Cine are habar daca iei rezidentiatul pe locuri si renunti la rezidentiatul pe glie ce se intampla? Iti cer astia bani?
Tre sa platesti ceva?
Renuntare la Rezidentiat
- blondel
- senior
Re: Renuntare la Rezidentiat
nop nu platesti nimic pt anul/anii in care ai fost rezident
ex concret : in anii trecuti daca aveai punctaj de trecere puteai opta pt MF si anul urmator dadeai rezi din nou; in cazul in care luai ce iti doreai incheiai contractul de munca si iti duceai cartea de munca la noul spital platitor si atat
ex concret : in anii trecuti daca aveai punctaj de trecere puteai opta pt MF si anul urmator dadeai rezi din nou; in cazul in care luai ce iti doreai incheiai contractul de munca si iti duceai cartea de munca la noul spital platitor si atat
Si totusi Pamantul se invarte!...
- alinamihaela
- senior
Nu este asa ca la rez pe locuri. La asta pe post semnezi contract cu spitalul de pe glie inca de pe acum, obligandu-te ca dupa terminarea celor 5 ani de rez sa stai pe acel post 5 ani ( adik cat e rez), daca nu faci asa trebuie sa platesti banii pe care ministretul i-a cheltuit cu tine in cursul pregatirii prin rez pe post
- Chingachgook
- addicted
pai da
asta daca termini.
daca faci 4 ani din 5 ( sau mai putini) si te tirezi apoi, renunti la el si nu dai nici un ban.
asta daca termini.
daca faci 4 ani din 5 ( sau mai putini) si te tirezi apoi, renunti la el si nu dai nici un ban.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...