rxclaudia wrote:ca sa nu-mi uit telul ...eu o sa iau cardio![]()
(daca nu anul asta) la anu
rxclaudia wrote:ca sa nu-mi uit telul ...eu o sa iau cardio![]()
(daca nu anul asta) la anu
nicoletaghe wrote:nu esti singurul....io deja incep sa-mi pun problema dc o sa fiu in stare sa fac peste 65%![]()
![]()
![]()
601 la ultimul test![]()
(
![]()
dr_arm wrote:nicoletaghe wrote:nu esti singurul....io deja incep sa-mi pun problema dc o sa fiu in stare sa fac peste 65%![]()
![]()
![]()
601 la ultimul test![]()
(
![]()
serios acum: daca tot va descurajeaza atata rezitest-ul de ce mai faceti grile???? mai bine mai repetati 2 teme...
dr_holliday wrote:ma da nu inteleg...
ma rog...o sa inteleg dupa...ca poate nu trebuia sa-mi stric 2 sapt jumate cu proteste si negocieri si trebuia sa invat...
mai mult...
dar daca ma gandesc mai bine...nu-mi pare rau de nimic...de fapt...chiar am facut ceva bun...
oricum...pana la anu am un an...de invatat...si intr-un an o sa invat eu avc-urile , infectiile resp la copil si hiv-ul...care-s un sfert din foile alea...
antalgic wrote:hai mai doctoritza holliday ca o sa iei printre primele
eu asa iti preconizez.
antalgic wrote:preconizez 910 puncte.
honda wrote:antalgic wrote:preconizez 910 puncte.Precis nu vrei mai mult?
antalgic wrote:hmm, o imbulinez ca vrei tu
nu ma insel, esti o tipa, dr.holliday. stiu de multscuze ca-ti dezvalui...identitatea.
daca ai fi baiat, as avea impresia ca vrei sa ma agati cu melodiile alea. nu stiu, lumii de pe imed ii e rau de mine. tie nu?
antalgic wrote:tu stii ca imi lipsea un alt ritm? ms![]()
din pacate nu sunt prea inspirata sa-ti intorc dedicatia.
dr_holliday wrote:deci cam 40% or sa aiba intr 75-80%...e ceva...
asta ca sa revenim la topic...
AvLee wrote:dr_holliday wrote:deci cam 40% or sa aiba intr 75-80%...e ceva...
Moga hai sa fim seriosi.Aici nu e cat cred ca iau.E cat sper sa iau. La multi le este si rusine sa spuna punctajele care le scot , vezi doamne sa nu rada lumea de ei.
De ce crezi ca exista optiunea anonim?
rontzy wrote:Sa stiti ca sunt unii care opteaza pentru anonim din considerente de job si nu neaparat din cauza ca ar putea cineva sa rada de ei.
rontzy wrote:
Sa stiti ca sunt unii care opteaza pentru anonim din considerente de job si nu neaparat din cauza ca ar putea cineva sa rada de ei.
crazy_doc wrote:rontzy wrote:
Sa stiti ca sunt unii care opteaza pentru anonim din considerente de job si nu neaparat din cauza ca ar putea cineva sa rada de ei.
Adik sa nu rada cineva de ei l job ..tot aia e.![]()
Preconizam noi ce preconizam..dar suprizele or sa fie mariiiii.
crazy_doc wrote:Acu tu vrei sa mi zici k astia de l job se pauca si cauta pe net sa vada cine si daca a dat rezi sau nu..si daca iei ce faci ..nu le spui?
Moga hai sa fim seriosi.Aici nu e cat cred ca iau.E cat sper sa iau. La multi le este si rusine sa spuna punctajele care le scot , vezi doamne sa nu rada lumea de ei.
Aurora boreala wrote:Eu am pus anonim pentru ca exista cateva persoane care nu pot sa doarma noaptea daca nu stiu ce s-a intamplat![]()
![]()
![]()
Nu prea stiu ei cu ce se mananca medicina sau care-i faza cu examenul asta, dar imi poarta mie de grija si imi explica de fiecare data cand au ocazia ca posturi de medic sunt prin toate ziarele si ca ar trebui sa ma angajez![]()
![]()
Deja nici nu ma mai obosesc sa le explic pentru ca nu au inteles ca diploma pe care o am nu ma face atotputernica peste toti si toate
![]()
Asa ca sa caute frate, sa le iasa ochii din orbite daca tot vor informatie!!! Asta daca stiu cum s-o gaseasca!
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests