antalgic wrote:buey, faza e grava: nu doar ca iti pierzi preteni dar iti faci si dusmani. pai la cata bucurie vezi pe chipul unora iti da aripi s-o iei la goana. mai mult, vor aparea "ingerite" si "ingerei" care vor zice ca ei sunt mai destepti ca nu au invatat decat juam de materie si au luat 900 de puncte. sau cei care au stat jos o vreme acum isi vor scoate toate aerele de la mezat, daca tu esti mai jos chiar si cu un punct.stai sa vedeti pe imed. eu deja am bifat cateva cucoane, baieti nu prea.
![]()
stiti ce sa tine-ti minte: ca nimeni nu-ti controleaza viata si ca daca te tin nadragii poti sa te "scapi"de cate ori vrei pana iai portia cea mare, un eventual posibil 950 de puncte. si in rest, sa va doara-n cot!
Asa este....O sa ramana multi surprinsi cate comentarii apar dupa.....
O stiu pe o tipa care anul trecut...zicea ca ea nu invata decat 5-6 ore pe zi ..ca a mers la munte cu o luana inainte..de rez o saptamana...si bla bla....Dupa rez a luat fata in primi 300...s-a schimbat povestea...Ea? cum....nu e adevarat...nici sa cumpere paine nu mergea...dormea cate 3,4 ore pe noapte..etc...
De astia mi-e scarba....

Sincer..indiferent de ce facem in fond e problema noastra......
Si oricum daca vrei poti sa vezi puncatajul ...deci nu e chiar anonimat....