Trebuia sa inceapa la 8 jumate, si acum ... inca nimica !!! (defectiuni tehnice)
Mii de oameni asteapta remedierea situatiei. Macar sa ne anunte ca se amana sau ceva !!!
Jenibil

cosmin82 wrote:pt ac ideea stralucita au fost bucurestenii. anul trecut s-au folosit undele radio pt teleconferinta, anul asta s-a bagat e fir romtelecomul. problema care a fost la cv a fost si la bucuresti asa ca nu din cz craiovei nu s-a putut incepe. oricum vb celui de mai sus nu stiu de ce ne mai miram.
alinavalean wrote:teleconferinta a fost o bataie de joc... si ei au luat sute de mii de euro de pe spinarea noastra pentru organizare...
masquenada wrote:bai tridente stai in pana mea si doar asculta de pe gard...eu cred ca nu au mancat banii aia, s-au sters cu ei la c.. si o sa te plateasca pe tine sa le tratezi dermatitele seboreice
doar nu iti inchipui ca e nevoie de atatia bani sa organizezi un rezidentiat
...cu banii aia iti tragi amrez, ce drq
nu mai face tu pe parintele malitios cu copiii "pretentiosi" ca nu ti-au trecut nici cosurile...
daca esti in stare de un sfat ok, dc nu, nu mai pune si tu sare pe rana
alinavalean wrote:teleconferinta a fost o bataie de joc... si ei au luat sute de mii de euro de pe spinarea noastra pentru organizare...
anelenabalab wrote:Eu mi-am ales specializarea la 11 noaptea.Eram un butoi de nervi !!!![/b]
dr_ wrote:Ce zice poporul despre noi:
http://evz.ro/comment.php?artid=332451&commentid=953782
Este bine ca pleaca ,fiindca oricum ei doresc BANII,ci nu sa ajute OAMENII BOLNAVI...
Deci,sa plecati cu totii care aveti VISUL BOGATIEI !
Banul si puterea cintaresc mai mult decit dorinta fierbinte de a AJUTA.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests