NR DE LOCURI LA REZIDENTIAT A FOST SUPLIMENTAT
-
ame2
- junior

Re: NR DE LOCURI LA REZIDENTIAT A FOST SUPLIMENTAT
Stiu ca e off-topic dar asta pare cel mai animat acum:d. Stie cineva despre vreo carte oficiala de grile care s-ar edita in fiecare centru?
-
bounty
- junior

REEVALUARE?????
Nici macar nu a avut cd sa faca chestia asta.....nu cred ca se poate face asa de pe o zi pe alta.....oare el chiar atat de prosti ne crede??????
-
bounty
- junior

L-am vazut si eu acum pe "marele' ministru la prima si da asa a zis ca "suntem perversi si ca e pacat ca invatam chestia asta de mici".....se pare ca in romania faptul ca iti ceri drepturile inseamna ca "esti pervers".....sper ca dupa toate astea sa nu ne oprim aici!!!!!!!!!!!!!!!!
-
rezix
- junior

a zis ca de mici invatam lucruri rele si ca suntem perversi

- Insomnia
- senior

a fost data stirea iar la focus plus...
motivul suplimentarii cu doar 100 de locuri...este din cauza nr insuficient de formatori in centrele universitare mari...
asa...si ar intelege sa fim perversi dc am fi mai in varsta,dar asa tineri...
motivul suplimentarii cu doar 100 de locuri...este din cauza nr insuficient de formatori in centrele universitare mari...
What Goes Around...Comes Around
- d'Arc
- elder

de mici???????????
"cat de mic e un om mare?"
la 25 de ani poti sa ai cam 4 copii si o gramada de probleme... hm.
de fapt economistii termina scolile mai devreme... uitasem.
"cat de mic e un om mare?"
la 25 de ani poti sa ai cam 4 copii si o gramada de probleme... hm.
de fapt economistii termina scolile mai devreme... uitasem.
- Insomnia
- senior

ce ne nimeriram cu postarile
gand la gand...vedeti ca suntem perversi?
- casandra13
- senior

Insomnia wrote:a fost data stirea iar la focus plus...
motivul suplimentarii cu doar 100 de locuri...este din cauza nr insuficient de formatori in centrele universitare mari...![]()
![]()
mai sa fie ia uite ca se terminara formatorii?
oare chiar ne crede imbecili?
pai anul acesta nu a terminat rezidentiatul o alta generatie?[ si raman libere locurile lor ]
astea sunt povesti- nu are ce sa replice si incearca sa dreaga busuiocul
daca tot nu este capabil sa rezolve o problema atat de imporatanta, sa demisioneze si cu asta basta
adica decanul de la Cluj a vorbit aiurea cand a zis ca NU S-A TINUT CONT LA MINISTER DE SOLICITARILE CENTRELOR UNIVERSITARE referitor la numarul de locuri?
nu pot sa cred asa ceva; pur si simplu cred ca este o grava eroare de management facuta de o persoana care habar nu are ce inseamna sistemul sanitar dar are pretentia ca le stie pe toate
probabil ca in viziunea sa noi nu suntem decat niste cifre "perverse"
Primum non nocere
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Perverşilor, să ne fie ruşine. Ia explicaţi-mi şi mie, pe ce parte ziceaţi că îl abordaţi pe dom ministru? 
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- icerose
- senior

recapitulare:
mai intai avem de invatat o materie de rah..t expirata de vreo 10 ani.. p'orma ne anunta ca ne baga vreo 700 de posturi pe gat, ca locuri vor fi mai putine de 1000... apoi calculu simplu da peste 2000 de someri cu faculta de medicina... ne revoltam... ne mai baga pe gat 100 de posturi... umf-urile se mira ca doar ele au anuntat ministeru ca sunt locuri multe dar ei nu le-au scos.. in timpu asta nicolaescu ne explica suprasaturarea cu rezidenti si lipsa locurilor.. noi ne revoltam iar... nico ne face perversi... si toate astea pentru "onoarea de a fi rezident"" muncind 24/24 pe 720 plus bonuri...
WTF IS GOING ON??? sau am avut eu un cosmar???
imi cer scuze pentru aceasta recapitulare, incerc doar sa imi dau seama daca mai inteleg bine ce se intampla in jurul meu....
mai intai avem de invatat o materie de rah..t expirata de vreo 10 ani.. p'orma ne anunta ca ne baga vreo 700 de posturi pe gat, ca locuri vor fi mai putine de 1000... apoi calculu simplu da peste 2000 de someri cu faculta de medicina... ne revoltam... ne mai baga pe gat 100 de posturi... umf-urile se mira ca doar ele au anuntat ministeru ca sunt locuri multe dar ei nu le-au scos.. in timpu asta nicolaescu ne explica suprasaturarea cu rezidenti si lipsa locurilor.. noi ne revoltam iar... nico ne face perversi... si toate astea pentru "onoarea de a fi rezident"" muncind 24/24 pe 720 plus bonuri...
WTF IS GOING ON??? sau am avut eu un cosmar???
imi cer scuze pentru aceasta recapitulare, incerc doar sa imi dau seama daca mai inteleg bine ce se intampla in jurul meu....
even if we can't afford, the sky is over...
- Insomnia
- senior

casandra,cifristu' asa s-a exprimat,ca fusei atenta...
nu are cine sa ne pregateasca...nu sunt suficienti formatori...
io ma intreb,or fi plecat si aia outside/murira pe capete??poate a fost vreo epidemie ceva?s-au ingretzosat atat de tare ,de nenea cifristu',ca or fi borat pana au sucombat deshidratati???
e si-asta o varianta,nu?

nu are cine sa ne pregateasca...nu sunt suficienti formatori...
io ma intreb,or fi plecat si aia outside/murira pe capete??poate a fost vreo epidemie ceva?s-au ingretzosat atat de tare ,de nenea cifristu',ca or fi borat pana au sucombat deshidratati???
e si-asta o varianta,nu?
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
dr_dr wrote:cred tot mai putin in unitatea medicinistilor.
Îmi pare rău că vi s-a spart balonul chiar înainte să intraţi în rezi. Se spărgea oricum atunci. Acum cel puţin sunteţi vaccinaţi
Cât despre cadre: culmea, e un adevăr în asta. De fapt cadre ar fi, dar nu sunt pacienţi. În ultimele 6 luni, la Psihiatria Copilului ajunseseră, pe hârtie, vreo 5 rezidenţi pe pacient. Nu, nu am glumit. Desigur, totul din organizarea CNPDS, care a trimis în mod obligatoriu toţi rezidenţii care terminau anul I la adulţi în stagiul de pedopsihiatrie. Oricum ar fi fost, rezidenţii au fost obligaţi, la propriu, să chiulească. Catedra de psihiped nu a putut gestiona atâţia rezidenţi. Nu mă miră că nu au mai scos locuri anul ăsta, dar dacă aş fi fost în locul vostru, la cât mi-am dorit psihiatria, mi-aş fi muşcat mâinile. Desigur, acum ştiu mai bine, a propos de unitatea medicilor, ce aş fi pierdut. Mai nimica. Din psihiatrie, reţin ceea ce e important: contactul uman. Mi-a zis-o şi mie un coleg mai bătrân, şi acum o înţeleg. Iar contactul uman se poate practica oriunde.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
-
swiss
- elite

casandra13 wrote:Insomnia wrote:a fost data stirea iar la focus plus...
motivul suplimentarii cu doar 100 de locuri...este din cauza nr insuficient de formatori in centrele universitare mari...![]()
![]()
mai sa fie ia uite ca se terminara formatorii?
oare chiar ne crede imbecili?![]()
pai anul acesta nu a terminat rezidentiatul o alta generatie?[ si raman libere locurile lor ]
astea sunt povesti- nu are ce sa replice si incearca sa dreaga busuiocul
daca tot nu este capabil sa rezolve o problema atat de imporatanta, sa demisioneze si cu asta basta
adica decanul de la Cluj a vorbit aiurea cand a zis ca NU S-A TINUT CONT LA MINISTER DE SOLICITARILE CENTRELOR UNIVERSITARE referitor la numarul de locuri?
nu pot sa cred asa ceva; pur si simplu cred ca este o grava eroare de management facuta de o persoana care habar nu are ce inseamna sistemul sanitar dar are pretentia ca le stie pe toate
probabil ca in viziunea sa noi nu suntem decat niste cifre "perverse"
era presedintele de la umf cluj adica fostul rector(deci mult mai tare si decat decanul si rectorul la un loc)...dar crede-ma ca stie ce zice...
daca si Astarastoaie care e si presedintele colegiului medicilor e cu noi(rectorul de la iasi)
deci nu pot sa cred ca ne-a facut perversi....nu ne fac parintii nostri perversi care le tot cerem si ei ne tot dau bani de mancare si de cazare...
e deplorabil...statutul moral al asa zisului ministru...care se foloseste de o functie...pe care poate sa o aiba oricine...si sa faca ce vrea cu noi...
el nici nu poate sa se aseze cu fundul pe cate carti de medicina am citit noi...
cei din iasi fac maine demersurile pentru un protest si in centrul universitar de acolo...
voi in bucuresti nimic nimic...va lasati intimidati de politica?
-
litle_pocahontas
- junior

http://www.bzi.ro/Medicii-rezidenti-nu- ... 15244.html
E un articol de anul trecut, dar Astarastoae pune punctul pe i... Metoda lui Nicolaescu e una cum nu se poate mai ceausista... Daca pastra rezi pe post separat de rezi pe loc mai era cum mai era, dar asa practic ne strange cu usa sa acceptam ceva ce nu ne convine doar ca sa nu ramanem someri.
E un articol de anul trecut, dar Astarastoae pune punctul pe i... Metoda lui Nicolaescu e una cum nu se poate mai ceausista... Daca pastra rezi pe post separat de rezi pe loc mai era cum mai era, dar asa practic ne strange cu usa sa acceptam ceva ce nu ne convine doar ca sa nu ramanem someri.
-
swiss
- elite

litle_pocahontas wrote:http://www.bzi.ro/Medicii-rezidenti-nu-vor-sa-inghita-gogoasa-Nicolaescu-A15244.html
articol din clujeanul
http://www.clujeanul.ro/cluj/haos-la-re ... 09-3287761
- dr_
- elder

litle_pocahontas wrote:http://www.bzi.ro/Medicii-rezidenti-nu-vor-sa-inghita-gogoasa-Nicolaescu-A15244.html
decit un medic corupt, mai bine un economist corect!!!!!!!
Chestia de mai sus e de la comentariile cititorilor. Misto viata de medic in Rromania.
Nu avem bani dar macar suntem respectati.

- cog1983
- elder

Cred ca asta e articolul cel mai corect dintre cele care au fost publicate zilele acestea... http://www.postamedicala.ro/nemultumiti ... tiat-.html
Simtul umorului e o dovada de inteligenta
- dr_dr
- elder

Eu zic ca balonul nu a explodat......Va exploda dupa ex cand unii dintre noi vor ramane someri....si vor fi multi.Si atunci sa vezi.....De stagiul acela mirific nu prea se stie mare lucru....sa vedem vor accepta vreo 3000 de cereri de stagii si inca vreo 1000MF (cu 65%) ma indoiesc. 

Last edited by dr_dr on Fri Oct 10, 2008 9:54 am, edited 1 time in total.
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost 
-
dr.danna
- junior

sper ca au fost suplimentate locurile si nu posturile.O sa mai fie inca o surpiriza cand vom afla si pe unde sunt noile locuri,sigur nu in centrele mari.Si pe deasupra ne mai si face perversi,mari perversi vom fi incercand sa traim din cateva sute de lei pe luna,nu au cum sa isi inchipuie cum poti trai decent din banii astia,de vreme ce ei au niste salarii cum trebuie.Termini facultatea si te trezesti la 24 de ani,dupa 18 ani de scoala, pe drumuri si inca la mila parintilor,dc ai si ei cum sa te ajute.
- zambilica
- junior

In VM de azi scrie ca luni, dupa ora 16, pe rezidentiat.info o sa aflam ce posturi/locuri s-au suplimentat
Yesterday is history.
Tomorrow a mystery.
Today is a gift.
That's why it's called the present!
Tomorrow a mystery.
Today is a gift.
-
dr.danna
- junior

astept cu nerabdare,minunea de luni
- cog1983
- elder

zambilica wrote:In VM de azi scrie ca luni, dupa ora 16, pe rezidentiat.info o sa aflam ce posturi/locuri s-au suplimentat
Exact asa scrie "posturi/locuri"????
Inseamna ca e clar ca sunt 99 de posturi si 1 loc

- Spark
- senior

Se vor suplimenta locurile, nu posturile. Scrie in VM de azi. "Detalii despre aceasta suplimentare vor fi publicate pe www.rezidentiat.info, pe 13 oct, dupa ora 16."
Just because I'm sorry doesn't mean I didn't enjoy it at the time.
- AvLee
- elder

dr.danna wrote:astept cu nerabdare,minunea de luni
Si facem pariu ca majoritatea o sa fie in cluj? Dupa principiul hai sa inchidem gura astora.
Divide et Impera
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
- cog1983
- elder

AvLee wrote:dr.danna wrote:astept cu nerabdare,minunea de luni
Si facem pariu ca majoritatea o sa fie in cluj? Dupa principiul hai sa inchidem gura astora.
Divide et Impera
Doamne da sa gandeasca asa

Asa ar fi corect pentru ca cei din Cluj si-au pierdut vremea pe la ASP, ziare si televiziuni. Cei din alte centre au stat acasa si au invatat, deci pot scoate punctaje mai mari.

Last edited by cog1983 on Fri Oct 10, 2008 10:07 am, edited 1 time in total.
- zambilica
- junior

nu, scrie exact asa: MSP suplimenteaza numarul de locuri publicat la concursul de rezidentiat pe post si pe loc din 9 nov 2008.(fara prescurtari)Detaliile vor fi afisate pe site-ul http://www.rezidentiat.info in ziua de 13 oct 2008, incepand cu ora 16. 
Yesterday is history.
Tomorrow a mystery.
Today is a gift.
Tomorrow a mystery.
Today is a gift.
- dr_dr
- elder

Probail..........ca in Cluj....dar sincer fara suparare....macar ei au cerut restul nu.....
- cog1983
- elder

zambilica wrote:nu, scrie exact asa: MSP suplimenteaza numarul de locuri publicat la concursul de rezidentiat pe post si pe loc din 9 nov 2008.(fara prescurtari)Detaliile vor fi afisate pe site-ul http://www.rezidentiat.info in ziua de 13 oct 2008, incepand cu ora 16.
Aceeasi mancare de peste
- AvLee
- elder

Bravo lor dar observati ca deja ideea de Divide et Impera functioneaza?
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
- cog1983
- elder

AvLee wrote:Bravo lor dar observati ca deja ideea de Divide et Impera functioneaza?
Iti dai seama ca functioneaza. A functionat de la inceput. Nu cred ca toata actiunea asta ar fi inceput-o cineva care ar fi stiut la perfectie subiectele si ar fi fost sigur ca ia peste 900 de puncte la rezi. La acela nu-i trebuie locuri in plus (sau cel putin asa are impresia
). Stiu colegi care n-au venit la banchet sau la festivitate numai ca sa stea sa invete, ce sa mai iasa in strada sau sa scrie mail-uri pe la televiziuni?In concluzie, asta a fost fiecare pentru el de la inceput pentru ca deocamdata concuram unul impotriva celuilalt... si nu cred ca este vreunul care ar renunta la un loc in favoarea altuia, oricat de coleg i-ar fi.
-
dr.danna
- junior

si numai clujul are nevoie de locuri in plus?Celelalte centre in care nu sunt decat cateva specialitati nu merita? Ceilalti absolventi nu au dreptul?Au iesit in strada aia care nu au citit mare lucru,ca pe aia ii arde la talpi.Mai vor si specialitati bune?Sa stea acasa si sa invete ,nu sa se laude ca ei ne-au dat la ceilalti locuri mai multe.Oricum au spus ca vor fi impartite echitabil intre centre,deci nu numai Cluj,ca nu e buricul medicinii

- cog1983
- elder

dr.danna wrote:si numai clujul are nevoie de locuri in plus?Celelalte centre in care nu sunt decat cateva specialitati nu merita? Ceilalti absolventi nu au dreptul?Au iesit in strada aia care nu au citit mare lucru,ca pe aia ii arde la talpi.Mai vor si specialitati bune?Sa stea acasa si sa invete ,nu sa se laude ca ei ne-au dat la ceilalti locuri mai multe.Oricum au spus ca vor fi impartite echitabil intre centre,deci nu numai Cluj,ca nu e buricul medicinii![]()
Pai daca n-au protestat, inseamna ca n-au nevoie de locuri in plus si le convine situatia (is rea, stiu
). Au stat acasa sa invete (vorba ta) si sunt siguri ca scot punctaj de specialitate. Mai au o sansa pe 15 oct. sa arate ca nu le convine.P.S. Nu ma luati foarte in serios ca e dimineata si inca nu mi-am baut cafeaua.
- dr_dr
- elder

dr.danna wrote:si numai clujul are nevoie de locuri in plus?Celelalte centre in care nu sunt decat cateva specialitati nu merita? Ceilalti absolventi nu au dreptul?Au iesit in strada aia care nu au citit mare lucru,ca pe aia ii arde la talpi.Mai vor si specialitati bune?Sa stea acasa si sa invete ,nu sa se laude ca ei ne-au dat la ceilalti locuri mai multe.Oricum au spus ca vor fi impartite echitabil intre centre,deci nu numai Cluj,ca nu e buricul medicinii![]()
Nu numai clujul are nevoie de locuri...toata tara are nevoie de locuri....Eu sunt unul dintre cei care au invatat....care spera ca va fi in primii 700 dar care va iesi in strada.
Si stiti de ce? pt ca sigur cel putin un fost coleg(prieten bun) care probabil a invatat la fel cat am invatat si eu...nu va reusi...Si pt el imi va parea rau.Nu va ganditi numai la voi...nu va ganditi ca toti cei care ..au luptat pt suplimentarea locurilor sunt rebuturile .....daca suntem in continuare individualisti nu ajungem niciunde.
Nu aruncati cu piatra in cluj....nu vor avea ei toate locurile suplimentate.....dar ei macar au obtinut acele 100 de locuri in +
-
crazy_doc
- senior

Voi credeti k daca ati invatat si sunteti in primi 500, 400 sau 300 prindeti orice specialitate vreti?...nu e chiar asa ..totul depinde de cei din fata..asa k fiecare loc in plus conteaza..chiar daca esti As-ul de pica in materie, tot e bine k s au suplimentat locurile, cu siguranta stiu eu primii 100-200 nu vor avea de castigat nimic dar restul de 1800 va spun eu ca se pot folosi de chestia asta.
A young doctor has to do what a young doctor has to do.
- cog1983
- elder

crazy_doc wrote:Voi credeti k daca ati invatat si sunteti in primi 500, 400 sau 300 prindeti orice specialitate vreti?...nu e chiar asa ..totul depinde de cei din fata..asa k fiecare loc in plus conteaza..chiar daca esti As-ul de pica in materie, tot e bine k s au suplimentat locurile, cu siguranta stiu eu primii 100-200 nu vor avea de castigat nimic dar restul de 1800 va spun eu ca se pot folosi de chestia asta.
Normal ca e bine. Si ar fi bine sa se suplimenteze pe specialitatile care n-au deloc locuri in anumite centre (ATI, Psihi, Gastroentero). Ca poate unul care este printre primii 100 vrea gastro la Cluj, si cum nu este, iti ia tie (care esti printre primii 300) postul de interne...
-
md_md
- junior

Dragii mei care va plictisiti...Eu aveam intentia sa ii scriu lui Mircea Badea (e un sustinator al medicilor si ziceam ca putin scandal la el in emisiune nu strica) despre situatia noastra insa are forumul emisiunii blocat... Am postat totusi ceva pe forum la antena 1...cine stie... poate mai face valva... Asta doar pentru ca am fost scandalizata de faptul ca dupa atatia ani de scoala un om ajuns intr-o pozitie dintr-o conjunctura (fericita pt el dezastruoasa pentru altii...) indrazneste sa ma numeasca perversa pentru ca imi cer un drept cuvenit.... Poate aveti si voi chef sa mai spuneti acolo una alta si poate cineva ne baga in seama... Speranta moare ultima...
http://www.antena1.ro/forum/principal/v ... 778#269778
http://www.antena1.ro/forum/principal/v ... 778#269778
- dr_dr
- elder

crazy_doc wrote:Voi credeti k daca ati invatat si sunteti in primi 500, 400 sau 300 prindeti orice specialitate vreti?...nu e chiar asa ..totul depinde de cei din fata..asa k fiecare loc in plus conteaza..chiar daca esti As-ul de pica in materie, tot e bine k s au suplimentat locurile, cu siguranta stiu eu primii 100-200 nu vor avea de castigat nimic dar restul de 1800 va spun eu ca se pot folosi de chestia asta.
Din pacate crazy_doc cu atitudinea unora nu vom ajunge nicaieri.Daca acum o saptamana..ne agitam ne ceream drepturi acum urlam la cei care au cerut si au reusit chiar si o suplimentre infima.Astia suntem cu astia ne mandrim.
Si da sunt multi care cred ca stapanesc materia ..si ca sigur o sa fie bine...ca vor lua 880 de puncte si ca isi vor alege ce vor.Dar surpizele vor veni dupa ex.
Cred ca ar fi cazul sa nu imi mai bat gura degeaba....si sa trec si eu la repetat.....in final.....toti avem acelasi scop ..un punctaj cat mai bun.
-
swiss
- elite

dr_dr wrote:dr.danna wrote:si numai clujul are nevoie de locuri in plus?Celelalte centre in care nu sunt decat cateva specialitati nu merita? Ceilalti absolventi nu au dreptul?Au iesit in strada aia care nu au citit mare lucru,ca pe aia ii arde la talpi.Mai vor si specialitati bune?Sa stea acasa si sa invete ,nu sa se laude ca ei ne-au dat la ceilalti locuri mai multe.Oricum au spus ca vor fi impartite echitabil intre centre,deci nu numai Cluj,ca nu e buricul medicinii![]()
Nu numai clujul are nevoie de locuri...toata tara are nevoie de locuri....Eu sunt unul dintre cei care au invatat....care spera ca va fi in primii 700 dar care va iesi in strada.
Si stiti de ce? pt ca sigur cel putin un fost coleg(prieten bun) care probabil a invatat la fel cat am invatat si eu...nu va reusi...Si pt el imi va parea rau.Nu va ganditi numai la voi...nu va ganditi ca toti cei care ..au luptat pt suplimentarea locurilor sunt rebuturile .....daca suntem in continuare individualisti nu ajungem niciunde.
Nu aruncati cu piatra in cluj....nu vor avea ei toate locurile suplimentate.....dar ei macar au obtinut acele 100 de locuri in +
hmm...nu mai stiu ce sa zic...la cate mi-am luat in fata...si doar am fost destul de bine voitor...si de la prieteni...
toti is stresati si nu stiu decat sa critice...
ca pot sa le zic decat sa fie sanatosi!
stati linistiti ca nu clujul a primit 100 de locuri...
si daca ar fi primit ar fi un semn de alarma pentru cei din bucuresti sau alte centre mari ca au stat in casa si nu au comentat nimic
ce ma contrariaza pe mine....de ce aia din oradea, arad, constanta....brasov...sau centrele mai mici(la alea ma refer) nu fac galagie...aaa m-am prins...pentru ca lor le-au dat o gramada de posturi la rezi...dar oare sunt atat de puerili sa creada ca-s locurile numai pentru ei? ca eu cred ca cei din centrele mari o sa ia punctaj bun la rezi(vb de majoritate)...
am sau nu dreptate?
- dr_dr
- elder

dr.moga wrote:dr_dr wrote:dr.danna wrote:si numai clujul are nevoie de locuri in plus?Celelalte centre in care nu sunt decat cateva specialitati nu merita? Ceilalti absolventi nu au dreptul?Au iesit in strada aia care nu au citit mare lucru,ca pe aia ii arde la talpi.Mai vor si specialitati bune?Sa stea acasa si sa invete ,nu sa se laude ca ei ne-au dat la ceilalti locuri mai multe.Oricum au spus ca vor fi impartite echitabil intre centre,deci nu numai Cluj,ca nu e buricul medicinii![]()
hmm...nu mai stiu ce sa zic...la cate mi-am luat in fata...si doar am fost destul de bine voitor...si de la prieteni...
toti is stresati si nu stiu decat sa critice...
ca pot sa le zic decat sa fie sanatosi!
stati linistiti ca nu clujul a primit 100 de locuri...
si daca ar fi primit ar fi un semn de alarma pentru cei din bucuresti sau alte centre mari ca au stat in casa si nu au comentat nimic
ce ma contrariaza pe mine....de ce aia din oradea, arad, constanta....brasov...sau centrele mai mici(la alea ma refer) nu fac galagie...aaa m-am prins...pentru ca lor le-au dat o gramada de posturi la rezi...dar oare sunt atat de puerili sa creada ca-s locurile numai pentru ei? ca eu cred ca cei din centrele mari o sa ia punctaj bun la rezi(vb de majoritate)...
am sau nu dreptate?
Dr Moga nu pot sa le zic decat rusine celor care te-au criticat........si mai ales celor care au zis ca cei care lupata sunt rebuturi.......
Probabil daca se suplimenta cu 1000 se inchinau in fata voastra si cereau si ei......ca de....da asa.....Clujul a avut tot timpul fruntasi la rezi si va avea.... si tot Clujul va ieisi in strada pt toti......

- d'Arc
- elder

am sau nu dreptate?
pentru ca noi suntem prea mici pentru un razboi atat de mare...
1. suntem considerati mereu facultati de mana a doua (desi medicina e aceeasi pentru cine o vrea)
2. suntem putini per centru
atat imi vine in minte acuma, printre artere cerebrale si AIT/AVC - care, dincolo de sperietura cu nr de pagini, sunt chiar accesibile.
am sau nu dreptate?
pentru ca noi suntem prea mici pentru un razboi atat de mare...
1. suntem considerati mereu facultati de mana a doua (desi medicina e aceeasi pentru cine o vrea)
2. suntem putini per centru
atat imi vine in minte acuma, printre artere cerebrale si AIT/AVC - care, dincolo de sperietura cu nr de pagini, sunt chiar accesibile.