rezidentiat in constanta...
- nejla_dr
- junior

rezidentiat in constanta...
am si eu o intrebare:stie cineva daca se va mai face rezidentiatul in orase gen constantza,sibiu,brasov,arad,dupa examenul din noiembrie 2008?
-
woody
- senior

Re: rezidentiat in constanta...
nejla_dr wrote:am si eu o intrebare:stie cineva daca se va mai face rezidentiatul in orase gen constantza,sibiu,brasov,arad,dupa examenul din noiembrie 2008?
nuuu din pacate si vor fi redistributi inclusiv actuali rezi din aceste orase , vor ramen numa cei din ultimul an de rezi, o sa fie ca la nebuni
- nicoletaghe
- senior

woody wrote:nejla_dr wrote:am si eu o intrebare:stie cineva daca se va mai face rezidentiatul in orase gen constantza,sibiu,brasov,arad,dupa examenul din noiembrie 2008?
nuuu din pacate si vor fi redistributi inclusiv actuali rezi din aceste orase , vor ramen numa cei din ultimul an de rezi, o sa fie ca la nebuni
asta ar insemna in mod teoretic k-o sa scoata mai multe locuri in celelalte centre...
buc. de ex
si la sfarsit, mamotaaa....
- vampyblue
- senior

scrie undeva aceste lucruri?concret?sau sunt inca in stadiul de zvonuri..?
si daca e sigur asa..detasari?transferuri se mai pot face in aceste orase?
mi se pare cam absurd sa ne inghesuie pe toti 2000 si ceva in 6 orase(plus ceilalti din ani mai mari)
si daca e sigur asa..detasari?transferuri se mai pot face in aceste orase?
mi se pare cam absurd sa ne inghesuie pe toti 2000 si ceva in 6 orase(plus ceilalti din ani mai mari)

- pc7
- elite

-
dr.phill
- newbie

Decanul facultatii de medicina din C-ta sustine ca s-a revenit asupra deciziei si C-ta va putea fi in continuare pe lista centrelor care pregatesc rezidenti.
Deci eu nu mai inteleg nimic...
- miruna_ral
- junior

dr.phill wrote:Decanul facultatii de medicina din C-ta sustine ca s-a revenit asupra deciziei si C-ta va putea fi in continuare pe lista centrelor care pregatesc rezidenti.
Dar de celelalte orase-brasov, sibiu ce se stie, vor fi si ele in continuare pe lista centrelor care pregatesc rezidenti?
bla, bla,bla....
- lucaibar
- junior

Acelasi lucru si in Sibiu ...cica sa revenit! despre restul stiu ca au fost de neclintit!
Trebuie sa vrei, sa poti, sa faci, ceeace uneori pare a fi imposibil !
-
daxlemon
- newbie

unde ati auzit voi de asa ceva, cum sa ne repartizeze in alte centre. Eu am ales Brasovul si de aici nu plec. Aici nu s-a spus nimic de mutare ci doar ca nu se mai scot locuri si atat si cu asta basta