sa vezi fight-club dupa rez daca oi fi nervoasa..si o sa fiu sigur
asta daca ma inscriu,of course...mai am timp sa tot fiu dna razgandeanu

Insomnia wrote:si nu toti suntem responsabili de ce ceea ce se intampla,din simplul motiv ca suntem prea putin importanti,astfel incat sa devenim si reponsabili...

vlad stroescu wrote:Insomnia wrote:si nu toti suntem responsabili de ce ceea ce se intampla,din simplul motiv ca suntem prea putin importanti,astfel incat sa devenim si reponsabili...
Tot prea puţin important o să fii când o să ai viaţa pacientului în mâinile tale? O să ne băgăm în cotloane călduţe de lipsă de importanţă? De frustrare, o să sărim la bătaie la cel mai apropiat coleg indian?
Având în vedere că toţi trăim în acelaşi mediu, şi îl tolerăm (sub diverse pretexte, că "suntem prea mici", etc.), suntem foarte responsabili. Inclusiv dumneata, Insomnia. Indiferent cât de mic ai fi, rămâi un om, şi atâta timp cât eşti om, ai de ales. Citeşte-l pe Hegel, e mai important uneori decât Harrisson. Dacă alegi să nu faci nimica, eşti responsabil. Dacă alegi îţi înjuri colegul, eşti şi mai responsabil. Pentru comportamentul de gloată fără minte de care dăm dovadă, fiecare în parte dintre noi e responsabil.

vlad stroescu wrote:Insomnia wrote:si nu toti suntem responsabili de ce ceea ce se intampla,din simplul motiv ca suntem prea putin importanti,astfel incat sa devenim si reponsabili...
Tot prea puţin important o să fii când o să ai viaţa pacientului în mâinile tale? O să ne băgăm în cotloane călduţe de lipsă de importanţă? De frustrare, o să sărim la bătaie la cel mai apropiat coleg indian?
Având în vedere că toţi trăim în acelaşi mediu, şi îl tolerăm (sub diverse pretexte, că "suntem prea mici", etc.), suntem foarte responsabili. Inclusiv dumneata, Insomnia. Indiferent cât de mic ai fi, rămâi un om, şi atâta timp cât eşti om, ai de ales. Citeşte-l pe Hegel, e mai important uneori decât Harrisson. Dacă alegi să nu faci nimica, eşti responsabil. Dacă alegi îţi înjuri colegul, eşti şi mai responsabil. Pentru comportamentul de gloată fără minte de care dăm dovadă, fiecare în parte dintre noi e responsabil.
AvLee, analogiile dumitale de amator mă lasă rece. Şi polemica e prea frivolă în contextul ăsta. Consider că ţi-am făcut un serviciu spunând ce aveam de spus. Dar dacă tot m-am apucat să-ţi răspund: nu poţi compara o religie cu o meserie. Medicina e unul dintre rarele domenii în care compromisurile nu sunt acceptabile, dar noi ne bălăcim în compromis şi meschinărie: poţi numi asta fanatism, eu îl numesc profesionalism. Dacă vreodată vrei vrea să vorbim serios , de-adevăratelea pe tema asta, îţi stau la dispoziţie. Îmi dau seama că nu aveţi timp, şi mai sunteţi şi nervoşi, şi vă las să învăţaţi. După ce o să fiţi rezidenţi şi o să luaţi în piept cantitatea uriaşă de dileme etice, vă aştept să discutăm, pe care dintre dumneavoastră nu vă veţi "adapta", cum se "adaptează" din păcate foarte mulţi. Până atunci, fie vă duceţi şi bateţi cu pumnul în uşa lui Nicolaescu, fie vă puneţi rău cu burta pe carte. Spartul în figuri pe imed nu vă va aduce nici un folos.
Punct.

Medicul Revoltat wrote:suspendarea userului eminemscu mi se pare ca intr-adevar confirma spusele lui ca suntem cetateni de rangul 2, chiar si pe acest forum

vlad stroescu wrote:CiteÅŸte-l pe [...]
Dacă [...] eşti responsabil. Dacă [...] eşti şi mai responsabil. [...] fiecare în parte dintre noi e responsabil.
Medicina e [...]
După ce o să fiţi rezidenţi şi o să luaţi în piept cantitatea uriaşă de dileme etice, vă aştept să discutăm
vlad stroescu wrote:nu poţi compara o religie cu o meserie
vlad stroescu wrote:Punct.

AvLee wrote:O sa-mi scot certificat medical ca sunt dislexic

vlad stroescu wrote:De tutuit, eu încerc să nu tutuiesc niciodată de la bun început, chiar dacă interlocutorul are 14 ani.

Im wrote:vlad stroescu wrote:De tutuit, eu încerc să nu tutuiesc niciodată de la bun început, chiar dacă interlocutorul are 14 ani.
Tu confunzi real life cu forumul.
Sa te apuci sa pretinzi tutuiala pe un forum internet, de la niste colegi cu 3-4 ani mai mici ca tine, mai se pare caraghios. Sau infatuat.
Sau ai uitat sa-ti pui un scan dupa CI în avatar, si o semnatura cu titlurile tale de noblete.
Si faza cu non-tutuiala ai scos-o acum, cu noii useri revoltati - absolventi 2008, ca pe vremuri când eram doar "generatia mai veche" nu te jenai sa tutuiesti si sa te porti fara ifose de domn doctor docent honoris pauza.
Dar litere tot o sa mananc ...ca imi danseaza pe monitor cand scot capul din harrison........ 

Im wrote:vlad stroescu wrote:De tutuit, eu încerc să nu tutuiesc niciodată de la bun început, chiar dacă interlocutorul are 14 ani.
Tu confunzi real life cu forumul.
Sa te apuci sa pretinzi tutuiala pe un forum internet, de la niste colegi cu 3-4 ani mai mici ca tine, mai se pare caraghios. Sau infatuat.
Sau ai uitat sa-ti pui un scan dupa CI în avatar, si o semnatura cu titlurile tale de noblete.
Si faza cu non-tutuiala ai scos-o acum, cu noii useri revoltati - absolventi 2008, ca pe vremuri când eram doar "generatia mai veche" nu te jenai sa tutuiesti si sa te porti fara ifose de domn doctor docent honoris pauza.

helios wrote:Faptul ca generatia ta nu a putut sustine rezidentiatul in anul absolvirii nu ma incalzeste prea tare
vlad stroescu wrote:Ţie îţi plăcea cum se înjura lumea pe aici? Cu ameninţări de bătaie şi tot tacâmul? Era frumos, colegial?

Im wrote:Si nu, te asigur, aici chiar nu e real life, îti poti permite sa nu iei lucrurile în serios si sa te amuzi un pic.

AvLee wrote:Pentru cei care vor sa fie rasisti sa o faca macar mai subtil. De exemplu sa sprijine legi ca in patria libertati si democratiei, America.
" Daca mai mult de 4 indieni sunt vazuti impreuna inseamna ca sunt un warparty( pusi pe jaf si omor) si este legal sa-i impusti"
"Daca un indian este calare si tu esti pe jos sau in caruta e legal sa-l impusti"
"Este obligatoriu venirea cu arme de foc la slujba de duminica in caz ca ataca indienii"
Mai multe la http://www.dumblaws.com/

AvLee wrote:Duhh normal ca American Indians,

gaurav_singh_md wrote:AvLee wrote:Pentru cei care vor sa fie rasisti sa o faca macar mai subtil. De exemplu sa sprijine legi ca in patria libertati si democratiei, America.
" Daca mai mult de 4 indieni sunt vazuti impreuna inseamna ca sunt un warparty( pusi pe jaf si omor) si este legal sa-i impusti"
"Daca un indian este calare si tu esti pe jos sau in caruta e legal sa-l impusti"
"Este obligatoriu venirea cu arme de foc la slujba de duminica in caz ca ataca indienii"
Mai multe la http://www.dumblaws.com/
sper ca realizez aici este vorba de "American Indians" care nu au nicio legatura cu "Ze Real Indians" din India......toata lumea stie cum american/red indians sunt acum o minoritate in tara lor (sau continentul lor).... si cum pana 2020 "Ze white Man" o sa fie o minoritate in SUA (pop de afro-americans + hispanics + Chinese + indians + rest of the non whites o sa depasesc "Ze White People").....

crazy_doc wrote:Se pare ca si limba romana o sa dispara treptat treptat ....

AvLee wrote:Si faptul ca India a incetat sa fie o colonie britanica e o involutie nu?

AvLee wrote:Gurav you know you lost the argument about the evolution theory. Anyway on the mocking side: America doesn't give weapons to pakistan to fight India but to hunt down OsamaOn the serious side : The white people will still rule the world. And a question : Israel and israelits are europeans or not?

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests