ce doriti sa va luati la rezidentiat? si in ce oras din judetul tulcea?
si mai ales ..... pe ce pozitie sunteti........????????
repartitie tulcea???????
- Emmma
- newbie
Re: repartitie tulcea???????
eu as vrea oftalmo sau orl dar, inaintea mea mai sunt o gramada care trebuie sa decida
asa ca............................

-
si eu as vrea oftalmo, cred ca e una din cele mai banoase si frumoase dar nu stiu daca prind
- Emmma
- newbie
oftalmo banoasa doar daca te privatizezi, iar aparatura e foarte scumpa , altfel nu prea ,dar e frumoasa
/ eu nu vreau ATI/urgentze/pediatrie/chir pediatrica/pneumopoate intereseaza pe cineva
siiiiiiii ar fi dragutz sa-si spuna si altii parerea , mai ales cei care sunt printre primiiiiiiiiiii , sa stim si noi spre ce ne-am putea orienta 

- marmotul
- elite
eu sint al 5-lea si vreau orl sau oftalmo, vad ce mai prind. emma tu a cit-a esti?posturile pe care le-ai enumerat acolo sunt cam toate
nush ce mai ramine...sau vrei med de laborator?radio?

- Emmma
- newbie

- Emmma
- newbie
vreu ceva sa ma pot privatiza 

- alinamihaela
- senior
[quote="Emmma"]oftalmo banoasa doar daca te privatizezi, iar aparatura e foarte scumpa , altfel nu prea ,dar e frumoasa
/ eu nu vreau ATI/urgentze/pediatrie/chir pediatrica/pneumopoate intereseaza pe cineva
siiiiiiii ar fi dragutz sa-si spuna si altii parerea , mai ales cei care sunt printre primiiiiiiiiiii , sa stim si noi spre ce ne-am putea orienta
[/quote]
eheeee...numai daca ai privat? Dr. cu care lucram eu s-a dus cu soacra-sa sa se opereze (implant de cristalin, ceva de genu)...nu mai zic...a preferat sa se duca la o clinica particulara ca o ajungea la fel de mult desi "teoretic" in spital ar fi trbuit sa plateasca doar cristalinul. Si asta vb aia ca intre colegi in cadrul aceluiasi spital. Chiar am intrebat-o pe dr. mea daca nu conteaza chiar deloc ca-s colegi.?!? cica nu....deci ...." de ce nu s-a scos oftalmo la mine in oras?"

eheeee...numai daca ai privat? Dr. cu care lucram eu s-a dus cu soacra-sa sa se opereze (implant de cristalin, ceva de genu)...nu mai zic...a preferat sa se duca la o clinica particulara ca o ajungea la fel de mult desi "teoretic" in spital ar fi trbuit sa plateasca doar cristalinul. Si asta vb aia ca intre colegi in cadrul aceluiasi spital. Chiar am intrebat-o pe dr. mea daca nu conteaza chiar deloc ca-s colegi.?!? cica nu....deci ...." de ce nu s-a scos oftalmo la mine in oras?"