CristiCiju wrote:http://www.cursurimedicina.ro/rezitests2008/repartitie.phpDatele sunt aproximative
Multumesc frumos.

CristiCiju wrote:http://www.cursurimedicina.ro/rezitests2008/repartitie.phpDatele sunt aproximative
adellyne_85 wrote:e chiar mai faina ca cea de anul trecut, s-au scos cateva pagini de la diabet.
nu e cu trimiteri.

Fionela wrote:adellyne_85 wrote:e chiar mai faina ca cea de anul trecut, s-au scos cateva pagini de la diabet.
nu e cu trimiteri.
Imi poti spune exact care,mersi

Fionela wrote:adellyne_85 wrote:e chiar mai faina ca cea de anul trecut, s-au scos cateva pagini de la diabet.
nu e cu trimiteri.

nu e cu trimiteri.

nu e cu trimiteri.

:

cocolino2 wrote:
IMPORTANT! Incepand cu anul 2009, concursul de rezidentiat se va desfasura dupa alte tematici si bibliografii, care vor fi aduse la cunostinta celor interesati in anul 2008.
sursa:
http://www.perfmed.ro/index.php?id=concursuri&item=m0054

nicoletaghe wrote:cea mai mare tampenie: au mutat data exam de rezi cu aproape 2 sapt mai devreme din cauza alegerilor, care alegeri s-au amanat tocmai pe 30noembr![]()
![]()
![]()
deci mi se pare chiar nesimtire....parerea mea e ca alea 2 sapt ar fi contat f mult, macar pt grile sau de repetat ceva...oricum erau bune.....acuma....

smarias wrote:am vb cu cativa colegi care au dat anii anteriori si spuneau ca in fiecare an se vor da grile din ce in ce mai usoare.Credeti ca este adevarat? se vor da grile mai usoare?
Cum credeti ca este pregatita aceasta generatie?...in craiova pot spune ca avem o promotie destul de bine pregatita...el putin asta este parerea mea

gaurav_singh_md wrote:it's of little significance.....the only posturi left unoccupied will be epidemiology and lab medicine (don't expect anything decent to show up)...

werger wrote:gine, neuro si pedi sunt destul de decente....parerea mea

werger wrote:In primul rand ca in iunie nu au scos toate posturile la concurs cerute de spitale. Si in plus acum cateva zile au cerut din nou managerilor de spitale sa scoata din nou posturi....deci vor fi doar "left-uri"

gaurav_singh_md wrote:werger wrote:gine, neuro si pedi sunt destul de decente....parerea mea
what makes u think they r still left after the june 22 exam?....something u know that i don't? all but lab med and epi seemed tobe left (check out the rezi info website)...

doctoratu wrote:gaurav_singh_md wrote:werger wrote:gine, neuro si pedi sunt destul de decente....parerea mea
what makes u think they r still left after the june 22 exam?....something u know that i don't? all but lab med and epi seemed tobe left (check out the rezi info website)...
ai recomend iu tu luc et IALOMITA end iu uil si a lot of uncupied posts...![]()
(ilevan posts, tri candidats end onli tu hev past...)

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests