Pe listele cu candidatii inscrisi apare posturi MINISTERUL INTERNELOR (daca veti cauta la "repartitia pe sali", intre judetul Mehedinti si Mures).
Stie cineva unde se gaseste lista cu specialitatile medicale sau chirurgicale si spitalele care au intrat in aceasta categorie?
Am cautat pe lista cu celelalte judete si nu le-am gasit.
Unde anume au fost publicate locurile scoase la concurs sub egida MINISTERULUI DE INTERNE?
posturi MINISTERUL INTERNELOR scoase la concurs 2008
-
- junior
-
- elder
Re: posturi MINISTERUL INTERNELOR scoase la concurs 2008
probabil locurile pt mira sunt scoase separat...si o sa se afiseze asa cum s au afisat si anii trecuti.ai vazut tu vreun loc scos pt mapn/mira/mj?nu....doar candidati pt acele locuri.
mult succes in a-tzi sattisface curiozitatea...daca afli zi ne si noua...ca tare mi ar placea si mie sa candidez pt un loc d ala cu bani multi si munca putina.
mult succes in a-tzi sattisface curiozitatea...daca afli zi ne si noua...ca tare mi ar placea si mie sa candidez pt un loc d ala cu bani multi si munca putina.

- marmotul
- elite
-
- elder
mai razwin...(stiu ca sunt offtopic:D)... si acum ca tzi ai luat rezu tot p plantatia d morcovi esti?sau...doar c te-ai obisnuit....a inceput sa tzi placa? 

-
- senior
Lizz22 wrote:bani multi si munca putina.
esti rautacioasa... atata timp cat sunt admisi toti cei care iau peste 65% nu vad care e problema
-
- elder
doctoratu wrote:Lizz22 wrote:bani multi si munca putina.
esti rautacioasa... atata timp cat sunt admisi toti cei care iau peste 65% nu vad care e problema
eeehhhh! nush cat d rautacioasa sunt...dar..vreau si eu sa vad locurile alea....si sa pot sa candidez pt ele.din pacate,insa...nu prea vad cum.
-
- senior
atata timp cat nu esti incadrata in ministerul respectiv nu ai cum... locurile se publica spre exemplu pt ministerul apararii in "observatorul militar"
-
- elder
doctoratu wrote:atata timp cat nu esti incadrata in ministerul respectiv nu ai cum... locurile se publica spre exemplu pt ministerul apararii in "observatorul militar"
eeehhh...hai...da-mi cu tifla...

-
- senior
degeaba... n-ai pe taticu sau pe unchiu general pe undeva? nu ma refer la "general store"... 

-
- elder
doctoratu wrote:degeaba... n-ai pe taticu sau pe unchiu general pe undeva? nu ma refer la "general store"...
....

-
- senior
se numeste "activare pe filiera indirecta" si e o practica oficiala prin care ingineri, informaticieni, medici sau contabili sunt angajati in aceste ministere... 

-
- elder
doctoratu wrote:se numeste "activare pe filiera indirecta" si e o practica oficiala prin care ingineri, informaticieni, medici sau contabili sunt angajati in aceste ministere...
hei,hei....uite...m-am hotarat.pt. ca ai fost amabil si m-ai scos din ceatza..promit ca atunci cand o sa ma fac mare/