corymp wrote:maine abia astept sa ma plimb prin parcul din centru unde e plin de ciori si de kk de ciori, am sa stau acolo pana imi iau una in capImi iau si sapca ca sa nu imi murdareasca parul.

corymp wrote:maine abia astept sa ma plimb prin parcul din centru unde e plin de ciori si de kk de ciori, am sa stau acolo pana imi iau una in capImi iau si sapca ca sa nu imi murdareasca parul.
helios wrote:corymp wrote:maine abia astept sa ma plimb prin parcul din centru unde e plin de ciori si de kk de ciori, am sa stau acolo pana imi iau una in capImi iau si sapca ca sa nu imi murdareasca parul.
Nu am inteles exact, fii te rog mai explicita:vrei o cioara in cap sau kk?
nicoletaghe wrote:ai putut sa intrii, sa vezi exact sala in care dai???![]()
sunt deschise???
or fi si mai tarziu??? io am zis sa merg mai tarziu in poli, dupa 5 cred!!!
dr_holliday wrote:nicoletaghe wrote:ai putut sa intrii, sa vezi exact sala in care dai???![]()
sunt deschise???
o sa fie maine deschise de la 8.00 si o sa stai acolo de o sa te saturi:)
nicoletaghe wrote:dr_holliday wrote:nicoletaghe wrote:ai putut sa intrii, sa vezi exact sala in care dai???![]()
sunt deschise???
o sa fie maine deschise de la 8.00 si o sa stai acolo de o sa te saturi:)
a fost!!!
am vazut-o!!!
e un amfiteatru dragut!!!![]()
se tinea un curs/conferita ceva acolo, dar am intrat peste ei sa vad sala!!!![]()
![]()
pacat k io-s a "13"-a pe lista!!!![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests