b3 wrote:pai tu te-ai apucat deja sa-l critici, esti pe drumul cel bun. Lasa-l in pace, daca peste un an o sa fie seful sindicatului absolventilor de medicina si rezidentilor din romania o sa-l injuram cum facem cu toti sefii de orice si gata

Momentan e bun in ceea ce face si trebuie sustinut. Medicinistii (ca sa nu zic romanii in general) au nevoie de un tatuc sa-i ghideze, altfel se invart ca oile dezorientate.
avlee: ataca ideea, nu persoana !
ideea e ca nu vreau sa fac din asta o scop sa fiu vedeta...
ce naiba mai oameni buni eu am iesit in fata fortat pentru ca am postat o petitie in care-mi intrebam colegii in principal daca e normal ce se intampla cu medicina si cu tot ce se intampla in tara asta...
de asta nici nu am stat sa ma gandesc prea mult ca merita nu e verb reflexiv...si la vorbirea vorbirea libera este des utilizata se merita... eu am vrut sa accentuez cu fraza se mai...merita...
in fine poveste e ca in 2 ore de cand am postat petitia pe internet a avut un succes neasteptat(in sensul negativ) si a fost semnata de peste 500 de persoane...care din commenturile lor se vedea vadit ca sunt acriti de situatia asta...
si asta mi-a dat curaj intr-un fel sa ies in fata desi nu am vrut....
si nu numai eu...am langa mine mult mai multi care chiar au dat interviuri si au iesit la televior!gen mihai bucur...emisiunea de la realitatea cluj cu dl presedinte Bojita...
faptul ca supar pe multi ca scriu mult pe forumuri despre chestia asta si agit intr-un fel spiritele e pt ca nu pot sa vad cum stau bucurestenii letargici si-si accepta soarta...
fratilor...avem mare putere in tara asta...
cat despre kooksee...cum ii al altina o domnisoara doctor inteligenta dupa parerea mea cuculetz...nu mai pot sa zic nimic...se pare ca e mai mare ca mine si e deja rezident...la ce se baga in seama el nu vad...pt ca problema nu-l vizeaza direct!
cat despre felul meu de a fi...habar nu aveti ca nu ma cunoasteti!
nu-mi place sa ies in fata...dar acuma nu mai am ce face ...am intrat in hora trebuie sa joc!
retineti un lucru insa...nu sunt singurul care vrea schimbare...poate am gura cea mai mare pt ca nu mi-e frica decat de Dumnezeu...
si sper sa fie cu folos...