NEGOCIERI MINISTERUL SANATATATII
- mihai82
- junior
Re: NEGOCIERI MINISTERUL SANATATATII
asp bucuresti 021.2527978 cereti la registratura
PERVERSI CARE INVATA LUCRURI RELE DE MICI HARRISON ANGELESCU SHI ALTE PERVERSIUNI
- AvLee
- elder
Love of my life don't leave me................. 

AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
-
- junior
sau...021.2523997
- AndreeaAndrei
- senior
Am sunat la ASPB de unde m-au indrumat calduros spre centrul de perfectionare si unde mi-a raspuns o tanti cam intepata ca inscrierile sunt pana pe 24 iar listele apar pe 13 ce nu mai pot sa mai astept?!Asa ca in capitala nu stim cati sunt inscrisi.
Ce nu ma ucide ma face mai puternic.
-
- junior
trebuia sa raspunzi simplu si politicos "NU" 

- AndreeaAndrei
- senior
Multumesc mult mihai82.Dar asp-ul n-a fost cooperant.Ce registratura?La centrul de perfectionare direct.
-
- junior
AndreeaAndrei wrote:Am sunat la ASPB de unde m-au indrumat calduros spre centrul de perfectionare si unde mi-a raspuns o tanti cam intepata ca inscrierile sunt pana pe 24 iar listele apar pe 13 ce nu mai pot sa mai astept?!Asa ca in capitala nu stim cati sunt inscrisi.

Super tare tanti!

- AndreeaAndrei
- senior
II mai sun maine ca maine e 24.Daca iar ma trimit la plimbare o sa-mi vars pe cucoane toti nervii stransi zilele astea
- mihai82
- junior
cluj 296 candidati 0264 530012 "NU e relevant deloc ce cereti dumneavoastra" -zise tanty
PERVERSI CARE INVATA LUCRURI RELE DE MICI HARRISON ANGELESCU SHI ALTE PERVERSIUNI
- cog1983
- elder
Pentru cine mai suna la ASP Buc sa spuna ca e un candidat si sa intrebe politicos ceva de genul: "cati sunt inscrisi pana acum ca sa vad daca ma mai inscriu sau nu..." Oricum ei nu stiu cine esti si poate asa obtii date.
Simtul umorului e o dovada de inteligenta
- AndreeaAndrei
- senior
Am sunat la minister,am sunat la asp,am sunat la centru...Mai sariti cu idei de numere ca a inceput sa-mi placa 

- Ade_Bubu
- junior
Se pare ca este un must pe la toate dsp-urile ca pt job-ul de, cum sa le zic, centralista, ca nu imi permit sa jicnesc secretarele numindule asa
sa fii cat de intepata se poate. Am sunat si eu acum la dsp TM si aceeasi placa cu "dar inscrierile nu s-au terminat, ce va tot agitati atat toti"...si dupa ce i-am explicat insistent si pe un ton putin mai urat decat cel folosit de ea, poate dansa nu stie, ca e acolo sa ofere informatii, a reusit sa spuna cifra magica : azi, 23 Noiembrie sunt 300 de candidati inscrisi pe judetul Timis pe toate domeniile. Iar eu ma indoiesc ca maine se vor bulucii nu stiu cate sute sa se inscrie...

Can you pretty please go to hell and burn?!?!?!
- dr_dr
- elder
mihai82 wrote:cluj 296 candidati 0264 530012 "NU e relevant deloc ce cereti dumneavoastra" -zise tanty
Luni erau 293....da se pare ca s-au mai trezit vreo 3 pe ultima suta...super tare faza asta ...Sa dau sau sa nu dau....

Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost 

- mihai82
- junior
Ade_Bubu pe toate domeniile sau doar pe mg
- cog1983
- elder
Luni era ceva de genu:
Nu cred ca s-a mai schimbat mult, dar puteti incerca la centrele unde nu s-au obtinut date, mai ales la centrele universitare: Brasov, Mures, ...
Numere de telefon aici: http://www.epiromania.epilepsie.ro/inde ... &task=view
ceacky1 wrote:nah sa vedeti datele de la ora 13 la DSP-urile din tara la care nu exista secretomanie:
ARAD - DE MIERCURI
ALBA - 27 per total
BACAU -dupa inscrieri
BIHOR - 160 PE TOATE
BISTRITA - 13 PE TOATE
BOTOSANI - 35 PE TOATE
BRASOV - NU SE FAC PUBLICE
BRAILA - 22 PE TOATE
BUZAU - SECRET
CARAS-SEVERIN - 20 PE TOATE
CALARASI - 6 PE TOATE
CLUJ - 293 PE MEDICINA
CONSTANTA - 187 PE TOATE
COVASNA - SECRET
DAMBOVITA - NU SE STIE
DOLJ - NU SE STIE
GALATI - 38 PE TOATE
GIURGIU - 1 (POSIBIL INCA 3) PE MEDICINA
GORJ - NU RASPUNDE
HARGHITA - 24 PE TOATE
HUNEDOARA - 44 PE TOATE
IALOMITA - 12 PE TOATE
IASI - NU SE STIE
ILFOV - NU SE STIE
MARAMURES - 45 PE MEDICINA
MEHEDINTI - 30 PE MEDICINA
MURES - NU SE STIE
NEAMT - 41 PE TOATE
OLT - NU RASPUNDE
PRAHOVA - NU SE STIE
SATU MARE - NU RASPUNDE
SALAJ - NU RASPUNDE
SIBIU - 118 PE TOATE
SUCEAVA - NU E BUN NR
TELEORMAN - NU SE STIE
TIMIS - NU SE STIE
TULCEA - NU SE STIE
VALCEA - 56 PE TOATE
VASLUI - trebuie revenit , nu mai am nervi
VRANCEA - NU SE STIE
Nu cred ca s-a mai schimbat mult, dar puteti incerca la centrele unde nu s-au obtinut date, mai ales la centrele universitare: Brasov, Mures, ...
Numere de telefon aici: http://www.epiromania.epilepsie.ro/inde ... &task=view
- Ade_Bubu
- junior
mihai82
300 pe Timis pe toate domeniile
300 pe Timis pe toate domeniile
Can you pretty please go to hell and burn?!?!?!
- lion
- senior
nasol e ca multe DSP-uri dau nr de posturi la gramada pe toate domeniile
.ce naiba le e asa de greu sa dea o informatie?eu ma chinui de juma' de ora sa prind orasul de unde sunt si suna ocupat.cred ca l-au scos din uz....

- werger
- senior
Bucuresti, Iasi, Craiova si Tg-Mures sunt mai reprezentative si inca nu se stie cati s-au inscris
Eu la Craiova am incercat si degeaba...poate aveti mai mult noroc
Eu la Craiova am incercat si degeaba...poate aveti mai mult noroc
fost student, actual pervers, viitor medic
-
- junior
Stie cineva cand au inceput negocierile de la MS, cand se vor termina si cand o sa fie protestul in caz ca nu ne satisface dnul Nico?? 

- d'Arc
- elder
Pama la urma o sa fie 2:1 locuri contra candidati

- alina_ok
- elder
la asp iasi nu va mai chinuiti............... de abia au primit dosarele de inscriere si asta nu fara comentarii de genul "ia uite si la astia vin sa se inscrie la rezidentiat la amiaza. ce mama dracului ati facut pana la amiaza ati dormit?" si dupa aia iti lua dosarul si il arunca in fundul unui dulap......deci o sa aflam dupa rez cati am fost inscrisi pe acolo sau nici atunci......
khabi kushi khabie gham...
-
- junior
La Craiova sunt 359 candidati.
- mihai82
- junior
Iasi - vreo 400 toate
- d'Arc
- elder
alina_ok wrote:la asp iasi nu va mai chinuiti............... de abia au primit dosarele de inscriere si asta nu fara comentarii de genul "ia uite si la astia vin sa se inscrie la rezidentiat la amiaza. ce mama dracului ati facut pana la amiaza ati dormit?" si dupa aia iti lua dosarul si il arunca in fundul unui dulap......deci o sa aflam dupa rez cati am fost inscrisi pe acolo sau nici atunci......
da pe voi nu va scrie in caiet? ca la oradea am cerut nr de inregistrare, cum se face, si cica tovarasa ca "la ce-ti trebuie, draga, uite la mine in CAIET esti nr 19". Zic bun, da o sa fie duminica, daca nu apar cum demonstrez ca m-am inscris si alea? "Pai -cica ea savant- ii spui nr din caiet". Si eu am plecat mormaind ca numa asa oi putea eu da rezul la anul... cu nr ei din caiet.
- cog1983
- elder
smarias wrote:La Craiova sunt 359 candidati.
De unde 359???

- lion
- senior
smarias wrote:La Craiova sunt 359 candidati.
pe toate domeniile sau numai pe medicina?
- mad_maddie
- senior
wooow...peste 100 de oameni pe forum...toti asteptam..asteptam...asteptam 
da..la Iasi asa stiam si eu marti..ca sunt in jur de 400. si nu s-a dat nici o hartie la mana cum ca ne-am inscris...

da..la Iasi asa stiam si eu marti..ca sunt in jur de 400. si nu s-a dat nici o hartie la mana cum ca ne-am inscris...

-
- junior
Trebuia sa mergeti la secretariat sa va inregistreze dosarul. Eu asa am facut la Arad.
-
- newbie
alt stress acum....cum aflam ca suntem inscrisi inainte de 6 nov, data la care trebuie afisate repartitia pe sali??? k numa de surprize nu-mi arde...
-
- junior
traim in romania

- alina_ok
- elder
dr_bang wrote:alina_ok wrote:la asp iasi nu va mai chinuiti............... de abia au primit dosarele de inscriere si asta nu fara comentarii de genul "ia uite si la astia vin sa se inscrie la rezidentiat la amiaza. ce mama dracului ati facut pana la amiaza ati dormit?" si dupa aia iti lua dosarul si il arunca in fundul unui dulap......deci o sa aflam dupa rez cati am fost inscrisi pe acolo sau nici atunci......
da pe voi nu va scrie in caiet? ca la oradea am cerut nr de inregistrare, cum se face, si cica tovarasa ca "la ce-ti trebuie, draga, uite la mine in CAIET esti nr 19". Zic bun, da o sa fie duminica, daca nu apar cum demonstrez ca m-am inscris si alea? "Pai -cica ea savant- ii spui nr din caiet". Si eu am plecat mormaind ca numa asa oi putea eu da rezul la anul... cu nr ei din caiet.
ce numar de inregistrare si noi am cerut fiecare numar de inregistrare .... si femeia aia cu fata de pitbull ne raspundea invariabil la toti ca nu se da asa ceva, si nici pe caiet nu ne-a trecut, om fii candidati fantoma, cine stie.......
khabi kushi khabie gham...
-
- senior

Gata k suntem Off-topic aici ...sa ne mutam in alt topic si sa l lasam pe asta rezervat inf cu privire l negocierile cu MS.
A young doctor has to do what a young doctor has to do.
- d'Arc
- elder
mad_maddie wrote:wooow...peste 100 de oameni pe forum...toti asteptam..asteptam...asteptam
Pt ce hartie? Avem noi astia mici si perversi niste idei, Doamne, nu ti-ajunge ca o sa fii doctor, mai vrei si hartie? Mah eu cand aud cate una de-asta de la cei care ar trebui sa exceleze in hartii imi vine sa fac ca Ion, sa ma sprijin in sapa si sa ma uit in juru meu, si unde vad pe vreunu ca nu misca-n front, ii atarn sapa la 1 metru deasupra capului si sa-i zic fa ce tre, ca daca nu, dau. Ca mai nou daca le zici ca le faci reclamatie, se duc in concediu medical si vin inapoi dupa 3 luni cu accente vestice, fitze 120%, cu un bronz sanatos, si iti da cu tifla ca tu prostu care ai vrut o hartie idioata pana la urma i-ai facut un bine, ca tu tot crapator de foame ai ramas.... vai s-amar.
Oare de la nerabdare am logoree?
- mad_maddie
- senior
mie la inscriere asa mi-a zis..ca nu mai da nicio hartie..ca s-au inscris multi si n-au timp sa scrie pt fiecare
) despre nr de la secretariat nici pomeneala. in fine, a zis ca pe 6 aflam sigur tot ce vrem sa stim...o draguta doamna...

- mihai82
- junior
ASP BUCURESTI 915 PE TOATE DOMENIILE 23 oct
- d'Arc
- elder
crazy_doc wrote:XXspam.gif![]()
![]()
![]()
Gata k suntem Off-topic aici ...sa ne mutam in alt topic si sa l lasam pe asta rezervat inf cu privire l negocierile cu MS.
da serios, unde-s negocierile? ca poate de-asta-s eu off-topic ca nu vreau sa ma dezlipesc de vitrina in care acuma baga marfa, vreau sa vad daca e miere sau pelin

- AndreeaAndrei
- senior
Eu am fost la Bucuresti la una care mi-a verificat dosarul,m-a trimis la registratura si ma asteptam sa primesc ceva care a demonstreze ca m-au inscris.Am cerut un nr si mi-a zis tanti (o "draguta' cum numai tantile functionare publice stiu sa fie) ca nu ma intereseaza dar ca am nr 13478(ceva de genul ca mi-a picat fata si-n graba l-am scris pe pachetul de tigari).Ceea ce ma face sa ma gandesc ca la registratura se baga toate la gramada ca altfel nu-mi explic cifra astronomica la care ma situam eu
- rontzy
- senior
La Timis ne-a dat o hartiuta cu numarul de inregistrare si cred ca asa s-a procedat in fiecare an.
Este pacat ca singurul lucru pe care un om il poate face opt ore este sa munceasca. Nu poate sa manance opt ore; nu poate sa bea opt ore; nu poate sa faca dragoste opt ore.
- lion
- senior
[quote/]Oare de la nerabdare am logoree?[/quote]
ca toata lumea...
eu beau o cafea si m-am gandit sa dau la toata lumea
.e cu aroma de speranta....
am adunat toate nr de candidati posibili inscrisi la dsp-uri date de voi pana acum,au iesit 2236 pe toate domeniile dar lipseste bucurestiul care cred ca e jumate.....

am adunat toate nr de candidati posibili inscrisi la dsp-uri date de voi pana acum,au iesit 2236 pe toate domeniile dar lipseste bucurestiul care cred ca e jumate.....
- mad_maddie
- senior
eu am adunat pana acum vreo 2700...dar nu numai pe medicala pt unele judete...nu-i foarte mult...