Formule mnemotehnice

schimbarea schimbarii...
kreatza
junior
junior

Re: Formule mnemotehnice

Postby kreatza » Thu Jun 12, 2008 12:57 pm

fiecare cu stolul lui....

danhia
elite
elite

Postby danhia » Thu Jun 12, 2008 2:22 pm

propun sa faceti o formula pt cauzele pancreatitei. :lol:
Red Apple

kreatza
junior
junior

Postby kreatza » Thu Jun 12, 2008 2:25 pm

o sa.....dar asta dupa ex....ca sa ai timp sa o analizezi si sa ii intelegi mecanismele... :devil:

danhia
elite
elite

Postby danhia » Thu Jun 12, 2008 2:26 pm

:lol: :lol:
Red Apple

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Thu Jun 12, 2008 3:19 pm

Alexul wrote:[
Auzi, Razvi...nu mai tin minte pe la ce subiect eram...oricum eram destul de stresat ca nu retineam mai nimic...nu mergea cititul...ma durea spatele de la stat pe scaun degeaba si citesc un post de-al tau cu: "Eu incerc sa fac asocieri...samd"
Am zis, frate...sunt un distrus! N-am ce cauta in breasla medicala...asta face asocieri cu interleukina nu stiu care intalnita prin diferite capitole, cu antibiotice de la pneumonii cu cele de la inf pulm la copil&shit si eu cu greu incerc sa imi tin privirea pe foaie.
Eh...cand ti-am citit faimoasa formula FHM m-am linistit... :D

Cat despre colegii care vor sa intelegem mecanisme...intelegeti-le voi! Noi doar incercam sa luam o nebunie de examen. Cum? Incercand toate metodele crestin-(ne)ortodoxe posibile.

Mai avem 10 zile pana la asta pe post. Va urez tuturor rabdare si ploaie.

stai linistit, nu am ajuns inca la nivelul de a face asocieri intre subiecte. tot cam ca tine patesc si eu, citesc si ma chinuii sa retin, cu putine rezultate notabile. si la mine oboseala este foarte mare, ma dor toate articulatiile de la aceeasi pozitie mentinuta prea mult timp deasupra biroului- caci daca ma asez pe un pat sau in fotoliu imi zboara mintea la altceva sau adorm. am impresia ca lumea se misca din ce in ce mai rapid si lucrurile devin din ce in ce mai complicate, si ma chinuii sa retin o fraza sau sa inteleg un sistem de actiune intr-un timp dublu sau triplu decit mi-ar fi luat acum2-3 luni sau 1 an
faza cu fhm nu am scos-o eu, eu am aratat cum retin eu, sau cel putin incerc sa retin. poezioara mea nu este prea reusita, este foarte hazlie dar asa s-a si dorit, in felul asta ramine lipita de neuron, cu tot cu informatiile din ea.
incerc sa fac tot posibilul sa imi scot creierul din rutina in care a intrat, mai precis din picajul necontrolat care nu stiu unde va duce.incerc sa folosesc tot felul de trucuri- cintece, poezii, rime, muzica la maxim numai sa il scot din amorteala. noroc ca mai sunt numai citeva zile si scapam cu totii. nu stiu daca mai dau inca o data in toamna rezu daca nu il iau acum caci nu cred ca as mai avea forta necesara
multumesc cu atentionarea cu formule mnemotehnice de mai sus. din cauza oboselii nu prea mai da creierul randament si nu am citit cum trebuie termenul.acum ca am fost atentionat am bagat la cap termenul corect, si nu o sa ma mai fac de ris a doua oara..promit :allright:
si sfaturile celorlalti sunt bune- retinutul mecanismelor medicale etc etc si invatatul logic. in felul vostru aveti dreptate, dar acum e prea tirziu pentru asta, de asta incerc sa folosesc formulele mnemotehnice :allright: - doar pentru a face citeva grile in plus la examen
qpepsi.gif

consi
senior
senior

Postby consi » Thu Jun 12, 2008 4:49 pm

viewtopic.php?t=4181

intrati aici. sunt niste chestii misto. acum le-am descoperit

danhia
elite
elite