kooksee wrote:dr.moga wrote:drwikiwiki wrote:Oameni buni!
Va spun un adevar dur:guvernul nu mai are bani!locuri putine asa este,si de ce?:
O mie de locuri la rezi,inseamna peste 500.000E lunar!x12 luni..e clar!
iar Nico a spart mai bine de 150.000.000E pe prog de evaloare a sanatatii,care de fapt un esec total.La MS urmeaza sa mai vina un actor,cel putin actorul intelege mai bine !
a mai fost un avocat la MS,a urmat un Eco
hai sa traim bine!
nu mai intereseaza va dau salariul meu de 600 de milioane pe an sa-l impartiti voi medicii...
si fiecare dintre senatori renunta la majorarea cu 8 mil a pensiei...
si uite ca se strang bani!
bai tu nu te plictisesti sa fii penibil?
am inteles gluma cu avatarul, ne-am ras, dar gata.
pentru ca ai cateva idei fixe pe care nu eziti sa ni le impartasesti pe toate topicurile da-mi voie sa iti explic cateva lucruri
1. pervers mai are si alte conotatii decat aia sexuala pe iti place sa o popularizezi. cum am mai spus, nu sunt un fan al lui nicolaescu, il consider un imbecil, dar sensul frazei in care a folosit cuvantul era altul. adica aduceti argumente emotionale cand nu e cazul. sigur ca nu e normal ca sa intre la medicina 4000 de insi si locuri la rezi sa fie 1900. pana acuma nu ati stiut asta? v-ati trezit cu o luna inainte ca parca nu prea am invatat si hai sa facem scandal sa creasca numarul de locuri, poate intra mai multi. nu conteaza ca mai prosti dar mai multi. insistati cu nr de locuri insuficient si necesarul de medici de parca vreunul dintre voi ar avea in mana vreun studiu ( ca doar ati facut sp si stiti) care sa denote asta.
2. bucurestenii si protestul. nu trebuie prea multa subtilitate ca sa iti dai seama de faptul ca daca astia din bucuresti nu vor iesi la protest o sa fie un succes personal al dr moga. scopul principal (locuri la rezi, salarii, etc) nu mai e important in momentul acesta, important e narcisismul liderului spontan de la cluj ( sa nu uitam ca omul a formulat o lista de pretentii pe care refuza sa o imbunataseasca- [el e doar cel mai bun si mai frumos], poze - brand awareness [costum, gel in cap], scrie pe zeci de forumuri si da interviuri- el cu mana lui a scris asta), etc. ii prevad o cariera de sindicalist pervers, daca nu cumva, tot dupa propriile marturisiri nu se scarbeste in asa hal, pleaca din tara si ne lasa aici de izbeliste.
meriti soarta pe care o ai si chiar te complaci sa ramai asa!
eu nu inteleg ce e rau in faptul ca facem protest la cluj si voi amaratii din bucuresti stati in casa si cititi pe forumuri sau la televizor despre ce facem noi!
e clar ca nu sti sa deosebesti unde scriam cu sarcasm in "toate" topicurile si evident am devenit un ghimpe pentru toti rezidentii cei care se complac in situatia din tara!
nu vreau sa schimb eu tot, dar daca tie ti se pare incorecta situatia in care traiesti si totodata incorect ca cineva sa ia atitudine nu stiu care e mai pervers sau mai copil dintre noi!
si atata stiti cam toti care "v-ati" ajuns intr-o situatie mediocra...sa criticati...
aveti idignarea in voi dar o varsati asupra aceluia care vrea sa faca ceva bun si constructiv!
nu vreau sa fiu sindicalist sau chestii ce implica "meserii" din astea...
faza cu frumosul si brandul awarness e pentru ca consider ca un medic trebuie sa fie in primul rand ingrijit el insusi apoi sa-i ingrijeasca pe altii, deci daca te simti frustrat din cauza asta nu-s curios!
daca tot nu aveti de gand sa faceti ceva constructiv luati sfatul unui bun prieten:
"If you don't have something to say that makes me money, then shut the f@ck up!"