Topic de incurajari

schimbarea schimbarii...
rontzy
senior
senior

Re: Topic de incurajari

Postby rontzy » Thu Nov 06, 2008 1:31 pm

zana_ale wrote:barbati :devil: i..............

Subscriu!!!! Fetita mea are acus 8 luni si, indiferent ce ar spune unii de pe aici, merita orice sacrificiu.
Si credeti-ma ca e greu. cele care sunt in aceeasi situatie stiu ce spun.
Ia sa mai lucrezi si in doua locuri si sa mai si inveti si sa mai ai si copil. si nu ma plang.....

Iar pt cei care "fug ca dracu' de tamaie....", mai vb noi peste un timp.......
asa zicea si sotul meu.... :D si acum e topit dupa "ingerasul lui tata"!!!!! Asa ca...... :devil:
Este pacat ca singurul lucru pe care un om il poate face opt ore este sa munceasca. Nu poate sa manance opt ore; nu poate sa bea opt ore; nu poate sa faca dragoste opt ore.

lion
senior
senior

Postby lion » Thu Nov 06, 2008 1:50 pm

rontzy sa-ti traiasca!
pana la urma ajung si altii/altele ca noi :mrgreen: ...mie mi-e ciuda ca nu m-am apucat de "sportul" asta din facultate acum erau amandoi(ca mai vreau unu') maricei...

dar am si eu o intrebare astia chiar cu 2-3 zile inainte de examen anunta lista cu candidatii si concurenta reala?

cog1983
elder
elder

Postby cog1983 » Thu Nov 06, 2008 1:53 pm

lion wrote:rontzy sa-ti traiasca!
pana la urma ajung si altii/altele ca noi :mrgreen: ...mie mi-e ciuda ca nu m-am apucat de "sportul" asta din facultate acum erau amandoi(ca mai vreau unu') maricei...

dar am si eu o intrebare astia chiar cu 2-3 zile inainte de examen anunta lista cu candidatii si concurenta reala?

Da chiar... macar concurenta ar putea sa o anunte, daca nu lista finala. Ca lista se afiseaza in 13 noiembrie (cu 3 zile inainte de examen cum a fost si anul trecut... cand am inteles ca au afisat-o pe la 16:00 dupa-amiaza)
Simtul umorului e o dovada de inteligenta

zana_ale
senior
senior

Postby zana_ale » Thu Nov 06, 2008 1:54 pm

mai conteaza concurenta?!!!!!!1
mamica unei zane!

lion
senior
senior

Postby lion » Thu Nov 06, 2008 1:55 pm

eu mai arunc cate un ochi pe rezidentiat2008 si nimic :devil: .....

da mai conteaza :mrgreen: ....

rontzy
senior
senior

Postby rontzy » Thu Nov 06, 2008 1:57 pm

Cred ca prin 13 sau cam asa ceva. Nu mai tin minte exact. Cred ca joi pica.
Si tie sa-ti traiasca bebe. Eu recunosc ca mi-e greu cu bebe si cu toate si sincer stau si ma gandesc dc sa il fac si pe al doilea (si eu si sotul meu muncim de ne sar capacele ca ne-a trebuit casa...).

Uite ce am gasit pentru AvLee, ca sa ii dea un pic de gandit!!!!!

"Familia este asocierea stabilită în mod natural pentru satisfacerea nevoilor zilnice ale omului. (Aristotel)"
Este pacat ca singurul lucru pe care un om il poate face opt ore este sa munceasca. Nu poate sa manance opt ore; nu poate sa bea opt ore; nu poate sa faca dragoste opt ore.

dr_mish
junior
junior

Postby dr_mish » Thu Nov 06, 2008 2:07 pm

si eu vreau un bebe cit mai curind :wink:

zana_ale
senior
senior

Postby zana_ale » Thu Nov 06, 2008 2:14 pm

zana are 1 an si 2 luni,tocmai am facut o pauza si am 'dansat' o populara. gata,mi-am incarcat bateriile,acum... la treumatisme abdominale! :devil: :devil: :devil:
mamica unei zane!

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Thu Nov 06, 2008 2:24 pm

rontzy wrote:Cred ca prin 13 sau cam asa ceva. Nu mai tin minte exact. Cred ca joi pica.
Si tie sa-ti traiasca bebe. Eu recunosc ca mi-e greu cu bebe si cu toate si sincer stau si ma gandesc dc sa il fac si pe al doilea (si eu si sotul meu muncim de ne sar capacele ca ne-a trebuit casa...).

"Familia este asocierea stabilită în mod natural pentru satisfacerea nevoilor zilnice ale omului. (Aristotel)"

Eh nu am de gand sa mor fara transmit mai departe genele mele superioare :green:

Dar cat imi tine figura sa fiu liber.....

Si mai e un aspect, barbatii imbatranesc mult mai greu ca femeile la varsta asta.Nu e mare diferenta din pct de vedere fizic la un barbat de 20 si unu de 35.Pe cand la femei e ca de la cer la pamant.De aia noi nu avem nevoie sa ne grabim, pe cand pe femei le mana ceasul biologic din urma.

PS:Nu sunt deloc misogin
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.

I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

zana_ale
senior
senior

Postby zana_ale » Thu Nov 06, 2008 2:27 pm

AvLee wrote:
rontzy wrote:Cred ca prin 13 sau cam asa ceva. Nu mai tin minte exact. Cred ca joi pica.

Eh nu am de gand sa mor fara transmit mai departe genele mele superioare :green:

Si mai e un aspect, barbatii imbatranesc mult mai greu ca femeile la varsta asta.Nu e mare diferenta din pct de vedere fizic la un barbat de 20 si unu de 35.Pe cand la femei e ca de la cer la pamant.De aia noi nu avem nevoie sa ne grabim, pe cand pe femei le mana ceasul biologic din urma.

daca preferi sa iesi cu fata ta in oras si sa se spuna:'uite ce printesa,a iesit cu tataie la plimbare', in loc de 'ce tata tanar are gacica!'! :lol:
mamica unei zane!

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Thu Nov 06, 2008 2:32 pm

daca preferi sa iesi cu fata ta in oras si sa se spuna:'uite ce printesa,a iesit cu tataie la plimbare', in loc de 'ce tata tanar are gacica!'! :lol:

Pai daca vine de la barbatii remarca nu prea ma afecteaza, iar daca vine de la femei tot degeaba ca in final tot la nevasta acasa ajung.

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

rontzy
senior
senior

Postby rontzy » Thu Nov 06, 2008 2:40 pm

AvLee wrote:Eh nu am de gand sa mor fara transmit mai departe genele mele superioare :green:

Of... estimez ca sunt un pic mai "batrana" ca tine si, implicit, si un pic mai matura....Sincer cred ca nici noi nu avem nevoie sa ne grabim...La noi e mai mult o chestie de natura lucrurilor, de maternitate si asa mai departe....deci nu de ceas biologic. sau cel putin la mine nu s-a pus problema de ceas biologic.... Iar in ceea ce priveste diferenta de la 20 la 35...hmm...eu personal arat mai bine la cati am acum decat la 20... M-am mai cizelat si stilat fata de atunci. Si cred ca multe sunt la fel ca mine.... Deci eu consider asta evolutie....

iar in ceea ce priveste misoginii (sunt o feminista convinsa, sa stii!!!) Un misogin este un barbat care uraste femeile tot la fel de mult pe cat se urasc ele intre ele. (Henry Louis Mencken - Poate apuci vreodata sa citesti In Defense of Women)

AndreeaAndrei
senior
senior

Postby AndreeaAndrei » Thu Nov 06, 2008 2:41 pm

Eu am un baietel de 2 ani si aproape 3 luni pe care l-am dat la gradinita de la 1 an si 7 luni ca sa pot invata.Si mi-e greu pt ca sunt singura,n-am pe nimeni sa ma ajute(sotul pleaca dimineata vine seara de multe ori noaptea de la serviciu) si am chair foarte putin timp (zilnic) pt invatat.Duc puiul la gradi,fac curat,fac mancare,spal,calc,imi raman 4-5 ore de invatat,ma duc la gradi iau piscotul,mergem in parc,venim acasa si il culc(de cele mai multe ori adorm langa el)...Am momente cand ma simt depasita de tot si toate,dar cand ma ia cu manutele de dupa gat,imi spune ca ma iubeste si ma pupa...Parca prind aripi si-as fi in stare sa fac orice...
Ce nu ma ucide ma face mai puternic.

lion
senior
senior

Postby lion » Thu Nov 06, 2008 2:41 pm

e bine si cu copii si fara,sincer.daca nu ai "inclinatii" spre meseria de a fi parinte las-o balta,sfatul meu.iti trebuie nervi de otel :mrgreen: cateodata.si aviz amatorilor faceti-i cand sunteti pregatiti sufleteste,nu neaparat material desi sunt niste scumpi si la propriu si la figurat.am eu ceva exemple de parinti care au facut copii de dragul artei si nimeni nu e hapy,iar copilul vai de el saracu'.eu si sotul meu suntem o echipa de milioane eu stau non-stop cu minunea mea de un an si 4 luni si el lucra de-i sar capacele.nu avem unchi,matusi,bunici cu care sa o lasam un ceas asa ca am crescut-o singuri,defapt singura....am mers cu ea peste tot de la inscriere la examen pana la piata,spectacol,restaurant,concediu... s-au selectat prietenii din start,nu e toata lumea de acord sa aiba un copil mic in preajma chiar daca e cuminte foc ca a mea.dar nu-i bai ne-am facut altii ,cu copii.acum de o luna am angajat o bona pt 4 ore pe zi .plus perioada cand doarme am mai avut ceva timp de citit,plus ca invat cat pot cu ea prin preajma,ii vorbesc non-stop de ale mele si ea de ale ei,ceva-ceva ne ramane in cap la amandoua...
de ce scriu toate astea?sub nici o forma sa ma plang,daca as da timpul inapoi as face la fel.scriu asa, sa stiti ce va asteapta :mrgreen: .dar asa e de bine sa te trezesti dimineata cu o manuta mica pe fata care te mangaie si zice "daghi-daghi mama" si te pupa dulce pe obraz....
eu ma duc la anemii ca m-am saturat si de rezitestul ala,deja dau rateuri....

AndreeaAndrei
senior
senior

Postby AndreeaAndrei » Thu Nov 06, 2008 2:46 pm

E cred ca la mine se aplica ceasul biologic.M-am trezit intr-o dimineata ca vreau un copil(neavand inainte mari rageri de inima...imi placeau bebeii...dar sa fie in casa altora) si efectiv m-am simtit pregatita din toate punctele de vedere sa devin mamica.Si-n mai putin de o luna am ramas insarcinata.Cred ca atunci mi-a ticait ceasul si cred ca va mai ticai de vreo 2 ori(sau cel putin sper).Nimic pe lumea asta nu are mai mare importanta decat fiul meu.Pana sa fiu mama credeam ca tot ce aud referitor la mamele care sunt dispuse sa fac orice pt puii lor sunt doar vorbe.Chrai as face ORICE.Si sotul meu la fel

AndreeaAndrei
senior
senior

Postby AndreeaAndrei » Thu Nov 06, 2008 2:52 pm

Lion esti o fericita ca ai bona.Eu am avut 2 tentative esuate.Nu vea pe nimeni inafara de mine.Nicicu mama pe care o iubeste foarte tare nu o vrea.De multe ori sta cu tati de manuta langa toaleta si plange cu sughituri:"cu mami vau pipi".si las totul balta si ma ocup de copil.Cred ca e asa atasat de mne pt ca l-am crescut ca si tine mai mult singura si uneori ma sperie ca nici nu respira daca nu sunt in preajma.Noroc cu gradi ca mai sta si fara mami.Vreau sa-l dezvat pt ca e baat si nu vfeau sa stea dupa fustele mele.Nu mi se pare normal.Dar e asa mc...si scump...si mi se rupe sufletul cand plange ca ma vrea doar pe mine...
Ma duc la invatat ca mai am 3 ore pana-l iau de la gradi.Spor si bafta!

AndreeaAndrei
senior
senior

Postby AndreeaAndrei » Thu Nov 06, 2008 2:53 pm

Scuze pt toate literele "papate" si pt restul greselilor dar m-am grabit

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Thu Nov 06, 2008 2:57 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mai fetelor hai ca sunteti dragute....Exista si forumuri pt mamici....
Asta e topic de incurajari...adica hai frate sa mai tragem au mai rams 10..
Stiti bancul cu doctorul?
Dr-Am o veste proasta pt dumneavostra o sa ma traiti 10.....
P-Zece ce..ani luni....
Dr...9,8,7.....

No offence :D
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost :)

rontzy
senior
senior

Postby rontzy » Thu Nov 06, 2008 3:00 pm

Lasa-ne si pe noi sa ne spunem of-ul!!! :D :lol:
Oricum succes la toata lumea!!!!! :smilecolros:

lion
senior
senior

Postby lion » Thu Nov 06, 2008 3:01 pm

eu chiar vrioam sa-mi cer scuze ca am acaparat discutia cu bb-ii nostri,dar stiam ca va aparea cineva pana la urma sa o faca :rightblinky: .ei lasa ca nu a mai murit nimeni si ce sa-i faci daca exista si mediciniste mamici.....

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Nov 06, 2008 3:04 pm

Bafta tuturor, sper sa prindeti ce doriti.
Mi-ar placea sa va spun ca toate problemele voastre se vor termina odata ce veti fi luat acest examen, dar nu pot sa va mint.
Totusi, nu uitati ca ramane ultimul examen din cariera voastra de medici unde chiar conteaza ce stiti, cel putin in Romania. Asa ca bagati mare, mult a fost putin a ramasa.
Temele mici in ultimile zile sa mearga repede, si moralul sus. Va veti aminti cu palcere de perioada de chind eacum, dupa ce veti fi luat.

Bafta.

AndreeaAndrei
senior
senior

Postby AndreeaAndrei » Thu Nov 06, 2008 3:06 pm

dr_dr wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mai fetelor hai ca sunteti dragute....Exista si forumuri pt mamici....
Asta e topic de incurajari...adica hai frate sa mai tragem au mai rams 10..

No offence :D

Trebuia sa-mi dai tu acum cu parul in cap sa revin la realitate... :hammer:
Desi nu e rau ca o luasem rau pe langa subiect :)
Voi mai aveti rabdare sa repetati?Eu as da si maine sa scap.Ma uit pe cate un subiect,mi se pare logic si foarte cunoscut ce scrie acolo,as trece mai departe pt ca "pe asta il stiu",as mai ramane la el ca parca nu stiu asa bine...Ma invart ca o gaina fara cap de pe canapea pe jos de pe jos pe unde apuc,mai fumez o tigara si iau foile in mana...O iau razna :help:

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Thu Nov 06, 2008 3:12 pm

Mda suna cunoscut.... violent1.gif violent1.gif violent1.gif

E nasol cu rabdarea asta....Si eu tot de asta ma plang acum...NU MAI AM RABDARE... :help: :help: :help: :help: violent1.gif violent1.gif violent1.gif

AndreeaAndrei
senior
senior

Postby AndreeaAndrei » Thu Nov 06, 2008 3:18 pm

Am o intrebare:care sunt subiectele mici despre care tot zice trident?Alea sub 20 sau sub 15 pagini?Am o vesnica disputa cu un coleg:el zice ca sub 15 eu zic ca sub 20 pt ca daca inveti doar ce e sub 15...mi se par cam putine.Prea putina materie acoperita.Si amicul meu rade de fiecare data si-mi spune ca-mi demonstreaza el pe 16 cum cu jumatate de materie o sa ia mai mult decat mine care invat de atata timp.Cred ca-l strang de gat.Adica eu ma omor cu hernii avc,infectii respiratorii la copil si el freaca menta...

helios
senior
senior

Postby helios » Thu Nov 06, 2008 3:23 pm

AndreeaAndrei wrote:Am o intrebare:care sunt subiectele mici despre care tot zice trident?Alea sub 20 sau sub 15 pagini?Am o vesnica disputa cu un coleg:el zice ca sub 15 eu zic ca sub 20 pt ca daca inveti doar ce e sub 15...mi se par cam putine.Prea putina materie acoperita.Si amicul meu rade de fiecare data si-mi spune ca-mi demonstreaza el pe 16 cum cu jumatate de materie o sa ia mai mult decat mine care invat de atata timp.Cred ca-l strang de gat.Adica eu ma omor cu hernii avc,infectii respiratorii la copil si el freaca menta...

Asta e un examen care se ia si cu strategie, nu doar cu sarguinta. Daca respectivul coleg ia mai mult ca tine,trebuie felicitat,nu strans de gat. :D . Nimeni nu apreciaza ambitia, conteaza doar rezultatul. Referitor la sub mici, cred ca e f simplu...ce e din Harri sub 10-12 pag, Angi sub 20.
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Thu Nov 06, 2008 3:25 pm

rontzy wrote:
AvLee wrote:Eh nu am de gand sa mor fara transmit mai departe genele mele superioare :green:

Of... estimez ca sunt un pic mai "batrana" ca tine si, implicit, si un pic mai matura....Sincer cred ca nici noi nu avem nevoie sa ne grabim...La noi e mai mult o chestie de natura lucrurilor, de maternitate si asa mai departe....deci nu de ceas biologic. sau cel putin la mine nu s-a pus problema de ceas biologic.... Iar in ceea ce priveste diferenta de la 20 la 35...hmm...eu personal arat mai bine la cati am acum decat la 20... M-am mai cizelat si stilat fata de atunci. Si cred ca multe sunt la fel ca mine.... Deci eu consider asta evolutie....

iar in ceea ce priveste misoginii (sunt o feminista convinsa, sa stii!!!) Un misogin este un barbat care uraste femeile tot la fel de mult pe cat se urasc ele intre ele. (Henry Louis Mencken - Poate apuci vreodata sa citesti In Defense of Women)

Daca tot m-am prins in jocul asta..

Daca pornim de la premiza ca femeile se urasc intre ele.Nici o femeie (cu exceptia celor care se afla in aceasi situatie ca tine) nu-ti va da dreptate ca arati mai bine akum ca la 20. De asemenea nici un barbat (cu exceptia celor care vor sa te flateze) nu-ti va da dreptate.

Deci tinand cont ca nici unul din suporteri pareri tale despre tine nu sunt obiectivi.......................................................................esti doar tu si iluzia ta :green:

Ps: Doar glumesc :devil:

AndreeaAndrei
senior
senior

Postby AndreeaAndrei » Thu Nov 06, 2008 3:27 pm

:green: :green: :green: Ma gendeam ca eu am dreptate cu nr de pagini... :(
Bine ca n-am pariat cu el...

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Thu Nov 06, 2008 3:27 pm

Eu zic 30
Stiu pe cineva care cu 10 subi a luat anul trecut MF...
Si eu am lasat ..avc...etc.....
Dar incerc sa repet cat mai mult in rest...
Foarte mici sunt numa 10...dar nu ajung....si sa fim seriosi baga cineva mana in foc ca stie tot....eu unul nu.. :?

AndreeaAndrei
senior
senior

Postby AndreeaAndrei » Thu Nov 06, 2008 3:32 pm

N-am zis ca invata subiecte "foarte mici" ci "mici"(cel putin asta spune el.Dar mi se pare relativa aprecierea.De-asta am intrebat si tot zic ca eu am dreptate.Vom vedea pe 16...Cu 10 subiecte trebuie sa ai un noroc chior sa nimeresti cat de cat ceva din celelalte 40...Eu n-am asa ceva(cred ca e o caracteristica a zodiei)

rontzy
senior
senior

Postby rontzy » Thu Nov 06, 2008 3:34 pm

AvLee wrote:Daca tot m-am prins in jocul asta..

Daca pornim de la premiza ca femeile se urasc intre ele.Nici o femeie (cu exceptia celor care se afla in aceasi situatie ca tine) nu-ti va da dreptate ca arati mai bine akum ca la 20. De asemenea nici un barbat (cu exceptia celor care vor sa te flateze) nu-ti va da dreptate.

Deci tinand cont ca nici unul din suporteri pareri tale despre tine nu sunt obiectivi.......................................................................esti doar tu si iluzia ta :green:

Ps: Doar glumesc :devil:

Ce am subliniat - e teoria ta despre femei ca arata mai rau la 35, nu a mea.... :D
oricum, legat de cat de mult se urasc femeile una pe alta.... am observat un pattern foarte interesant. relatiile profesionale femeie sefa - femeie subalterna sunt mult, mult mai dificile decat cele in alte combinatii. parca e dat cu praf de scandal mereu...... :rightblinky:

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Thu Nov 06, 2008 3:36 pm

AndreeaAndrei wrote:N-am zis ca invata subiecte "foarte mici" ci "mici"(cel putin asta spune el.Dar mi se pare relativa aprecierea.De-asta am intrebat si tot zic ca eu am dreptate.Vom vedea pe 16...Cu 10 subiecte trebuie sa ai un noroc chior sa nimeresti cat de cat ceva din celelalte 40...Eu n-am asa ceva(cred ca e o caracteristica a zodiei)

Da ce zodie esti matale?
Eu zic ca se poate....pe grila de anul trecut la chiru puteai raspunde din cultura generala.... :?

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Thu Nov 06, 2008 3:38 pm

dr_dr wrote:
AndreeaAndrei wrote:N-am zis ca invata subiecte "foarte mici" ci "mici"(cel putin asta spune el.Dar mi se pare relativa aprecierea.De-asta am intrebat si tot zic ca eu am dreptate.Vom vedea pe 16...Cu 10 subiecte trebuie sa ai un noroc chior sa nimeresti cat de cat ceva din celelalte 40...Eu n-am asa ceva(cred ca e o caracteristica a zodiei)

Da ce zodie esti matale?
Eu zic ca se poate....pe grila de anul trecut la chiru puteai raspunde din cultura generala.... :?

lasama sa ghicesc. pesti?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Nov 06, 2008 3:39 pm

AndreeaAndrei wrote:Am o intrebare:care sunt subiectele mici despre care tot zice trident?Alea sub 20 sau sub 15 pagini?Am o vesnica disputa cu un coleg:el zice ca sub 15 eu zic ca sub 20 pt ca daca inveti doar ce e sub 15...mi se par cam putine.Prea putina materie acoperita.Si amicul meu rade de fiecare data si-mi spune ca-mi demonstreaza el pe 16 cum cu jumatate de materie o sa ia mai mult decat mine care invat de atata timp.Cred ca-l strang de gat.Adica eu ma omor cu hernii avc,infectii respiratorii la copil si el freaca menta...

nu mai stiu pt anul asta care sunt cele mici, ca s-a mai schimbat materia. ideal este sa iei sub mici de la cel mai scurt pana ajungi la subiectul N-lea ca micime, care N/nr total de subiecte iti asigura punctajul dorit (fiecare isi efectueaza calculul in functie de cat isi propune sa obtina-ma refer la un obiectiv fezabil). metoda are limitare, chiar destul de multe, in sensul ca daca se da foarte lejer din toate subiectele metoda nu mai este una de succes, si daca nu se numar egal de subecte de asemenea. este asadar pe alocuri risky. however, pana acum in ultimii 4 ani (2004-2007) nu a dat gres. evident insa ca avc-ul si subiectele mari sigur ca micsoreaza punctajul final, pornind de la premiza ca nimeni nu are capacitatea de a invata la perfectie toate subiectele.
rezi este si un examen de strategie, cum bine spune helios, si intr-adevar doar rezultatul conteaza.

este o teorie a resurselor limitate. cel care o adopta trebuie sa porneasca de la premiza ca nu poate invata tot. multi insa nu admit asta.

all in all, e topic de incurajare, nu de teorii si strategii, asadar MULTA BAFTA TUTUROR! (si evident, userilor imed mai mult ca celorlalti, pe principiul ai nostri e mai destepti) :allright:
Last edited by 187.92a on Thu Nov 06, 2008 3:43 pm, edited 1 time in total.

AndreeaAndrei
senior
senior

Postby AndreeaAndrei » Thu Nov 06, 2008 3:40 pm

Varsator
Nu vorbeam doar de chirurgie.Pune tu acum pe cineva care n-a citit 40 subiecte sa raspunda la TOATE intrebarile din grila de anul trecut si vezi ce punctaj ii iese.E o chestie de noroc.cum zice colegul meu "bulan"(mi se pare vulgar termenul da' tot pe-acolo e)

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Thu Nov 06, 2008 3:43 pm

AndreeaAndrei wrote:Varsator
Nu vorbeam doar de chirurgie.Pune tu acum pe cineva care n-a citit 40 subiecte sa raspunda la TOATE intrebarile din grila de anul trecut si vezi ce punctaj ii iese.E o chestie de noroc.cum zice colegul meu "bulan"(mi se pare vulgar termenul da' tot pe-acolo e)

Nu trage a rau.Noi varsatorii suntem in general norocosi , mai ales la examene.(proprie experienta )

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Nov 06, 2008 3:45 pm

AndreeaAndrei
senior
senior

Postby AndreeaAndrei » Thu Nov 06, 2008 3:46 pm

Oricum sa dea Dumnezeu sa ia ce vrea cu jmatatea lui de materie invatata si sa iau si eu ce vreau.Cred ca aveti dreptate ca n conteaza cat inveti,in cat timp,sau cat noroc ai,atata timp cat ajungi acolo unde ti-ai propus.
Si tu esti varsator?Toti cei pe care-i cunosc eu sunt ghinionisti.eu la examene n-am avut niciodata noroc.Un subiect daca nu-l citeam ala-mi pica sigur.De-aia si acum am trecut toata materia ca sa fiu sigura ca-mi ramane ceva in cap din toate subiectele.Ca la norocul meu...Nu-l doresc nimanui la examene

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Thu Nov 06, 2008 3:48 pm

AndreeaAndrei wrote:Varsator

550 fara sa citeasca un rand :wink:

lion
senior
senior

Postby lion » Thu Nov 06, 2008 3:49 pm

daca apucam sa raspund inainte, iti scriam varsator :mrgreen: .la mine in familie e plin de ei ii cunosc asa de bine..... :D

AndreeaAndrei
senior
senior

Postby AndreeaAndrei » Thu Nov 06, 2008 3:51 pm

Multumesc tridentule,mi-ai mai ridicat moralul.Imi iubesc zodia.Mi se pare ca suntem cei mai creativi si mai zapaciti si mai romantici,uneori nu cei mai diplomati dar intotdeauna sinceri insa partea cu ghinioanele...La asta mai trebuie lucrat.Si daca tot eram la statistici zodia varsatorilor e cea care a dat multe genii,dar are cea mai mare rata de schizofrenici.Ne povestea profu de psihi despre chestii din astea

Return to “Rezidentiat 2008”