zana_ale wrote:am ajuns ala o concluzie: daca am morarul prea ridicat si vreau sa-l scad,fac un test pe rezitest......
Lizz22 wrote:Dragi colegi,
va rog mult,datzi-mi un imbold (sau daca nu,datzi-mi un pumn in cap!!!)...
eu,care n-am avut nici o problema d moral pana acum 2 zile,acum imi vine sa ma arunc p geam.
m-a pus draq sa mi testez capacitatzile in conditzii d stess....si-am facut un punctaj p rezitests d m au apucat depresiile.culmea e ca am ramas cu fixatzie...numai la asta ma gandesc...ce-o sa fac?cum?in c fel?
![]()
![]()
Lizz22 wrote:trebuie sa te gandesti ca mai putin de punctajul ala nu o sa scoti nici daca scrii cu stanga...
si apoi moralul se ridica singur:))
dr_arm wrote:Lizz22 wrote:trebuie sa te gandesti ca mai putin de punctajul ala nu o sa scoti nici daca scrii cu stanga...
uuuff....mult a fost,putzin a ramas...
ssspppeeerrrr ca va fi bine!!!
![]()
[/q
am si eu o curiozitate. vrea cineva dintre voi post?
dr_arm wrote:Lizz22 wrote:trebuie sa te gandesti ca mai putin de punctajul ala nu o sa scoti nici daca scrii cu stanga...
uuuff....mult a fost,putzin a ramas...
ssspppeeerrrr ca va fi bine!!!
![]()
[/q
am si eu o curiozitate. vrea cineva dintre voi post?
dr_bang wrote:da ce-s alea? teme, stiu, da cifrele din dreapta?
dr_bang wrote:ioa, scuze! ma da aiurea-s!!!! Doamne fereste!!!! puii mei, mi-au scazut punctajele!!!!!!!!! ce se intampla fratilor? am facut teste si mi-au scazut punctajele... mai bine nu invatam, ca mai mult rezolvam... barem ramaneam pe loc... iaca
zana_ale wrote:gata! m-am hotarat! nu mai merg la nici un ex! nu am nervii si puterea necesara....
dr_bang wrote:zana_ale wrote:gata! m-am hotarat! nu mai merg la nici un ex! nu am nervii si puterea necesara....
alo!!!! bina mah, adica o fugaresti pe aia mica atata vreme si amu nu mai mergi ca ai tu pitici? ai o datorie, fata de ea, fata de tine, etc. CONDITIA ESENTIALA CA SA IEI UN EXAMEN E SA TE PREZINTI LA EL!!!!!!!!!! (pt cei cu fixul pe concurs-ca sa castigi, tre sa participi). asa ca, hai, baga mare ca in 4 zile mai citim 4 sub (de exemplu) si tot e ceva.![]()
![]()
![]()
(trebuia sa ma fac psihiatru, right?)
wally wrote:si daca nu merge cu cafea, recomand din inima ceaiul de sunatoare![]()
angel wrote:spor la repetat!![]()
Am facut si eu un test din toata materia pe rezitest ,rezultatul 756 pct,e de bine sau de rau,nu vreau decat diabet
AndreeaAndrei wrote:Hi Hi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stiam eu...Cred ca ma duc direct la Balaceanca(am auzit ca e mai tare decat spitalul 9,da' sa nu mai spuneti la nimeni)
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests