timisoara someaza?

schimbarea schimbarii...
bounty
junior
junior

timisoara someaza?

Postby bounty » Fri Oct 10, 2008 7:03 pm

clujul brava...
bucurestiul incepe sa miste....
restul??? :help: :help: ? :help:

ceacky2
senior
senior

Re: timisoara someaza?

Postby ceacky2 » Fri Oct 10, 2008 7:26 pm

la timisoara e mai greu...
aici e pe modelu' "noi v'am scos din comunism, mai departe va descurcati si singuri"
glumeam desigur :D
APA TRECE, BIVOLII RAMAN!

helios
senior
senior

Postby helios » Fri Oct 10, 2008 7:29 pm

Poate ne ajuta fanii lu' FC Timisoara. Eventual cerem ,suplimentar doleantelor noastre, retrocedarea celor 6 pct furate violetilor.
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"

ceacky2
senior
senior

Postby ceacky2 » Fri Oct 10, 2008 7:32 pm

helios wrote:Poate ne ajuta fanii lu' FC Timisoara. Eventual cerem ,suplimentar doleantelor noastre, retrocedarea celor 6 pct furate violetilor.

=))) asta ar fi prea tare....pe mine poate m'ar ajuta daca 6 puncte alea s'ar echivala cu 600 la rezi :D (nici nu's fraier :)))
oricum nu vad cum niste huligani/babuini si suburbani ar putea intelege care e treaba cu rezidentiatul, ei is prea preocupati sa se bata pt banii patronilor de cluburi (ca doar nu le iese nimic lor) nu cred ca i'am putea convinge sa "militeze" si pt noi, ca noi nu suntem fotbalisti cu 2 clase si nu stim sa fugarim un mingioc 90 de minute si MAI ALES nu avem "pregatirea necesara" SA LUAM MII DE EURO ;)
APA TRECE, BIVOLII RAMAN!

bounty
junior
junior

Postby bounty » Fri Oct 10, 2008 7:41 pm

scosi din comunism? mai deunazi vorbeam despre iobagie...parca era mai bine pe vremea lui C.
macar nu mai vanam ciolanul care este de fapt un oscior(vorba unui coleg)

ceacky1 wrote:la timisoara e mai greu...
aici e pe modelu' "noi v'am scos din comunism, mai departe va descurcati si singuri"

swiss
elite
elite

Postby swiss » Fri Oct 10, 2008 7:49 pm

bounty wrote:scosi din comunism? mai deunazi vorbeam despre iobagie...parca era mai bine pe vremea lui C.
macar nu mai vanam ciolanul care este de fapt un oscior(vorba unui coleg)

ceacky1 wrote:la timisoara e mai greu...

acum vorbesc cu un coleg din brasov...zice ca o sa incerce in weekend sa vb cu ceva lume si chiar daca nu obtin aprobarea pana miercuri e ok si joi sau in alta zi...
deci:
1.cluj
2.iasi.
3.bucuresti??? de ce nu vorbiti cu primarul vostru oprescu ca doar e medic, stie ce inseamna!!!
restul???? :agrue:

bounty
junior
junior

Postby bounty » Fri Oct 10, 2008 8:11 pm

Am vorbit cu fosta mea sefa de serie si am inteles ca o sa mearga cineva sa ia aprobare de la primarie sa iesim si noi aici....
Acum nu stiu sper sa fie asa si sa ne strangem cat mai multi si in bucuresti.....ca doar e in interesul tuturor si nici mie nu mi se pare normal ca numai unii sa incerce sa faca ceva si sa piarda timpul (toti avem aceeasi materie de invatat si acelasi timp pana la rezi) si altii sa stea bine merci acasa sa invete.....

dr_duda
junior
junior

Postby dr_duda » Fri Oct 10, 2008 10:29 pm

si noi cei din constanta vrem sa iesim in strada :wink:

ildottore
senior
senior

Postby ildottore » Fri Oct 10, 2008 11:45 pm

io zic ca mai bine decat protestul este statul acasa la masa de lucru. sau emigrarea. una din doua
I don't need your attitude... I've got my own..

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sat Oct 11, 2008 12:09 am

dr_duda wrote:si noi cei din constanta vrem sa iesim in strada :wink:

pai adunati-va si iesiti...dupa ce primiti aprobare de protest de la primarie:)

asana
junior
junior

Postby asana » Sat Oct 11, 2008 9:49 am

ildottore wrote:io zic ca mai bine decat protestul este statul acasa la masa de lucru. sau emigrarea. una din doua

Statul la masa de lucru rezolva problema decat pentru 40% dintre candidati , restul ce vor face ? Si nu rezolva problema salariilor , care sunt de mizerie ... Cat despre emigrare mai stati de vorba un pic cu cei care au facut-o sa va povesteasca cati ani cere si ce volum de munca si stress :cry: si apoi o sa ajungeti la concluzia ca 2 ore de stat in fata ASP-ului e chiar SUPER OK :peace:
Cand pasul vostru simte greutatea urcusului, aduceti peste calea voastra puterea vointei si renuntarea nu va va mai gasi!

asana
junior
junior

Postby asana » Sat Oct 11, 2008 10:24 am

Pana acum modalitatea cea mai simpla de a pleca din tara era de a aplica pentru un job de rezident in Europa , pentru cei care erau deja rezidenti aici si tocmai de aceasta posibilitate incearca dl ministru sa-i priveze pe absolventi , prin limitarea locurilor si cresterea ponderii posturilor . Deci , pana la urma , Bucurestiul iese in strada ?
Cand pasul vostru simte greutatea urcusului, aduceti peste calea voastra puterea vointei si renuntarea nu va va mai gasi!

mihai82
junior
junior

Postby mihai82 » Sat Oct 11, 2008 11:44 am

Eu m-am saturat de bataia de joc din sistemul sanitar........yo zic asa :

*daca tot suntem in plina campanie electorala sa ne cerem drepturile sus shi tare ca doar ciolanul cu os e foarte gustos shi kred ca domn ministru a kam prins gustul ......de atatia ani
*"PLAFOANE NELIMITATE" care ESTE UN COZONAC ELECTORAL FOARTE GUSTOS pt. pacientii cu afectiuni cronice deci s-au gasit fonduri pt dulcegarii electorale fonduri pe care niki un alt ministru al sanatatii nu le-a putut accesa
*PLAFOANELE NELIMITATE subliniaza faptul ca,acest ECONOMIST isi tine caninii bine infipti in OSUL din CIOLAN shi nu are de gand sa paraseasca prea repede MINISTERUL SANATATII.....
OARE BANII PT."PLAFOANELE NELIMITATE" NU CUMVA SUNT BANII PE LOCUSOARELE NOASTRE ???!!! !!!???
Sa ne concentram putin asupra situatiei daca scot mai putine locuri la rezidentiat ministerul tre sa aloce mai putini bani pt.salariile rezidentilor (mai putine locuri,mai putini rezidenti,mai putini bani pt.rezidenti) deci ramane o anumita suma pt. PREPARAREA DULCEGARIILOR ELECTORALE si daca stam bine sa ne gandim omul e de meserie ECONOMIST deci se pricepe la jonglerii de genu.
*Eu zic sa iesim in strada shi sa ne cerem drepturile macar acum in plina campanie electorala sa fortam nota .....vrem shi noi o gogoasa calda cu multa ciocolata ca, ne am saturat de atata paine uscata. Sa profitam de campania electorala shi sa ne cerem drepturile:
*dreptul de libera practica-cum il au colegii din 2005(democratie=toti suntem egali din nastere deci toti avem aceleasi drepturi)
*acelasi nr. de locuri ca anul trecut (pe mine chiar nu ma intereseaza posturile sa faca NICOLAIESCU chirurgie la baraj la Vidra poate pt el isi aduce shi laparoscop de ultima generatie poate chiar si mars-ul de dializa hepatica si celule stem,daca vrea sa scoata la lumina zonele deficitare nu inseamna sa ne bage pe noi LA intuneric
*conditii decente in caminele de rezidenti sau decontarea chiriei
*aparatura performanta cu care sa ne putem face meseria ....nu dealea din 1916
in caz ca Economistu nu stie un DG. se pune pe simptome semne paraclinic ,.,cu primele doua ne descurcam noi dar cu paraclinicul ce facem???il trimitem la MINISTRU.

Am shi un slogan "VREM DEMOCRATIE SI BANI DE CHIRIE LOCURI SUPLIMENTATE CA VOI AVETZI DETOATE " :peace:

SUNA BINE ???!!!
PERVERSI CARE INVATA LUCRURI RELE DE MICI HARRISON ANGELESCU SHI ALTE PERVERSIUNI

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Sat Oct 11, 2008 4:57 pm

@mihai82 scoate- ti poza asta ca m au luat nervii si am scuipat tot monitorul
Muntele formeaza omul si marea formeaza sufletul

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sat Oct 11, 2008 5:32 pm

lanaiba wrote:@mihai82 scoate- ti poza asta ca m au luat nervii si am scuipat tot monitorul

de acord!
daca e chiar el undercover? uite ce i-as face!
XXbazooka.gif tongue9.gif

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Sat Oct 11, 2008 7:14 pm

n a auzit el Nico de andarcavar. e prost pe fatza. ih ce nervi am. :oops:

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sat Oct 11, 2008 7:17 pm

dr.moga wrote:
lanaiba wrote:@mihai82 scoate- ti poza asta ca m au luat nervii si am scuipat tot monitorul

de acord!
daca e chiar el undercover? uite ce i-as face!
XXbazooka.gif tongue9.gif

si daca tot zice ca suntem perversi uita-te ce gura deschisa are ala:)))

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Sat Oct 11, 2008 7:27 pm

@dr.moga cred ca suntem pe topicul gresit. trebuie sa ne mutam la perversi si "penibili" cum zise kooksee, pe "Ce i ati face de l ati prinde"

swiss
elite
elite

Postby swiss » Mon Oct 13, 2008 6:46 am

lanaiba wrote:@dr.moga cred ca suntem pe topicul gresit. trebuie sa ne mutam la perversi si "penibili" cum zise kooksee, pe "Ce i ati face de l ati prinde"

lol... :peace:
hmm...a facut topic cu asa ceva...:D tare kooksee :peace: :allright: :allright:
hai sa-ti citez din Cosbuc:

http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/pamant.php

Când nu vom mai putea răbda/
Când foamea ne va răscula/
Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa...
Nici în mormânt!

noi nu vrem pamant...nici capul lui Nicolaescu...
el vrea sa fim perversi de mici...pedofilul.. XXbazooka.gif tongue9.gif

Return to “Rezidentiat 2008”