SALARII!!!!!!!

schimbarea schimbarii...
tilly
newbie
newbie

Re: SALARII!!!!!!!

Postby tilly » Thu May 15, 2008 2:56 pm

rezident neurologie anul 1 in cluj,are 819 lei in bancomat,.....asta pana acum,sa vedem dupa ce intra salarul urmator :)
Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla intr-o continua crestere.

crisstallus_cris
senior
senior

Postby crisstallus_cris » Thu May 15, 2008 5:38 pm

tilly wrote:rezident neurologie anul 1 in cluj,are 819 lei in bancomat,.....asta pana acum,sa vedem dupa ce intra salarul urmator :)

Neuro are spor?Cum de e diferenta asa mare intre neuro si medicina interna,eu iau in mana 684 ron?
nothing to gain,so much to lose...as a doctor

grasshopper
elder
elder

Postby grasshopper » Thu May 15, 2008 7:49 pm

medicina interna nu are de ce sa aibe spor
Death makes angels of us all
& gives us wings
Where we had shoulders
Smooth as raven's
Claws

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Thu May 15, 2008 9:47 pm

parca se dadea un spor de preventie la tot personalul medical. am luat intr-o luna cu un milion in plus datorita sporului astuia (mi-a fost dat pe 2 luni odata). ar tebui sa se dea sporul asta si la internisti
qpepsi.gif

Pisi
junior
junior

Postby Pisi » Thu May 15, 2008 10:12 pm

Pe fluturas 990 RON. In mana cam 8 mil. (rezident MF an 2,Oradea)

crisstallus_cris
senior
senior

Postby crisstallus_cris » Fri May 16, 2008 9:46 pm

razwin2 wrote:parca se dadea un spor de preventie la tot personalul medical. am luat intr-o luna cu un milion in plus datorita sporului astuia (mi-a fost dat pe 2 luni odata). ar tebui sa se dea sporul asta si la internisti

Astia 11% ii avem toti.Eu am luat luna trecuta 684 ron cu acest spor...ca fara acest spor este 620 ron.Sa vedem lua asta ce multi bani vor fi... :D

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri May 16, 2008 10:06 pm

ce s-au mai marit salariile. eu abia la sf an III aveam 8 milione!

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Sat May 17, 2008 1:51 am

ca sa vez, io in anu 2 am 10 mil pe fulturas(heil amrez!!!)

PS 3d my love 4ever &ever&ever&ever...
Life's not fair, get used to it

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Sat May 17, 2008 5:42 pm

ce fel de job part time as putea gasi pentru rotunjirea salariului in timpul rezidentiatului? idei?
qpepsi.gif

crisstallus_cris
senior
senior

Postby crisstallus_cris » Sun May 18, 2008 9:42 am

razwin2 wrote:ce fel de job part time as putea gasi pentru rotunjirea salariului in timpul rezidentiatului? idei?

Depinde si de cat timp liber ai...sau cum e pe stagiul pe care esti.Am auzit cazuri de reprezentanti medicali care fac si rezidentiat...,dar cred ca la spital se mai fofileaza,ca e multa alergatura ca reprezentant....sau ai putea la un cabinet de medicina muncii(nu stiu ce special ai).Sau ceva ce nu are legatura cu medicina...

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Sun May 18, 2008 4:35 pm

crisstallus_cris wrote:
razwin2 wrote:ce fel de job part time as putea gasi pentru rotunjirea salariului in timpul rezidentiatului? idei?

Depinde si de cat timp liber ai...sau cum e pe stagiul pe care esti.Am auzit cazuri de reprezentanti medicali care fac si rezidentiat...,dar cred ca la spital se mai fofileaza,ca e multa alergatura ca reprezentant....sau ai putea la un cabinet de medicina muncii(nu stiu ce special ai).Sau ceva ce nu are legatura cu medicina...

merge sa fii reprezentant in acelasi timp in care faci rezu? stiam ca nu prea ai voie, conflict de interese sau ceva de genu..
la med muncii ma gindeam si eu. poate acum cu programul asta cu laptopurile la mf poate gasesc si eu vreun post de tastator la vreun mf care isi prinde degetele in tastatura :allright:
qpepsi.gif

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Mon May 19, 2008 8:12 am

angajare partime la ambulanta dupa anu 3 inclusiv conform ord ms 940/2006 sau 20o7
baza nu e f mare dar e sporu destul de consistent
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Mon May 19, 2008 6:13 pm

ciushka wrote:angajare partime la ambulanta dupa anu 3 inclusiv conform ord ms 940/2006 sau 20o7
baza nu e f mare dar e sporu destul de consistent

oau,buna idee, se merita de luat in considerare. saru'mina. si asa sint numa' bun de carat targile :peace:
qpepsi.gif

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Mon May 19, 2008 6:40 pm

nu inseamna doar sa cari targile.mai tre sa si zambesti frumos :P .oricum baza e mica dar e sporu consistent.
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Tue May 20, 2008 7:39 am

ciushka wrote:nu inseamna doar sa cari targile.mai tre sa si zambesti frumos :P .oricum baza e mica dar e sporu consistent.

si mai si inveti multe de acolo. cazuri diverse, tratamente diverse. un prof de la faculta ne spunea ca el cind era rezident facea lunar cite 10-15 garzi pe ambulanta si de acolo a invatat mai mult decit a invatat in tot timpul facutatii.daca nu sunt indiscret cam ce venit se realizeaza? cit cistigi pe garda? salariul+sporul?
qpepsi.gif

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Tue May 20, 2008 8:45 am

e vb de juma de norma(norma intreaga e ca rezident si nu se poa oficial cu 2 norme intregi).salaru+spor in fiecare luna a fost cam cel putin egal cu salariu de rezident.
iar patologia e adevarat ca e diversa plus ca sincer de cand lucrez acolo pot spune ca la capitolul incredere in sine am punctat destul de mult deoarece esti nevoit ca tu sa iei deciziile privitoare la pacient,spre deosebire de treaba ca rezident in spital sau la cabinet unde macar ai cu cine sa te consulti privitor la o decizie sau iau altii decizia si tu doar executi ordinele

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Tue May 20, 2008 9:01 am

si tre sa fii neaparat in anu 3 sa te angajeze? mai devreme nu se poate? chiar deloc?
qpepsi.gif

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Tue May 20, 2008 5:08 pm

mai devreme nu se poa.scrie la lege.oricum noi am avut bafta lipsei de personal ,recte medici de la ambulanta.acu toti se minuneaza ca sunt asa multi medici:)).eh ,dreaq stie cat om sta si pe acolo.atentie mare la semnat contractele ca au impresia ca suntem idioti si ne pot face la dinti.cel putin la noi au incercat.dar nu prea le-a mers.
acu sincer nu ma plang.fac ce imi place ,salaru salar,plus ca patologia e suficient de diversa ca sa imi puna neuronii amortiti(aia doi care aau mai ramas) la contributie.
bafta maxima all

ps:puteti sa va mai angajati la clinici private ca sa zic asa pentru examen clinic.nu stiu daca e relevant anu de rezidentiat

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Tue May 20, 2008 5:20 pm

apropo de lucrat in alta parte pe timpul rezidentiatului: avem contract de munca cu spitalul si parca pe undeva scria k nu avem voie sa ne angajam in alta parte; deci munca intr-o clinica privata in timpul rezidentiatului nu ar fi o angajare propriu-zisa, ci o intelegere cu seful de acolo. sau cum? rog pe cineva care mai are un job in alta parte decat in hospital sa imi explice si mie.
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A

De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Tue May 20, 2008 5:43 pm

asa stiam si eu- in timpul rezului nu ai voie sa lucrezi ca reprezentant sau in privat. chiar ar fi buna o lamurire in aceasta privinta :cry:
qpepsi.gif

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Tue May 20, 2008 6:32 pm

ai voie sa lucrezi dar nu cu norma intreaga.teoretic nu ai voie sa lucrezi in locuri in care ar aparea conflict de interese recte rep medical.dar e doar teorie.in rest poti sa lucrezi conditiile sa nu fie norma intreaga si sa nu se suprapuna programu cu programu ca rezident

delia008
junior
junior

Postby delia008 » Fri May 23, 2008 8:54 pm

nu stiti medicina de laborator cat are sporul?

crisstallus_cris
senior
senior

Postby crisstallus_cris » Fri May 23, 2008 9:16 pm

15% are spor med de lab.

One Elder God
junior
junior

Postby One Elder God » Sun May 25, 2008 12:19 pm

Dupa incredibila majorare data de "Gurul" Medicinii de Urgenta...Raed Arafat......am ajuns la 1.150 ron in mana.....si sunt vesti ca cica or sa faca spor de 75%!!!!
Lenea nu e nimic altceva decat o obisnuinta de a te odihni inainte de a obosi.

didiland11
senior
senior

Postby didiland11 » Tue May 27, 2008 7:42 pm

ORL an 1: 680 banuti in mana

razi
senior
senior

Postby razi » Tue May 27, 2008 9:33 pm

Ai luat prea putin.680 era inainte de majorare.

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Tue May 27, 2008 9:34 pm

1023 ron net rezident anu 3 mf

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Thu May 29, 2008 5:46 pm

Alexul wrote:A, si faza cu "pentru fiecare pacient se inregistreaza doza", sa fim seriosi...

pe rezultatele de CT pe care le primim noi la spital, dupa interpretare, scrie: doza acumulata de pacient: ...Gy :wink:

in alta ordine de idei, noi am facut la radiologie in anul 4 si ceva notiuni de eco,CT, RMN

si on-topic: sporul de neuro e 10%, am auzit ca o sa creasca la 25%...salariul pe aprilie rez an1, in mana: 859 RON (brutul a crescut de la 832 la 970!!)

didiland11
senior
senior

Postby didiland11 » Thu May 29, 2008 11:10 pm

razi wrote:Ai luat prea putin.680 era inainte de majorare.

Nu sunt rezi, inca. Am vb cu o tipa pe ORL in ianuarie.

Bogdan_DD
senior
senior

Postby Bogdan_DD » Sat May 31, 2008 12:48 pm

Dar o legala/oftalmo/neurochirurgie/.. nu e nimeni pe aici cu specialitatile astea pe aici? Neuro nu se ia f sus ca e mai grea si n-are lumea rabdare..

Bogdan_DD
senior
senior

Postby Bogdan_DD » Sat May 31, 2008 12:55 pm

..sau oncologie? (partea de medicala)

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Sat May 31, 2008 1:06 pm

Bogdan_DD wrote:Dar o legala/oftalmo/neurochirurgie/.. nu e nimeni pe aici cu specialitatile astea pe aici? Neuro nu se ia f sus ca e mai grea si n-are lumea rabdare..

si la neurochir daca nu lucrezi intr-un centru universitar care sa aiba ct te-ai dus in cap. nu poti face decit o punctie rahi si sa te holbezi la lichidul 'clar ca apa de stinca'. am inteles ca sunt o groaza de neurochirurgi someri. sau erau, cel putin inainte sa se inceapa emigratia 'creierelor'. oricum, e o specialitate frumoasa, eu as face-o daca as avea ocazia
qpepsi.gif

zambilica
junior
junior

Postby zambilica » Wed Jun 11, 2008 2:08 pm

Si bonuri de masa ia toata lumea? Cate? Si e acelasi numar indiferent de specialitate?(Sau si astea se dau in functie de cate ore stai la spital si cat tre' sa mananci in timpul ala?) :lol: :lol: :lol:
Yesterday is history.
Tomorrow a mystery.
Today is a gift.
That's why it's called the present!

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Wed Jun 11, 2008 6:26 pm

zambilica wrote:Si bonuri de masa ia toata lumea? Cate? Si e acelasi numar indiferent de specialitate?(Sau si astea se dau in functie de cate ore stai la spital si cat tre' sa mananci in timpul ala?) :lol: :lol: :lol:

da, toata lumea ia celebrele bonuri de masa. se iau in functie de cite zile lucrate lunar ai. in februarie ca e scurta si in lunile cu multe sarbatori se iau mai putine, caci sunt mai putine zile lucrate. asa ca -pofta mare!!! :allright:
qpepsi.gif

*EuGenius
senior
senior

Postby *EuGenius » Wed Jun 11, 2008 9:45 pm

Pt cei mai rotofei face spitalu cinste cu cateva, dar asta e dupa nr de kg :lol: :lol: :lol: :lol:
traiesc sa i fac pe altii nefericiti, deci sunt de folos:))

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Wed Jun 11, 2008 10:10 pm

*EuGenius wrote:Pt cei mai rotofei face spitalu cinste cu cateva, dar asta e dupa nr de kg :lol: :lol: :lol: :lol:

mie nu mi-au dat nimic zgircitii... :( :( :( lasa ca ma duc eu la adunat kile :allright:
qpepsi.gif

lucaibar
junior
junior

Postby lucaibar » Sun Jul 06, 2008 11:59 pm

Cat are un rezident pe pediatrie salariul ...in anul 1! Aveti careva ceva ponturi legate de aceasta specialitate (satisfactii, regrete de orice fel si natura)...etc! :)
Trebuie sa vrei, sa poti, sa faci, ceeace uneori pare a fi imposibil !

Bogdan_DD
senior
senior

Postby Bogdan_DD » Mon Jul 07, 2008 11:54 am

Ca satisfactii, nu e mancatoria de la adulti, este o specialitate clean, si in acelasi timp "clean" daca ma intelegi. Se cauta in afara, mai ales supraspecializari (ex cardio pediatrica). Pentru oameni mai soft. Partea cealalta a monedei.. parintii tampiti si salariile destul de mici in .ro comparativ cu alte specialitati medicale.

crazy_doc
senior
senior

Postby crazy_doc » Mon Jul 07, 2008 4:34 pm

Se mai da spor l chirurgie 10%? Am inteles k se lasa l latitudinea spitalului daca iti dau sau nu.
A young doctor has to do what a young doctor has to do.

woody
senior
senior

Postby woody » Wed Jul 09, 2008 10:01 am

crazy_doc wrote:Se mai da spor l chirurgie 10%? Am inteles k se lasa l latitudinea spitalului daca iti dau sau nu.

sporul la chirugie e de 15% nu de 10 :peace:

Return to “Rezidentiat 2008”