nu e bataie de cap
nu te trezeste noaptea sa intri in sala ca e vreo urgenta
ci doar "bolnaviori" care-s adusi cu forta

Rds? wrote:se vede ca n-ai fost in nicio garda de psihiatrie. Sa iti aduca politia un agitat cu catusele la spate si sa se uite toata lumea intrebator la tine, asteptand sa faci ceva cu el. Nu e chiar asa usor, pacientii care vin nu sunt "bolnaviori", ci bolnavi de-a dreptul, ba chiar periculosi unii dintre ei. Stresul de la psihiatrie nu o sa-l intalniti pe alte sectii, asta daca exista un real interes pentru specialitate. Multa inspiratie la alegerea specialitatii !
shire wrote:un preten imi spune mereu aceeasi replica vizavi de psihiatrie...ca el nu intelege de ce nu este categorisita precum boala infectioasa...![]()
am facut de garda la psihi in ziua cu cod rosu de caldura...'''nebunie'' nu gluma...jdemii de cazuri decompensate, scandal, tigan internat, mort dupa vreo 3 ore, tigani veniti cu puradeu, cu tigan mare, cu valeu si haoleu, cu amenintari de ''televezeune'', copii de 14 -18 ani drogati cu heroina, depresii si tentative de suicid, pacient declarat nebun ca sa scape de armata, ce nu mai scapa de stigmat, doamna schizofrenica si certa cu barbatu,cu fiica, cu toata lumea, cu sunat preot in direct ca sa-i aranjeze inmormantarea, programator ce recunostea cu seninatate ca da...s-a aruncat dupa un pod de 20 m in state (unde plecase cu o bursa)...ce sa mai ...un deliciu...
shire wrote:un preten imi spune mereu aceeasi replica vizavi de psihiatrie...ca el nu intelege de ce nu este categorisita precum boala infectioasa...![]()
am facut de garda la psihi in ziua cu cod rosu de caldura...'''nebunie'' nu gluma...jdemii de cazuri decompensate, scandal, tigan internat, mort dupa vreo 3 ore, tigani veniti cu puradeu, cu tigan mare, cu valeu si haoleu, cu amenintari de ''televezeune'', copii de 14 -18 ani drogati cu heroina, depresii si tentative de suicid, pacient declarat nebun ca sa scape de armata, ce nu mai scapa de stigmat, doamna schizofrenica si certa cu barbatu,cu fiica, cu toata lumea, cu sunat preot in direct ca sa-i aranjeze inmormantarea, programator ce recunostea cu seninatate ca da...s-a aruncat dupa un pod de 20 m in state (unde plecase cu o bursa)...ce sa mai ...un deliciu...
unika1106 wrote:psihiatria e super ok, am cativa prieteni care au dat anul asta si au punctaje de cardio dar vor psihiatrie pt ca e fara stres, nu ai urgente, nu-ti mor pacientii (doar daca se sinucid), ai spor mare, poti sa pleci usor din tara daca vrei, iar daca vrei sa ramai ai bani multi fara prea multa raspundere. asa ca eu cred ca nu e chiar de lepadat psihi.
????! wrote:trezirea. dc ai bani sa-ti faci propria clinica mai bine o faci spalatorie auto, ca doar scoti si bani (mai multi)
Dr.Lili wrote:????! wrote:trezirea. dc ai bani sa-ti faci propria clinica mai bine o faci spalatorie auto, ca doar scoti si bani (mai multi)
gandim scurt,pe 5-10 ani,d-l coleg??![]()
btw,cine este din constanta imi poate spune cum este acolo reumatologia?exista preocupare fata de rezidenti?ms anticipat.
in alta ordine de idei,cat de blonda poate fi o doftoreasa ca sa dea ceai de fructe de padure unui bolnav cu schizo pe care intr-adevar nu il poti trata cu vb buna dar cu o invitatie la cafea da
Cyph3r wrote:pai na. ce vrei sa fac si eu? Am baut 4 zile non stop. d-acu dau si eu pe la miere..poate poate.
Si nu era legat de tine..ci am zis legat de blonda aia ce da ceai de patlagele verzi la pacienti schizo...
prea tare. Oare nu apare in Times...
Dr.Lili wrote::lol: eh,noi tot la "scanteia"suntem.
bai nene,mai ho cu spirtu!
later edit:da,ideile revolutionare apartin mereu noilor generatii.care vreti sa revolutionam psih?
matrix wrote:psihiatria e frumoasa, dar nu in romania. oricum daca ajungi intr-un spital de psihiatrie din afara bucurestiului iti blestemi zilele.
Daiza wrote:eu am facut ceva vreme psihiatrie la azilul de crazy din pucioasa city si as zice cu mana pe inima ca a fost cel mai tare stagiu din anul meu de mf-ist.
parerea mea e ca asa multi vorbesc fara sa stie ce spun...ca ma ia greatza.
Dr.Lili wrote::lol: se cere tratat,voi nu vedeti?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests