andrita wrote:si daca faci toata materia in modul asta de 5 ori,la rezi fluieri,dar nu a paguba.
de douazeci de ori nu vrei?

andrita wrote:si daca faci toata materia in modul asta de 5 ori,la rezi fluieri,dar nu a paguba.

andrita wrote:grilele "matura" toata materia.la rezi mai "cern" dintre grile.sunt importante si dozele,dar nu toate.in 2006 parca s a dat o doza.

tufish wrote:nu o fost rezi fara doze,

drwikiwiki wrote:Are careva grilele din rezi pe post din 2008? va rog si frumos!

Alexul wrote:dc?

drwikiwiki wrote:nu mai un tampit nu putea sa raspunda la niste intrebari care au fost
in 18.1102007

sandman wrote:drwikiwiki wrote:nu mai un tampit nu putea sa raspunda la niste intrebari care au fost
in 18.1102007
Cam instabil. Hotaraste-te despre ce vorbesti: rezi pe post din 2008 sau rezi din 2007?

drwikiwiki wrote:sandman wrote:drwikiwiki wrote:nu mai un tampit nu putea sa raspunda la niste intrebari care au fost
in 18.1102007
Cam instabil. Hotaraste-te despre ce vorbesti: rezi pe post din 2008 sau rezi din 2007?
ce s adat pe post a fost in 2007.Acu e clar!?

drwikiwiki wrote:ma scuzati, eu nu pricep.

dr_ wrote:Nu imi vine sa invat tratamentele in cancere. Am vazut ca nu prea sunt intrebari din ele. Ma risc?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests