Am gasit intr-un final site-ul ASP Bucuresti (http://www.aspb.ro/index.php), am sunat la nr de tel, am prins centrala, dar cand sa-mi faca legatura, surpriza...
Doamnele nu-si terminasera cafeaua probabil pt ca nu mi-au raspuns. Intrebarile mele pt ASP, si poate si ale voastre, sunt:
1. Care sunt centrele medicale desemnate de ASPMB pt certificatul medical?
2. Inscrierea se face doar la sediul central sau si la restul sediilor din B?
3. Orarul pt inscrieri este acelasi pt toate sediile si acelasi cu orarul ASP afisat pe site? (L-J: 12.00-16.00, V: 12.00-13.30)
Daca vreti si voi raspunsuri la intrebarile astea, va rog frumos sunati si voi. Poate poate se vor obosi sa raspunda...
Nr de tel sunt: 021.252.79.78 021.252.39.97 021.252.32.16
Intrebari ASP Bucuresti
-
oligodendroglia
- junior

Intrebari ASP Bucuresti
Nu strica sa-ti amintesti ca universul, cu o exceptie nesemnificativa, este alcatuit din altii.
-
andreea_bv
- newbie

Re: Intrebari ASP Bucuresti
oligodendroglia wrote:Am gasit intr-un final site-ul ASP Bucuresti (http://www.aspb.ro/index.php), am sunat la nr de tel, am prins centrala, dar cand sa-mi faca legatura, surpriza...
Doamnele nu-si terminasera cafeaua probabil pt ca nu mi-au raspuns. Intrebarile mele pt ASP, si poate si ale voastre, sunt:
1. Care sunt centrele medicale desemnate de ASPMB pt certificatul medical?
2. Inscrierea se face doar la sediul central sau si la restul sediilor din B?
3. Orarul pt inscrieri este acelasi pt toate sediile si acelasi cu orarul ASP afisat pe site? (L-J: 12.00-16.00, V: 12.00-13.30)
Daca vreti si voi raspunsuri la intrebarile astea, va rog frumos sunati si voi. Poate poate se vor obosi sa raspunda...
Nr de tel sunt: 021.252.79.78 021.252.39.97 021.252.32.16
Se mai iese azi la 14 la sediile DSP din judete???????
-
cosmynutza
- newbie

Am si eu o intrebare:daca sunt din Bacau,ma pot inscrie pt rez la ASP Iasi? 
- lanaiba
- senior

poti sa te inscrii la orice asp.
-
oligodendroglia
- junior

@andreea_bv
Ce legatura are asta cu ce am intrebat? Nu stiu daca se mai iese, oricum protestul era organizat initial din alte motive, se cereau garzi platite, zi libera dupa garda... Noi nici macar nu suntem inca in situatia de a face garzi...Cu siguranta cand o sa ne vada lumea acolo, pe NOI, proaspetii si minunatii absolventi, o sa zica, "Da, aveti dreptate, sunteti asa valorosi ca tre sa luati cu totii ce vreti! Uite, noi suplimentam locurile nelimitat, pe toate specialitatile!"
Nu ma intelege gresit, daca esti rezident(a) du-te, foarte bine, iti urez succes! Dar daca nu... ce crezi ca vei rezolva?!?!
Ce legatura are asta cu ce am intrebat? Nu stiu daca se mai iese, oricum protestul era organizat initial din alte motive, se cereau garzi platite, zi libera dupa garda... Noi nici macar nu suntem inca in situatia de a face garzi...Cu siguranta cand o sa ne vada lumea acolo, pe NOI, proaspetii si minunatii absolventi, o sa zica, "Da, aveti dreptate, sunteti asa valorosi ca tre sa luati cu totii ce vreti! Uite, noi suplimentam locurile nelimitat, pe toate specialitatile!"
Nu ma intelege gresit, daca esti rezident(a) du-te, foarte bine, iti urez succes! Dar daca nu... ce crezi ca vei rezolva?!?!
Nu strica sa-ti amintesti ca universul, cu o exceptie nesemnificativa, este alcatuit din altii.
- mad_maddie
- senior

@oligodendroglia
pai da..ca toate merg pe sistemul: sa se zbata altii si pt noi, poate o sa ne fie si noua mai bine la anul. pai daca iei rezi pe orice, ai sa fii tocmai in anul I si ai sa faci garzi pe care deisgur ca le-ai dori platite, nu? chiar nu am avea toti motive sa protestam?
plus ca e o ocazie sa cerem ceva schimbari/ suplimentari la rezi.
Eu sunt pentru intalnirea/protestul de la 14:00 !!!
pai da..ca toate merg pe sistemul: sa se zbata altii si pt noi, poate o sa ne fie si noua mai bine la anul. pai daca iei rezi pe orice, ai sa fii tocmai in anul I si ai sa faci garzi pe care deisgur ca le-ai dori platite, nu? chiar nu am avea toti motive sa protestam?
plus ca e o ocazie sa cerem ceva schimbari/ suplimentari la rezi.
Eu sunt pentru intalnirea/protestul de la 14:00 !!!
-
bounty
- junior

mai bine facem un topic pe site la ministerul sanatatii si ne balacarim si pe acolo
http://ms.mediabest.ro/index.html
http://ms.mediabest.ro/index.html