cand se anunta locurile scoase pe fiecare specialitate, in centrele universitare?
cam cat costa un post de rezident pe endocrine?
intrebare?
-
- newbie
Re: intrebare?
tinairina wrote:cand se anunta locurile scoase pe fiecare specialitate, in centrele universitare?
cam cat costa un post de rezident pe endocrine?
Piata ramane deschisa. trebuie sa vrei.
- Chingachgook
- addicted
pai mergi la parhon, intra in audienta la coculescu si strica o intrebare.
eventual poti sa zici tu prima un pret ca sa aveti o baza de negociere.
hint. daca nu te intelegi cu cocu mergi la prof. dumitrache. asta e mai in varsta si posibil sa nu fie asa updatat cu preturile. poate te scoti mai ieftin.
oricum ar fi vino inapoi aici si zi-ne cum a decurs. suntem mai multi interesati
eventual poti sa zici tu prima un pret ca sa aveti o baza de negociere.
hint. daca nu te intelegi cu cocu mergi la prof. dumitrache. asta e mai in varsta si posibil sa nu fie asa updatat cu preturile. poate te scoti mai ieftin.
oricum ar fi vino inapoi aici si zi-ne cum a decurs. suntem mai multi interesati
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- latvia
- elder
da creca cocu nu stie preturile la cardio, asa ca la ce ti foloseste?
- danhia
- elite
btw oare nu ar fi bine ca bancile sa dea o mortgage ceva si sa iei postul pe credit?
Red Apple
- marmotul
- elite
am si eu o intrebare : daca suntem deja rezi si rezi pe post il incepem tocmai in octombrie tre sa renuntam de pe acum la rezi pe care il facem si stam pina in octombrie fara bani??? 

- consi
- senior