BellaDonna wrote:pana atunci mai e. atunci sa vb engleza. deocamdata esti in romania, unde limba oficiala e romana.
very true....sorry for sounding aggressive earlier.....but angelescu is driving me crazy

BellaDonna wrote:pana atunci mai e. atunci sa vb engleza. deocamdata esti in romania, unde limba oficiala e romana.

gaurav_singh_md wrote:BellaDonna wrote:pana atunci mai e. atunci sa vb engleza. deocamdata esti in romania, unde limba oficiala e romana.
very true....sorry for sounding aggressive earlier.....but angelescu is driving me crazy

Lizz22 wrote:gaurav_singh_md wrote:BellaDonna wrote:pana atunci mai e. atunci sa vb engleza. deocamdata esti in romania, unde limba oficiala e romana.
de la invatzat tzi se trage?

gaurav_singh_md wrote:angelescu is one of the worst written books i have ever read.....it contradicts most of what i have learnt till now (i use bailey & love and sabiston's for general surgery)....hopefully o sa reusesc sa retin informatiile utile din angelescu....thank god for the 26 subiecte din harry

andy gavrilescu wrote:gaurav_singh_md wrote:angelescu is one of the worst written books i have ever read.....it contradicts most of what i have learnt till now (i use bailey & love and sabiston's for general surgery)....hopefully o sa reusesc sa retin informatiile utile din angelescu....thank god for the 26 subiecte din harry
![]()
![]()
o nebunit lumea.

nu imi mai gasesc locul si cand vad foile alea imi vine sa le arunc pe geam si eu dupa ele 

drwikiwiki wrote:io inca mai pot intre 8 si 10 ore/zi si nu ma satur!

Kosmin wrote:si eu tot 8-10 ore invat!!!ma culc cu cartea in mana si ma scol tot cu ea!!!!
Am si eu o intrebare,la Rezi pica si grile de pe Rezitest!!!!K stiu k din rezi 2007 au picat niste grile si la Licentza 2008!!!!!!!
Nu de alta dar sunt niste capitole imposibil de invatat(de retinut la amanunt) si doar o sa le citesc si vroiam sa stiu daca ma ajuta sa fac grile de pe Rezitest din capitolele respective!!!

gaurav_singh_md wrote:drwikiwiki wrote:io inca mai pot intre 8 si 10 ore/zi si nu ma satur!
io am rezolvat 20000 intrbari in 2 zile .....

Aurora boreala wrote:gaurav_singh_md wrote:drwikiwiki wrote:io inca mai pot intre 8 si 10 ore/zi si nu ma satur!
io am rezolvat 20000 intrbari in 2 zile .....
Mi se pare un pic imposibil...chiar 20.000?![]()
Mai dormi noaptea? Mai mananci?
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests