke » Fri Oct 03, 2008 7:13 pm

dr_ wrote:Acum intrebarea asta a devenit mult mai dureroasa. Nu mai e o posibilitate... ci varianta fireasca.

Bine zis...

dr_
elder
elder

Postby dr_ » Fri Oct 03, 2008 7:15 pm

Ieri invatam cu gandul ca prind o specialitate super misto. Azi cu pozitia respectiva posibil sa nu prind nici MF pe Bucuresti.

ildottore
senior
senior

Postby ildottore » Fri Oct 03, 2008 8:05 pm

dr_ wrote:Ieri invatam cu gandul ca prind o specialitate super misto. Azi cu pozitia respectiva posibil sa nu prind nici MF pe Bucuresti.

Welcome... to the real world
I don't need your attitude... I've got my own..

Return to “Rezidentiat 2008”