e departe stefan cel mare de UNIV. POLITEHNICA BUCURESTI - FACULTATEA DE TRANSPORTURI
Splaiul Independentei nr. 313?

mr.doctor wrote:Nr. de concurs cel mai mare pe care l-am gasit eu pe domeniul medicina este: 4127. Iar candidatii inscrisi pe locurile ministerului de: interne; armata; cercetare etc sunt: 141.

mr.doctor wrote:Nr. de concurs cel mai mare pe care l-am gasit eu pe domeniul medicina este: 4127. Iar candidatii inscrisi pe locurile ministerului de: interne; armata; cercetare etc sunt: 141.

snzi wrote:Lamuriti-ma si pe mine oameni buni ca sunt o provinciala stresata si nu stiu cu ce metrou sa ajung din caIea grivitei coIt cu bd gh duca pana in spIaiuI independentei nr 313, nu stiu nici unde e statia de metrou pe unde stau. Ms anticipat!

werger wrote:3979 suntem fara ministerul justiei, aparatii s.a.m.d deci concurenta de 1.709 pe loc

trident wrote:da, langa casa radio.
mai putin de 20 de lei pana acolo.
numere taxi: 9477, 9494, 9461, 9450

Dr.Angel wrote:Mai e adevarata faza k dak-ti aude taximetristu' aerul/accentu' de provincie te plimba m mult decat trebe'?????

.........
....eu m-am gandit la alta variata, care include sa fiu pe cineva care stie cum sta treaba.......sper sa nu iau tzapa

trident wrote:b da cat poate sa-ti ia si taximetristul ala?? lol
ok, inchiriaza si insotitor
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests