trident wrote:mi se pare corect ce-a zis tibizgatu. astept totusi momentul cand va fi trunchi comun-da comun, pt toate incl stoma si farmaco
asta n-ar fi in regula, pentru ca facem facultati diferite

Lex wrote:Rezidenţiatul 2007 va fi un examen comun pentru toate grupele din profilul medicină
Mediciniştii nu cred că tematica pentru rezidenţiatul 2007 va fi publicată pe 1 mai
NewsIn, 6 martie - Studenţii în anii terminali la facultăţile de medicină sunt sceptici cu privire la data avansată de autorităţi în privinţa publicării tematicii pentru examenul de rezidenţiat, deoarece consideră că modificările intenţionate pentru metodologia examenului vor întârzia publicarea bibliografiei.
Din acest motiv, studenţii spun, într-o scrisoare adresată ministrului sănătăţii, ministrului educaţiei, colegiului medicilor şi universităţii Carol Davila că şi în condiţiile unei abordari susţinute şi foarte bine organizate, termenul de 1 mai, care a fost avansat pentru publicarea completa a noii bibliografii pentru rezidenţiat, este nerealist.
Pe de altă parte, preşedintele comisiei de rezidenţiat, conferenţiar Corin Badiu a precizat, marţi, pentru NewsIn că bibliografia pentru rezidenţiatul de anul acesta va fi publicată mai devreme de termenul legal, care prevede minim şase luni în avans faţă de examenul propriu-zis. Potrivit lui Badiu, bibliografia pentru rezidenţiat ar putea fi gata la sfârşitul săptămânii viitoare.
Sunt 3 stiri aparute ieri pe NewsIn.

tavu_big wrote:4. Indiferent k se va da din Harrison, Ciofu, Angelescu sau mai stiu eu ce autor, materia tot trebuie invatzata, asa k nu vad de ce atata agitatzie

tavu_big wrote:dragosh, imi pare rau k nu ai inteles ideea . sa iti explic- nu conteaza autorul dupa care invatzam, chirurgia tot chirurgie ramane, valabil si pt interne, si pt stoma si pt incarcat brichete, capischi ?

!!!!!!!!!

tavu_big wrote:dragosh, imi pare rau k nu ai inteles ideea . sa iti explic- nu conteaza autorul dupa care invatzam, chirurgia tot chirurgie ramane, valabil si pt interne, si pt stoma si pt incarcat brichete, capischi ?

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests