NR DE LOCURI LA REZIDENTIAT A FOST SUPLIMENTAT

schimbarea schimbarii...
dr_dr
elder
elder

Re: NR DE LOCURI LA REZIDENTIAT A FOST SUPLIMENTAT

Postby dr_dr » Fri Oct 10, 2008 12:33 pm

Pentru ca noi suntem prea mici pentru un razboi atat de mare...
1. suntem considerati mereu facultati de mana a doua (desi medicina e aceeasi pentru cine o vrea)
2. suntem putini per centru

Astea sunt sunt scuze de 2 lei...........Si sunteti considerati faculati de mana a 2-a tot de cei care i-au facut pe cei care au luptat rebuturi.

Dr moga s-a exprimat...oradea, brasov, constnta...sau alte centre mai mici.Mic nu era = cu mana a 2-a.
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost :)

swiss
elite
elite

Postby swiss » Fri Oct 10, 2008 12:35 pm

dr_bang wrote:ce ma contrariaza pe mine....de ce aia din oradea, arad, constanta....brasov...sau centrele mai mici(la alea ma refer) nu fac galagie...aaa m-am prins...pentru ca lor le-au dat o gramada de posturi la rezi...dar oare sunt atat de puerili sa creada ca-s locurile numai pentru ei? ca eu cred ca cei din centrele mari o sa ia punctaj bun la rezi(vb de majoritate)...
am sau nu dreptate?

pentru ca noi suntem prea mici pentru un razboi atat de mare...
1. suntem considerati mereu facultati de mana a doua (desi medicina e aceeasi pentru cine o vrea)
2. suntem putini per centru

atat imi vine in minte acuma, printre artere cerebrale si AIT/AVC - care, dincolo de sperietura cu nr de pagini, sunt chiar accesibile. :peace:

pai va asteptam la cluj...asa putini...nu e departe pt cei din oradea...

swiss
elite
elite

Postby swiss » Fri Oct 10, 2008 12:42 pm

Dr Moga nu pot sa le zic decat rusine celor care te-au criticat........si mai ales celor care au zis ca cei care lupata sunt rebuturi.......

Probabil daca se suplimenta cu 1000 se inchinau in fata voastra si cereau si ei......ca de....da asa.....Clujul a avut tot timpul fruntasi la rezi si va avea.... si tot Clujul va ieisi in strada pt toti......
3some.gif 3some.gif 3some.gif 3some.gif 3some.gif 3some.gif[/quote]

da doctore...rebuturi care au primit pe 5 ani contrat de munca in state...datorita unei bune prestatii pe care am avut-o vara trecuta... ( http://www.homediagnostics.com ) si nu am acceptat pentru ca am vrut sa termin medicina si sa fiu medic nu sa lucrez in research.... si acum sa ma lupt pentru mine si pentru altii....de aia sunt rebut...si pervers...
hmm...adica pervers sunt ( :peace: sa moara de ciuda stresatii ca eu nu dau doi bani pe rezidentiatul asta...si nu o sa ma stresez ever! )

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Oct 10, 2008 12:57 pm

dr_dr wrote:
Si stiti de ce? pt ca sigur cel putin un fost coleg(prieten bun) care probabil a invatat la fel cat am invatat si eu...nu va reusi...Si pt el imi va parea rau.Nu va ganditi numai la voi...+

doamne cata ipocrizie.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Fri Oct 10, 2008 1:06 pm

kooksee wrote:
dr_dr wrote:
Si stiti de ce? pt ca sigur cel putin un fost coleg(prieten bun) care probabil a invatat la fel cat am invatat si eu...nu va reusi...Si pt el imi va parea rau.Nu va ganditi numai la voi...+

doamne cata ipocrizie.

Auzi ma cunosti cumva....de ai tot timpul asemenea remarci la persoana mea....?

Doc_Torr
junior
junior

Postby Doc_Torr » Fri Oct 10, 2008 1:18 pm

O veste buna!
Am contactat un redactor de la Mondo News si se pare ca in weekend o sa apara un interviu cu Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae,in care vor aparea raspunsuri la intrebarile noastre referitoare la rezidentiat.Au mai spus ca s-ar putea , saptamana viitoare, sa-l invite pe Popa la o dezbatere in direct pe forumul lor.
Am pregatit intrebari sa-l doara capul !
Ce bun ar fi fost Nicolaescu.

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Fri Oct 10, 2008 1:32 pm

Doc_Torr wrote:O veste buna!
Am contactat un redactor de la Mondo News si se pare ca in weekend o sa apara un interviu cu Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae,in care vor aparea raspunsuri la intrebarile noastre referitoare la rezidentiat.Au mai spus ca s-ar putea , saptamana viitoare, sa-l invite pe Popa la o dezbatere in direct pe forumul lor.
Am pregatit intrebari sa-l doara capul !
Ce bun ar fi fost Nicolaescu.

:allright: Super!

Dr. Moga, felicitari! Si sa le fie rusine celor care te critica. Sunt din Iasi dar nu pot sa spun ca nu mi s-ar parea corect sa primesca tocmai Clujul cele mai multe locuri, la urma urmelor le-au meritat pt ca cei din Cluj s-au mobilizat si au actionat primii cu prea putina sustinere din partea celorlalte centre. Ramane de vazut daca macar pe 15 vom reusi sa fim uniti. D-zeu stie cat m-am rugat de colegii mei rezidenti sa vina si ei la protest si e chiar revoltator sa aud mereu ca "si asa n-o sa se schimbe" sau "lasa ca are cine sa mearga".

swiss
elite
elite

Postby swiss » Fri Oct 10, 2008 1:41 pm

Dr. Moga, felicitari! Si sa le fie rusine celor care te critica.

hai sa lasam felicitarile dupa rezidentiat...dupa ce toata lumea e multumita!
eu sunt oricum imun la cei care ma ataca...
insa as vrea sa va ca si la voi se face treaba, ca am auzit ca si voi ati depus cerere de protest la primarie...
voi il aveti pe Astarastoaie cu voi, doar e presedintele colegiului medicilor...aveti un avantaj...
prin cluj ne-am cam facut auziti:
http://www.clujeanul.ro/cluj/haos-la-re ... 09-3287761
Last edited by swiss on Fri Oct 10, 2008 1:42 pm, edited 1 time in total.

jeromeKjerome
elder
elder

Postby jeromeKjerome » Fri Oct 10, 2008 1:41 pm

Pacat ca in Bucuresti nu se organizeaza nimic...
Acum era momentul sa fim uniti.
He aprendido que la vida es dura. Pero yo lo soy más !

andrita
elder
elder

Postby andrita » Fri Oct 10, 2008 1:45 pm

[quote="dr_drSi stiti de ce? pt ca sigur cel putin un fost coleg(prieten bun) care probabil a invatat la fel cat am invatat si eu...nu va reusi...Si pt el imi va parea rau.+[/quote]
explica!detaliaza.de ce cezi ca el va luamai putin decat tine la rezi?
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Fri Oct 10, 2008 2:09 pm

andrita wrote:[quote="dr_drSi stiti de ce? pt ca sigur cel putin un fost coleg(prieten bun) care probabil a invatat la fel cat am invatat si eu...nu va reusi...Si pt el imi va parea rau.+

explica!detaliaza.de ce cezi ca el va luamai putin decat tine la rezi?[/quote]

Poate voi lua eu mai putin ca el.....Eu ziceam ca e un examen al stresului....si multi au avut surpize placute sau ne....In fine tocmai am fost facut ipocrit, pt ca ma gandesc si la altii.Asta e unii ma cunosc mai bine decat ma cunosc eu.

Sa aveti bafta....si sper sa fie cat mai putini cei care dupa ex o sa zica "nu mi-am terminat de colorat grila".

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Fri Oct 10, 2008 3:09 pm

dr_dr wrote:Sa aveti bafta....si sper sa fie cat mai putini cei care dupa ex o sa zica "nu mi-am terminat de colorat grila".

Nu, nu! Atentie la imbulinat! Eu era sa o patesc urat de tot anul trecut. Tocmai eu, care spuneam ca sunt povesti fazele cu "nu mi-am terminat de colorat grila" sau "n-am fost atent/eram obosit si am decalat raspunsurile". Mi-am lasat 1h pt imbulinat (e suficient) si m-am apucat de pictat cu maaaare grija si deosebita atentie (ceea ce nu era necesar pt ca nu trebuie umplut rotocolul ala perfect si nici nu-i mare bai daca depasesti o idee conturul) si eram pe la 100 cand mi-am dat seama ca am f putin timp la dispozitie pt restul, nu-mi aduc aminte exact cate minute mai aveam dar stiu ca dupa ex chiar m-am mirat ca n-am cedat nervos cand am vazut ca sunt la limita rau de tot cu timpul. Si m-am pus pe imbulinat intr-o nebunie, mi s-a intamplat sa ma uit pe caiet la intrebarea nr 150, de ex, in loc sa ma uit la 149 si bineinteles ca am completat aiurea, culmea era ca imi dadeam seama exact cand imbulinam ca am colorat D in loc de C si imi venea sa mor de nervi. Nici eu nu stiu cum s-a intamplat, ideea e ca treb sa va asigurati si sa va uitati la ceas ca sa nu vi se intample asa ceva.

Oricum, daca stii, intrebarile le faci in 2h, max 2,5h. Timp este suficient, dar trebuie sa aveti grija sa-l dozati corespunzator.

gaurav_singh_md
elder
elder

Postby gaurav_singh_md » Fri Oct 10, 2008 3:19 pm

si eu am patit cu imbulinatul in junie.... am reusit numai 170.... si m-a costat mai mult de 100 de puncte....(nici alea nu erau destul sa prind postul care vroiam ).... de data asta nu mai repet greseliile comise in trecut.

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Fri Oct 10, 2008 3:27 pm

Exact asta vroiam sa spun.........ca e un ex al stresului......inveti faci grilele si apoi pui D in loc de C( si ai pierdut 4 puncte)

Dar eu tot ipocrit raman...... :|

jeromeKjerome
elder
elder

Postby jeromeKjerome » Fri Oct 10, 2008 3:36 pm

Haideti mai...ca daca nici la completarea unor grile nu facem fata, cum am putea avea pretentia sa devenim buni medici (unde stresul e mult mai mare) ?!
Asta sa fie problema si in rest sa stim foarte bine materia !
Succes !

jeromeKjerome
elder
elder

Postby jeromeKjerome » Fri Oct 10, 2008 3:42 pm

Mai bine spuneti-mi, cum vi s-a parut exprimarea domnului dr Paunescu, la peritonite ??? :roll: Dupa ce citesti capitolul ala, incepi sa te indoiesti de limba romana. Oare unde o fi invatat dumnealui sa scrie, de la Yoda ?

casandra13
senior
senior

Postby casandra13 » Fri Oct 10, 2008 4:46 pm

dr.moga wrote:
casandra13 wrote:
Insomnia wrote:a fost data stirea iar la focus plus...
motivul suplimentarii cu doar 100 de locuri...este din cauza nr insuficient de formatori in centrele universitare mari... :shock: :shock:
asa...si ar intelege sa fim perversi dc am fi mai in varsta,dar asa tineri...

mai sa fie ia uite ca se terminara formatorii?

oare chiar ne crede imbecili? :shock:

pai anul acesta nu a terminat rezidentiatul o alta generatie?[ si raman libere locurile lor ]

astea sunt povesti- nu are ce sa replice si incearca sa dreaga busuiocul

daca tot nu este capabil sa rezolve o problema atat de imporatanta, sa demisioneze si cu asta basta

adica decanul de la Cluj a vorbit aiurea cand a zis ca NU S-A TINUT CONT LA MINISTER DE SOLICITARILE CENTRELOR UNIVERSITARE referitor la numarul de locuri?

nu pot sa cred asa ceva; pur si simplu cred ca este o grava eroare de management facuta de o persoana care habar nu are ce inseamna sistemul sanitar dar are pretentia ca le stie pe toate

probabil ca in viziunea sa noi nu suntem decat niste cifre "perverse" :mrgreen:

era presedintele de la umf cluj adica fostul rector(deci mult mai tare si decat decanul si rectorul la un loc)...dar crede-ma ca stie ce zice...
daca si Astarastoaie care e si presedintele colegiului medicilor e cu noi(rectorul de la iasi)
deci nu pot sa cred ca ne-a facut perversi....nu ne fac parintii nostri perversi care le tot cerem si ei ne tot dau bani de mancare si de cazare...
e deplorabil...statutul moral al asa zisului ministru...care se foloseste de o functie...pe care poate sa o aiba oricine...si sa faca ce vrea cu noi...
el nici nu poate sa se aseze cu fundul pe cate carti de medicina am citit noi...
cei din iasi fac maine demersurile pentru un protest si in centrul universitar de acolo...
voi in bucuresti nimic nimic...va lasati intimidati de politica?

FELICITARI PENTRU IASI :!: :allright:
Primum non nocere

casandra13
senior
senior

Postby casandra13 » Fri Oct 10, 2008 4:50 pm

luly_boy wrote:
dr_dr wrote:Sa aveti bafta....si sper sa fie cat mai putini cei care dupa ex o sa zica "nu mi-am terminat de colorat grila".

Nu, nu! Atentie la imbulinat! Eu era sa o patesc urat de tot anul trecut. Tocmai eu, care spuneam ca sunt povesti fazele cu "nu mi-am terminat de colorat grila" sau "n-am fost atent/eram obosit si am decalat raspunsurile". Mi-am lasat 1h pt imbulinat (e suficient) si m-am apucat de pictat cu maaaare grija si deosebita atentie (ceea ce nu era necesar pt ca nu trebuie umplut rotocolul ala perfect si nici nu-i mare bai daca depasesti o idee conturul) si eram pe la 100 cand mi-am dat seama ca am f putin timp la dispozitie pt restul, nu-mi aduc aminte exact cate minute mai aveam dar stiu ca dupa ex chiar m-am mirat ca n-am cedat nervos cand am vazut ca sunt la limita rau de tot cu timpul. Si m-am pus pe imbulinat intr-o nebunie, mi s-a intamplat sa ma uit pe caiet la intrebarea nr 150, de ex, in loc sa ma uit la 149 si bineinteles ca am completat aiurea, culmea era ca imi dadeam seama exact cand imbulinam ca am colorat D in loc de C si imi venea sa mor de nervi. Nici eu nu stiu cum s-a intamplat, ideea e ca treb sa va asigurati si sa va uitati la ceas ca sa nu vi se intample asa ceva.

Oricum, daca stii, intrebarile le faci in 2h, max 2,5h. Timp este suficient, dar trebuie sa aveti grija sa-l dozati corespunzator.

TREABA CU "SARITUL" PESTE O GRILA ESTE DATA NAIBII PT. CA DACA AI COMPLETAT CU UNA MAI JOS RISTI SA TE DUCI ASA IN CONTINUARE SI S-A DUS PE APA SAMBETEI; EU AM ACOPERIT GRILELE DE JOS CU BULETINUL SI APOI AM TOT COBORAT CU CATE UNA :)
Primum non nocere

swiss
elite
elite

Postby swiss » Fri Oct 10, 2008 6:43 pm

casandra13 wrote:
luly_boy wrote:

TREABA CU "SARITUL" PESTE O GRILA ESTE DATA NAIBII PT. CA DACA AI COMPLETAT CU UNA MAI JOS RISTI SA TE DUCI ASA IN CONTINUARE SI S-A DUS PE APA SAMBETEI; EU AM ACOPERIT GRILELE DE JOS CU BULETINUL SI APOI AM TOT COBORAT CU CATE UNA :)

mai faceti cum am facut eu(la licenta)...rezolvati cate o pagina, apoi treceti raspunsurile pe grila de examen...si tot asa...
in felul asta nu o sa vedeti buline la sfarsitul examenului :allright:

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Fri Oct 10, 2008 6:45 pm

eu pe cele CS le-am imbulinat pe loc, la fel si pe cele CM la care am fost sigur.
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A

De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Fri Oct 10, 2008 8:15 pm

AvLee wrote:Bravo lor dar observati ca deja ideea de Divide et Impera functioneaza?

Că o fi şi greu, în cazul nostru :D
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Dd

Postby Dd » Fri Oct 10, 2008 9:52 pm

dr_dr wrote:Eu zic ca balonul nu a explodat......Va exploda dupa ex cand unii dintre noi vor ramane someri....si vor fi multi.Si atunci sa vezi.....De stagiul acela mirific nu prea se stie mare lucru....sa vedem vor accepta vreo 3000 de cereri de stagii si inca vreo 1000MF (cu 65%) ma indoiesc. :fist:
care 1000MF(cu 65%)?
anul acesta nu mai este aceasta posibilitate; sau am inteles (numai eu) gresit....
aaaa si nici in somaj nu va puneti mari sperante, trebuie sa aveti drept de libera practica pt a intra in somaj...fara el sunteti muncitori necalificati; ramine doar stagiul:
dr_dr wrote: .....De stagiul acela mirific nu prea se stie mare lucru....

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Fri Oct 10, 2008 9:53 pm

vlad stroescu wrote:
AvLee wrote:Bravo lor dar observati ca deja ideea de Divide et Impera functioneaza?

Că o fi şi greu, în cazul nostru :D

Da mai cu perdea nu chiar asa pe fata.:P femei de moravuri usoare, femei de moravuri usoare dar macar femei de moravuri usoare cu inima de aur.
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.

I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Sat Oct 11, 2008 10:43 am

md_md wrote:Dragii mei care va plictisiti...Eu aveam intentia sa ii scriu lui Mircea Badea (e un sustinator al medicilor si ziceam ca putin scandal la el in emisiune nu strica) despre situatia noastra insa are forumul emisiunii blocat... Am postat totusi ceva pe forum la antena 1...cine stie... poate mai face valva... Asta doar pentru ca am fost scandalizata de faptul ca dupa atatia ani de scoala un om ajuns intr-o pozitie dintr-o conjunctura (fericita pt el dezastruoasa pentru altii...) indrazneste sa ma numeasca perversa pentru ca imi cer un drept cuvenit.... Poate aveti si voi chef sa mai spuneti acolo una alta si poate cineva ne baga in seama... Speranta moare ultima...

http://www.antena1.ro/forum/principal/v ... 778#269778

F buna ideea ta si f bun mesajul pe care l-ai postat. Am incercat sa ma inregistrez si eu dar acum nu mai merge forumul antenei 1, in schimb functioneaza cel al antenei 3, poti scrie direct la "In gura presei" http://www.antena3.ro/forum/viewforum.p ... 750568b919
Ai putea posta acelasi mesaj si acolo.

md_md
junior
junior

Postby md_md » Sat Oct 11, 2008 11:27 am

luly_boy wrote:
md_md wrote:Dragii mei care va plictisiti...Eu aveam intentia sa ii scriu lui Mircea Badea (e un sustinator al medicilor si ziceam ca putin scandal la el in emisiune nu strica) despre situatia noastra insa are forumul emisiunii blocat... Am postat totusi ceva pe forum la antena 1...cine stie... poate mai face valva... Asta doar pentru ca am fost scandalizata de faptul ca dupa atatia ani de scoala un om ajuns intr-o pozitie dintr-o conjunctura (fericita pt el dezastruoasa pentru altii...) indrazneste sa ma numeasca perversa pentru ca imi cer un drept cuvenit.... Poate aveti si voi chef sa mai spuneti acolo una alta si poate cineva ne baga in seama... Speranta moare ultima...

http://www.antena1.ro/forum/principal/v ... 778#269778

F buna ideea ta si f bun mesajul pe care l-ai postat. Am incercat sa ma inregistrez si eu dar acum nu mai merge forumul antenei 1, in schimb functioneaza cel al antenei 3, poti scrie direct la "In gura presei" http://www.antena3.ro/forum/viewforum.p ... 750568b919
Ai putea posta acelasi mesaj si acolo.

Mersi. Cred ca am sa fac si asta.

mihai82
junior
junior

Postby mihai82 » Sat Oct 11, 2008 11:46 am

Eu m-am saturat de bataia de joc din sistemul sanitar........yo zic asa :

*daca tot suntem in plina campanie electorala sa ne cerem drepturile sus shi tare ca doar ciolanul cu os e foarte gustos shi kred ca domn ministru a kam prins gustul ......de atatia ani
*"PLAFOANE NELIMITATE" care ESTE UN COZONAC ELECTORAL FOARTE GUSTOS pt. pacientii cu afectiuni cronice deci s-au gasit fonduri pt dulcegarii electorale fonduri pe care niki un alt ministru al sanatatii nu le-a putut accesa
*PLAFOANELE NELIMITATE subliniaza faptul ca,acest ECONOMIST isi tine caninii bine infipti in OSUL din CIOLAN shi nu are de gand sa paraseasca prea repede MINISTERUL SANATATII.....
OARE BANII PT."PLAFOANELE NELIMITATE" NU CUMVA SUNT BANII PE LOCUSOARELE NOASTRE ???!!! !!!???
Sa ne concentram putin asupra situatiei daca scot mai putine locuri la rezidentiat ministerul tre sa aloce mai putini bani pt.salariile rezidentilor (mai putine locuri,mai putini rezidenti,mai putini bani pt.rezidenti) deci ramane o anumita suma pt. PREPARAREA DULCEGARIILOR ELECTORALE si daca stam bine sa ne gandim omul e de meserie ECONOMIST deci se pricepe la jonglerii de genu.
*Eu zic sa iesim in strada shi sa ne cerem drepturile macar acum in plina campanie electorala sa fortam nota .....vrem shi noi o gogoasa calda cu multa ciocolata ca, ne am saturat de atata paine uscata. Sa profitam de campania electorala shi sa ne cerem drepturile:
*dreptul de libera practica-cum il au colegii din 2005(democratie=toti suntem egali din nastere deci toti avem aceleasi drepturi)
*acelasi nr. de locuri ca anul trecut (pe mine chiar nu ma intereseaza posturile sa faca NICOLAIESCU chirurgie la baraj la Vidra poate pt el isi aduce shi laparoscop de ultima generatie poate chiar si mars-ul de dializa hepatica si celule stem,daca vrea sa scoata la lumina zonele deficitare nu inseamna sa ne bage pe noi LA intuneric
*conditii decente in caminele de rezidenti sau decontarea chiriei
*aparatura performanta cu care sa ne putem face meseria ....nu dealea din 1916
in caz ca Economistu nu stie un DG. se pune pe simptome semne paraclinic ,.,cu primele doua ne descurcam noi dar cu paraclinicul ce facem???il trimitem la MINISTRU.

Am shi un slogan "VREM DEMOCRATIE SI BANI DE CHIRIE LOCURI SUPLIMENTATE CA VOI AVETZI DETOATE " :peace:

SUNA BINE ???!!!
PERVERSI CARE INVATA LUCRURI RELE DE MICI HARRISON ANGELESCU SHI ALTE PERVERSIUNI

crazy_doc
senior
senior

Postby crazy_doc » Sat Oct 11, 2008 3:02 pm

mihai82 wrote:Eu m-am saturat de bataia de joc din sistemul sanitar........yo zic asa :

*
*"PLAFOANE NELIMITATE" care ESTE UN COZONAC ELECTORAL FOARTE GUSTOS pt. pacientii cu afectiuni cronice deci s-au gasit fonduri pt dulcegarii electorale fonduri pe care niki un alt ministru al sanatatii nu le-a putut accesa
*PLAFOANELE NELIMITATE subliniaza faptul ca,acest ECONOMIST isi tine caninii bine infipti in OSUL din CIOLAN shi nu are de gand sa paraseasca prea repede MINISTERUL SANATATII.....
OARE BANII PT."PLAFOANELE NELIMITATE" NU CUMVA SUNT BANII PE LOCUSOARELE NOASTRE ???!!! !!!???

Nu cred k ai idee despre ce vorbesti si nici nu cred k iti imaginezi ce inseama plafoane nelimitate si de cati bani este vorba...poa sa tripleze nr de locuri si sa dubleze salariile si tot nu ar egala "fondurile alea nelimitate"
A young doctor has to do what a young doctor has to do.

md_md
junior
junior

Postby md_md » Sat Oct 11, 2008 4:48 pm

Poate va intereseaza sa cititi niste statistici... Poate veti fi surprinsi sa aflati ca unele din judetele cu cel mai mare deficit de medici nu au scos nici un post la rezidentiat... Dar nu e nevoie de noi si nu au loc unde sa ne pregateasca, nu? :evil:

http://amrez.net/index.php?option=com_c ... &Itemid=25

casandra13
senior
senior

Postby casandra13 » Sat Oct 11, 2008 5:54 pm

da, stiu si eu ca la Arad este criza de medici la upu, ca doar locuiesc in acest oras de cand m-am nascut si umblu de niste ani buni sa gasesc un post ca lumea; au fost angajati prin vara la upu 5 medici care au doar dreptul de libera practica, deci e clar ca este nevoie
dar, surpriza, pe lista de posturi de medicina de urgenta {SCOASE LA REZI}nu apare NICI UNUL IN ARAD :devil:
Primum non nocere

razi
senior
senior

Postby razi » Sat Oct 11, 2008 6:04 pm

Asta pentru ca se pastreaza probabil pentru cineva anume care nu este in stare sa dea rez pe post si nici nu vrea probabil sa dea.Asa ca ii este pastrat locul cald pana termina...probabil...

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 11, 2008 6:08 pm

casandra13 wrote:da, stiu si eu ca la Arad este criza de medici la upu, ca doar locuiesc in acest oras de cand m-am nascut si umblu de niste ani buni sa gasesc un post ca lumea; au fost angajati prin vara la upu 5 medici care au doar dreptul de libera practica, deci e clar ca este nevoie
dar, surpriza, pe lista de posturi de medicina de urgenta {SCOASE LA REZI}nu apare NICI UNUL IN ARAD :devil:

Surpriza e ca vorbim totusi de un centru universitar. Mai mic dar totusi centru universitar. La fel si in Constanta
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.

I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

casandra13
senior
senior

Postby casandra13 » Sat Oct 11, 2008 6:39 pm

razi wrote:Asta pentru ca se pastreaza probabil pentru cineva anume care nu este in stare sa dea rez pe post si nici nu vrea probabil sa dea.Asa ca ii este pastrat locul cald pana termina...probabil...

ASTA RAMANE DE VAZUT :devil: ai dreptate, aia care nu au fost in stare sa dea un rezidentiat au de lucru demult 8) prietenii stiu de ce si mafia este in floare; nu stiu cum este prin alte parti dar eu aici chiar ma simt ca in vestul salbatic :hate:

cunosc o gramada care nu au luat decat in jur de 500 de puncte la rezi dar sunt preparatori la universitatea locala; una dintre aceste minuni a realizat media 2.80 la admitere la Timisoara { pe vremea cand se dadea anato, fizica , chimie } si ghiciti ce face acum ? S-a incris la faculate aici in oras, nici nu a terminat bine ca s-a angajat preparator, nu stiu daca a fost la vreun rezidentiat in viata ei dar este rezidenta pe medicina de laborator 8) stiti voi povestea cu preparatorii...

din generatia mea care am absolvit la Timisoara - aradeni am fost vroe 20-25 cred ca mai lucram ca medici in Arad 5-6

din pacate nu-i pasa nimanui, majoritatea colegilor mei au plecat din tara sau sunt reprezentanti medicali...

oare nu poate nimeni sa puna capat acestor aberatii? :cry: :(
Primum non nocere

crazy_doc
senior
senior

Postby crazy_doc » Sat Oct 11, 2008 7:02 pm

casandra13 wrote:
razi wrote:Asta pentru ca se pastreaza probabil pentru cineva anume care nu este in stare sa dea rez pe post si nici nu vrea probabil sa dea.Asa ca ii este pastrat locul cald pana termina...probabil...

ASTA RAMANE DE VAZUT :devil: ai dreptate, aia care nu au fost in stare sa dea un rezidentiat au de lucru demult 8) prietenii stiu de ce si mafia este in floare; nu stiu cum este prin alte parti dar eu aici chiar ma simt ca in vestul salbatic :hate:

cunosc o gramada care nu au luat decat in jur de 500 de puncte la rezi dar sunt preparatori la universitatea locala; una dintre aceste minuni a realizat media 2.80 la admitere la Timisoara { pe vremea cand se dadea anato, fizica , chimie } si ghiciti ce face acum ? S-a incris la faculate aici in oras, nici nu a terminat bine ca s-a angajat preparator, nu stiu daca a fost la vreun rezidentiat in viata ei dar este rezidenta pe medicina de laborator 8) stiti voi povestea cu preparatorii...

din generatia mea care am absolvit la Timisoara - aradeni am fost vroe 20-25 cred ca mai lucram ca medici in Arad 5-6

din pacate nu-i pasa nimanui, majoritatea colegilor mei au plecat din tara sau sunt reprezentanti medicali...

oare nu poate nimeni sa puna capat acestor aberatii? :cry: :(

Da vechea poveste cu preparatorii, numai k de acum s a abolit si asta...oricum vb despre o persoana cu bun simt care si a ales med de lab ceea ce nu mi se pare asa strigator l cer(judecand dupa orice in afara de reguli).
A young doctor has to do what a young doctor has to do.

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Sat Oct 11, 2008 7:03 pm

Mihai82, super tare semnatura ta! :lol:

casandra13
senior
senior

Postby casandra13 » Sat Oct 11, 2008 7:05 pm

si-a ales pe naiba, numai aia se putea lua de la catedra respectiva :lol:
Primum non nocere

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Sat Oct 11, 2008 9:19 pm

salutare!
scuze daca s=a postat pe undeva, insa as vrea si eu repartitia cu ce locuri sunt pt fiecare specializate, pe fiecare centru univ.
\multam fain!

alona
senior
senior

Postby alona » Sat Oct 11, 2008 9:26 pm

dr_me wrote:salutare!
scuze daca s=a postat pe undeva, insa as vrea si eu repartitia cu ce locuri sunt pt fiecare specializate, pe fiecare centru univ.
\multam fain!

Vezi aici http://www.rezidentiat2008.ro/downloads/locuri_centralizator_09112008.pdf
:)

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Sat Oct 11, 2008 9:28 pm

mersi tare mult!

jeromeKjerome
elder
elder

Postby jeromeKjerome » Sun Oct 12, 2008 1:09 am

luly_boy wrote:Tocmai l-am auzit pe scumpul nostru ministru la stiri, pe N24 punand ca a facut o suplimentare de 100 de locuri,:

Sper sa le primeasca Clujul, pentru ca le merita din plin, sunt castigate de ei ! :)

helios
senior
senior

Postby helios » Sun Oct 12, 2008 12:11 pm

Da, felicitari Clujului,oricum. Intr-adevar,ei merita locurile. Din pacate noi astia din Bucale suntem varza. Am inteles ca la noi se pregateste ceva,dar dupa alegeri. Bine ca nu pregatiti greva din 2015. Asta meritam,asta primim.
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"

Return to “Rezidentiat 2008”