pc7 wrote:o sa-ti facem profilu psihologic dupe scris:)))))
poti sa i-l faci dupa avatar

kooksee wrote:am avut treaba azi pe la facultate sa-mi iau diploma si am vazut acolo un anunt.
ma gandesc ca ii intereseaza pe astia care dau anul asta rezi.

Serby wrote:Deci, hai sa lamurim ceva: terminati cu toate prostiile astea de afise, amanari samd. Daca nu aveti ce face, puneti mana si invatati dar nu mai aduceti informatii false. Stiu ca examenul NU SE VA AMANA. A fost inaintata o data oficial, pe care o puteti gasi peste tot, inclusiv la minister pe site. Daca sunteti destul de ... sa credeti ce spune oricine, treaba voastra.
P.S.: Ce anunt e ala dat de organizatorul examenului de rezidentiat PE TARA, FARA STAMPILA sau PARAFA !!! Intr-adevar foare tare frate...

vanilutu' wrote:Serby wrote:Deci, hai sa lamurim ceva: terminati cu toate prostiile astea de afise, amanari samd. Daca nu aveti ce face, puneti mana si invatati dar nu mai aduceti informatii false. Stiu ca examenul NU SE VA AMANA. A fost inaintata o data oficial, pe care o puteti gasi peste tot, inclusiv la minister pe site. Daca sunteti destul de ... sa credeti ce spune oricine, treaba voastra.
P.S.: Ce anunt e ala dat de organizatorul examenului de rezidentiat PE TARA, FARA STAMPILA sau PARAFA !!! Intr-adevar foare tare frate...
unde anume gasesti pe internet date oficiale referotoare la rezidentiat?ca nici ei nu stiu exact.zi sa aflam si noi ce stii tu,dar EXACT

roa_med wrote:nu puneti botu' dragilor la colegii vostri "bine-intentionati"....calmati-va si asteptati bibliografia oficiala...pana atunci cititi din cea veche si lasati prostia care se perinda pe forum sa se manifeste![]()
spor!

kuky_nic wrote:vreau si eu va rog o carte de fiziopat

tavu_big wrote:am inteles k la craiova anul acesta la examenul de licenta va fi si proba practica. Prin tara e la fel ?

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests