Teza promovabila strecurata fraudulos. 2799 vs 2800

schimbarea schimbarii...
27992800
junior
junior

Re: Teza promovabila strecurata fraudulos. 2799 vs 2800

Postby 27992800 » Mon Nov 24, 2008 3:49 am

lanaiba wrote:
gigel wrote:bai e nasol, nu stiu ce tot vorbiti de repartitie cand de maine incepe scandalul . voi nu va dati seama, cu atatea conditii impuse de ei si tot se face frauda...

pai daca e sa jucam dupa cum vor ei, asa sa fie, dar acum ai avem la mana nu mai scapa.

imi pare rau de cei care au invatat insa trebuie sa se faca lumina in cazul asta, chiar daca se suspenda continuarea repartitiei.

OK!

27992800
junior
junior

Postby 27992800 » Mon Nov 24, 2008 3:50 am

In atentia d-lui dr MT:
1) Las-o mai moale cu "greselile de tipar" si vezi-ti de "bubele" dumitale! si la propriu si la figurat!!!
2. Din tot ce ai postat dumneata pana acum poate vedea o tara intreaga cam ce iti poate pielea.....instigare la fals si minciuna, lipsa de verticalitate, absenta principiilor morale minime, pactizare cu impostura si incompetenta etc - toate transpar si sunt argumentate de postarile dumitale pe acest topic.....Ai dumneata motive solide, le stim noi care.....auzi "greseala de tipar" ha ha ha, bine te-au instruit baietii.....Ai mai montat cumva cativa acoliti pe topic?? Prea pareau preocupati baietii sa arunce in derizoriu topicul si noi nu stiam care era mecanismul...adica era pe linie de sti dumneata ce....eu montez, tu montez noi montam...de la centru cu indicatii marete!!! Asta rezulta acuma clar...Tu esti cine esti si ai ajuns cu sprijinul "nostru", tu monteaza pe altii...(gasca la nevoie nu te lasa, am vazut-o care este si ce interese poarta) mai arunca si cu taxa si cu Basescu...mai introdu oleaca de patriotism ieftin, mai strecoara o greseala de tipar....reciteste-ti postarile si incearca ne contrazici....este bine....ca am inteles....de ce ai aceste opinii, asa ti-a fost trasata sarcina....
3) Comunicatele sunt singurele documente oficiale care exista si in forma tiparita si semnata ...cine semneaza o greseala de tipar, plateste!! Dumneata daca semnezi un document medical gresit, platesti...Sau nu stiai? Nu ai aflat inca??? Si nu stiai ca listele nu sunt semnate?....Sper ca ideea cu greseala de tipar sa nu fie sugerata....acum stim de cine....si cand....
4. Si pt. linistea dumitale si a acolitilor: nu este vorba de punctajul nostru!!!! Speram ca ti-ai dat seama ca stim destula carte cat sa difentiem o macula de o pustula!!!-si la propriu si la figurat pustula.....[/quote]

27992800
junior
junior

Postby 27992800 » Mon Nov 24, 2008 3:52 am

lanaiba wrote:
gigel wrote:bai e nasol, nu stiu ce tot vorbiti de repartitie cand de maine incepe scandalul . voi nu va dati seama, cu atatea conditii impuse de ei si tot se face frauda...

pai daca e sa jucam dupa cum vor ei, asa sa fie, dar acum ai avem la mana nu mai scapa.

imi pare rau de cei care au invatat insa trebuie sa se faca lumina in cazul asta, chiar daca se suspenda continuarea repartitiei.

???

In atentia d-lui dr MT:
1) Las-o mai moale cu "greselile de tipar" si vezi-ti de "bubele" dumitale! si la propriu si la figurat!!!
2. Din tot ce ai postat dumneata pana acum poate vedea o tara intreaga cam ce iti poate pielea.....instigare la fals si minciuna, lipsa de verticalitate, absenta principiilor morale minime, pactizare cu impostura si incompetenta etc - toate transpar si sunt argumentate de postarile dumitale pe acest topic.....Ai dumneata motive solide, le stim noi care.....auzi "greseala de tipar" ha ha ha, bine te-au instruit baietii.....Ai mai montat cumva cativa acoliti pe topic?? Prea pareau preocupati baietii sa arunce in derizoriu topicul si noi nu stiam care era mecanismul...adica era pe linie de sti dumneata ce....eu montez, tu montez noi montam...de la centru cu indicatii marete!!! Asta rezulta acuma clar...Tu esti cine esti si ai ajuns cu sprijinul "nostru", tu monteaza pe altii...(gasca la nevoie nu te lasa, am vazut-o care este si ce interese poarta) mai arunca si cu taxa si cu Basescu...mai introdu oleaca de patriotism ieftin, mai strecoara o greseala de tipar....reciteste-ti postarile si incearca ne contrazici....este bine....ca am inteles....de ce ai aceste opinii, asa ti-a fost trasata sarcina....
3) Comunicatele sunt singurele documente oficiale care exista si in forma tiparita si semnata ...cine semneaza o greseala de tipar, plateste!! Dumneata daca semnezi un document medical gresit, platesti...Sau nu stiai? Nu ai aflat inca??? Si nu stiai ca listele nu sunt semnate?....Sper ca ideea cu greseala de tipar sa nu fie sugerata....acum stim de cine....si cand....
4. Si pt. linistea dumitale si a acolitilor: nu este vorba de punctajul nostru!!!! Speram ca ti-ai dat seama ca stim destula carte cat sa difentiem o macula de o pustula!!!-si la propriu si la figurat pustula.....

27992800
junior
junior

Postby 27992800 » Mon Nov 24, 2008 3:54 am

trident wrote:ce, o greseala de tipar? sa murim cu operatorul de gat! (ca ministrul oricum se cara in 2 saptamani :lol: )
pai draga vlad, asa cum matale iti asumi calitatea de moderator si lasi titluri obscene pe forum sau in alt fel?
nimic de pierdut, fara indoiala, dar nici nimic de castigat.
scopul la toata fushereala este sa obtina un fel de satisfactie cei care nu au invatat si au ratat rezidentiatul?
cien n-a invatat sa invelte pentru anul urmator, nu sunt de acord cu vendetele de orice tip.
nu sunt de acord cu compensatiile astea, cat despre toata treaba n-am intles ca ar fi mai mult decat un moft.

listele sunt liste, chiar nu-mi iamginez cine citeste comunicatele comisiei de rezidentiat.

In atentia d-lui dr MT:
4. Si pt. linistea dumitale si a acolitilor: nu este vorba de punctajul nostru!!!! Speram ca ti-ai dat seama ca stim destula carte cat sa difentiem o macula de o pustula!!!-si la propriu si la figurat pustula.....

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Nov 24, 2008 4:00 am

si am zis ca nu mai injur pe forumul asta....

cine ma monteaza ma inteligentule?

eu tind sa cred ca tot saracul badalica e vinovat. au facut calculul initial fara el si dupa aia adaugandu-l la inscrisi si omul avand punctaj de trecere au trebuit sa il adauge si la admisi.

asta o cred pentru restul de useri nu pentru 27989786765. el ( sau ei :lol: :lol: ) e/ sunt incapabili sa inteleaga asemenea subtilitati.
astept de la curajos plangerea penala. eu ma gandesc ca poate e chiar de competenta dna avand in vedere insemnatatea evenimentului.
nu te joci cu viitorul medical al unei tari.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Nov 24, 2008 4:29 am

din moment ce listele sunt publice este evident ca nu a fost nicio teza strecurata (implicit fraudulos, as zari aici o tautologie).

imi pare rau daca stric bucuria cuiva, dar Comunicatul de presa poate sa arate in orice fel, asta nu anuleaza rezidentiatul.
o sa mi se supere pana la cer 27799559, dar personal nu vad decat o eroare de tipar. nimic nu implica introducerea unei teze, ci doar cel mult o citire aiurea a listei.

mi se pare lipsit de logica ce sustine 277889, daca voiau sa bage 80 de teze le bagau si le citeau dupa aia cu tot cu alea 80, si iesea si la calcul.

sigur ca era grav sa se fi bagat un candidat, dar faptul ca in comunicatul de presa apare o greseala face din toata tarasenia o gogoasa rasuflata, ceva gen "puiul cu doua capete care de fapt nu era pui si nua vea doua capete.

draga 223355, mergi cu asta pana unde vrei matale, nu te opresc eu. DNA, CEDO, ce vrei tu. doar ca eu nu sustin asa ceva pentru simplul motiv ca nu exista niciun argument in favoarea celor sustinute de tine.

27992800
junior
junior

Postby 27992800 » Mon Nov 24, 2008 4:50 am

trident wrote:din moment ce listele sunt publice este evident ca nu a fost nicio teza strecurata (implicit fraudulos, as zari aici o tautologie).

imi pare rau daca stric bucuria cuiva, dar Comunicatul de presa poate sa arate in orice fel, asta nu anuleaza rezidentiatul.
o sa mi se supere pana la cer 27799559, dar personal nu vad decat o eroare de tipar. nimic nu implica introducerea unei teze, ci doar cel mult o citire aiurea a listei.

mi se pare lipsit de logica ce sustine 277889, daca voiau sa bage 80 de teze le bagau si le citeau dupa aia cu tot cu alea 80, si iesea si la calcul.

sigur ca era grav sa se fi bagat un candidat, dar faptul ca in comunicatul de presa apare o greseala face din toata tarasenia o gogoasa rasuflata, ceva gen "puiul cu doua capete care de fapt nu era pui si nua vea doua capete.

draga 223355, mergi cu asta pana unde vrei matale, nu te opresc eu. DNA, CEDO, ce vrei tu. doar ca eu nu sustin asa ceva pentru simplul motiv ca nu exista niciun argument in favoarea celor sustinute de tine.

Nu vrem sa anulam rezidentiatul, repet pt. ca nu au nicio vina candidatii si nici nu ne-am dori sprijinul unuia ca matale daca am dori-o....Mai ales ca dumneata nu ai teoretic nicio treaba in momentul de fata cu acest concurs (este vorba de viitorii rezidenti) ....oricum tot ceea ce ai postat dumneata pana acum este de toata jena...Reciteste daca nu ma crezi!!
Pana la proba contrarie din cei 2779 sunt promovati 2800, asta da pui cu doua capete ...etc...
Si pana la proba contrarie, un concurs cu o asemnea miza nu ar fi trebuit sa dea nastere unor asemenea suspiciuni...vezi plaja 732-794 puncte si mai vorbim.....

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Nov 24, 2008 4:58 am

evident ca sunt promovati 2800, indiferent ce spune comunicatul de presa; rezultatele sunt rezultate, comunicatul e un comunicat de presa.
am citit mai sus ca ziceai ca rezidentiatul asta este lovit de nulitate, ceea ce ma amuzase/intrigase. sigur ca nu aveai dreptate.
suspiciunile nu sunt decat in ochiul celui care vrea sa le vada/este predispus, si atunci ele exista in orice lucru din lumea asta, eu asa consider. de-aia se si nasc atatea teorii ale conspiratiei.

27992800
junior
junior

Postby 27992800 » Mon Nov 24, 2008 5:07 am

trident wrote:din moment ce listele sunt publice este evident ca nu a fost nicio teza strecurata (implicit fraudulos, as zari aici o tautologie).

In atentia d-lui dr MT:

Si nu dorim sprijinul unuia ca matale
Si ca sa fiti linistiti cu totii: aduceti argumente mai solide! Astea sunt perimate deja!
O teza aruncata dupa comunicat in plaja 905-588, indiferent ca era plaja in 905-795, 794-732, 731-701 etc si fara importanta de la acest nivel, decala pozitia 2799 la pozitia 2800!!
Pana la proba contrarie, este singurul lucru clar: toate pozitiile cu punctaj 588 trebuiau sa se incadreze in maximul 2799! Ce vreti mai clar decat atat? Numai daca un nume cu un punctaj sub 588 ajungea in lista peste pozitia 2799 putea sa decaleze 2799 la 2800!! Nimic mai clar!! Ce greseala de tipar, care greseala de tipar? Este mai usor sa notezi 2800 decat 2799, este la mintea oricui..Cineva a gresit calculul, sunt de acord, a fost luat de val (nu a tinut cont cu exactitate de punctele scazute) si s-a incurcat...dupa comunicat, asta este, o "greseala uman"...

Dar imi este greata si consider ca mi-am facut datoria!!!
Oricum, eu nu am nimic de pierdut!!!
Last edited by 27992800 on Mon Nov 24, 2008 5:11 am, edited 1 time in total.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Nov 24, 2008 5:11 am

eu nu vad nici un argument in favoarea celor sustinute de tine, ci doar ca in comunicat au gresit numarul aluia cu ultimul punctaj. ceea ce sigur, este regretabil, dar mare branza nu este, ca repartitia se face dupa liste, nu dupa comunicatul d epresa.

daca eu citesc o lista gresit implica faptul ca am operat ulterior modificari asupra listei?
nu.
as simple as that.

nu subscrii la logica formala?

27992800
junior
junior

Postby 27992800 » Mon Nov 24, 2008 5:19 am

trident wrote:eu nu vad nici un argument in favoarea celor sustinute de tine, ci doar ca in comunicat au gresit numarul aluia cu ultimul punctaj. ceea ce sigur, este regretabil, dar mare branza nu este, ca repartitia se face dupa liste, nu dupa comunicatul d epresa.

daca eu citesc o lista gresit implica faptul ca am operat ulterior modificari asupra listei?
nu.
as simple as that.

Nu incerca sa minimalizezi, ca te afunzi mai rau...Cum adica "a citit" o lista gresit la un examen cu o asemena miza...Citirea se face automat, calculatorul afiseaza datele exact, ce trebuie eu sa citesc ca sa dau un comunicat corect??/ Ca doar listele nu erau in momentul comuicatului, lucrau inca la punctajele ponderate probabil...Daca listele erau gata, este si mai grav ca nu le-au afisat imediat. Deci listele dumneata ai cunostinta ca erau in momentul comunicatului!!!
Pai atunci nici scaner-ul nu a citit bine lucrarile ca doar stim ca este setat pe 95% softul......Deci contestatiile celor 128 sunt valabile!!!

27992800
junior
junior

Postby 27992800 » Mon Nov 24, 2008 5:33 am

trident wrote:eu nu vad nici un argument in favoarea celor sustinute de tine, ci doar ca in comunicat au gresit numarul aluia cu ultimul punctaj. ceea ce sigur, este regretabil, dar mare branza nu este, ca repartitia se face dupa liste, nu dupa comunicatul d epresa.

nu.
as simple as that.

nu subscrii la logica formala?

Subscriu si la logica normala dar subscriu si la logiica morala si normla: un asemnea concurs nu trebuie sa dea nastere la aemena suspisiuni, un asemenea concurs nu trebuia sa fie supus atator greseli, asta este....
Iti repet, nu doresc sa fie anulat acest rezidentiat, nu mi-am dorit niciun moment....Asta nu inseamna ca nu doresc sa se faca lumina, adica macar cineva sa isi asume public responsabilitatea de a fi cititi gresit stiu eu ce..a mai gresit si cine a mai gresit..Asa era corect: sa fie 2800 promovati in comunicat!!! Si asa trebuie sa fie, iti repet! 2800 de proovati (chiaar daca post/loc nu prind decat 2350 sau citi ori mai fi dupa ce renunta altii!!). Adica doresc un comunicat conform cu realitatea, nu listele certifica nr. de promovati (care oricum nu au nicio valoare, ma indoiesc ca la 610 puncte se mai prinde ceva...

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Nov 24, 2008 5:44 am

ma indoiesc profund ca programul are drept livrabil un comunicat de presa. de asemenea nu exista logica normala sau morala :D
pai de ce sa le afiseze mai devreme, daca in regulament scrie ca in delta t? dar si ce relevanta ar avea asta? scrie undeva ca le afiseaza as soon as possible? dar ce, tu consideri ca asta cu ponderatele nu este automatizat?
comunicatul de presa este doar un comunicat de presa, nu e mare shmecherie, importante sunt listele, eu asa zic.
daca listele sunt bune si rezidentiatul este in regula. care este concurs, ziceai ceva inaitne de un examen.

ma rog, bottom line din moment ce nimic nu implica o interventie ulterioara asupra listelor titlul tau mi se pare nesustenabil, cu valoare de adevar incerta, daca nu chiar fals, sau mai precis neadevarat.

amu nu tbuie sa ma inteelgi gresit, doar pt ca iti atrag atentia asupra unor neconcordante logice. sunt si ele niste pareri, parerile mele, toti avem pareri.
asadar dpmeudv (ca utilizator al forumului, ca cetatean, etc) asta cu teza strecurata fraudulos este doar o supozitie, si inca una care nu vad sa se bucure de o argumentatie prea solida.

eu numesc un astfel de lucru "un fâs". de-asta nu citesc eu libertatea: titlurile misto, dar nesustinute de continut.

dr.pogonici
junior
junior

Postby dr.pogonici » Mon Nov 24, 2008 11:39 am

shmer wrote:27992800 are in mare masura dreptate. din pacate ne lovim in continuare de mentalitati invechite in romania, chiar si printre noi medicii. desi tagma noastra ar trebui sa fie o elita, decade din ce in ce mai mult.
de acele clisee verbale, incorecte dpv gramatical, transmise "din prof (unii) in asistent univ", care se regasesc desigur si-n nenumarate publicatii medicale, ne-am lovit inca de la inceputul facultatii, ignorate de catre multi colegi... asta suntem multi dintre noi, niste ignoranti. de cele mai multe ori nu ne pasa cand se comite o nedreptate. asta ca asta, dar unii se gasesc si sa arate cu degetul cand vreunul incearca sa se ridice si sa puna niste intrebari incomode, si ajunge sa primeasca el pumnu' in gura!
in toata treaba asta ar putea fi si o simpla greseala de numaratoare, dar poate fi si o frauda. cert este ca ar trebui investigat.
ce nu cred ca are dreptate 27992800 sunt cele presupuse 18 puncte. sunt maxim 9 puncte. s-au pierdut prin anulare intre 1 si 9 puncte. ce-i care au gresit total cele 2 grile, tot cu 0 au ramas dupa anulare, nu au primit 9 puncte in plus.

ps: nu stiu daca domnisoara sau doamna 27992800 chiar ar avea chef de o bere, mai ales pe frigul asta.

gresesti! mie mi-a scazut cu 11 puncte!

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Mon Nov 24, 2008 12:35 pm

dr.pogonici wrote:
shmer wrote:27992800 are in mare masura dreptate. din pacate ne lovim in continuare de mentalitati invechite in romania, chiar si printre noi medicii. desi tagma noastra ar trebui sa fie o elita, decade din ce in ce mai mult.
de acele clisee verbale, incorecte dpv gramatical, transmise "din prof (unii) in asistent univ", care se regasesc desigur si-n nenumarate publicatii medicale, ne-am lovit inca de la inceputul facultatii, ignorate de catre multi colegi... asta suntem multi dintre noi, niste ignoranti. de cele mai multe ori nu ne pasa cand se comite o nedreptate. asta ca asta, dar unii se gasesc si sa arate cu degetul cand vreunul incearca sa se ridice si sa puna niste intrebari incomode, si ajunge sa primeasca el pumnu' in gura!
in toata treaba asta ar putea fi si o simpla greseala de numaratoare, dar poate fi si o frauda. cert este ca ar trebui investigat.
ce nu cred ca are dreptate 27992800 sunt cele presupuse 18 puncte. sunt maxim 9 puncte. s-au pierdut prin anulare intre 1 si 9 puncte. ce-i care au gresit total cele 2 grile, tot cu 0 au ramas dupa anulare, nu au primit 9 puncte in plus.

ps: nu stiu daca domnisoara sau doamna 27992800 chiar ar avea chef de o bere, mai ales pe frigul asta.

gresesti! mie mi-a scazut cu 11 puncte!

:shock: :shock: :shock: cum cu 11..?
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost :)

gigel
newbie
newbie

Postby gigel » Mon Nov 24, 2008 5:29 pm

deci pana la urma cum a ramas ca cica a dat la stiri ca se suspenda repartitia pana la noi ordine.??!

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Mon Nov 24, 2008 5:33 pm

ce faceeeeeeeeee???????????????

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Mon Nov 24, 2008 5:38 pm

la ce stire? pe ce post? eu m am saturat!!!!!! muta examenul, nu s locuri, grile anulate...
Muntele formeaza omul si marea formeaza sufletul

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Mon Nov 24, 2008 5:38 pm

gigel wrote:deci pana la urma cum a ramas ca cica a dat la stiri ca se suspenda repartitia pana la noi ordine.??!

la care stiri a zis?

gigel
newbie
newbie

Postby gigel » Mon Nov 24, 2008 5:41 pm

la realitatea tv, m-a sunat cineva sa-mi spuna

eu ai dau draq sa-mi dea banii inapoi aia 3oo ron

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Mon Nov 24, 2008 5:52 pm

sper sa fie o gluma.
Muntele formeaza omul si marea formeaza sufletul

Lavyor
newbie
newbie

Postby Lavyor » Mon Nov 24, 2008 6:04 pm

Dupa ce s-au anulat cele 2 grile s-au modificat punctajele, eu pot spune ca am fost avantajata si in plus am cea mai mare medie ponderata. Eram sceptica si ma gandeam ca voi fi dezavantajata. Sunt de acord cu Trident, daca vrei sa iti aranjezi nu trebuie sa bata la ochi iti da grilele inainte!

antalgic
elder
elder

Postby antalgic » Mon Nov 24, 2008 6:26 pm

:lol: aha! acum inteleg de unde a pornit zvonu ca se pot aranja grilele si ca se fac nspe mismasuri la rezi.
daca ne spui si a cui clona esti, poti sa te sectoresti linistit(a). nu ne intereseaza.
tzara de la pagina 5, here we are!

Lavyor
newbie
newbie

Postby Lavyor » Mon Nov 24, 2008 7:02 pm

???

jurnalist_interesat

Postby jurnalist_interesat » Mon Nov 24, 2008 10:31 pm

27992800 wrote:In conformitate cu Comunicatul Comisiei Centrale de Rezidentiat, din data de 19 noiembrie 2008, semnat de Presedintele Comisiei Centrale de Rezidentiat
Conf. Dr. Mircea Manuc:

Quote:
- punctaj maxim: realizat 905 puncte
- punctaj minim de promovare (65%): 588 puncte
- au obtinut punctaj de promovare un numar de 2799 candidati din 4128.

De retinut faptul ca nr. total de candidati inscrisi (4128) este clar stipulat, deci nu este vorba de candidatul 4128 uitat anterior de pe listele de concurs.
Insa, in lista finala prezentata dupa respectivul comunicat apar 2800 candidati care au intrunit punctajul minim de promovare (588) din totalul de 4128: http://www.rezidentiat.info/16112008/cl ... ge_56.html

Concluzie: a aparut o teza cu punctaj de promovabilitate, a unui candidat dintre cei 4128 inscrisi.
Respectivei teze ii putea fi alocat orice punctaj intre 905-588.

Mai dragi doctori si dragi romani, va meritati soarta !! Nu m-a sunat decat o persoana, asta din 4000 si ceva cati sunteti . Ce sa mai zic, cred ca in timp v-ati obisnuit cu anormalitatea si acum va e greu sa va debarasati de ea. Intr-un fel va inteleg ca sunteti in sistem si sistemul este in voi, insa speram ca sa ma existe o raza de speranta in sufletul vostru.

Imi pare insa rau ca va complaceti si nu luati atitudine. Cred ca de fapt asta va lipseste, sa va rupeti de simpla galceava si sa va cereti drepturile cu o singura voce. Pacat ca nu luati atitudine, ce poate face presa pt voi... in primul rand trebuie sa strangeti randurile.

va doresc o seara placuta

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Nov 25, 2008 8:27 am

ma draga clona ne lasi?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

cog1983
elder
elder

Postby cog1983 » Tue Nov 25, 2008 11:00 am

jurnalist_interesat wrote:
27992800 wrote:In conformitate cu Comunicatul Comisiei Centrale de Rezidentiat, din data de 19 noiembrie 2008, semnat de Presedintele Comisiei Centrale de Rezidentiat
Conf. Dr. Mircea Manuc:

Quote:
- punctaj maxim: realizat 905 puncte
- punctaj minim de promovare (65%): 588 puncte
- au obtinut punctaj de promovare un numar de 2799 candidati din 4128.

De retinut faptul ca nr. total de candidati inscrisi (4128) este clar stipulat, deci nu este vorba de candidatul 4128 uitat anterior de pe listele de concurs.
Insa, in lista finala prezentata dupa respectivul comunicat apar 2800 candidati care au intrunit punctajul minim de promovare (588) din totalul de 4128: http://www.rezidentiat.info/16112008/cl ... ge_56.html

Concluzie: a aparut o teza cu punctaj de promovabilitate, a unui candidat dintre cei 4128 inscrisi.
Respectivei teze ii putea fi alocat orice punctaj intre 905-588.

Mai dragi doctori si dragi romani, va meritati soarta !! Nu m-a sunat decat o persoana, asta din 4000 si ceva cati sunteti . Ce sa mai zic, cred ca in timp v-ati obisnuit cu anormalitatea si acum va e greu sa va debarasati de ea. Intr-un fel va inteleg ca sunteti in sistem si sistemul este in voi, insa speram ca sa ma existe o raza de speranta in sufletul vostru.

Imi pare insa rau ca va complaceti si nu luati atitudine. Cred ca de fapt asta va lipseste, sa va rupeti de simpla galceava si sa va cereti drepturile cu o singura voce. Pacat ca nu luati atitudine, ce poate face presa pt voi... in primul rand trebuie sa strangeti randurile.

va doresc o seara placuta

Si ce ai vrea sa se intample? Sa se anuleze rezidentiatul? Sa il mai dam o data? Sa ni se recorecteze lucrarile si sa luam punctaje mai mici la recorectare pentru ca scannerul nu e in ziua lui buna? De ce as lua atitudine daca imi convine punctajul si locul pe care il am si probabil ca voi alege ce specialitate doresc?! Pentru o teza care probabil ca a fost gresit recorectata dupa anularea celor 2 intrebari, a facut omu' sesizare si s-a remediat situatia? Si chiar daca nu e asa si s-a strecurat vreo teza a unui fiu de mare medic, crezi ca daca facem noi scandal nu va reusi sa "pacaleasca" in alt fel sistemul? Sa fim seriosi, daca era vorba de frauda, o faceau astfel incat sa nu se observe...
Simtul umorului e o dovada de inteligenta

raluca_doc
senior
senior

Postby raluca_doc » Tue Nov 25, 2008 11:01 am

va doresc o seara placuta[/quote]
intr-o tara in care presa insasi duce de niste ani buni o campanie de denigrare sistematica a medicilor ma indoiesc de autenticitatea demersului dumneavoastra jurnalistic....pe nimeni nu intereseaza ce se intampla cu tinerii medici...probabil ca nu da bine pe prima pagina, nu vinde asa ca stirile despre oana sau pepe...noi am dat un examen in conditii improprii (vezi frigul ingrozitor din sali) si avem de-a face cu o grava lipsa de transparenta a comisiei centrale....acum asteptam repartitia, ce-i drept cu o atitudine cam "mioritica", de "ce-o fi, o fi", dar nu stiu cati mai au forta sa se bata cu sistemul la ora asta! cred ca pentru anul asta nu se mai poate face nimic, dar scopul este de a schimba lucrurile pentru anul viitor....si inca un lucru despre teza "fantoma": fratilor, stati linistiti! smecherii sunt deja instalati liinistiti pe posturi de prep la care noi doar putem visa! "adevaratii" nu se streseaza cu rezul! asta e doar pentru saraci....

rontzy
senior
senior

Postby rontzy » Tue Nov 25, 2008 11:09 am

Cred ca ar trebui sa admitem ca e doar o simpla greseala, facuta din neatentie (si nu apar nici comisie, nici personalul de la centrul de perfectionare...) si necorectata ulterior. Asa ca nu mai agitati atat apele si lasati lumea in pace cu prostiile. Iar pt asa-zisii jurnalisti interesati, mai bine gasiti altceva de "investigat" si de "cercetat" - aveti alegeri, aveti altele de puricat. Oricum nu ne sunteti de niciun folos (a se vedea stirile din perioada grevei si neconcordantele cu datele oficiale).
Este pacat ca singurul lucru pe care un om il poate face opt ore este sa munceasca. Nu poate sa manance opt ore; nu poate sa bea opt ore; nu poate sa faca dragoste opt ore.

raluca_doc
senior
senior

Postby raluca_doc » Tue Nov 25, 2008 11:21 am

rontzy wrote:Cred ca ar trebui sa admitem ca e doar o simpla greseala, facuta din neatentie (si nu apar nici comisie, nici personalul de la centrul de perfectionare...) si necorectata ulterior. Asa ca nu mai agitati atat apele si lasati lumea in pace cu prostiile. Iar pt asa-zisii jurnalisti interesati, mai bine gasiti altceva de "investigat" si de "cercetat" - aveti alegeri, aveti altele de puricat. Oricum nu ne sunteti de niciun folos (a se vedea stirile din perioada grevei si neconcordantele cu datele oficiale).

sunt de acord cu tine. inainte de examen nu au fost capabili nici macar sa dea o stire ca lumea despre noi, si acum s-a trezit jurnalistul de investigatie din ei!nimeni nu a spus nimic despre faptul ca suntem obligati sa invatam pe derost carti prost traduse si oricum deja depasite, nimeni nu a dat pe post mai mult de 1 minut despre protestul privind suplimentarea numarului de locuri, si acum, ce sa vezi, mare interes! lasati-o pentru la anul, domnilor jurnalisti! si intre timp, ca sa va dovediti buna-credinta, mai faceti cate o dezvaluire despre neagra realitate a vietii de tanar medic!

jurnalist_interesat

Postby jurnalist_interesat » Tue Nov 25, 2008 11:27 am

[quote/]
Si ce ai vrea sa se intample? Sa se anuleze rezidentiatul? Sa il mai dam o data? Sa ni se recorecteze lucrarile si sa luam punctaje mai mici la recorectare pentru ca scannerul nu e in ziua lui buna? De ce as lua atitudine daca imi convine punctajul si locul pe care il am si probabil ca voi alege ce specialitate doresc?! Pentru o teza care probabil ca a fost gresit recorectata dupa anularea celor 2 intrebari, a facut omu' sesizare si s-a remediat situatia? Si chiar daca nu e asa si s-a strecurat vreo teza a unui fiu de mare medic, crezi ca daca facem noi scandal nu va reusi sa "pacaleasca" in alt fel sistemul? Sa fim seriosi, daca era vorba de frauda, o faceau astfel incat sa nu se observe...[/quote]

Stimate user, eu nu imi doresc nimic, nu sunt medic si nu am sustinut acest concurs.
Eu va inteleg egotismul dvs. , daca eu am luat , la naiba cu ceilalti, chiar dvs. scrieti. Dar nu uitati ca "roata se intoarce" si poate veti fi si dvs. in situatia celor ce acum au fost dezavantajati. Intr-adevar pentru o teza introdusa peste rand nu trebuie sa facem nimic, intr-adevar pentru un pacient mort din culpa medicala nu trebuie sa facem nimic, intr-adevar pentru un elev mort in scoala nu trebuie sa facem nimic, ca deh.. e vorba doar de un caz.

Cum spunea si Brucan.. ne meritam soarta. Pentru acest motiv si atitudini ca ale dvs. presa nu va "baga in seama". Eu va doresc o cariera de succes si un viitor luminos in Romania pe care dvs. o claditi.

cog1983
elder
elder

Postby cog1983 » Tue Nov 25, 2008 11:35 am

jurnalist_interesat wrote:Stimate user, eu nu imi doresc nimic, nu sunt medic si nu am sustinut acest concurs.
Eu va inteleg egotismul dvs. , daca eu am luat , la naiba cu ceilalti, chiar dvs. scrieti. Dar nu uitati ca "roata se intoarce" si poate veti fi si dvs. in situatia celor ce acum au fost dezavantajati. Intr-adevar pentru o teza introdusa peste rand nu trebuie sa facem nimic, intr-adevar pentru un pacient mort din culpa medicala nu trebuie sa facem nimic, intr-adevar pentru un elev mort in scoala nu trebuie sa facem nimic, ca deh.. e vorba doar de un caz.[quote/]

Cum spunea si Brucan.. ne meritam soarta. Pentru acest motiv si atitudini ca ale dvs. presa nu va "baga in seama". Eu va doresc o cariera de succes si un viitor luminos in Romania pe care dvs. o claditi.

Singurul mod in care ar fi putut fi dezavantajati cei de acum ar fi fost daca prima teza (cea cu 905 puncte) ar fi fost cea incriminata. Si ma indoiesc de acest lucru. Daca nu, tot 588 ar fi fost ultima medie, cu 1 lucrare in plus sau in minus!
Pe de alta parte, ce vroiam eu sa subliniez e ca aproape nimeni nu mai doreste sustinerea examenului de rezidentiat inca o data! Daca e cineva care doreste acest lucru dintre cei care l-au dat acum, il rog sa ma contrazica. E un examen greu, nu atat din punctul de vedere al materiei, ci al stresului si nervilor... La urma urmei e un CONCURS in care concuram unul impotriva celuilalt.
Simtul umorului e o dovada de inteligenta

raluca_doc
senior
senior

Postby raluca_doc » Tue Nov 25, 2008 11:49 am

jurnalist_interesat wrote:[quote/]
Si ce ai vrea sa se intample? Sa se anuleze rezidentiatul? Sa il mai dam o data? Sa ni se recorecteze lucrarile si sa luam punctaje mai mici la recorectare pentru ca scannerul nu e in ziua lui buna? De ce as lua atitudine daca imi convine punctajul si locul pe care il am si probabil ca voi alege ce specialitate doresc?! Pentru o teza care probabil ca a fost gresit recorectata dupa anularea celor 2 intrebari, a facut omu' sesizare si s-a remediat situatia? Si chiar daca nu e asa si s-a strecurat vreo teza a unui fiu de mare medic, crezi ca daca facem noi scandal nu va reusi sa "pacaleasca" in alt fel sistemul? Sa fim seriosi, daca era vorba de frauda, o faceau astfel incat sa nu se observe...

Stimate user, eu nu imi doresc nimic, nu sunt medic si nu am sustinut acest concurs.
Eu va inteleg egotismul dvs. , daca eu am luat , la naiba cu ceilalti, chiar dvs. scrieti. Dar nu uitati ca "roata se intoarce" si poate veti fi si dvs. in situatia celor ce acum au fost dezavantajati. Intr-adevar pentru o teza introdusa peste rand nu trebuie sa facem nimic, intr-adevar pentru un pacient mort din culpa medicala nu trebuie sa facem nimic, intr-adevar pentru un elev mort in scoala nu trebuie sa facem nimic, ca deh.. e vorba doar de un caz.

Cum spunea si Brucan.. ne meritam soarta. Pentru acest motiv si atitudini ca ale dvs. presa nu va "baga in seama". Eu va doresc o cariera de succes si un viitor luminos in Romania pe care dvs. o claditi.[/quote]

mai lasati atitudinea asta cu medicii care cladesc Romania! Romania o cladesc cei pe care ii promovati zilnic pe primele pagini ale ziarelor: fotbalisti, milionari de carton, afaceristi onerosi si diverse dame de companie! medicii nu mai cladesc nimic in tara asta de niste ani buni, si asta "multumita" si dumneavoastra, jurnalistilor! de ce nu ati facut o ancheta adevarata despre MIILE de medici romani care pleaca din tara? nu vi s-a parut interesant sa aflati de ce o fac? uite ca acum aveti aceasta posibilitate!

27992800
junior
junior

Postby 27992800 » Thu Nov 27, 2008 6:33 pm

raluca_doc wrote:
jurnalist_interesat wrote:[quote/]

Ai dreptate Raluca, dar nu te osteni in zadar!!! Clar nu ai cu cine!!!!

mai lasati atitudinea asta cu medicii care cladesc Romania! Romania o cladesc cei pe care ii promovati zilnic pe primele pagini ale ziarelor: fotbalisti, milionari de carton, afaceristi onerosi si diverse dame de companie! medicii nu mai cladesc nimic in tara asta de niste ani buni, si asta "multumita" si dumneavoastra, jurnalistilor! de ce nu ati facut o ancheta adevarata despre MIILE de medici romani care pleaca din tara? nu vi s-a parut interesant sa aflati de ce o fac? uite ca acum aveti aceasta posibilitate![/quote]

27992800
junior
junior

Postby 27992800 » Thu Nov 27, 2008 6:42 pm

dr_bang wrote:ce cauta ziaristii pe rezu nostru?

Ce ai "luat" la rezy dr.bang?
Ai vazut, am tinut cont de opinia ta, desi ai fost de multe ori malitios!!!
Oricum, sper sa fie ok si asta ti-o spun fara nicio descarcare de catecolamine, nu sunt stegarul nimanui, decat stegarul idealurilor si frustarilor mele ancestrle mele....Desigur, nelegate de sistem, de profesie, de cei care ne invrajbesc si ne dezbina, de cei care ne manevreaza uneori..
Ai vazut?
Nu am dorit anularea acestui simulacru de concurs din respect pt. cei care au muncit cu advarat, care nu au aplicat "ruleta ruseasca"...Si ai vazut?? Desi m-ai amenintat oarecum, te-am inteles!!
Culmea, desi parea o amenintare voalata, am inteles dramatismul apelului..tau...Poate nu iti apartinea, dar m-a adus cu picioarele pe pamant...
Cred ca o sa reusesti, sunt sigur/sigura ....

27992800
junior
junior

Postby 27992800 » Thu Nov 27, 2008 6:46 pm

kooksee wrote:pleaca ma si lasa-ne.

Unde ai disparut, scumpule????
Te-ai "tridentat" dupa ce ai vazut ca aia cu comunicatul ti-au furat ideea, marca "Badalica" vinovatul suprem???
Sau studiezi ce inseamna comunicat unificat ante- si post - diverse comunicate...
Sau studiezi ce suporturi magnetice mai au firmele si care este legislatia in materie???

27992800
junior
junior

Postby 27992800 » Thu Nov 27, 2008 6:52 pm

kooksee wrote:pleaca ma si lasa-ne.

Vad ca tu ai plecat rapid, dupa ce comunicatul CNPDS ti-a furat ideea cu acelasi celebru candudat Badalica....Sau ti-au propus-o la testare, alaturi de "inimasoftului" , AAAAAAA!!! softul ala permisiv care in "inima" lui mai introducea un candidat nevinovat de altfel, ....sau poate studiezi ce inseamna "unificat"

Sau poate iei lectii de morala civica si patriotism ieftin de la trident si alti comunicatori tridentati ....Sau studiezi sintaxa ultimului COPMNUNICAT al CNPDS????
Reped, repede, pana nu este prea tarziu, scuuuuumpule!!!

27992800
junior
junior

Postby 27992800 » Thu Nov 27, 2008 6:54 pm

kooksee wrote:uite daca tot ai atat timp liber ia si fa corespondenta intre numerele de ordine de la inscrisi cu aia promovati.
poate or fi 2 teze cu acelasi punctaj. inclusiv ala ponderat.

in alta ordine de idei

Invatati sa fiti demni, sa aveti un limbaj adecvat, sa dovediti ca stiti ceea ce vreti!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Poti sa imi traduci si mie ce doreai de fapt???
Sau esti prea ocupat cu celebrul tridentat comunicat!!!

27992800
junior
junior

Postby 27992800 » Thu Nov 27, 2008 7:02 pm

drwikiwiki wrote:
kooksee wrote:cat putza de furnica

si cat e putza de furnica?
sa mor eu,in viata mea n am vazut o putza de furnica!
vrei sa mi o arati?

CE MAI FACI D-LE???
STUDIEZI COMUNICATE SI INCERCI SA ADORMI???
SAU TE-AI INSCRIS LA CURSURI SEXO-OBSCENE CA SA ITI DEFINITIVEEZI FRUSTRARILE COMUNICATIVE!!!

dr_arm
senior
senior

Postby dr_arm » Sun Nov 30, 2008 11:21 am

CE MAI FACI D-LE???
STUDIEZI COMUNICATE SI INCERCI SA ADORMI???
SAU TE-AI INSCRIS LA CURSURI SEXO-OBSCENE CA SA ITI DEFINITIVEEZI FRUSTRARILE COMUNICATIVE!!![/quote]

De ce faceti acest lucru? De ce ne hartuiti aici, in singura lume care ne apartine cu-adevarat noua? Cu ce am gresit fata de dvs? Fiecare dintre noi avem sanse si nesanse. De ce trebuie sa va adresati atat de acid colegilor care nu au reusit? Suntem o lume de frustrati, de imbecili, de cum vreti dvs sa ne mai spuneti, dar e lumea pe care NOI o acceptam. Daca vreti atat de mult dreptate de ce nu incepeti cu anul I de facultate. De ce nu intrati inainte, in timpul si dupa examene sa vedeti cam cum se comporta mai-marii nostri profesori. De ce nu intrati in spitale si numarati cuplurile mama-nora-ginere-sora (atat de mult discutatul nepotism!), de ce nu veniti dupa terminarea examenului de specialist si sa ne oferiti (gratuit!!- ha ha ha ha! mai exista acest cuvant in vocabularul romanilor??) o mana de ajutor? De ce incercati sa rupeti o patura sociala si asa incercata prea mult de cei 6 ani de invatat. Ok! Accept si provocarea: cine te-a pus sa dai la medicina? Pentru ca nici mama, tatal sau bunicii nu au lucrat in sistem si nu a fost nimeni cu sclipirea geniala de a-mi explica ceea ce e cu aceasta facultate. Visam sa ajut oamenii, sa pot face ceva pentru cei suferinzi. Prostesc, absurd, dupa 9 ani de medicina, inca mai sper ca pot face asta in tara in care m-am nascut (desi mari sunt tentatiile de a pleca!). Daca tot exista atata revolta, atat venin impotriva sistemului, de ce nu faceti ceva incepand cu facultatea???
Am trecut printr-o vara cumplita, cu emotiile aferente unui examen imbecil. Am acceptat totul pentru a avea sansa noastra. Lasati-ne macar acum, inainte de sarbatori, sa savuram o cupa de sampanie cu familia si, sub lumina blanda a bradului sa speram ca ne va fi si noua mai bine!

Return to “Rezidentiat 2008”