OARE...?

schimbarea schimbarii...
ceacky2
senior
senior

OARE...?

Postby ceacky2 » Sat Oct 04, 2008 3:45 am

Oare medicii si rezidentii sunt COMPLET cretini? Oare sunt Bivolarieni si le face placere sa se urineze pe ei din mers? pentru ca ma tot uit pe la TV si nu aud CA MEDICII SAU CADRELE SANITARE ar da semne ca vor salarii mai mari, in zilele astea cand TOATA lumea, de la porcii imputiti de functionari publici pana la profesori, vor 50% marire...medicii nu, ei au destul! Oare au ajuns asa milogi incat se multumesc sa stea la mila pacientului? Atunci ok, imi cer scuze pt flegmele aplicate celor care injurau medicii ca sunt niste spagari infecti.
Cum dracu pot astia sa stea asa pasivi ca traseistele la bariera... e ceva SF...toata lumea cere...astia nu, ei au...macar rezidentii sa urle ceva, ca sunt vai-si-amar...dar nimic; sau nu zic astia de la stiri nimic pt ca deja medicii au ajuns ultimii oameni si nu merita atata atentie?
APA TRECE, BIVOLII RAMAN!

icerose
senior
senior

Re: OARE...?

Postby icerose » Sat Oct 04, 2008 3:51 am

medicii primesc spagi... rezidentii sunt ocupati sa munceasca si pentru medici.... raspunsul la prima intrebare se pare ca e da.
even if we can't afford, the sky is over...

dr_
elder
elder

Postby dr_ » Sat Oct 04, 2008 5:00 am

Eu ma intreb altceva.

Oare daca am avea salariul 3 milioane si in fiecare dimineaza Nicolaescu ne-ar da o flegma in fatza (la propriu) tot ne-am tine de profesia asta?

Intreb, pentru ca diferenta fata de acum nu e mare.

optimus
senior
senior

Postby optimus » Sat Oct 04, 2008 11:53 am

La ambele intrebari raspunsul e DA.

Multi din medicii aflati in pozitii "mari" nu vor sa se schimbe nica atata timp cat LOR le merg afacerile bine.Deci rezulta o lipsa de "adeziune" in breasla noastra.
Macar profesorii sunt uniti ,stiu ce vor,ameninta si obtin.
Medicii??Baga capul in nisip ca strutul TOCMAI pentru ca sefii cei mari nu vor schimbare.Le e frica ca daca ies in strada la proteste alaturi de "plebe"(adica noi astia mai tinerei) isi pierd posturile si afacerile.Cam asta e problema in mare.
REST IN PEACE!

alinamihaela
senior
senior

Postby alinamihaela » Sat Oct 04, 2008 12:00 pm

luni 6 octombrie ies rezidentii in fata ASP din fiecare judet sa faca scandal...nu ati primit nici un msg pe mess in acest sens? Si nu numai rezidentii actuali ci si viitorii rezidenti...cine vrea sa protesteze a fost invitat in fata ASP!!!

andrita
elder
elder

Postby andrita » Sat Oct 04, 2008 12:19 pm

profesorii sunt uniti pt ca ei nu mai fac meditatii grupa mare cum faceau pana acum.deci vor trai din salar plus inca un 10% din salarcat fac pe meditatii.elevii nu mai vor sa invete ca au parintii plecati prin alte tari,unde ii vor urma si ei dupa terminarea liceului cu nota 5.
in cazul medicilor e mai bine.ei au luat, iau si vor lua spaga in continuare(vb de cei cu experienta mai batraori).un dr la 45-50 de ani are venit de 2-3 ori mai mare decat salariul.
de asta sunt uniti profii.dar oare politistii de ce or fi asa de uniti??
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Sat Oct 04, 2008 2:29 pm

Apropo de terimnat cu nota 5.Anul trecut copiii unora cu nume mari prin politica si alte locuri....au terminat medicina....cu 5(medie pe ani) la licentza 7 ca de la lucare au luat 10(normal).Si tusti busti ...dau rezi -450 de puncte shock :shock: ....tusti busti ditamai doctoranzii.Ziceti voi ca e corect. :?: E posibil.....:?: Sau la ei se paote dar la noi nu........... :?: :?: :?: Pot sa pun pariu ca nu isi vor lua veci reziul ....la fel cum pot sa pun pariu ca peste vreo 2-3 ani vor avea....post si nu ori unde ci in clinica in care sunt acum rezidenti(doctoranzi).

Si da suntem niste fraieri..stam la mila pacientului..si tot pacientul ne scuipa ...pt ca suntem spagari....Dar si pacientul e femeie de moravuri usoare.....cand are nevoie iti baga in buzunar se inchina si iti pupa mana.Dupa ce l-ai rezolvat merge la realitatea si spune ca ai luat spaga.Si aici ma refer la medicii care mai au un dram de bun simt si se multumesc cu ce ii da pacientul, nu la ce se inampla in Bucuresti unde te lasa sa mori daca nu le dai.Am caz in familie si nu avea decat 26 de ani :(
Cu niste salarii decente probabil nu s-ar mai ajunge aici.....Dar oare cand asta.. :?: :?: :?:
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost :)

ceacky2
senior
senior

Postby ceacky2 » Sat Oct 04, 2008 2:46 pm

andrita wrote:de asta sunt uniti profii.dar oare politistii de ce or fi asa de uniti??

Pai politistii sunt asa uniti pt ca PROSTIA este un liant ff puternic, interesele acestei bresle de burtosi imputiti, aparatori ai "legii" sunt prea mari ca sa nu se apere.
medicii sunt niste marionete, niste fraieri cu pretentii de intelectuali, condusi de niste boshorogi jegosi, cripto-comunisti cu cumul de functii facute la scoala de partid si hemoroidali, care gandesc din adenomul de prostata si mi se pare firesc sa aiba conditia asta jegoasa atata timp cat accepta laturile ce li se ofera in tara.
APA TRECE, BIVOLII RAMAN!

Cristianu
newbie
newbie

Postby Cristianu » Sat Oct 04, 2008 7:45 pm

dr_dr wrote:Apropo de terimnat cu nota 5.Anul trecut copiii unora cu nume mari prin politica si alte locuri....au terminat medicina....cu 5(medie pe ani) la licentza 7 ca de la lucare au luat 10(normal).Si tusti busti ...dau rezi -450 de puncte shock :shock: ....tusti busti ditamai doctoranzii.Ziceti voi ca e corect. :?: E posibil.....:?: Sau la ei se paote dar la noi nu........... :?: :?: :?: Pot sa pun pariu ca nu isi vor lua veci reziul ....la fel cum pot sa pun pariu ca peste vreo 2-3 ani vor avea....post si nu ori unde ci in clinica in care sunt acum rezidenti(doctoranzi).

?:

Pai ce..daca esti doctorand...prinzi post de rezi fara examen? Cum era inainte cu preparatorii? De fapt...aduce ceva beneficii doctoratul?

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Oct 05, 2008 12:51 pm

dr_dr wrote:Apropo de terimnat cu nota 5.Anul trecut copiii unora cu nume mari prin politica si alte locuri....au terminat medicina....cu 5(medie pe ani) la licentza 7 ca de la lucare au luat 10(normal).Si tusti busti ...dau rezi -450 de puncte shock :shock: ....tusti busti ditamai doctoranzii.Ziceti voi ca e corect. :?: E posibil.....:?: Sau la ei se paote dar la noi nu........... :?: :?: :?: Pot sa pun pariu ca nu isi vor lua veci reziul ....la fel cum pot sa pun pariu ca peste vreo 2-3 ani vor avea....post si nu ori unde ci in clinica in care sunt acum rezidenti(doctoranzi).

Si da suntem niste fraieri..stam la mila pacientului..si tot pacientul ne scuipa ...pt ca suntem spagari....Dar si pacientul e femeie de moravuri usoare.....cand are nevoie iti baga in buzunar se inchina si iti pupa mana.Dupa ce l-ai rezolvat merge la realitatea si spune ca ai luat spaga.Si aici ma refer la medicii care mai au un dram de bun simt si se multumesc cu ce ii da pacientul, nu la ce se inampla in Bucuresti unde te lasa sa mori daca nu le dai.Am caz in familie si nu avea decat 26 de ani :(
Cu niste salarii decente probabil nu s-ar mai ajunge aici.....Dar oare cand asta.. :?: :?: :?:

ai vreun exemplu?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

zambilica
junior
junior

Postby zambilica » Sun Oct 05, 2008 6:37 pm

ceacky1 wrote:
andrita wrote:de asta sunt uniti profii.dar oare politistii de ce or fi asa de uniti??

Pai politistii sunt asa uniti pt ca PROSTIA este un liant ff puternic, interesele acestei bresle de burtosi imputiti, aparatori ai "legii" sunt prea mari ca sa nu se apere.

Sa nu-i bagam pe toti in aceeasi oala asa cum nici noi nu credem ca TOTI medicii sunt niste spagari incompetenti, ok? :D
Yesterday is history.
Tomorrow a mystery.
Today is a gift.
That's why it's called the present!

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Sun Oct 05, 2008 6:50 pm

raspunsul la intrebarea "OARE...?"
http://www.youtube.com/watch?v=IFSGQ9SMoqo
We don't have to dance