Postby Bughyy_san » Wed Oct 08, 2008 8:38 pm
Salutare tuturor.Sunt un coleg cred un pic mai in varsta....asa ca va scriu dorind sincer ca
poate randurile mele sa ajute pe cei dintre voi care-mi seamana.Adica nici bogat , nici sarac,nici destept, nici prost....omul normal care intr-o tara normala ar trebui sa fie pretuit si rasplatit pentru eforturile sale.Surprizaaa.....NU si in Romania.Sa stam sa ne plangem? nu...nu prea.Sa stam sa cantam la colt de strada?NU....nu prea...nu.Dar ce? Sa intelegem ca viata NU incepe si in nici un caz, repet IN NICI UN CAZ nu se TERMINA odata cu rezidentiatul.Stiu,multi dintre voi sunt responsabili, unii au familii (ca si mine ) si trebuie sa faca ceva.Iata variantele:
1.medic rezident
2.reprezentant medical
3.CRA ( studii clinice-monitor)
4.rezidentiat in strainatate.....etc.
Buun.Acuma, unii dintre voi o sa zica ca ei nu sunt "vanzatori cu diploma..",sau ca au invatat ca sa fie medici.Gresit.NU ati invatat si NU ati dat la medicina ca sa fiti strict "medici".Cred ca un procent de 95% mininim a facut asta evident pentru bani si pozitie, si nu ii condamn deloc,e normal.Asa ca o concluzie finala e ca daca asta am dorit la 18 ani, bani si pozitie,nu in sensul de bogat ci de a intretine o familie, si poti face asta si in alt mod acum la 25 ani(pentru unii), DE CE NU?.Cred ca e mult mai bine sa fii multumit de tine, sa "mirosi" bine si sa fii stapan pe tine si pe banii tai decat sa ramai obsedat intr-o idee care nu iti aduce decat deziluzii.
Apropo,da, si eu am cochetat cu industria farma, acum fiind rezident, da, si eu am jucat aceeasi piesa mai multi ani , aceeasi piesa, da.Am gresit? nu.Greseam daca lasam socul picarii rezidentiatului sa ma transforme intr-un infirm care nu e in stare sa faca nimic si astepta un an ca sa dea iara si iara rezidentiatul.Da, stiu, e usor sa vorbesti acum ar putea zice unii dupa ce l-am luat pe ce am vrut si cum am vrut din a 2-a (vreo 2 ani nici n-am vrut sa aud de el).Surpriza din nou.....NU e mai usor.Pentru ca rezidentiatul e doar cortina....piesa abia acum incepe.Oricum,va doresc succes tuturor si orice , absolut orice ar zice oricine din jur,voi sa credeti in voi, sa luptati pentru voi si NU lasati rezidentiatul sa va invinga.
Cele bune.
S.B.S