CNPDS - "transferul nu este de competenta institutiei"

schimbarea schimbarii...
doctoratu
senior
senior

CNPDS - "transferul nu este de competenta institutiei"

Postby doctoratu » Thu Jul 17, 2008 2:01 pm

anunt pe rezidentiat.info... !!!
pe de o parte au dreptate... ne-am asumat conditiile impuse si acum trebuie sa le respectam...
insa in toti anii s-au facut transferuri... de ce tocmai acum acest lucru nu se mai vrea? :hammer:
haideti sa cautam solutii impreuna!

asterix06
junior
junior

Re: CNPDS - "transferul nu este de competenta institutiei"

Postby asterix06 » Thu Jul 17, 2008 2:41 pm

Unde scrie asta?

smiley_29
junior
junior

Postby smiley_29 » Thu Jul 17, 2008 2:48 pm

asterix06
junior
junior

Postby asterix06 » Thu Jul 17, 2008 2:54 pm

Da...am vazut :oops: :( :( :( :( :( :(
Pai si ce sa intelegem din comunicatul asta ca nu se vor da transferuri...sau ca trebuie sa ne rugam de cei de la minister?

smiley_29
junior
junior

Postby smiley_29 » Thu Jul 17, 2008 2:55 pm

totusi banuiesc ca detasari se vor putea face incepanand cu luna octombrie cand vom fi incadrati ca si rezidenti... :allright: ( mai ales daca ai motive intemeiate : copil, sot/ sotie in alt centru universitar..etc) Din cate am auzit centrele mari dau mai usor transferuri si detasari( bucuresti, cluj)....iasiul , craiova si timisoara mai greu..........

latvia
elder
elder

Postby latvia » Thu Jul 17, 2008 7:49 pm

detasari unde? doar intre ele....

emushi
junior
junior

Postby emushi » Thu Jul 17, 2008 11:19 pm

"transferul nu este de competenta institutiei"....uff...la asta chiar nu ma asteptam!
dar poate-poate se mai poate face ceva...macar o detasare....?????
acu' stiu ca mi-am asumat riscul asta cand am facut optiunea, dar inca mai sper...la o "apropiere de domiciliu"!
am scotocit cat am putut prin metodologie, nu specifica nimic de transferuri...dar nici nu scrie clar ca NU SE DAU! asa ca, poate-poate, am avea o sansa sa gasim o chichita prin vreo lege, sa ne putem transfera...sau macar detasa...si iar detasa....pana li se acreste si ne dau transferul!

eeei, la mine situatia-i mai complicata, eu vreau transfer intr-un centru unde nici nu s-au scos locuri pt specialitatea mea...am luat pedi pe buc, si as vrea iasi ca-i mai aproape de casa/sotz/COPIL, ca de fapt asta e motivul principal! si mi-e groaza de naveta Buc-SV, de-aia sper macar la detasare!

Cirli
newbie
newbie

Postby Cirli » Fri Jul 18, 2008 8:11 am

Fratilor... prin expersia "transferul nu este de competenta institutiei" nu cumva CNPDS-ul isi "ia mainile de pe transferuri" si le lasa la latitudinea DSP-urilor sau a coordonatorilor de program (respectiv UMF-urilor)?
Intreb si eu...... cel putin asta inteleg.
Sunt o caruta de locuri scoase in astea 6 centre, din care ocupate sunt, in anumite cazuri, marea majoritate.......cred ca asta e luminita de la capatul tunelului...nu uitati - speranta moare ultima. Bafta tuturor cu transferurile/detasarile.
De ce nu?

veronica
junior
junior

Postby veronica » Fri Jul 18, 2008 9:00 am

Hei, ce atata agitatie? Transferurile se dau de la MS, asa a fost mereu.CNPDS nu a avut niciodata legatura cu asa ceva, acolo doar te duci si spui ca ai primit transf, iti trec doamnele pe carnetul de rezi ca ai fost transferat( dupa ce te cauta pe lista primita de la Minister), iar cand te duci sa schimbi stagiul, nu le merge niciodata calculatorul si nu esti in evidenta ca transferat, deci iar te cauta pe liste
Oricum, la CNPDS, doamnele nu stiu nimic despre nimic.Daca vreti informatii corecte, sunati la MS

delfin
newbie
newbie

Postby delfin » Fri Jul 18, 2008 5:36 pm

Voi ati inceput, ati incercat sa va obtineti deja transferuri /detasari??? Sau mai asteptati sa se apropie luna octombrie???

emushi
junior
junior

Postby emushi » Fri Jul 18, 2008 11:51 pm

inca n-am inceput, sincer stateam linistita pana macar in septembrie...spre octombrie! dar m-a speriat topicul asta, chiar daca de obicei nu-mi fac prea multe griji! (banuiesc ca daca se dau transferuri, pe la sfarsitul lui oct ar trebuui sa se faca...facand analogie cu ceilalti ani! )
sper ca la asta se refereau cei de la CNPDS, sa mergem cu cererile la minister...era pe undeva pe-aici un nr, al unei d-ne Crenguta (daca am retinut bine), parca ea se ocupa de transferuri.........ar trebui dat un tel, dar asta abia luni....

emushi
junior
junior

Postby emushi » Sat Jul 19, 2008 12:05 am

gata, am gasit! era intr-un topic mai vechi...luni sigur dau un tel, sa ma linistesc...sau nu :roll:
metalu wrote:pt trasnfer iti trebui motive bune .. gen de amplasare / familie. + din cate am inteles e scris si undeva prin lege ca nu au voie sa separe familiile daca tu ceri sa fii transferat / detassat acolo unde iti este familia. suna-ti la Doamna Crengutza la Bucuresti si sigur va va da raspunsuri. E f de treaba.
metalu wrote:021.255.15.74 ziceti ca sunteti rezidenti si doriti cu cineva din domeniu sa vb ori direct cu Doamna Crengutza.

razi
senior
senior

Postby razi » Sat Jul 19, 2008 3:09 pm

eu spun ca va grabiti cu transferurile,cat timp voi nici nu sunteti angajati,nu stiti niciun spital platitor,deci nu prea aveti de unde sa va transferati.Asa ne-au facut si anull trecut,stiam centrul,dar nu eram angajati si nu amm putut sa ne transferam decat dupa ce am semnat contractul.Oricum aveti nevoie acolo unde vreti sa va transferati de un conferentiar cel putin,chiar si pentruu stagiile pe care sunteti doar detasati,altfel nu vi se acorda transferul.Cand se va pune problema despre transfer sau angajare se va anunta oficial,deci urmariti site-urile oficiale si bucurati-va de vacanta.

maria1979
junior
junior

Postby maria1979 » Sat Jul 19, 2008 6:17 pm

Spitalul angajator pt rezidentii care au dat rezi pe post este cel unde au luat postul(asa mi s-a spus, la spital unde am luat eu), si o sa trimitem prin fax pontajele in fiecare luna. Contractele se semneaza in 1 octombrie, contracte pe perioada nedeterminata, si stagiile le incepem din 15 octombrie.
Pentru cei ce vreti sa va transferati, asteptati sa primim ordinele de confirmare in rezidentiat,si cu acesta va duceti in centru unde ati fost repartizat, va faceti cerere, va rugati de cei de la DSP, si de profi coordonatori.....apoi trimiteti la minister......

asterix06
junior
junior

Postby asterix06 » Thu Jul 24, 2008 11:48 am

Cand primim ordinile de confirmare in rezidentiat...de la cine?

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Thu Jul 24, 2008 8:47 pm

am fost azi la cnpds.mai dureaza
sunt cik trimise la minister
tre sa revina
apoi se trimit la aspuri
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)

Return to “Rezidentiat 2008”