Cat dureaza balamucul de dupa rezi?

schimbarea schimbarii...
oligodendroglia
junior
junior

Cat dureaza balamucul de dupa rezi?

Postby oligodendroglia » Thu Aug 21, 2008 11:43 am

Va rog sa-mi spuneti si mie, daca stiti, cat dureaza formalitatile de dupa rezi (repartitie, alegere spital platitor si daca mai e ceva). Eu vreau sa imi planific o vacanta luuunga dupa exam si as vrea sa stiu cat de repede pot sa plec. :mrgreen:
Nu strica sa-ti amintesti ca universul, cu o exceptie nesemnificativa, este alcatuit din altii.

Enemy
elder
elder

Re: Cat dureaza balamucul de dupa rezi?

Postby Enemy » Thu Aug 21, 2008 2:59 pm

intr-o luna se termina totul da de pe 1 ian tre sa mergi la servici, deci nush cat de lunga poate fi vacanta asta a ta.

razi
senior
senior

Postby razi » Fri Aug 22, 2008 7:38 am

De obicei la o saptamana dupa examen este repartitia,si apoi(mai ales daca esti in Bucuresti)se face alegerea spitalului platitor,dupa aia alegerea spitalului mama si prin ianuarie depui actele daca vrei sa te transferi/detasezi.....chiar ca balamuc...cel putin asa a fost anul trecut.

oligodendroglia
junior
junior

Postby oligodendroglia » Fri Aug 29, 2008 7:59 pm

multumesc pentru raspunsuri, dar eu tot nu inteleg ceva... in afara de repartitie si alegerea spitalului platitor... se mai "alege" ceva? ce-i ala "spital mama"?! :shock: eu as fi vrut sa plec pe la sfarsit de noiembrie... cam la 3 sapt dupa rezi... :? cei care ati trecut prin chestia asta anul trecut ce parere aveti? am sanse? sau va trebui sa-mi aman vacanta muuult prea mult asteptata? sau in ultima instanta pot sa las ceva imputernicire notariala? :?:
Nu strica sa-ti amintesti ca universul, cu o exceptie nesemnificativa, este alcatuit din altii.

razi
senior
senior

Postby razi » Sat Aug 30, 2008 9:16 am

in functie de specialitate,spitalul mama difera de spitalul platitor si este spitalul unde vei face pregatirea in specialitatea respectiva(cei 3 ani).Cu vacanta ta...nu stiu ce sa zic,presupun ca daca trebuie sa planuiesti atat,te duci probabil in tarile calde,undeva.Cred ca ai avea timp dupa repartitie,iar in decembrie sa-ti faci formele de transfer/detasare,daca este cazul.Alegerea spitalului platitor se face in alta zi decat a spitalului mama(pentru Bucuresti)si parca nu era obligatorie prezenta.
la alegerea spitalului mama trebuia sa fii acolo,ne chema pe specialitati si ne alegeam in functie de medie,apoi ne-au dat carnetul si caietul de sarcini.Cat despre cand a fos asta probabil gasesti in posturi mai vechi sau poate isi aduce aminte altcineva...eu...cam senila.

Cyph3r
elder
elder

Postby Cyph3r » Sat Aug 30, 2008 10:36 pm

oligodendroglia wrote:multumesc pentru raspunsuri, dar eu tot nu inteleg ceva... in afara de repartitie si alegerea spitalului platitor... se mai "alege" ceva? ce-i ala "spital mama"?! :shock: eu as fi vrut sa plec pe la sfarsit de noiembrie... cam la 3 sapt dupa rezi... :? cei care ati trecut prin chestia asta anul trecut ce parere aveti? am sanse? sau va trebui sa-mi aman vacanta muuult prea mult asteptata? sau in ultima instanta pot sa las ceva imputernicire notariala? :?:

in sfarsit cineva care stie ca exista si viata dupa rezi.
Daca vrei sa scapi de agitatie lasa o imputernicice ca nu se stie niciodata cat dureaza dupa.
In B alegerea spitalelor platitoare e la 2 sapt dupa rezi si ulterior perfmed alege datele cand cei dinfiecare specialitate isi aleg spitalul "mama" adica spitalul unde isi vor desfasura stagiul de baza. In celelelate centre nu stiu exact
deci daca vrei vacanta relaxata fa o imputernicire si activeaza roamingul ca sa il suni pe ala cu imputernicirea
I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??

Daiza
elder
elder

Postby Daiza » Sat Sep 06, 2008 7:34 pm

cam dureaza..pt linistea ta, programeaza-ti vacanta dupa 15 decembrie.

Return to “Rezidentiat 2008”