Asteptam noutati.
Zvonuri, barfe, informatii despre REZIDENTIAT 2008
- dr_
- elder

Zvonuri, barfe, informatii despre REZIDENTIAT 2008
Ministrul "minune" doreste schimbari radicale!
Asteptam noutati.
Asteptam noutati.
- nicoletaghe
- senior

- nicoletaghe
- senior

- Calico
- addicted

Pai vezi ca e un site cu petitii online, cauta si tu pe google "petitii online" sau ceva de genul asta. Apoi scrie o petitie ca asteptati informatii de la ministru si ca sa vi le dea cat mai curand posibil. Apoi trimite si tu linkul la cat mai multi, prin mail la toata lumea din agenda, la toata lista de messenger, pana n-o sa mai ai nici un prieten. Bafta!
- nicoletaghe
- senior

- andrita
- elder

- optimus
- senior

dr_ wrote:Ministrul minune zice ca lui i-ar placea sa dam interviu la rezidentiat...
Slabe sanse, corect?
Ce tare..Sunt curios in cate saptamani s-ar termina examenul atunci.Si nu ar mai fii un examen obiectiv ci subiectiv.
Dar guvernantii nostri mioritici sunt campioni la capitolul "Idei Cretine "
Deci nu ma mira faza cu interviul.
REST IN PEACE!
-
Guest
- nicoletaghe
- senior

-
Guest
-
Guest
Anonymous wrote:Daca vreti barfe si idei,ia uite : se vehiculeaza ideea ca vor sa-l scoata pe Harri si sa reintroduca Gherasimu
Si eu am auzit de ideea de a introduce Gherasimul in loc de Harrison. Am mai auzit ca si Schwartzul vor sa il schimbe....
Daca in loc de examenul de rezidentiat sr fi interviu....ar fi nasol!
Va dati seama cat de subiectivi vor fi!?!
Marea mea intrebare este: pe ce baza vor face interviul? sau cum va decurge?
Eu l-as impusca pe "ministrul minune''!

-
lucian
- newbie

- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
-
Guest
-
Guest
-
Guest
lucian wrote:eu am vb cu studenti de anu sase iasi..si seful lor de serie i-ar fi informat ca in urma discutiile de la bucuresti(plecat oficial)..ar ramane trunchi comun si s-ar baga gherasim si se gandesc sa bage o carte a lui irinel popescu. e adevarat?4
voi stiti mai mult?
Mda...de Irinel Popescu am auzit si eu ca s-ar baga in locul la Schwartz si Angelescu...
Trunchi comun....nu stiu ce mai e bine sau ce nu la noi....
Sa nu uitam ca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.....cum zicea cineva...ufff
- ildottore
- senior

in sfarsit!!!
In sfarsit merge imedul!!!!
eu am auzit ca dupa 30 ianuarie o sa se comunice ceva legat de tematica. sau macar data examenului sa o comunice. Iar rezi pe post in iunie.... ma indoiesc --- nici nu dau licenta pana atunci!
eu am auzit ca dupa 30 ianuarie o sa se comunice ceva legat de tematica. sau macar data examenului sa o comunice. Iar rezi pe post in iunie.... ma indoiesc --- nici nu dau licenta pana atunci!
I don't need your attitude... I've got my own..
-
Guest
sandman wrote:Adica in fiecare an schimba bibliografia? Traim intr-o tara instabila.
Asa cred ei ca e bine....
Cred ca a inceput sa le placa!
La noi nu se gandeste nimeni.....decat noi....
Si asa mi se pare ca ultimul an e mai greu decat toti anii, avem si licenta si rezi...mai vin si ei cu schimbari.....Nu suntem destul de stessati....
- andrita
- elder

mai era un "zvon" (printre studenti si viitori rezidenti )ca sunt obligati sa mentina bibliografia cel putin 2 ani.in acest caz...apor la invatat !
bibliografia anul trecut a fost publicata cam pe 25 martie in urma unei petitii sau ceva de genul asta.
bibliografia anul trecut a fost publicata cam pe 25 martie in urma unei petitii sau ceva de genul asta.
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.
- Cyph3r
- elder

andrita wrote:mai era un "zvon" (printre studenti si viitori rezidenti )ca sunt obligati sa mentina bibliografia cel putin 2 ani.in acest caz...apor la invatat !
n-a fost petitie a fost un soi de obligatie luata de catre minister dupa ce ne-au bagat pe gat bibliografia.
Dar puteti incerca si o petitie. Intre timp lecturati si voi (care nu e in sesiune) subiectele clasice: infarctu, hipertensiunea, cancerele.
Bafta
I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??
- Cyph3r
- elder

- ildottore
- senior

-
flori_mentorita
- newbie

in cazul in care in iunie se va organiza rezidentiat pe post...acesta se adreseaza asa cum spune legea in primul and celor ce nu au promovat rezidentiatul pe locuri deci cei care acum sunt anul 6 si vor da licenta in septembrie automat nu au anul asta acces la aceasta forma de rezidentiat....dar mai multe detalii nimeni nu cunoaste. sa speram ca vom afla mai multe pana la sfarsitul acestei luni.spor la invatzat! 
- ildottore
- senior

flori_mentorita wrote:in cazul in care in iunie se va organiza rezidentiat pe post...acesta se adreseaza asa cum spune legea in primul and celor ce nu au promovat rezidentiatul pe locuri deci cei care acum sunt anul 6 si vor da licenta in septembrie automat nu au anul asta acces la aceasta forma de rezidentiat....dar mai multe detalii nimeni nu cunoaste. sa speram ca vom afla mai multe pana la sfarsitul acestei luni.spor la invatzat!
corectamundo! ai pus puctul pe i
I don't need your attitude... I've got my own..
-
flori_mentorita
- newbie

consider ca pana la urma nu conteaza unde si cum se va da acest examen si daca s-a stabilit prin lege ca se da in iunie automat tematica de la cel din noiembrie este valabila si pentru iunie asa ca nu vad un motiv de lamentare ci numai un motiv de ambitionare sa nu ramanem de "carutza" si acum...poate ca asta e un atuu ca stim ce materie este si nu mai avem motive sa spunem ca nu am fost de ajuns de pregatiti decat daca nu avem alta preocupare in afara de a pierde timpul pe imed incercand sa despicam legea in 4 in locul unei patologii din tematica de rezi 
-
Guest
Re:
A dat domn' ministru minune comunicat: rezidentiat pe post in data de 22 iunie 2008
Se scot posturi in zonele deficitare, unde nu exista suficienti medici. Centrele universitare NU scot posturi.
Rezidentiat national 9 niembrie 2008. Rezidentiatul se va da pe centre universitare: Cluj, Timisoara, Iasi, Bucuresti (parca). Eu am inteles ca: daca ai terminat facultatea la Sibiu, de exemplu, vei da rezi la Timisoara sau Cluj....
Cautati si voi revista "Viata medicala". Acolo scrie mai multe detalii...
Cat despre tematica......liniste si pace! Nu se stie nimic!
Spor la invatat pt cei ce s-au apucat si bafta in stresiune pt cei ce mai au!
Se scot posturi in zonele deficitare, unde nu exista suficienti medici. Centrele universitare NU scot posturi.
Rezidentiat national 9 niembrie 2008. Rezidentiatul se va da pe centre universitare: Cluj, Timisoara, Iasi, Bucuresti (parca). Eu am inteles ca: daca ai terminat facultatea la Sibiu, de exemplu, vei da rezi la Timisoara sau Cluj....
-
baceu_adriana
- newbie

c ziceti o sa mai fie tr comun anu asta?
dr_ wrote:Ministrul "minune" doreste schimbari radicale!
Asteptam noutati.
- andy gavrilescu
- cel mai imedist din 2013

Re: c ziceti o sa mai fie tr comun anu asta?
baceu_adriana wrote:dr_ wrote:Ministrul "minune" doreste schimbari radicale!
Asteptam noutati.
nu prea le ai, ha?

We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!
- andrita
- elder

Re: Re:
Guest wrote:A dat domn' ministru minune comunicat: rezidentiat pe post in data de 22 iunie 2008
Se scot posturi in zonele deficitare, unde nu exista suficienti medici. Centrele universitare NU scot posturi.![]()
Rezidentiat national 9 niembrie 2008. Rezidentiatul se va da pe centre universitare: Cluj, Timisoara, Iasi, Bucuresti (parca). Eu am inteles ca: daca ai terminat facultatea la Sibiu, de exemplu, vei da rezi la Timisoara sau Cluj....![]()
si daca esti din iasi si totusi ai terminat facultatea la bucuresti trebuie sa vii la buc sa dai rezi?
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.
- optimus
- senior

Re: Re:
andrita wrote:Guest wrote:A dat domn' ministru minune comunicat: rezidentiat pe post in data de 22 iunie 2008
Se scot posturi in zonele deficitare, unde nu exista suficienti medici. Centrele universitare NU scot posturi.![]()
Rezidentiat national 9 niembrie 2008. Rezidentiatul se va da pe centre universitare: Cluj, Timisoara, Iasi, Bucuresti (parca). Eu am inteles ca: daca ai terminat facultatea la Sibiu, de exemplu, vei da rezi la Timisoara sau Cluj....![]()
si daca esti din iasi si totusi ai terminat facultatea la bucuresti trebuie sa vii la buc sa dai rezi?
Probabil ca cei care au terminat facultatea in unul din centrele universitare alese pentru organizarea rezidentiatului vor da acolo unde au terminat.
Dar daca esti din Iasi ,de ce ai facut faculta la bucuresti? Si Iasiul are facultate de medicina.
REST IN PEACE!
- optimus
- senior

Re: Zvonuri, barfe, informatii despre REZIDENTIAT 2008
Mai exista posibilitatea sa dai ,de exemplu in orasul din care esti daca acesta e trecut pe lista centrelor regionale.Ar fi trebuit facute precizarile astea..Dar suntem in Romania unde informatia se da cu jumatati de masura.
REST IN PEACE!
- consi
- senior

Re: Zvonuri, barfe, informatii despre REZIDENTIAT 2008
bine macar ca s-au hotarat sa dea si in alte centre universitare rezi!