Adica....am citit tot aici ca nu se specifica la inscriere, dar....atunci cand?
Sper ca am fost explicit
Multumesc anticipat

rezix wrote:eu cred ca cei cu f. multi bani o sa-si aleaga, daca nu mai prind loc, un post de gineco sau chirurgie la spitalul comunal...isi vor permite sa plateasca vreo 200 de mil sa scape apoi de post...sau poate au noroc si se desfiinteaza spitalul

nicoletaghe wrote:merci!!!![]()
pai o sa fie o abrambureala si-o nebunie totala la teleconferinta lu' peste cu "amestecatura" asta de locuri+posturi!!!
k dc nu mai sunt locuri in centre presupun k nu-ti poti alege post!!!![]()
cu siguranta f putini o sa-si aleaga si post!!!
in fine o sa vedem atunci cum o sa fie!!! io nu sunt lamurita oricum cum e cu postul/locul![]()

nicoletaghe wrote:asa, da, dar dc toti dinaintea mea si-au ales numai locuri , sa zicem pe pediatrie,dar posturi mai raman in comuna nu stiu care si vin si io cu punctaj mai mai mic, pot sa-mi aleg post,dc locuri nu mai sunt in nici un centru univ din tara???presupun k nu!
:

rezix wrote:eu cred ca cei cu f. multi bani o sa-si aleaga, daca nu mai prind loc, un post de gineco sau chirurgie la spitalul comunal...isi vor permite sa plateasca vreo 200 de mil sa scape apoi de post...sau poate au noroc si se desfiinteaza spitalul

crin wrote:numarul "locurilor de pregatire" care este diferit de numarul locurilor scoase pe o specialitate acopera suma posturilor cu a locurilor scoase pentru o specialitate.
De exemplu daca s-au scos 3 posturi pe specialitatea X si 7 locuri pe aceeasi specialitate, numarul de locuri de pregatire in centrele universitare va fi de 10, asa ca nu or sa ramana posturi neocupate din cauza epuizarii centrelor de pregatire. Studiaza mai bine lista locurilor si a posturilor scoase la concurs si cea a centrelor de pregatire si o sa vezi ca toate locurile si posturile au acoperire in ceea ce priveste numarul de " locuri de pregatire" in centrele universitare.

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests