cog1983 wrote:Apropo de semne si superstitii: oare cine are nr de concurs 666?
Ala care o sa ia primul.
cog1983 wrote:Apropo de semne si superstitii: oare cine are nr de concurs 666?
AvLee wrote:Eu am carti de tarot si stiu sa dau cu ele, dar nu am avut curaj pana akum sa incerc
Ps:Visele meu nu au o nici o legatura cu realitatea.Ex:visez ca sunt ucis de o femeie la care tin, stiu ce vrea sa faca dar nu fac nimic sa ma apar.Sunt decat dezamagit.
Hai si interpretati viitori psihi
AndreeaAndrei wrote:In credinta populara daca visezi ca moare cineva se zice ca-i moare moartea.Asa ca...e de bine.Sa vezi ce frumos vei visa dupa rezi.Drojdeste si tu ceva inainte de culcare(nu gasesc nimic alcooloc...)
cog1983 wrote:AndreeaAndrei wrote:In credinta populara daca visezi ca moare cineva se zice ca-i moare moartea.Asa ca...e de bine.Sa vezi ce frumos vei visa dupa rezi.Drojdeste si tu ceva inainte de culcare(nu gasesc nimic alcooloc...)
Si cica daca te visezi imbracata in mireasa (ca fata), o sa mori. Ghiciti ce am visat eu zilele trecute
lion wrote:bine ca slabiti,eu m-am ingrasat.stau toata ziua in varful patului cu cartile in jur si tone de dulciuri.....daca era examenul pe 7 nu aveam in ce sa ma imbrac in ritmul asta.abia astept sa vina luni si sa ma apuc de alergat.....
de visat nu am cand sa visez,dorm cam 5-6 ore pe noapte,cu trezirile de rigoare ale lui fie-mea...
cog1983 wrote:AndreeaAndrei wrote:In credinta populara daca visezi ca moare cineva se zice ca-i moare moartea.Asa ca...e de bine.Sa vezi ce frumos vei visa dupa rezi.Drojdeste si tu ceva inainte de culcare(nu gasesc nimic alcooloc...)
Si cica daca te visezi imbracata in mireasa (ca fata), o sa mori. Ghiciti ce am visat eu zilele trecute
corymp wrote:bafta la toti ! (nu am inspiratie pt ceva mai inaltator).
Dati-mi si mie un imbold, ca de azi dimineata ma uit pe pereti si nu imi vine sa ma apuc de repetat.
AvLee wrote:Eu am carti de tarot si stiu sa dau cu ele, dar nu am avut curaj pana akum sa incerc
Ps:Visele meu nu au o nici o legatura cu realitatea.Ex:visez ca sunt ucis de o femeie la care tin, stiu ce vrea sa faca dar nu fac nimic sa ma apar.Sunt decat dezamagit.
Hai si interpretati viitori psihi
AndreeaAndrei wrote::help:![]()
A vazut cineva intrebarea mea?Aveti grilele din vara?Mi le dati si mie?
Allyscha wrote:a te visa mireasa inseamna fericire, dar trebuie avute in vedere si detaliile ( rochia, atmosfera generala blabla). nici vorba de moarte.
helios wrote:Da daca esti barbat si te visezi mireasa, ce inseamna?
angel wrote:Allyscha wrote:a te visa mireasa inseamna fericire, dar trebuie avute in vedere si detaliile ( rochia, atmosfera generala blabla). nici vorba de moarte.
Si daca esti maritata atunci ce inseamna cand te visezi mireasa???????
Spark wrote:helios wrote:Da daca esti barbat si te visezi mireasa, ce inseamna?
Inseamna ca trebuie sa o lasi mai moale cu rujul mamei. No tanga for you, helios!
Angel,
http://www.dreammoods.com/dreamdictionary/
helios wrote:Spark wrote:helios wrote:Da daca esti barbat si te visezi mireasa, ce inseamna?
Inseamna ca trebuie sa o lasi mai moale cu rujul mamei. No tanga for you, helios!
Angel,
http://www.dreammoods.com/dreamdictionary/
Pe vremea asta nu port tanga, ca mi-e frig.
Allyscha wrote:a te visa mireasa inseamna fericire, dar trebuie avute in vedere si detaliile ( rochia, atmosfera generala blabla). nici vorba de moarte.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests