repartitie tulcea???????

schimbarea schimbarii...
bobodik
newbie
newbie

repartitie tulcea???????

Postby bobodik » Thu Jun 26, 2008 7:22 pm

ce doriti sa va luati la rezidentiat? si in ce oras din judetul tulcea?
si mai ales ..... pe ce pozitie sunteti........????????

Emmma
newbie
newbie

Re: repartitie tulcea???????

Postby Emmma » Fri Jun 27, 2008 9:42 am

eu as vrea oftalmo sau orl dar, inaintea mea mai sunt o gramada care trebuie sa decida :| asa ca............................

paula

Postby paula » Fri Jun 27, 2008 9:42 pm

si eu as vrea oftalmo, cred ca e una din cele mai banoase si frumoase dar nu stiu daca prind

Emmma
newbie
newbie

Postby Emmma » Sat Jun 28, 2008 1:53 pm

oftalmo banoasa doar daca te privatizezi, iar aparatura e foarte scumpa , altfel nu prea ,dar e frumoasa :D / eu nu vreau ATI/urgentze/pediatrie/chir pediatrica/pneumopoate intereseaza pe cineva :D siiiiiiii ar fi dragutz sa-si spuna si altii parerea , mai ales cei care sunt printre primiiiiiiiiiii , sa stim si noi spre ce ne-am putea orienta :!:

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Sat Jun 28, 2008 2:07 pm

eu sint al 5-lea si vreau orl sau oftalmo, vad ce mai prind. emma tu a cit-a esti?posturile pe care le-ai enumerat acolo sunt cam toate :P nush ce mai ramine...sau vrei med de laborator?radio?
qpepsi.gif

Emmma
newbie
newbie

Postby Emmma » Sat Jun 28, 2008 2:36 pm

:D :D :D :D :D :D sincer.............. vreau oftalmo sau orl ,dar daca nu prind atunci mai bine iau Radio,Med de lab, balneo si la restul ma mai gandesc :) eu sunt mult mai sus ca tine, o sa iei inaintea mea , dar succes si poate imi ramane si mie unul, nu se stie nicodata :D ,oricum nu vreau sa raman pe Tulcea, frumos ar fi sa lom toti ceea ce ne dorim :D

Emmma
newbie
newbie

Postby Emmma » Sat Jun 28, 2008 2:38 pm

vreu ceva sa ma pot privatiza 8)

alinamihaela
senior
senior

Postby alinamihaela » Sat Jun 28, 2008 6:02 pm

[quote="Emmma"]oftalmo banoasa doar daca te privatizezi, iar aparatura e foarte scumpa , altfel nu prea ,dar e frumoasa :D / eu nu vreau ATI/urgentze/pediatrie/chir pediatrica/pneumopoate intereseaza pe cineva :D siiiiiiii ar fi dragutz sa-si spuna si altii parerea , mai ales cei care sunt printre primiiiiiiiiiii , sa stim si noi spre ce ne-am putea orienta :!:[/quote]

eheeee...numai daca ai privat? Dr. cu care lucram eu s-a dus cu soacra-sa sa se opereze (implant de cristalin, ceva de genu)...nu mai zic...a preferat sa se duca la o clinica particulara ca o ajungea la fel de mult desi "teoretic" in spital ar fi trbuit sa plateasca doar cristalinul. Si asta vb aia ca intre colegi in cadrul aceluiasi spital. Chiar am intrebat-o pe dr. mea daca nu conteaza chiar deloc ca-s colegi.?!? cica nu....deci ...." de ce nu s-a scos oftalmo la mine in oras?"

Return to “Rezidentiat 2008”