Happy Valentine's Night!!!

dr_ wrote:deci trebuie sa invatam cu 400 de pagini mai mult decat cei de anu` trecut???
Astia nu sunt normali.
O pagina de Harri e enorm....... 400 sunt deja nebunie curata.

sandman wrote:dr_ wrote:deci trebuie sa invatam cu 400 de pagini mai mult decat cei de anu` trecut???
Astia nu sunt normali.
O pagina de Harri e enorm....... 400 sunt deja nebunie curata.
Nu sunt 400 de pagini in plus fata de anul trecut. Sunt doar 91. Nu mai ascultati tot ce zic altii si luati de buna. Stati si faceti si voi calculele. Parca suntem la telefonul fara fir.

dokidok wrote:Care e dif.intre marmota si mangusta?

Aaaaa....si sa nu subestimati cititul chiar inainte de examen...acum folositi notitele...daca cu 3-4-5 zile inainte treceti repede prin toata materia o sa vedeti ca ramaneti cu cateva puncte castigate 

snzi wrote:Am eu un zvon beton. Stiu din sursa sigura ( o colega a ascultat la minister)
snzi wrote:o sa ajunga banii pt rezidenti la iei

Lex wrote:Cica se scoate genomul.
Buna! Imi poate spune cineva cat e taxa pt a 2 a specialitate NEINRUDITA (prin ex de rezidentiat)? Multumesc.
tilly wrote:sunt tare curioasa....chiar va lua cineva in seama semnatutile de pe net?
cele pentru scoaterea trimiterilor din text?
......adica,voi ce credeti?va avea vreun efect,sau toata chestia asta e doar pt ca sa nu zicem ca nu facem nimik....??!!

roxanica1281 wrote:A aparut tematica pt rezidentiatul din noiembrie in Viata medicala de azi. E aceeasi...nici o modificare.

doradora wrote:stie cineva care a fost ultimul punctaj pe laborator la rezi 2007 ? si in ce oras s-a luat ultimul loc pe laborator? sau macar ultimul punctaj daca mi-ati putea spune.... va multumesc anticipat![]()

andrei007 wrote:Conform 10. Cap. 230,231 Tulburari de ritm si de conducere (tahicardie paroxistica supraventriculara, flutterul si fibrilatia atriala, tahicardia ventriculara, flutterul si fibrilatia ventriculara, blocurile atrioventriculare) (1, pg. 1383-1410) nr.pg.28, ar insemna ca partea de electrofiziologie de la inceput, disfunctia nodului sinusal(1383-1387) si extrasistolele(1392-1395) sunt excluse??? Daca da, de ce nu au pus corect paginatia? Daca nu, de ce fac referire numai la anumite subtitluri???

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests