Curiozitate...

schimbarea schimbarii...
Lizz22
elder
elder

Curiozitate...

Postby Lizz22 » Wed Jun 18, 2008 7:42 pm

hi all!am si eu o intrebare,o curiozitate...
pt cei care deja ati dat rezi...pt cei care urmeaza sa dati...ati mai plecat undeva in vacanta d vara(dupa ultima sesiune,inainte d rezi) sa va relaxati neuronul sau...il tzineti incordat pana in nov.?
ps.:va rog mult nu dati cu pietre!!! :mrgreen:

marius.b73
senior
senior

Re: Curiozitate...

Postby marius.b73 » Wed Jun 18, 2008 8:22 pm

Lizz22 wrote:hi all!am si eu o intrebare,o curiozitate...
pt cei care deja ati dat rezi...pt cei care urmeaza sa dati...ati mai plecat undeva in vacanta d vara(dupa ultima sesiune,inainte d rezi) sa va relaxati neuronul sau...il tzineti incordat pana in nov.?

depinde...dak ai bani si nu prea te-ai omorat sa inveti , merita sa pleci.

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Wed Jun 18, 2008 8:47 pm

depinde...dak ai bani si nu prea te-ai omorat sa inveti , merita sa pleci.[/quote]

eehhh...presupunand ca ai si bani si ca ai si trecut o data la trap prin materie (citit macar)....pleci sau nu?

hari
junior
junior

Postby hari » Wed Jun 18, 2008 8:50 pm

Lizz22 wrote:hi all!am si eu o intrebare,o curiozitate...

Si una si alta, ca de plecat am plecat, dar cu "morcovul" dupa mine... Nici nu m-am putut relaxa 100%, ca tot la examen ma gandeam, dar nici de stat intre aceiasi pereti, citind aceleasi pagini scrise marunt pe 2 coloane, si mazgalite din belsug cu evidentiatorul nu rezistam.
Cred ca in final depinde de neuronul fiecaruia.
[insert something smart here]

delfin
newbie
newbie

Postby delfin » Thu Jun 19, 2008 10:37 am

eu zic ca e bine venita o vacanta de 2 sapt. pt odihna, si apoi dai bataie !!!!

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Thu Jun 19, 2008 10:50 am

asa zic si eu, sa te duci unde vrei, caci o sa prinda foarte bine. o sa vezi ca altfel inveti dupa putin relax,chiar merita :allright:
qpepsi.gif

kreatza
junior
junior

Postby kreatza » Thu Jun 19, 2008 11:56 am

eu dupa sesiunea de vara....am avut 2 nunti(2 weekend-uri la rand) si a trebuit samerg ca imi erau colegi...deci mi-a stat mintea numai la coafuri,tinute si distractie...dupa care am plecat la mare ink 2 sapt....si m-am reapucat de citit undeva la 15 august....dupa care a urmat licenta...si am mai rupt ink 2 sapt....trebuie sa faci si pauze in care sa te relaxezi...si nu sa stai cu morcovu ca nu rezisti...

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Thu Jun 19, 2008 12:00 pm

iar eu m-am maritat in septembrie :allright:
qpepsi.gif

razi
senior
senior

Postby razi » Thu Jun 19, 2008 12:37 pm

Noi am dat licenta in septembrie si eu cred ca daca nu ai invatat pana atunci degeaba mai stai acasa o luna intreaga sa inveti ca nu e mare lucru.Daca ai invatat tot anul,atunci se schimba datele problemei,eu cred ca poti pleca inainte de recapitularea finala,problema este daca ai chef de distractie atunci...eu nu aveam.

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Thu Jun 19, 2008 1:03 pm

razi, si eu am dat licenta tot in septembrie :allright: . aia cica era luna de fiere
qpepsi.gif

BellaDonna
senior
senior

Postby BellaDonna » Thu Jun 19, 2008 2:06 pm

vacanta, categoric, minim 10 zile.
indiferent dc ai tras sau nu pana acum, dupa vacanta asta, fiecare clipa conteaza, iar maximul trebuie dat in ultima luna. la mine luna aia cred ca a insemnat minim 100 de pcte in plus.
cine zice ca dc nu ai invatat pana acum, degeaba o mai faci, o spune la intimidare. eu m-am pus serios pe treaba incepand cam cu 1 august si a mers.

crazy_doc
senior
senior

Postby crazy_doc » Thu Jun 19, 2008 2:16 pm

Mergeti sa va relaxati o saptamana dupa licenta, eu asa am facut , nu am pierdut nici prea mult timp ( k deh o sapt la sf de sept nu i mare lucru) plus k ajuta si f mult.
A young doctor has to do what a young doctor has to do.

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Thu Jun 19, 2008 2:49 pm

sint de acord aici cu bella donna.eu am inceput sa invat serios dupa licenta. ce citisem pina atunci prin primavara nu ma mai ajuta la nimic, uitasem cam tot. conteaza foarte mult cind te pui pe treaba sa te pui serios, nu sa o lalai
qpepsi.gif

crisstallus_cris
senior
senior

Postby crisstallus_cris » Thu Jun 19, 2008 7:58 pm

Am fost anul trecut pe la sfarsit de iulie o saptamana la mare,dar sincer ma simteam putin vinovata ca nu stau sa invat.Licenta am dat-o in sept si rezi in noiembrie si l-am si luat.Deci nu e o crima sa te relaxezi putin dupa care sa inveti din nou.
nothing to gain,so much to lose...as a doctor

razi
senior
senior

Postby razi » Fri Jun 20, 2008 9:03 am

Sunt deja rezidenta si nu dau acest examen,deci nu vreau sa intimidez pe nimeni.Poti spune ca repetatul in ultima luna conteaza foarte mult si memoria de scurta durata te ajuta extraordinar la acest examen,dar atentie-repetatul.Sa inveti acum...mai greu...parerea mea.
Pe de alta parte daca ea simte nevoia de o vacanta,nu ar mai trebui sa ceara parerea altora.

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Fri Jun 20, 2008 11:39 am

razi wrote:Sunt deja rezidenta si nu dau acest examen,deci nu vreau sa intimidez pe nimeni.Poti spune ca repetatul in ultima luna conteaza foarte mult si memoria de scurta durata te ajuta extraordinar la acest examen,dar atentie-repetatul.Sa inveti acum...mai greu...parerea mea.
Pe de alta parte daca ea simte nevoia de o vacanta,nu ar mai trebui sa ceara parerea altora.

razi...nu simteam nevoia sa cer parerea altora...(eu o sa mi iau oricum 10 zile d vacanta p post d luna d miere :D)...asa cum zice si topicul..era doar curiozitate.
oricum...multzumim pt parerea exprimata!!! :D

consi
senior
senior

Postby consi » Fri Jun 20, 2008 12:48 pm

casa de piatra

consi
senior
senior

Postby consi » Fri Jun 20, 2008 12:54 pm

sa-ti spun cum a fost la mine. eu am nascut in aprilie anul trecut(inainte dece de sesiunea din vara), asa ca numai la invatat nu mi-a stat gandul... apoi a urmat sesiunea si bineinteles colicile copilului ce au durat pana in august. apoi licenta, unde nu reusisem sa citesc decat vreo zece teme.
si apoi rezidentiatul, unde m-am dus mai mult sa vad cum e, pt ca citisem doar 25 teme(subliniez citisem), dar am luat 593 puncte(deci se poate);nu mi-e rusine de punctaj dat fiind faptul ca avusesem colegi care cica incepusera sa invete de prin 2006 si au luat 600-650 puncte, iar eu nu stiam cum sa fac sa mai prind putin timp pt citit, pt ca mai si alaptam.
eu iti sugerez sa pleci intr-o vacanta de vreo 10 zile-2 sapt sa te relaxezi.
bafta si inca o data casa de piatra!

razi
senior
senior

Postby razi » Fri Jun 20, 2008 9:43 pm

Eu m-am maritat inainte de anul 6 si am nascut la 9 luni dupa licenta.A inceput apoi o perioada grea de crescut bb,invatat cand apucam si frustrari ca ramasesem in urma fata de ceilalti colegi,dar in final am reusit...asa ca vezi ca nu mi-am permis sa-ti dau sfaturi fara sa fi trecut prin situatii asemanatoare.Casa de piatra si multa bafta.

razi
senior
senior

Postby razi » Fri Jun 20, 2008 9:43 pm

Eu m-am maritat inainte de anul 6 si am nascut la 9 luni dupa licenta.A inceput apoi o perioada grea de crescut bb,invatat cand apucam si frustrari ca ramasesem in urma fata de ceilalti colegi,dar in final am reusit...asa ca vezi ca nu mi-am permis sa-ti dau sfaturi fara sa fi trecut prin situatii asemanatoare.Casa de piatra si multa bafta.

myname

Postby myname » Fri Jun 20, 2008 11:39 pm

eu consider ca pauzele scurte si dese sunt mai utile decat o pauza mai lunga. eu o data la 2 sapt plecam in weekend la munte cu prietenii sau pur si simplu ma uitam la 10 filme. in felul asta nu pierdeam legatura cu materia si reseam sa ma si relaxez. am luat rez din prima pe ce mi-am dorit. colegii care si-au luat vacante mai lungi au fost afectati (pauzele lungi te pot scoate din priza mai mult timp decat crezi)

Return to “Rezidentiat 2008”