Rezidentiat pe centre in noiembrie?????

schimbarea schimbarii...
Atom
junior
junior

Rezidentiat pe centre in noiembrie?????

Postby Atom » Fri Jun 27, 2008 5:44 pm

Salut!
Am si eu o intrebare... :help:
Am auzit de un zvon ca anul acesta in noiembrie s-ar da rezidentiatul pe centre (adica cei din Buc la Buc, cei din Cluj la Cluj etc.)
Stie cineva ceva mai multe despre subiectul asta?
Multumesc mult!

tufish
junior
junior

Re: Rezidentiat pe centre in noiembrie?????

Postby tufish » Fri Jun 27, 2008 7:48 pm

ma indoiesc tare de afirmatia asta, iti dai seama ce mismasuri s-ar petrece

Atom
junior
junior

Postby Atom » Fri Jun 27, 2008 9:02 pm

Stiu....si mie mi se pare o prostie...dar cica anul trecut a fost haos in Bucuresti cu 5000 de oameni....
Am inteles ca s-a propus sa se dea in fiecare centru universitar si apoi sa se centralizeze rezultatele...
Oare cand se va afla sigur ceva de treaba asta?

Ales
junior
junior

Postby Ales » Fri Jun 27, 2008 9:04 pm

Ar fi o idee buna!
Sa ramana fiecare acolo de unde e.
Eu unul m-am saturat de "aerele de Bucuresti".

sandman
senior
senior

Postby sandman » Fri Jun 27, 2008 9:09 pm

tufish wrote:ma indoiesc tare de afirmatia asta, iti dai seama ce mismasuri s-ar petrece

Vrei sa zici ca in Bucuresti nu se fac mismasuri? Ma indoiesc. Acolo se fac cele mai multe. Avand in vedere ca d-nul contabil Nicolaescu centralizeaza din nou sistemul de sanatate, cu siguranta si anul acesta se va da rezidentiatul la Bucuresti.
Life is good

marius.b73
senior
senior

Postby marius.b73 » Fri Jun 27, 2008 9:51 pm

In toamna sunt alegeri... asa ca se pot schimba multe pana atunci

metalu
senior
senior

Postby metalu » Fri Jun 27, 2008 11:46 pm

descentralizat... miram-as. doar daca nu se va mai da trunchi comun ar iesi un haos total va dati seama. oricum mismasuri sa fac si la bucuresti dar daca s-ar descentraliza va dati seama ce ar fi.. asa ca trebuie sa ii acceptati cu toate aerele lor de bucuresti.. :hammer:

woody
senior
senior

Postby woody » Sat Jun 28, 2008 2:10 am

descentralizat nedescentralizat cum oti vrea rezi se da mai devreme ca deobicei taman din cauza alegerilor deci nu cade neica N pan atunci oricate plecaciuni ar fi :roll:

andrita
elder
elder

Postby andrita » Sat Jun 28, 2008 8:43 am

si cel de la tulcea unde va da rezi?la tulcea?nu are cum sa dea fiecare de acolo de unde este.eventual unde a facut facultatea.dar nici asa nu le convine celor de sus ,ca se imparte banul la mai multe centre.ori toti la bucuresti,ori impartiti in cele 5 centre,dupa voia omului.se inscrie unde ii este mai aproape.parearea mea!
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.

Atom
junior
junior

Postby Atom » Sat Jun 28, 2008 9:37 am

Zvonul pe care l-am auzit era ca rezidentiatul pentru cei de la Medicina nu se va mai tine numai la Bucuresti (asa cum a fost in 2007) ci vor fi cateva centre universitare unde se va organiza (ma refer la centrele universitare mari: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Tg Mures)...nu ma refeream la orasul (satul) natal...ca-ti dai seama ca nu se poate asa ceva...
Mai multe nu stiu....Am scris in speranta ca cineva stie mai multe si poate confirma sau infirma acest zvon :D
Nu stie nimeni cam cu cat timp inainte de rezi se afiseaza metodologia si implicit locul/locurile unde se va da?

*EuGenius
senior
senior

Postby *EuGenius » Sat Jun 28, 2008 10:32 am

Atom wrote:Zvonul pe care l-am auzit era ca rezidentiatul pentru cei de la Medicina nu se va mai tine numai la Bucuresti (asa cum a fost in 2007) ci vor fi cateva centre universitare unde se va organiza (ma refer la centrele universitare mari: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Tg Mures)...nu ma refeream la orasul (satul) natal...ca-ti dai seama ca nu se poate asa ceva...
Mai multe nu stiu....Am scris in speranta ca cineva stie mai multe si poate confirma sau infirma acest zvon :D
Nu stie nimeni cam cu cat timp inainte de rezi se afiseaza metodologia si implicit locul/locurile unde se va da?

anul trecut park au aparut in VM in septembrie..
traiesc sa i fac pe altii nefericiti, deci sunt de folos:))

optimus
senior
senior

Postby optimus » Sat Jun 28, 2008 1:29 pm

Pai un prim pas s-a facut deja in cazul rezidentiatului cu timp partial care parca se da pe centre universitare..Asa ca e posibil ca si rezi din nov sa se dea pe centre.

"Art. 1. – Ministerul Sanatatii Publice organizeaza test de selectie de intrare în rezidentiat cu timp partial în specialitatea medicina de familie în prima decada a lunii iulie. Selectia se poate desfasura în centrele universitare medicale Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Timisoara si Târgu - Mures."

Cred ca si cel din noiembrie se va da tot in aceste centre.
REST IN PEACE!

agorima
senior
senior

Postby agorima » Sat Jun 28, 2008 8:25 pm

Asa este, probabilitatea este mult mai mare in acest caz si chiar sa fie descentralizat, ar fi super ok

ioana_medline
junior
junior

Postby ioana_medline » Wed Jul 02, 2008 1:17 pm

Eu una m-as bucura foarte foarte mult,sa fie pe centre ca m-am saturat de Bucuresti vreau sa merg acolo doar in vizita, nu se poate ca din vestul tarii sa strabat in prag de examen o juma de tara doar ca sa fie multumit Nicolaescu imi amintesc ca imi ,,cadeau'' ochii in foaia de examen cu toate ca ajunsesem vinerea,NOI NU AVEM BANI DE PERINDAT PRIN BUCURESTI D-LE MINISTRU!

optimus
senior
senior

Postby optimus » Thu Jul 03, 2008 10:38 am

Sa speram ca anul asta va fi pe centre.
REST IN PEACE!

karma_112
junior
junior

Postby karma_112 » Thu Jul 03, 2008 1:24 pm

Si eu sper sa se dea pe centre, caci la ce aglomeratie este in mod normal in Bucuresti...imi este groaza in dimineata examenului!!!!!!! Vom afla intr-un final si acest aspect; important acum este sa stam cu burta pe carte si sa reusim sa luam examenul asta, zic eu destul de important pt noi! :|

adnana
junior
junior

Postby adnana » Thu Jul 03, 2008 1:30 pm

parerea mea este ca daca o sa se dea pe centre nu o sa mai aiba asa mare importanta cat de mult stai cu burta pe carte
relax, take it easy

latvia
elder
elder

Postby latvia » Thu Jul 03, 2008 1:49 pm

karma_112 wrote:Si eu sper sa se dea pe centre, caci la ce aglomeratie este in mod normal in Bucuresti...imi este groaza in dimineata examenului!!!!!!! Vom afla intr-un final si acest aspect; important acum este sa stam cu burta pe carte si sa reusim sa luam examenul asta, zic eu destul de important pt noi! :|

io zic ca e de preferat aglomeratia decat afiliatia.

dr.rezidentx1
senior
senior

Postby dr.rezidentx1 » Thu Jul 03, 2008 5:10 pm

latvia wrote:
karma_112 wrote:Si eu sper sa se dea pe centre, caci la ce aglomeratie este in mod normal in Bucuresti...imi este groaza in dimineata examenului!!!!!!! Vom afla intr-un final si acest aspect; important acum este sa stam cu burta pe carte si sa reusim sa luam examenul asta, zic eu destul de important pt noi! :|

io zic ca e de preferat aglomeratia decat afiliatia.

ei hai ca nu e chiar asa de aglomerat....mai ales intr-o zi de duminica....cand am dat anul trecut ex am facut din vitan pana la facult.farmacie 10 minute lejer...ce te-ai face daca ar fi luni ex....atunci plansate si bocete...sa stai 2 ore blocat in trafic....

razi
senior
senior

Postby razi » Fri Jul 04, 2008 4:35 pm

ioana_medline wrote:Eu una m-as bucura foarte foarte mult,sa fie pe centre ca m-am saturat de Bucuresti vreau sa merg acolo doar in vizita, nu se poate ca din vestul tarii sa strabat in prag de examen o juma de tara doar ca sa fie multumit Nicolaescu imi amintesc ca imi ,,cadeau'' ochii in foaia de examen cu toate ca ajunsesem vinerea,NOI NU AVEM BANI DE PERINDAT PRIN BUCURESTI D-LE MINISTRU!
eu am dat in Cluj si sunt din Constanta si am facut 157 de ore pe drum de nu mai puteam...a fost nashpa.

hector
senior
senior

Postby hector » Fri Jul 04, 2008 5:04 pm

nici cu bicicleta nu faci 157h.

latvia
elder
elder

Postby latvia » Fri Jul 04, 2008 10:08 pm

foarte adevarat.
pana la buc se faceau vre o 3 ore. zilele astea in jur de 5-6.
si de la buc la cj inca vre o 8-9 hore. parca asa imi amintesc din vremuri imemoriale.

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Sun Jul 06, 2008 9:58 am

eu prefer un drum la buc decat mishmashurile locale.
oriunde-ar fi,insa,sa n fie cu noroc!

optimus
senior
senior

Postby optimus » Sun Jul 06, 2008 2:30 pm

Inseamna ca esti naiva daca ai impresia ca la bucale nu se fac mismasuri...Si inca ce mismasuri..
REST IN PEACE!

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Sun Jul 06, 2008 2:38 pm

optimus wrote:Inseamna ca esti naiva daca ai impresia ca la bucale nu se fac mismasuri...Si inca ce mismasuri..

nu sunt naiva..n-am spus ca la bucuresti nu se fac mismasuri... .indraznesc,insa, sa cred ca mismasurile dintr-un sg centru nu pot sa fie la fel d multe decat cele din mai multe centre adunate la un loc.
oricum....am zis si eu..n-am dat cu parul!

crazy_doc
senior
senior

Postby crazy_doc » Mon Jul 07, 2008 4:37 pm

Dreptate ai...cei care fc mismasuri mari or sa faca oriunde...barem asa daca e un singur centru se mai elimina din astia mai pricajiti..cum am spus ,aia mari or sa faca pestetot.
A young doctor has to do what a young doctor has to do.

Return to “Rezidentiat 2008”