Metodologie rezidentiat noiembrie 2008

schimbarea schimbarii...
dr_dr
elder
elder

Re: Metodologie rezidentiat noiembrie 2008

Postby dr_dr » Fri Oct 03, 2008 4:08 pm

Alexul wrote:
drwikiwiki wrote:sincer sa fiu am tocit toata materia de 5 ori si sunt bine pregatit!
dar nu merita sa pierd vremea intr-un sistem muribund cu functionari fosiliformi,un mic asistent in alta parte stie mai mult si mai bine decat un prof de la noi!
Ura si la gara!

Cand te aud cu tocit de 5 ori materia imi vine sa ma iau cu mainile de cap...
Frate...cand ai reusit? la tine ziua tot 24 de ore are?

La el ziua are 48 de ore.....
Ar fi mai mai bine sa te lauzi dupa ce iti vezi punctaju.....sau cine stie oi fi si tu unul dintre aia care coloreaza grila direct si termina in 3 ore.... :devil:
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost :)

drwikiwiki
senior
senior

Postby drwikiwiki » Fri Oct 03, 2008 4:09 pm

Cand te aud cu tocit de 5 ori materia imi vine sa ma iau cu mainile de cap...
Frate...cand ai reusit? la tine ziua tot 24 de ore are?[/quote]

din martie p azi am avut tot timpul/cel putin 5 ore /zi,no e bine?

Sirbu
newbie
newbie

Postby Sirbu » Fri Oct 03, 2008 4:12 pm

pai medicalele nu se dadeau la cluj??asa era pe vremuri, cel putin asa mi aduc aminte..sau am luat o razna?

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Fri Oct 03, 2008 4:18 pm

Sirbu wrote:pai medicalele nu se dadeau la cluj??asa era pe vremuri, cel putin asa mi aduc aminte..sau am luat o razna?

Frate tu ai dormit 2 ani si te-ai trezit acu.....De anul trecut e trunchi comun..si se da la bucuresti....ce centre ??? de unde medicale.....?

andrita
elder
elder

Postby andrita » Fri Oct 03, 2008 4:28 pm

eu propun sa "suplimentam " nr adreselor de mail cu unele noi.adica 10 adrese x 2000 de candidati nemultumiti plus camarazii din ani mai mari care sper sa ni se alature....or iesi vreo 50 000 de semnaturi.sa i dam in freza lu nea...ala.ca asa cu 2000 de semnaturi..."hai ma pleaca la invatat ca ai rezi pe 9 nov!"
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.

agorima
senior
senior

Postby agorima » Fri Oct 03, 2008 4:33 pm

Nu pricep nimic!!!!!!!!!!!!!!! Se aduna, se scad sau ce?
De ex: la chirurgie pediatrica total posturi +locuri=7 (Buc-4, Cluj-1, Iasi-1, Timisoara-1) deci total 7 in CENTRELE UNIVERSITARE, apoi vine si ne spune in lista posturilor si locurilor ca exista 1 loc in jud Olt localitatea Slatina si total posturi 1 (cel in Olt) iar total locuri 6 dar totalul pe CENTRE este 7 nu 6! deci cel care alege in Olt isi alege si unul din cele 4 centre univ in care s-a scos specialitatea si asa se fac cele 7 locuri sau cum?

cloramina
junior
junior

Postby cloramina » Fri Oct 03, 2008 4:38 pm

exact agorima! cei care aleg post undeva ,aleg unul din locurile din centrele universitare pentru pregatire.

Insomnia
senior
senior

Postby Insomnia » Fri Oct 03, 2008 4:40 pm

agorima wrote:Nu pricep nimic!!!!!!!!!!!!!!! Se aduna, se scad sau ce?
De ex: la chirurgie pediatrica total posturi +locuri=7 (Buc-4, Cluj-1, Iasi-1, Timisoara-1) deci total 7 in CENTRELE UNIVERSITARE, apoi vine si ne spune in lista posturilor si locurilor ca exista 1 loc in jud Olt localitatea Slatina si total posturi 1 (cel in Olt) iar total locuri 6 dar totalul pe CENTRE este 7 nu 6! deci cel care alege in Olt isi alege si unul din cele 4 centre univ in care s-a scos specialitatea si asa se fac cele 7 locuri sau cum?

ei stau greu la capitolu' exprimare...si poate "dupe" vor veni cu idei noi...cum ca noi trebuia sa intelegem ca ei (care gandesc cu anusul,of course) s-au referit la altceva
What Goes Around...Comes Around

Alexul
junior
junior

Postby Alexul » Fri Oct 03, 2008 4:44 pm

drwikiwiki, sunt si eu curios...dupa 5 citiri cum merge rezitestul? Sa stiu daca se merita sa citesc si a 5-a oara...

mad_maddie
senior
senior

Postby mad_maddie » Fri Oct 03, 2008 4:45 pm

Eu am sunat la Realitatea.
CALL CENTER: 0800.080.333 - NON STOP
Va rog sunati si voi.
Am cerut sa invite pe cineva, preferabil ministrul ca sa explice situatia. Poate se suplimenteaza daca facem galagie. Se poate!!!! Pe MF cum s-a suplimentat? Poate se poate :)

Cu cat sunam/tipam mai multi, cu atat avem sansa sa se auda unde trebuie!

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Fri Oct 03, 2008 4:46 pm

Insomnia wrote:
agorima wrote:Nu pricep nimic!!!!!!!!!!!!!!! Se aduna, se scad sau ce?

ei stau greu la capitolu' exprimare...si poate "dupe" vor veni cu idei noi...cum ca noi trebuia sa intelegem ca ei (care gandesc cu anusul,of course) s-au referit la altceva

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nu m-as mira kk-narii drk

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Fri Oct 03, 2008 4:48 pm

mad_maddie wrote:Eu am sunat la Realitatea.
CALL CENTER: 0800.080.333 - NON STOP
Va rog sunati si voi.
Am cerut sa invite pe cineva, preferabil ministrul ca sa explice situatia. Poate se suplimenteaza daca facem galagie. Se poate!!!! Pe MF cum s-a suplimentat? Poate se poate :)

Cu cat sunam/tipam mai multi, cu atat avem sansa sa se auda unde trebuie!

Si eu am sunat........... :peace: :peace: :peace: .Haideti baieti si noi avem aceleasi drepturi ca si cei de anul trecut............. :peace: :peace: :peace:

Alexul
junior
junior

Postby Alexul » Fri Oct 03, 2008 4:52 pm

ce ati zis...ca mie imi este greu sa generez o plangere coerenta.
Pentru mine lucrurile sunt simple...ei fac regulile noi o sugem

andreea_bv
newbie
newbie

Postby andreea_bv » Fri Oct 03, 2008 5:01 pm

sa inteleg ca o sa fim cam 4000 de candidati pe 750 de locuri???????? :help: :x

rezix
junior
junior

Postby rezix » Fri Oct 03, 2008 5:08 pm

daca eu sunt din iasi si-mi aleg psihiatrie la constanta, n-as putea apoi sa ma transfer in iasi :?: stiu ca in anii anteriori asa se transfera lumea...pe motiv de domiciliu stabil in centrul respectiv, familie acolo

neuron2007

Postby neuron2007 » Fri Oct 03, 2008 5:14 pm

Stimati colegi, totusi nu am inteles cand se incep inscrierile. De o saptamana s-a publicat metodologia in Monitorul Oficial, astazi s-a publicat in Viata Medicala.....dar pe site-ul oficial nimic. Trebuie sa mai asteptam inca o saptamana pana se trezesc si aia cu site-ul? Ma poate lamuri cineva, de cand naiba se incep inscrierile? :help:

:!: P.S.:Tovarase Nicolaiescu demisia!!!

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Fri Oct 03, 2008 5:19 pm

rezix wrote:daca eu sunt din iasi si-mi aleg psihiatrie la constanta, n-as putea apoi sa ma transfer in iasi :?: stiu ca in anii anteriori asa se transfera lumea...pe motiv de domiciliu stabil in centrul respectiv, familie acolo

Probabil ca se va putea...dar asta e iar o L ...trista..cereri peste cereri...drumuri nervi...

Demisia..demisia..demisia..demisia :!: :!: :!: :!: :!:

Insomnia
senior
senior

Postby Insomnia » Fri Oct 03, 2008 5:20 pm

rezix wrote:daca eu sunt din iasi si-mi aleg psihiatrie la constanta, n-as putea apoi sa ma transfer in iasi :?: stiu ca in anii anteriori asa se transfera lumea...pe motiv de domiciliu stabil in centrul respectiv, familie acolo

pai "dupe" exprimarea lor...iasi-ul nu face parte din centrele pregatitoare de psihopupu...
ca si muschii mei ar vrea sa se transfere la bucarest...da' noi muritorii de rand,nu cred ca putem.poate vreo nepotica a cuiva?? :hate:

optimus
senior
senior

Postby optimus » Fri Oct 03, 2008 5:34 pm

neuron2007 wrote:Stimati colegi, totusi nu am inteles cand se incep inscrierile. De o saptamana s-a publicat metodologia in Monitorul Oficial, astazi s-a publicat in Viata Medicala.....dar pe site-ul oficial nimic. Trebuie sa mai asteptam inca o saptamana pana se trezesc si aia cu site-ul? Ma poate lamuri cineva, de cand naiba se incep inscrierile? :help:

:!: P.S.:Tovarase Nicolaiescu demisia!!!

Inscrierile incep de azi ,ca azi a aparut metodologia in presa si tin pana in 20 Oct inclusiv.

ce tare ar fi fost sa nu se inscrie nimeni.
:devil:
REST IN PEACE!

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Fri Oct 03, 2008 5:37 pm

nu vom fi noi niciodata atat de uniti incat sa nu se inscrie nimeni. si in plus se inscriu sigur cei care stiu siguuur ca vor lua...ce vor si unde vor.

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Fri Oct 03, 2008 5:40 pm

lanaiba wrote:nu vom fi noi niciodata atat de uniti incat sa nu se inscrie nimeni. si in plus se inscriu sigur cei care stiu siguuur ca vor lua...ce vor si unde vor.

Asta e clar..Dar am putea fi destul de uniti si sa ne inscriem toti in ultima zi.....sa crape de ciuda pana atunci... :devil: :devil: :devil:

Insomnia
senior
senior

Postby Insomnia » Fri Oct 03, 2008 5:42 pm

ma tot intreb daca kknareala asta e reala...poate am io halucinatzii de la invatat???
mai sunteti ca mine,care va ganditi sa nu va inscrieti,sau sunt io chiar dusa cu capu' ?
am fumat azi deja 1 pachet de tigari...fumez,postez si sper ca visez...na, ca scriu si un versuri :peace:

artefactul
newbie
newbie

Postby artefactul » Fri Oct 03, 2008 5:48 pm

Am facut un tabel in 2 ore cu locurile la rezi 2008....sper ca nu am facut nici o greseala....am scris inclusiv total ul de locuri--posturi= locuri veritabile . Am tras o concluzie: Mai mare ***** ca asta nu a facut Nicolaescu niciodata!!! Comunist jegos...habar nu are de medicina, nu este de-al nostru...si ne conduce....mortaciunea ...ba dar trebuie neaparat sa facem greva, trebuie sa dam jos guvernul acesta de ***** care ne-a adus pe noi yinerii medici in culmea disperarii

http://rapidshare.com/files/150568865/L ... 8.doc.html

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Fri Oct 03, 2008 5:50 pm

de dimineata d cand am luat vm ma intreb daca m am trezit sau inca visez, si nu prea am facut azi nimik. de fapt ar tbui sa ne trezeasca la realitate tot ce se intampla.

jderu.mare
junior
junior

Postby jderu.mare » Fri Oct 03, 2008 5:52 pm

a mai citit cineva ceva de azi de dimineata??
eu nu mai am nici un chef :( :( :(
There is no Good
There is no Bad
Just Perspective and Opinion

artefactul
newbie
newbie

Postby artefactul » Fri Oct 03, 2008 5:53 pm

circula mesajul acesta prin randul rezidentilor....

Dragi colegi medici din intreaga tzara, VA PROPUN SA IESIM IN STRADA
SI SA NE CEREM DREPTURILE………...Poate vreti GARZI PLATITE, ZI LIBERA
DUPA GARDA, SERVICII MEDICALE GRATUITE atat pentru voi, cat si pentru
familiile voastre, salarii minime nete de 2000 RON si DECONTAREA
CHIRIEI (asa cum fac cei din M Ap N )……………………In data de 06-10-2008 ne
intalnim in fatza sediului ASP din fiecare judet,la ora 14...Cine nu
ne sustine, inseamna ca este multumit, ca atata merita !!!! DA ACEST
MESAJ MAI DEPARTE TUTUROR, INDIFERENT CA esti MEDIC SAU NU

haideti si voi, tineri absolventi!!!!trebuie schingiuit sasaitul care ne conduce, trebuie impuscat ca este un comunist crescut in spirit comunist...

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Fri Oct 03, 2008 5:55 pm

iar economistului asta ii convine sa scoata mai putine locuri ca in loc sa munceasca 7 munceste 1 pe un singur salar nu pe 7. ceilalti sa si caute de munca...a mai zis el dupa un rezidentiat...ca avem gura ca nu am invazat destul.

artefactul
newbie
newbie

Postby artefactul » Fri Oct 03, 2008 6:01 pm

in plus mai exista o mare balega...nu avem distributia numarului de locuri veritabile pe centre,ramase dupa ce scadem numarul de posturi din total, deci ce prostie a facut Nico nu s-a mai pomenit. NicolaBALESCU ASTA este bun la debitat ineptii, banalitati, paradoxuri, absurditati...nu la medicina care este o stiinta relativ exacta!!! Ba daca as avea eu o anti particula sa i-o dau de cap lui Nico asta sa dispara odata din lumea aceasta...jegodie....josnicie mai mare ca Nico nu exista

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Fri Oct 03, 2008 6:02 pm

Si eu cred ca nu m-am trezit inca ........
Nu am mai invatat nimic de azi dimineata
Am votat petitia de 3 ori
Am sunat la realitatea

Mi-a mai ramas sa imi dau foc si sa chem televiziunea dar asta nu fac :lol: m-am tampit

badi
newbie
newbie

Postby badi » Fri Oct 03, 2008 6:03 pm

nu m-am obosit niciodata sa inteleg notiunile de economie...dar am totusi o nelamurire...renteaza statului sa sustina financiar aprox 2000 de studenti , 6 ani...in facultate(pt ca imi imaginez ca facultatea primeste destul de multi bani de la stat pentru fiecare student)...pentru ca apoi, la final ...sa nu ne permita sa lucram...sa aducem si noi un profit ...statului...tarii...oricui...unde gresesc?...nu cred ca mai exista undeva un sisteam care sa-ti permita sa studiezi gratuit si apoi sa nu te oblige sa muncesti pentru ca sa-si recupereze investitia...
ministrul nostru economist cum isi calculeaza bugetul...?...chiar nu pot intelege

casandra13
senior
senior

Postby casandra13 » Fri Oct 03, 2008 6:09 pm

NU CRED CA ARE ROST SA NE DEPRIMAM
prin felul in care ne trateaza guvernantii dovedesc ca li se rupe ce fac medicii in tara asta ;
mai vezi din cand in cand cate unul la tv zicand ca au plecat 15% dintre medici din tara... si ei ce fac? ne ajuta sa ne hotaram - cu cat vom fi mai putini, cu atat mai bine ; de ce sa nu ajungem si aici coada Europei? Daca nu are nimeni nevoie de noi aici poate va avea altundeva; ORICUM CUNOSC PERSOANE FARA EXAMEN DE REZIDENTIAT CARE AU CHIAR POSTURI DE CONDUCERE SAU SUNT BINE MERSI LA AMBULANTE SAU UPU

asta este tara in care traim ...
mai bine ne vedem de invatat ca nu cred ca are rost sa ne agitam de pomana :wink:
Primum non nocere

airoh
newbie
newbie

Postby airoh » Fri Oct 03, 2008 6:12 pm

da va fi o mare problema la repartititii pentru ca nu se precizeaza exact cum se va face. pana acum era simplu: alegeai ceva undeva. dar acum nu este specificat daca din nr tot de locuri intr-o specialitate disponibile intr-un anumit centru univ., un anume procent poate fi ales de cei care opteaza pt post sau pentru loc. e posibil ( dar putin probabil) ca toate locurile dintr-o specialitate intr-un centru sa fie ocupate numai de cei ce vor post sau invers - din moment ce pregatirea se va face la.. "comun". adica mi-am ales post la .... sulina! dar vreau sa ma pregatesc la ...cluj!
oricum .... nashpa rau .....

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Fri Oct 03, 2008 6:18 pm

si daca tot se da pe post, sa fie toate pe post, inclusiv centre universitare. inveti dar stii pt ce inveti. azi mi s a spus de un coleg care a luat anii trecuti al 11 lea pe chir si anul asta a dat din nou pe post ca nu i face nimeni statuie in centru univ ca munceste de nebun, si nici nu i scoate nimeni post.dar nah...cum ar mai curge zecile de mii de euro prin buzunarele "mai marilor" sefi d clinici...

airoh
newbie
newbie

Postby airoh » Fri Oct 03, 2008 6:19 pm

airoh wrote:da va fi o mare problema la repartititii pentru ca nu se precizeaza exact cum se va face. pana acum era simplu: alegeai ceva undeva. dar acum nu este specificat daca din nr tot de locuri intr-o specialitate disponibile intr-un anumit centru univ., un anume procent poate fi ales de cei care opteaza pt post sau pentru loc. e posibil ( dar putin probabil) ca toate locurile dintr-o specialitate intr-un centru sa fie ocupate numai de cei ce vor post sau invers - din moment ce pregatirea se va face la.. "comun". adica mi-am ales post la .... sulina! dar vreau sa ma pregatesc la ...cluj!
oricum .... nashpa rau .....

ADICA CEL CARE VA FACE ASTA VA OCUPA 2 LOCURI???: POSTUL DE LA " SULINA " SI UN LOC DE PREGATIRE IN " CJ" ????
CAM ASA AR REZULTA NU ??
CE DRAQ' DE TREABA E SI ASTA!!!?????

airoh
newbie
newbie

Postby airoh » Fri Oct 03, 2008 6:32 pm

Cred ca anul acesta va trebui sa ne facem 2 lista la repartitii: una cu locurile in centre si alta cu posturile . Pt. ca e posibila urmatoarea situatie: toate locurile dintr-o specialitate sa fie ocupate DAR sa mai ramana posturi libere!! Ce se va intampla atunci?

icerose
senior
senior

Postby icerose » Fri Oct 03, 2008 6:40 pm

am si eu o intrebare posibil retardata conform situatiei date: daca tot am intrat cu tam-tam in ...UiE... nu exista nici o lege pe lumea asta la care am putea apela pentru a nu mai fi obligati sa inghitim atata ***? adica nu sunt niste norme cu privire la fraierii care si-au .... 6 ani pe o fac cum e medicina, care sa ii protejeze de ramasu cu curu-n balta? pt ca oricat am toci vor fi cateva mii de oameni ramasi pe drumuri dupa acest minunat rezidentiat...
even if we can't afford, the sky is over...

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Fri Oct 03, 2008 6:51 pm

Prietene /prieteni avocati ????? NImeni ? nimeni?....

Suntem singura facultate din tara la care diploma nu valoreaza nimic.Faci 6 ani esti licentiat cu 9,xx si apoi poti sa te stergi cu ea la fund ca medic nu esti.......... laughing4.gif laughing4.gif laughing4.gif

blackdeceneu
junior
junior

Postby blackdeceneu » Fri Oct 03, 2008 6:53 pm

"...si se-ntampla uneori sa mai vezi un cersetor si sa-ti spuna cineva: Uite frate, a fost doctor!..." :help:
daca e necesar, pentru a supravietui va iau si zilele din calendar.

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Fri Oct 03, 2008 7:08 pm

blackdeceneu wrote:"...si se-ntampla uneori sa mai vezi un cersetor si sa-ti spuna cineva: Uite frate, a fost doctor!..." :help:

:lol: :lol: :lol: XXbuzzsaw.gif XXbuzzsaw.gif XXbuzzsaw.gif homework.gif homework.gif homework.gif

Insomnia
senior
senior

Postby Insomnia » Fri Oct 03, 2008 7:12 pm

erau niste versuri misto,dar din pacate nu le pot reproduce pe forum...
oricum, primul vers era ceva de genu' ca in lumea asta prost facuta,rahatzii "bip" in loc sa puta...
i-l dedic,stiti voi cui. protest.gif
poate reusesc sa ma imbat in seara asta si sa dorm...poate,totusi inca visez.

Return to “Rezidentiat 2008”