posturi, rezidentiat pe post 2008
- kreatza
- junior

Re: posturi, rezidentiat pe post 2008
pai va fi postata pe site-ul oficial al rez pe post...pe 19 iunie...asa au scris astia in vm...
-
Alexul
- junior

Cu meciurile astea cred ca fetele vor avea un avantaj de cel putin 100pct
- nicoletaghe
- senior

super tare!!!
nu si cele microbiste

nu si cele microbiste
si la sfarsit, mamotaaa....
- kreatza
- junior

chiar daca nu esti microbista....la ce meci a fost si ce durdura prin spatele blocului(cu tv afara si multi suporteri)....nu faci nici o branza..
- marmotul
- elite

eu la faza asta cu meciurile sunt cel mai scos. pe linga faptul ca nu imi place fotbalul, au incetat si vecinii cu flexuri, bormasini, ciocane si toate cele. acum e liniste si pace, dar din pacate e prea tirziu
(

- kreatza
- junior

hai lasa nu mai plange ca stai bine la grile....relaxeaza-te si aduna-te....
- marmotul
- elite

kreatza wrote:hai lasa nu mai plange ca stai bine la grile....relaxeaza-te si aduna-te....
stau bine in ce sens? ca acum scot punctaj mai mic decit scoteam acum o luna cu o tura de materie in minus? oricum mi-a murit neuronul de tot,nu mai vrea sa primeasca nimic. mai pot incerca doar ceva socuri electrice sa il resuscitez

- kreatza
- junior

pai relaxeaza-l...iesi la plimbare...oxigeneza-l....incanta-l cu lucruri placute(somn din plin si odihnitor)...si poare il pacalesti sa te ajute la nevoie... 
- marmotul
- elite

pai ieri i-am dat concediu, azi dimineatza am facut niste munci agricole sa mai pun singele in miscare, dar tot degeaba, nu vrea si pace
. ma gindesc sa iau saptamina asta liber,ca oricum nu ingrasi porcul in ajun, dar nu cred ca o sa imi dea voioe constiinta. chiar si ieri, cind cica aveam liber tot mai aruncam din cind in cind cite un ochi prin materie
somn nu prea mai pot sa introduc, am intrat in saptamina patimilor

somn nu prea mai pot sa introduc, am intrat in saptamina patimilor

- kreatza
- junior

pai ceai de tei seara la culcare(asta in caz ca nu vrei sa mai atingi si altfel de performante octune)...si muzik la maxim ...si stat cu ochii in tavan si mb inferoare pe pereti.....sa grabesti intoarcerea venoasa....si gata....
- marmotul
- elite

lol,
. inca nu sunt chiar asa de disperat sa stau cu picioarele pe pereti
ma macina si pe mine o curiozitate:
Care este organul parenchimatos cel mai frecvent interesat în traumatismele abdominale?
in rezumatele ce le-am scos de aici zice ca rinichiul, eu stiu ca splina. care e pina la urma, caci mi-e scirba sa ma mai uit prin subiecte?
ma macina si pe mine o curiozitate:
Care este organul parenchimatos cel mai frecvent interesat în traumatismele abdominale?
in rezumatele ce le-am scos de aici zice ca rinichiul, eu stiu ca splina. care e pina la urma, caci mi-e scirba sa ma mai uit prin subiecte?

- kreatza
- junior

astia in carte spun ca e rinichiul....dupa satistici....si eu stiu ca e tot splina...dar la grile...iese rinichiul castigator...asta e..
- marmotul
- elite

- kreatza
- junior

stiu....ca m-am mirat si eu ....confntandu-ma cu cartea....si la pag unde scrie despre traumat splinei zice ca e cel mai frevent....acu depinde de la ce pagina va fi facuta grila si de inspiratia de moment....
- marmotul
- elite

dar in intrebare nu zice nik de rinichi, asa ca nush ce sa cred"
C2728053 [CS]: Viscerul cel mai frecvent afectat in contuziile abdominale este: (pag. 2095-2103)
A. ficatul
B. colonul
C. duodenul
D. splina
E. intestinul subtire
si rasp corect aici e spina. si se repeta de vreo 2 ori intrebarea
C2728053 [CS]: Viscerul cel mai frecvent afectat in contuziile abdominale este: (pag. 2095-2103)
A. ficatul
B. colonul
C. duodenul
D. splina
E. intestinul subtire
si rasp corect aici e spina. si se repeta de vreo 2 ori intrebarea

- kreatza
- junior

stai ca m-am prins de smecherie....rinichiul cel mai afecta in cazul plagilor....si splina in cazul contuziilor....asta e diferenta...
- marmotul
- elite

aaa, ma ce grile de tot ... . cine a fost oare mintea diabolica ce a inventat examenu asta de toata groaza. hai ca faza asta chiar mi-a pus capac. auzi plagi, contuzii. te prinde imediat cu intrebarea asta.
poate or citi si aia din comisie pe aici si or pune la rezi tocmai intrebarea asta
poate or citi si aia din comisie pe aici si or pune la rezi tocmai intrebarea asta

- kreatza
- junior

la unele imi sta mintea in loc....om mai putin dotat intelectual sistem de examinare....
- marmotul
- elite

kreatza wrote:la unele imi sta mintea in loc....om mai putin dotat intelectual sistem de examinare....
ma, sitemul cit de cit e bun.decit sa fi dat sinteza, unde trebuia sa inveti pur si simplu poezii..
faza aiurea e ca unele intrebari sunt pur si simplu imposibile..sper sa nu fie asa si la examen

- smiley_29
- junior

Cred ca incep sa o las mai moale cu invatatul si grilele.......costatand cu stupoare ca scot punctaj mai mic in ultimul timp iar cele 200 de grile din simuator mi se par nesfarsite.....parca le fac in reluare..
In legatura cu intrebarea ta Razvane, tot ce pot sa spun e ca si eu sunt in ceata, notiunile din text parca se bat cap in cap...de ex. pag 2096.. frecventele lezionale pt organele parenchimatoase:
1. rinichi 41% 2.ficat 20%.........5.splina8-9%
pag.2103."SPLINA este organul cel mai frecvent interesat de traumatisme abdominale.Leziunile traumatice se produc mai frecvent prin CONTUZII si mai rar prin arme albe sau de foc (PLAGI)''
pag 2105.''Traumatismele ficatului si ale cailor biliare: FICATUL este organul cel mai frecvent interesat de PLAGILE penetrante si la doile in curlul CONTUZIILOR abdominale"
Cum a mai spus si Kreatza, rezolvarea grilelor depinde mult si de inspiratia de moment
Spor si concentrare va urez!.....mai sunt cateva zile si scapam...

- marmotul
- elite

va dati seama ca fix peste o saptamina pe vremea asta intram in sala impreuna cu cariocile alea proaste si cu un set de grile ce iti luxeaza neuronu'???
va simtiti pregatiti?? eu nu, mai vreau inca o luna...
va simtiti pregatiti?? eu nu, mai vreau inca o luna...

-
veronica
- junior

Eu as da rezi si acum, ca sa scap. Principul meu este moartea fulgeratoare.
Apropo de amanarea ex: cand am dat rezi prima data, s-a amanat ex din cauza alegerilor.A fost ingrozitor, pt ca nu stiam ce sa mai repet si, oricum, eram la capatul puterilor.
Apropo de amanarea ex: cand am dat rezi prima data, s-a amanat ex din cauza alegerilor.A fost ingrozitor, pt ca nu stiam ce sa mai repet si, oricum, eram la capatul puterilor.
- *EuGenius
- senior

acum 4 ani ai dat tu ex prima data? cred ca imi scapa ceva... 
traiesc sa i fac pe altii nefericiti, deci sunt de folos:))
-
veronica
- junior

Ce nu intelegi?
-
ciomu
- newbie

mah eu dau pe prahova si nu prea m-am pregatit dar am un coleg care si-a intrerupt rezi de 6 luni si invata in fiecare zi 8 ore.in plus el a luat rezi pe cardio in toamna cu 800 de puncte....incepe sa imi fie frica...ca da pe prahova...voi mai stiti de astia ca dc mai sunt vreo 2-3 am pus-o....or mai fi si vreo 2 pile...ca pe prahova i-a lasat sa se inscrie si dupa 27 mai....asa ca....nu stiu ce sa zic dar mi s-au umplut pantalonii....bafta tuturor!!!!!!!!!!!
- marmotul
- elite

ciomu wrote:mah eu dau pe prahova si nu prea m-am pregatit dar am un coleg care si-a intrerupt rezi de 6 luni si invata in fiecare zi 8 ore.in plus el a luat rezi pe cardio in toamna cu 800 de puncte....incepe sa imi fie frica...ca da pe prahova...voi mai stiti de astia ca dc mai sunt vreo 2-3 am pus-o....or mai fi si vreo 2 pile...ca pe prahova i-a lasat sa se inscrie si dupa 27 mai....asa ca....nu stiu ce sa zic dar mi s-au umplut pantalonii....bafta tuturor!!!!!!!!!!!
pai ce ma pe tine te mai lasa sa dai rezu dupa ce ai taiat penisii la oameni???? sau la om, dar in fine...si cu faza cu invatat 8 ore pe zi stai linistit, nu prea cred ca sunt multi de genul...

- marius.b73
- senior

ciomu wrote:mah eu dau pe prahova si nu prea m-am pregatit dar am un coleg care si-a intrerupt rezi de 6 luni si invata in fiecare zi 8 ore.in plus el a luat rezi pe cardio in toamna cu 800 de puncte....incepe sa imi fie frica...ca da pe prahova...voi mai stiti de astia ca dc mai sunt vreo 2-3 am pus-o....or mai fi si vreo 2 pile...ca pe prahova i-a lasat sa se inscrie si dupa 27 mai....asa ca....nu stiu ce sa zic dar mi s-au umplut pantalonii....bafta tuturor!!!!!!!!!!!
Hmm... ce chestie. Mie mi-a spus la inscriere ca vizeaza un post pe medicina de laborator.Curios om...
- *EuGenius
- senior

pt cei care dau peste 6 zile rezi am si eu o intrebare: de cate ori atzi trecut prin materie pana acum?
- marius.b73
- senior

*EuGenius wrote:pt cei care dau peste 6 zile rezi am si eu o intrebare: de cate ori atzi trecut prin materie pana acum?
De ce? Tu de cate ori ai trecut?
- *EuGenius
- senior

marius.b73 wrote:*EuGenius wrote:pt cei care dau peste 6 zile rezi am si eu o intrebare: de cate ori atzi trecut prin materie pana acum?
eu nu dau acum, dau in toamna.. eram curios cam de cate ori ar trebui sa treci ca sa iei peste 800 puncte... stai linistit nu sunt concurent cu voi, nu acum
- marius.b73
- senior

*EuGenius wrote:marius.b73 wrote:*EuGenius wrote:pt cei care dau peste 6 zile rezi am si eu o intrebare: de cate ori atzi trecut prin materie pana acum?
eu nu dau acum, dau in toamna.. eram curios cam de cate ori ar trebui sa treci ca sa iei peste 800 puncte... stai linistit nu sunt concurent cu voi, nu acum
de noua ori
- *EuGenius
- senior

ms pt informatie, insa stiu cazuri care au luat peste 800 puncte si au trecut doar de 4 ori..vroiam si alte pareri...
- marius.b73
- senior

*EuGenius wrote:ms pt informatie, insa stiu cazuri care au luat peste 800 puncte si au trecut doar de 4 ori..vroiam si alte pareri...
pai cine a zis ca vreau 800......??? eu vreau sa iau 950....!!!
- *EuGenius
- senior

inseamna ca nu vom fi concurenti
..btw: pt ce specialitate concurezi?..te intreb din curiozitate.
- nejla_dr
- junior

hmmm...nu stiu cum pot unii sa treaca prin materie de peste 4 ori...de fapt nici nu e timp daca esti in anul 6,sesiune,colocvii,licentza...cred ca mai mult de 2 ori nu prea ai cum
- pc7
- elite

eu stiu pers care a facut peste 800 fara sa treaca prin toata materia
Life's not fair, get used to it
- marmotul
- elite

era unu pe aici mai demult care se lauda ca a citit doar 200 de pagini din materie si a luat dermato printre primii
ca sa obtii peste 800 pct trebuie citita materia destul de temeinic. mai multe despre subiectul asta imi voi da cu parerea de lunea viitoare incolo. nu vreau sa ma apuc acum de dat sfaturi cum se invata pt rezi si la examen sa ma fac de *** cu un punctaj de 600 pct.
acum un singur sfat pot da- nu te omori prea tare sa inveti de pe acuma ca e posibil in ultimile 2 luni (sau in ultima luna) inainte de rezi sa iti moara neuronu si sa nu te mai poti concentra pe materie cind ai nevoie mai multa. nu face excese ca dauneaza. pe bune. erau zile cind bagam ca disperatul 4-5 subiecte(ma mustra constiinta) si apoi aveam creierul varza si restul saptaminii de abia daca reuseam sa mai citesc 1 sub.asa daca citeam zilnic cite un sub-2 faceam 10-14 sub in sapt respectiva si erau si memorate mai bine
ca sa obtii peste 800 pct trebuie citita materia destul de temeinic. mai multe despre subiectul asta imi voi da cu parerea de lunea viitoare incolo. nu vreau sa ma apuc acum de dat sfaturi cum se invata pt rezi si la examen sa ma fac de *** cu un punctaj de 600 pct.
acum un singur sfat pot da- nu te omori prea tare sa inveti de pe acuma ca e posibil in ultimile 2 luni (sau in ultima luna) inainte de rezi sa iti moara neuronu si sa nu te mai poti concentra pe materie cind ai nevoie mai multa. nu face excese ca dauneaza. pe bune. erau zile cind bagam ca disperatul 4-5 subiecte(ma mustra constiinta) si apoi aveam creierul varza si restul saptaminii de abia daca reuseam sa mai citesc 1 sub.asa daca citeam zilnic cite un sub-2 faceam 10-14 sub in sapt respectiva si erau si memorate mai bine

- marmotul
- elite

nejla_dr wrote:hmmm...nu stiu cum pot unii sa treaca prin materie de peste 4 ori...de fapt nici nu e timp daca esti in anul 6,sesiune,colocvii,licentza...cred ca mai mult de 2 ori nu prea ai cum
pai daca esti anu 6 bagi tare in sesiunea de iarna sa iei tot si sa nu ai nici o restanta, apoi prin martie si aprilie treci o data prin materie, asa de acomodare. restul timpului il lasi pentru sesiunea de vara, unde profii poate sint mai ingaduitori, cum va este norocul. dupa ce ai trecut o data prin materie iti este mult mai usor a doua oara, si asa mai departe asa ca in iulie si august mai poti trece de 1,5-2 ori chiar prin materie. la licenta nu tre sa te obosesti prea tare, ca sa pastrezi mintea fresh, apoi incepe cosmarul... atunci arati tot ce poti pina in noiembrie . deci si in anul 6 se poate trece de 4 ori prin materie. si chiar si dupa licenta daca te apuci seros de treaba, si daca ai deja o data materia citita o sa mai poti trece de citeva ori daca tragi la maxim.

- marmotul
- elite

marius.b73 wrote:*EuGenius wrote:ms pt informatie, insa stiu cazuri care au luat peste 800 puncte si au trecut doar de 4 ori..vroiam si alte pareri...
pai cine a zis ca vreau 800......??? eu vreau sa iau 950....!!!
daca iei 950, sau chiar 900 la rezi pe post cred ca o sa fii linsat sau batut cu pietre cum iesi de la examen. tu stii citi isi pun sperantele sa faca macar minimum de 65% din media maxima??
mai ales aia din judetele<1 pe loc

- marius.b73
- senior

*EuGenius wrote:ms pt informatie, insa stiu cazuri care au luat peste 800 puncte si au trecut doar de 4 ori..vroiam si alte pareri...
M-am inscris pe HD. Vizez un post de medicina de laborator!