intrebare extrem de importanta pt toti!!!1
-
Alu
intrebare extrem de importanta pt toti!!!1
are cineva idee daca cei ce fac grila pt rezidetiat sunt obligati sa puna intrebari in mod egal din toate temele?? sau pot sa puna 15 intrebari dintr-o tema si 2 intrebari din alta tema???!!!
- rolyzoly
- senior

Re: intrebare extrem de importanta pt toti!!!1
din cite am vazut, nr de intrebari e "cam" acelasi din fiecare tema. anii trecuti veneau cam 4 pe tema. alte numaratori? 
n-am auzit de vreun regulament oficial vis a vis de cum fac intrebarile...
n-am auzit de vreun regulament oficial vis a vis de cum fac intrebarile...
- BellaDonna
- senior

- gaurav_singh_md
- elder

4/tema(mostly)....sure about it....have analysed last 3 exams.....
-
ralux
- newbie

Anul trecut la fel ca in 2006 au fost exact cate 4 din fiecare tema.
-
Alu
asta e super bine..fiindca fara vreo 10 teme invatate tot ai sanse sa treci de 800 parerea mea!!!si decat sa te chinui cu avc-uri si tulburari de ritm mai bn sti fiecare cuvintel din astea mai mici
!!!!
- Chingachgook
- addicted

uite un trident mai mic.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- anonymma
- newbie

Eu din cate am auzit de la ani mai mari e obligatoriu sa fie minim o intrebare din fiecare tema, dar nr de intrebari nu e acelasi pt toate temele. Adica la o tema pot fi 5 intrebari iar la alta 2.
- Chingachgook
- addicted

anii trecuti era asa: calculatorul selecta cate o intrebare , consecutiv din toate temele, pana cand se terminau. apoi o lua iar de la capat. era posibil ca dintr-o tema ( mai de lainceput) sa fie 4 intrebari si din una mai de la sfarsit 3. nu insa 5 cu 2
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- gaurav_singh_md
- elder

kooksee wrote:anii trecuti era asa: calculatorul selecta cate o intrebare , consecutiv din toate temele, pana cand se terminau. apoi o lua iar de la capat. era posibil ca dintr-o tema ( mai de lainceput) sa fie 4 intrebari si din una mai de la sfarsit 3. nu insa 5 cu 2
in junie 2008,
8 subiecte cu 5 int
1 cu 6 (sub 19)
1 cu 2 (sub 14)
8 cu 3 int
rest cu 4 int.
cam la fel si in 2007 si 2006..... intotdeauna sunt sub cu mai mult sau mai putin de cat 4 int..... la chir sunt cele mai putine greselii....
- Chingachgook
- addicted

in 2005 2006 si 2007 a fost cum am spus eu.
trebuie sa citesti cu atentei intrebarile ca nu mereu sunt din tema din care par.
nu stiu cum a fost acuam in 2008
trebuie sa citesti cu atentei intrebarile ca nu mereu sunt din tema din care par.
- gaurav_singh_md
- elder

kooksee wrote:in 2005 2006 si 2007 a fost cum am spus eu.
hate to admit it....but u r right....partially....
i made a small mistake with recognizing a question....
so.... in the june 2008 exam
9 sub cu 3 int
9 sub cu 5 int
rest cu 4
since the nov 2007 exam was pretty much the same.....the above is true for that exam also
in 2004, 2005 and 2006 the number of sub/teme were more than 50....so there is no way that the number of questions could be equal,
but in 2007 when the number was reduced to 50 sub/teme...it was very much possible..... the comisia just didn't put in enough effort to make sure that each sub/tema was equally represented.
don't think i am crazy (going to so much trouble) but lately this has been my source of entertainment
-
atitaci
- junior

Am si eu o nelamurire. Sunt din Oradea, oras care s-a scos de pe lista centrelor de pregatire rezidentiat. Am familie, sot + 2 copii si nu imi pot permite sa merg intr-un alt oras daca reusesc la exam de rezidentiat. Ce pot face? Exista posibilitatea detasarii sau transferului la Oradea in aceasta situatie? Cei de la ASP nu ma pot lamuri. Multumesc pt raspunsuri.
- gaurav_singh_md
- elder

atitaci wrote:Am si eu o nelamurire. Sunt din Oradea, oras care s-a scos de pe lista centrelor de pregatire rezidentiat. Am familie, sot + 2 copii si nu imi pot permite sa merg intr-un alt oras daca reusesc la exam de rezidentiat. Ce pot face? Exista posibilitatea detasarii sau transferului la Oradea in aceasta situatie? Cei de la ASP nu ma pot lamuri. Multumesc pt raspunsuri.
wait till vineri....