mijloace de transport in bucuresti

schimbarea schimbarii...
casandra13
senior
senior

mijloace de transport in bucuresti

Postby casandra13 » Mon Sep 29, 2008 10:30 pm

Buna seara si buna sa va fie inima tuturor colegilor :!:

Doresc sa va adresez o intrebare legata de cum se poate ajunge {cu ce mijloc de transport} de la areoportul Baneasa la Gara de Nord. Intreb chestia asta pentru ca eu vin tocmai din Arad si am cazare la un hotel pe langa Gara de Nord. Nu de altceva dar nu am bani fara numar, fara numar ca sa ma arunc in primul taximetru. Am citit pe undeva pe internet ca ar exista un autobus 205. Este adevarat? Sau cu ce altceva pot merge ca sa nu "ia pielea" de pe mine vreun smecher.

Multumesc anticipat. :) :) :)
Primum non nocere

gaurav_singh_md
elder
elder

Re: mijloace de transport in bucuresti

Postby gaurav_singh_md » Mon Sep 29, 2008 10:40 pm

ai auzit corect.... sunt autobuze de la baneasa pana in centrul buc (pta romana, pta victoria)..... eu sunt din timi... in ce hotel ai facut rez si cu cat?
din pta romana sau victoria pot sa ei metro (daca nu ai prea mult bagaj).....
daca n-ai mai fost la buc pot sa suni dupa un taxi (chris taxi de ex.) la aeroport.... tarifele sunt cam la fel peste tot in ro (ptr taxi)....
pot sa gasesti numere de tel de firme de taxi de pe net....

didiland11
senior
senior

Postby didiland11 » Mon Sep 29, 2008 11:33 pm

Si eu sunt "pentru" cazarea la un hotel.Va intreb....nu ar fi fost mai comod sa va faceti rezervare la un hotel atunci cand aflati sala de examen in care va veti afla? e prea tarziu atunci pentru o rezervare sau locatiile de examen sunt foarte apropiate?
Un hotel bun este EuroHotel, acum 3-4 luni era 205lei single si e aproape de gara de nord.

casandra13
senior
senior

Postby casandra13 » Mon Sep 29, 2008 11:38 pm

pai din moment ce repartitia in sali se afiseaza in 6 noiembrie, eu una nu as risca; la hotel MARNA unde am vorbit eu- ziceau ca rezerva cam cu o saptamana inainte de data sosirii in Bucuresti la tarif de 175 de roni camera dubla
Primum non nocere

Return to “Rezidentiat 2008”