rezidentiat 2006?
- Lady-bug
- senior

magdutz wrote:ciushka, si eu simt ca merge tot mai greu..si in plus am inceput (cred?) sa am si ceva emotii, chiar daca nu le constientizez..cred ca e a treia noapte la rand in care visez ca dau examenul..
Tot e bine. Eu visam ca e ziua examenului si ma duc acolo ma imbulzesc la intrarea in sala si in tot acest timp ma gandeam ca orium nu stiu nimic si ce caut eu acolo. Si chiar nu stiam nimic si ma uitam la text crucis si tot asa. Acuma mi-a trecut.
Sunt prea obosita sa mai visez ceva. Nici bun nici rau
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
- liana_ro2004
- senior

- ciushka
- elder

vise
care mai puteti sa dormiti sa imi ziceti si mie cum faceti.paradoxal singura chestie care ma mai ajuta sa dorm e cafeaua calda.dar dorm cateva ore chinuite si ma trezesc.si umblu ca un drogat ciocnindu-ma de tot in jur.sunt o varza umana.deja incepe sa nu ma mai intereseze
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)
-
Hestia
- senior

- magdutz
- elder

Re: vise
ciushka wrote:care mai puteti sa dormiti sa imi ziceti si mie cum faceti.paradoxal singura chestie care ma mai ajuta sa dorm e cafeaua calda.dar dorm cateva ore chinuite si ma trezesc.si umblu ca un drogat ciocnindu-ma de tot in jur.sunt o varza umana.deja incepe sa nu ma mai intereseze
la asta adauga o burta de 6 luni, o durere cvasipermanenta de spate, 1-2 treziri pentru mers la buda peste noapte, dans la tine in burta cand esti mai concentrat si stari emotionale alternand de la euforie la reprize de plans ca " ce naspa o sa ma simt daca nu iau reziul"....desigur, renuntat total la tigari si cafea super-diluata...
si nu zic asta sa ma plang, ca eu am ales sa-mi ordonez viata asa, dar ca sa-ti dai seama ca nu esti, in nici un caz, cel mai oropsit de aici
hai, inapoi la treaba!
- ciushka
- elder

oropsit???
oropsiti suntem toti ca s-a intamplat sa ne placa o chestie pe care restul lumiii nu da doi bani.si stie de ce.azi esti fraier daca te sacrifici pt altii.ca ala de zice ca face medicina pt bani eu zic ca e un mare dobitoc.
si apropo nu a murit nimeni ,e doar un examen .dar e un examen care daca nu il iei mai pierzi un an din viatza.cel putin dpdv al meu
si apropo nu a murit nimeni ,e doar un examen .dar e un examen care daca nu il iei mai pierzi un an din viatza.cel putin dpdv al meu
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)
- tana
- elder

- dragamaia
- senior

ehh, uite pt dormit, macar asa un pic...desi nu cred in plante de plafar, psihiatra care ne-a eliberat fisa medicala (de la suub) ne-a recomandat sa luam melatonina...pura
... la inceput am facut eu misto, dar decat sa epuizez tot diazepamul, pe care cu greu il mai detin, am recurs si la asta. Asa ca mi-am luat de la plafar melatonina, care pare ca regleaza somnul fiziologic. cert e ca adorm mai usor, dorm si ma trezesc ok, cd vreau eu. ca sa recunosc, la mine nu prea merge invatatul noaptea, orice as face, asa ca am nevoie de somn, ca dimineata devreme sa ma mobilizez. incercati si voi, poate mai domim si noi pana pe 19
- magdutz
- elder

tana, suntem total offtopic, asa ca f scurt: nu da inca la ficat ca nu ajunge pana acolo si e cu piciorusele in stanga (deocamdata). am banuit ca sunt gravi din prima zi in care m-am trezit si nu am putut sa-mi aprind o tigara inainte sa ma apuc de invatat, ca-mi era greata doar daca vedeam pachetul..asta inainte de orice intarziere, ca "lucram" la un bebe si faceam oricum teste de sarcina, nu aveam rabdare sa intru in "prelungiri"
dragamaia, si eu tocmai m-am treit supa un somnic de pranz taaare bun..nu am mai dormit de pranz de luni bune
dragamaia, si eu tocmai m-am treit supa un somnic de pranz taaare bun..nu am mai dormit de pranz de luni bune
- smartgirl
- newbie

Ia cititi aici http://www.postamedicala.ro/stiri-medic ... denti.html ,ce credeti se tine de cuvant Nicolaescu?
- grasshopper
- elder

- grasshopper
- elder

- Lady-bug
- senior

Pai si de ce n-avem drept sa facem sindicat? La cat de bine ne apara colegiul medicilor interesele (sau mai bine zis isi apara interesele) cred ca ar fi timpul sa se infiintzeze unul. Numai ca daca se intampla minunea asta( si daca e legala) liderii de sindicat vor fi aceeasi care ne apara atat de minunat drepturile si acum. Aceeasi Marie cu alta palarie 
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
- grasshopper
- elder

- danhia
- elite

- grasshopper
- elder

- ciushka
- elder

-
ralucutza
- senior

- ciushka
- elder

-
ralucutza
- senior

- ciushka
- elder

- sandman
- senior

Deci nu va rupeti picioare, maini, stati in casa 3 luni vegetati ca spitalizarea de-acum incolo costa bani.
Legea asigurarilor de sanatate zice asa:
Art. 6. Urmatoarele categorii de persoane beneficiaza de asigurarea de sanatate, fara plata contributiei:
a) copiii si tinerii pana la varsta de 26 de ani, daca sunt elevi, studenti sau ucenici si daca nu realizeaza venituri din munca;
b) persoanele cu handicap care nu realizeaza venituri din munca sau se afla in grija familiei;
c) sotul, sotia, parintii si bunicii, fara venituri proprii, aflati in intretinerea unei persoane asigurate;
Art. 9. Are calitatea de asigurat, fara plata contributiei pentru asigurarile sociale de sanatate, persoana aflata in una dintre urmatoarele situatii, pe durata acesteia:
a) satisface serviciul militar in termen;
b) se afla in concediu medical, in concediu pentru sarcina si lauzie sau in concediu medical pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 6 ani;
c) executa o pedeapsa privativa de libertate sau arest preventiv;
d) face parte dintr -o familie care beneficiaza de ajutor social, potrivit Legii nr. 67/1995 privind ajutorul social.
Legea asigurarilor de sanatate zice asa:
Art. 6. Urmatoarele categorii de persoane beneficiaza de asigurarea de sanatate, fara plata contributiei:
a) copiii si tinerii pana la varsta de 26 de ani, daca sunt elevi, studenti sau ucenici si daca nu realizeaza venituri din munca;
b) persoanele cu handicap care nu realizeaza venituri din munca sau se afla in grija familiei;
c) sotul, sotia, parintii si bunicii, fara venituri proprii, aflati in intretinerea unei persoane asigurate;
Art. 9. Are calitatea de asigurat, fara plata contributiei pentru asigurarile sociale de sanatate, persoana aflata in una dintre urmatoarele situatii, pe durata acesteia:
a) satisface serviciul militar in termen;
b) se afla in concediu medical, in concediu pentru sarcina si lauzie sau in concediu medical pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 6 ani;
c) executa o pedeapsa privativa de libertate sau arest preventiv;
d) face parte dintr -o familie care beneficiaza de ajutor social, potrivit Legii nr. 67/1995 privind ajutorul social.
- simply lost
- junior

- grasshopper
- elder

- Tutza
- elder

nu stiu ce ziceti voi, dar mie mi s-a acrit de invatat ca de mere padurete. si cand ma gandesc cati neuroni ne omoram pentru 4 milioane salar imi vine sa le dau foc celor din ministerul sanatatii. nu inseamna ca nu am gandit asta de multa vreme ci doar ca a ajuns cutitul la os si imi vine sa ii strang de gat pe toti cu mana mea.
P S aceastaa a fost o criza de disperare. over.
Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.
- grasshopper
- elder

Tutza wrote:nu stiu ce ziceti voi, dar mie mi s-a acrit de invatat ca de mere padurete. si cand ma gandesc cati neuroni ne omoram pentru 4 milioane salar imi vine sa le dau foc celor din ministerul sanatatii. nu inseamna ca nu am gandit asta de multa vreme ci doar ca a ajuns cutitul la os si imi vine sa ii strang de gat pe toti cu mana mea.![]()
![]()
![]()
![]()
o sa fie bine!!!
- Tutza
- elder

- ciushka
- elder

- ciushka
- elder