Am si eu o intrebare...

Am auzit de un zvon ca anul acesta in noiembrie s-ar da rezidentiatul pe centre (adica cei din Buc la Buc, cei din Cluj la Cluj etc.)
Stie cineva ceva mai multe despre subiectul asta?
Multumesc mult!
tufish wrote:ma indoiesc tare de afirmatia asta, iti dai seama ce mismasuri s-ar petrece
Atom wrote:Zvonul pe care l-am auzit era ca rezidentiatul pentru cei de la Medicina nu se va mai tine numai la Bucuresti (asa cum a fost in 2007) ci vor fi cateva centre universitare unde se va organiza (ma refer la centrele universitare mari: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Tg Mures)...nu ma refeream la orasul (satul) natal...ca-ti dai seama ca nu se poate asa ceva...
Mai multe nu stiu....Am scris in speranta ca cineva stie mai multe si poate confirma sau infirma acest zvon![]()
Nu stie nimeni cam cu cat timp inainte de rezi se afiseaza metodologia si implicit locul/locurile unde se va da?
karma_112 wrote:Si eu sper sa se dea pe centre, caci la ce aglomeratie este in mod normal in Bucuresti...imi este groaza in dimineata examenului!!!!!!! Vom afla intr-un final si acest aspect; important acum este sa stam cu burta pe carte si sa reusim sa luam examenul asta, zic eu destul de important pt noi!
latvia wrote:karma_112 wrote:Si eu sper sa se dea pe centre, caci la ce aglomeratie este in mod normal in Bucuresti...imi este groaza in dimineata examenului!!!!!!! Vom afla intr-un final si acest aspect; important acum este sa stam cu burta pe carte si sa reusim sa luam examenul asta, zic eu destul de important pt noi!
io zic ca e de preferat aglomeratia decat afiliatia.
eu am dat in Cluj si sunt din Constanta si am facut 157 de ore pe drum de nu mai puteam...a fost nashpa.ioana_medline wrote:Eu una m-as bucura foarte foarte mult,sa fie pe centre ca m-am saturat de Bucuresti vreau sa merg acolo doar in vizita, nu se poate ca din vestul tarii sa strabat in prag de examen o juma de tara doar ca sa fie multumit Nicolaescu imi amintesc ca imi ,,cadeau'' ochii in foaia de examen cu toate ca ajunsesem vinerea,NOI NU AVEM BANI DE PERINDAT PRIN BUCURESTI D-LE MINISTRU!
optimus wrote:Inseamna ca esti naiva daca ai impresia ca la bucale nu se fac mismasuri...Si inca ce mismasuri..
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests