Imi spune cineva daca la subiectele de chirurgie trebe invatata si tehnica chirurgicala???adica exact cum se face incizia, calea de abord, suturile, ligaturile etc??? ca mi se pare f greu sa stii toate amanuntele astea...

senkx
Sirbu wrote:Salutare!
Imi spune cineva daca la subiectele de chirurgie trebe invatata si tehnica chirurgicala???adica exact cum se face incizia, calea de abord, suturile, ligaturile etc??? ca mi se pare f greu sa stii toate amanuntele astea...![]()
senkx
andrita wrote: uita te si pe grilele date acum un an ,2 ani,3 ani in urma.
*EuGenius wrote:auzi, tu esti in comisia celor care fac grilele pt rezi?
angelescu in 2008 au fost si in 200x
hector wrote:angelescu mic e scris de copilul lui angelescu?
andrita wrote:am gresit topicul.scuze!cer sa fie sters.ms!
eugenie,cat mai e kilu de faina?
andrita wrote: si ontopic....nu zice nimeni nimic de tactica trident reloaded?
andy gavrilescu wrote:andrita wrote: si ontopic....nu zice nimeni nimic de tactica trident reloaded?
moderatorii, faceti ceva, pt numele lu' Dumnezeu, si aduceti-l pe trident inapoi, fie si obligat, caci andrita are nevoie de tactica lui pt a lua rezu'.
*EuGenius wrote:andrita wrote:am gresit topicul.scuze!cer sa fie sters.ms!
eugenie,cat mai e kilu de faina?
te-ai inamorezat?k prea bati campi..
pc7 wrote:andrita zice:angelescu in 2008 au fost si in 200x
cu precizarea ca in 200x grilele au fost din angelescu mic
andrita wrote: cine stiue?poate la unii functioneaza.dar mai tre' sa ai si noroc.sa stii care 4 dintre cele 5 sa le pui.ca nu e tot una.e buna metoda poate pt cei disperati care nu au timp sa parcurga materia incat sa ia rezi. deci...e relativa chestia.
incercati ,flacai si fete,ca nu doare!
razwin2 wrote:eu cred ca nici tu si nici belladonna nu intelegeti care este rostul formulelor memotehnice in general. nu stiu cu cit te ajuta faptul ca stii mecanismul de actiune daca nu rezlovi grila. nu o sa insist mai mult pe subiectul asta, pur si simplu am incercat sa arat colegilor modalitatea mea de a stoca niste informatii. si asta e tot. daca asta imi atrage critici, imi pare rau, alta data nu o sa mai fac
*EuGenius wrote:razwin2 wrote:eu cred ca nici tu si nici belladonna nu intelegeti care este rostul formulelor memotehnice in general. nu stiu cu cit te ajuta faptul ca stii mecanismul de actiune daca nu rezlovi grila. nu o sa insist mai mult pe subiectul asta, pur si simplu am incercat sa arat colegilor modalitatea mea de a stoca niste informatii. si asta e tot. daca asta imi atrage critici, imi pare rau, alta data nu o sa mai fac
deci ai dat gres cu FHM![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests