NR DE LOCURI LA REZIDENTIAT A FOST SUPLIMENTAT

schimbarea schimbarii...
Aurora boreala
senior
senior

Re: NR DE LOCURI LA REZIDENTIAT A FOST SUPLIMENTAT

Postby Aurora boreala » Sun Oct 12, 2008 6:50 pm

helios wrote:Da, felicitari Clujului,oricum. Intr-adevar,ei merita locurile. Din pacate noi astia din Bucale suntem varza. Am inteles ca la noi se pregateste ceva,dar dupa alegeri. Bine ca nu pregatiti greva din 2015. Asta meritam,asta primim.

Felicitari, intr-adevar, tuturor celor care se vor mobiliza si vor face ceva!!! :allright:

Dar varza mai sunt si altii, asa ca nu te intrista! eu m-am intrista initial apoi m-am consolat singura...Nu am cu cine si gata! :hate: :hate: :hate: :hate: :hate: :hate: :hate: :hate:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun!

http://www.youtube.com/watch?v=a4eav7dF ... re=related

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sun Oct 12, 2008 6:57 pm

Aurora boreala wrote:
helios wrote:Da, felicitari Clujului,oricum. Intr-adevar,ei merita locurile. Din pacate noi astia din Bucale suntem varza. Am inteles ca la noi se pregateste ceva,dar dupa alegeri. Bine ca nu pregatiti greva din 2015. Asta meritam,asta primim.

Felicitari, intr-adevar, tuturor celor care se vor mobiliza si vor face ceva!!! :allright:

Dar varza mai sunt si altii, asa ca nu te intrista! eu m-am intrista initial apoi m-am consolat singura...Nu am cu cine si gata! :hate: :hate: :hate: :hate: :hate: :hate: :hate: :hate:

ba aveti cu cine!
si eu am zis asa initial! si de aia initial am facut o petitie sa vad cine e de acord cu mine....si raspunsul a fost neasteptat....
a fost simplu sa semneze o petitie...mai greu e sa iasa din casa sa faca protest...
dar incet incet i-am eliminat pe aia cu gura mare care ziceau ca nu o sa iasa nimic...si am ramas doar cu cei care vor a faca ceva..
si surprinzator...au fost si sunt destui!!!
imposibil daca va organizati si in bucuresti si va da Oprescu acceptul sa nu vina mai multi!
IMPOSIBIL!!!

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Sun Oct 12, 2008 8:06 pm

dr.moga wrote:
Aurora boreala wrote:

ba aveti cu cine!
si eu am zis asa initial! si de aia initial am facut o petitie sa vad cine e de acord cu mine....si raspunsul a fost neasteptat....
a fost simplu sa semneze o petitie...mai greu e sa iasa din casa sa faca protest...
dar incet incet i-am eliminat pe aia cu gura mare care ziceau ca nu o sa iasa nimic...si am ramas doar cu cei care vor a faca ceva..
si surprinzator...au fost si sunt destui!!!
imposibil daca va organizati si in bucuresti si va da Oprescu acceptul sa nu vina mai multi!
IMPOSIBIL!!!

ea n-are nici o treaba cu bucurestiul...ea are treaba cu altzii...si mai dezinteresatzi...

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Sun Oct 12, 2008 8:10 pm

d p emedic citire :
11.10.2008 / Ministerul Sanatatii : Ministerul Sanatatii Publice suplimenteaza numarul de locuri la concursul de rezidentiat pe post si pe loc din 9 noiembrie 2008. Detalii privind aceasta suplimentare vor fi afisate in ziua de 13 octombrie 2008.

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Mon Oct 13, 2008 3:21 pm

a aparut lista cu locurile suplimentate!!!!
39pe buc,18 cluj,43 iasi, 29tg-mures,12timisoara restu cu cate1 -2 locuri
http://www.rezidentiat2008.info/downloa ... 112008.pdf
si la sfarsit, mamotaaa....

lion
senior
senior

Postby lion » Mon Oct 13, 2008 3:47 pm

146 bune si astea!se vede ca e an electoral :mrgreen: .......

mihai82
junior
junior

Postby mihai82 » Mon Oct 13, 2008 11:03 pm

Dap ne-A aruncat "framituri"......ca la prosti.....NICOLAESCU
*Isarescu dezgroapa LeUl -6 noiembrie 1euro=3,941
-13 noiembrie 1euro=3,769

*Tariceanu mareste salariile -12noiembrie a triplat prin ordonanţă de urgenţă salariile directorilor din companiile de stat - 7NOIEMBRIE Ministrul educatiei a fost demis. Anton Anton, numit in postul vacant.

SE FAC SCHIMBARI DRASTICE PE ULTIMA SUTA DE METRII
EU ZIC SA NU NE MULTUMIM CU FRAMITURI INCA PUTIN PRESSING SHI CEDEAZA

DE DRAGUL CAMPANIEI
PERVERSI CARE INVATA LUCRURI RELE DE MICI HARRISON ANGELESCU SHI ALTE PERVERSIUNI

Return to “Rezidentiat 2008”